|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Jedyna możliwość to że idzie Diaz i nikt na jego miejsce nie przychodzi wtedy gdyby Piotrek zastrajkował była by dziura na obronie przy czym przy braku Diaza i nowego transferu Piotrek ma pewną grę więc i tak dalej jest to bez sensu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a moze sprzedaz P. Brozka jest wynikiem pozytywnie zakonczonych rozmow z innym zawodnikiem ;p?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Guest
|
|
Cleber, Żuraw, Sobol, Singlar - goście na ostatniej prostej Rios, Cikos, Chavez - póki co na 1 rok Pawełek - kontrakt do grudnia Cóż - chyba trzeba się uzbroić w cierpliwość do zimy-okaże sie czy jest to co zawsze czy może idzie to w dobrą stronę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wg radia Kraków Pietia jest dogadany z Wojciechowskim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z jednej strony rozłąka bliźniaków mogłaby dobrze wpłynąć na Pawła. W dodatku Brożek nie jest tak dobry by po nim płakać. Jednak sprzedaż go do Polonii to pokaz degrengolady sportowo-finansowej Wisły. Co by nie mówić jeszcze za Skorży i Kasperczaka czyli nie tak dawno to był podstawowy zawodnik Wisły. Tak naprawdę jest rezerwowym od trzech meczy. I teraz jeśli to Polonia wyszła z ofertą transferową to robi się nie bezpiecznie bo pokazuje że Wojceichowski jest w stanie wyjąć każdego grajka w lidze, a trzeba powiedzieć że on dopiero startuje tak na dobre w budowaniu składu od tego sezonu. Jeśli to jednak Wisła wyszła z taką propozycją to pokazuje jak niepoważna jest to polityka. Pozbywać się zawodnika który co prawda obecnie siedzi na ławce ale obstawia wrazie czego dwie pozycje. Na transfer do klubu za Brożka nie wierze gdyż jest za mało czasu. i Teraz by oznaczało znowu sytuacje taką że będziemy liczyć na pół roku na szczęście na zasadzie jakoś to będzie może Diaz nie złapie kontuzji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli rzeczywiście Piotr Brożek rozwala atmosferę w drużynie to brać 300 tysięcy ojrasków i trzeba płacić z tych pieniędzy kontrakt dla Wojtka
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Może to Pietia widząc że nie ma placu pewnego, ciśnie na transfer. A wiadomo, że z reguły nowi zawodnicy kupieni przez klub graja w podstawie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że ostatecznie tak to się skończy, że nikt nie odejdzie i nikt nie przyjdzie, zostanie po staremu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niepoważne dla mnie to jest, Brożek przecież dopiero co był przymierzany jako reprezentacyjny obrońca, za Skorży przecież grał solidnie, śmiem twierdzić że sporo lepiej od Diaza, a tu nagle po dwóch słabszych meczach niby mamy się go pozbyć... Brożek to nie tylko solidny zawodnik, ale także wartość marketingowa, ikona Wisły.
Sprzedawanie go do innej polskiej drużyny to strzał w stopę. Jedynym wytłumaczeniem dla takiego ruchu jest fakt że klub uznał iż Brożek w jakimś stopniu ma zły wpływ na szatnię, ale i tak wzmacnianie rywala jakoś w pale mi się nie mieści... ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Brożek to obibok i leser.Do tego wszystkiego ma wieczne muchy w nosie.Nie wiem dlaczego niektórzy uważają że to solidny gracz.Wystarczającą klasę pokazał we wspomnianym przeze mnie meczu z Karabinem. Sprzedanie go do polskiej drużyny to strzał w 10!Osłabi tylko Polonie swoim podejściem do zawodu.A Wojciechowski nie pozwoli na to by Piotruś był najważniejszy w klubie,co oznacza że już niebawem skończy w jakimś Podbeskidziu czy LKS Nieciecza.Pamiętajcie. Z niewolnika nie ma pracownika.A odnoszę wrażenie że Piotruś od pewnego czasu ma Wisłę w dupie. Dlatego jak tylko potwierdzi się fakt jego przenosin na Konwiktorską,to ja zbuduję pożegnalną bramę przy wylocie trasy Kraków-Kielce.Z hasłem "Nigdy tu nie wracaj". No i się czystka ze szrotu w Wisełce dokonuje.Singlar-out.Panie dyrektorze...czekamy na nowe twarze!!! Okienko z tego co wiem jest dziś do 24?Zapewne kogoś pozyskamy.
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 31.08.2010 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
za nim jeszcze Piotr Brozek i niech jeszcze Diaz odejdzie.. zagramy Krzoskiem na obronie.. Piotr moze nie ma swojego dnia (kazdy ma gorsze dni).. ale to solidny zawodnik i przyda sie Wisle, a jak ma odejsc to k.. nie do zespolu, ktory jest naszym rywalem w walce o MP!!!!!!!! oni mysla co robia? jak mozna zasilac swoimi zawodnikami rywala, z ktorymi toczymy boj o Mistrzostwo bo ja za ch.. nie moge tego pojąć.. to tak jakby Ardoleda czy Peszko przeszedl do Wisly.. a Pawel Brozek do Legii.. checie sie pozbywac? prosze... Lobodzinski, Kowalski.. i jak juz tak was przyciska to Boguski.. ale nie zawodnikow, ktorzy sa solidnymi pilkarzami na miare Polskiej ligi i zawsze sie moga przydac i nie do naszych rywali o najwyzsze cele..!! sugestia ze Robertowi nie pasuja obroncy jest z dupy.. przeciez on dopiero co jeden mecz z Wisla rozegral i on juz wie kogo na cos stac? takim profesjonalizem nawet Polska mysl szkoleniowa z A-klasy nie tryska..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 31.08.2010 o godz. 12:03.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piotrek to mi cholernie podpadł tym jak do Skorży kiedyś wyleciał z tym "sam sobie zagraj" i wtedy stwierdziłem że Brożki to są jednak symbolem degrengolady wiślackiej niestety...
Cały czas wszyscy jadą po Cikosu a wg mnie to wcale gorszy od ostatnich poprzedników nie jest, do Baszcza mu dużo brakuję ale tak jak mówiłęm od początku trzeba go oceniać po całej rundzie a nie 4 meczach w lidze w których ani jedna bramka nie padła z jego winy. Tak naprawdę na jego konto można zapisać tylko jedna w spotkaniu z Azerami.
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 31.08.2010 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Piotr Brozek i transfer do Polonii - bzdura. 200 tys. euro
P.S - Jesli jeszcze Diaz odejdzie, tzn ze rozsprzedaz druzyny trwa w najlepsze. Szkoda tylko, ze za sprzedawanych pilkarzy przychodza slabsi pilkarsko...jak to sie bedzie konczylo mozna sie domyslic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Myślę, że ktoś przyjdzie jeszcze w miejsce Singlara. |
|
|

|
||||||