|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dla mnie sprzedanie Brozka Polonii za 300tys Euro to jakis żart
No ale na szczescie to nie ja decyduje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy było : http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
Wisła interesuje się Chilijczykiem, Rodrigo Millarem |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak, sprzedajmy wszystkich Polaków, a jak za rok przypadkiem awansujemy do LM lub LE, będziemy mieli problemy ze zgłoszeniem 8 naszych do pucharów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html A jak wczoraj napisalem co mysle o sprzedaniu Diaza to uslyszalem ze mamy Brozka. A jak nie bedzie Brozka to kto bedzie kopal po tamtej stronie? Akurat jestem zwolennikiem pożegnania Piotrusia calym sercem!!!Ale najpierw sie kupuje apotem sprzedaje., A nie odwrót....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja w ogóle jestem zwolennikiem wywalenia 3 panów B! Brożek Boguski i drugi Brożek powinni odejść!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co to do cholery dzisiaj prima aprilis jest czy co? No bez jaj z tym Brożkiem.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Łobo, Kowalski i kulawy Singlar - to są pierwsi goście do pożegnania. Piotrek jest przeciętny, ale nie jest głównym problemem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pokazcie mi drugi taki klub na swiecie ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Rodrigo Millar
http://www.youtube.com/watch?v=7BvyV...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Prawda jest i była taka że oba Brożki roz*********ją atmosfere w szatni.Pozwalał sobie na to złotousty sternik Legii,pozwalał sobie na to dziadzio Kasperczak.
Nadeszły czasy nowego trenera po którym na pierwszy rzut oka widac,że na takie zachowanie sobie nie pozwoli.Dla mnie mecz z Karabachem był doskonałą lekcją poglądową na temat jak to pan Brożek Piotr przeszedł obok spotkania,dając wyraźne symptomy tumiwisizmu i olewactwa.Zawodnik gra tam gdzie postawi go trener,a nie tak że ten ostatni bedzie strzelał na boisku focha.Dlatego wobec takiej postawy,mówię Brożkowi kategoryczne NIE,na gre w tej drużynie! Inną sprawą jest kwota za którą Brożek może przejść do Polonii.Deko to urągające takiemu klubowi jak Wisła.Jednakże tak samo jak każdy kij ma dwa końce,tak samo próbuje sobie wyobrazić,jak serdecznie dosyć muszą mieć Brożka w klubie.Wychodzi z czysto matematycznej i zdroworozsądkowej kalkulacji,zakładając odejście Brożka i Diaza,że dyrektor sportowy szykuje transfery do Wisły last minute.Kolejni do odstrzału to Łobodziński,Jirsak,Kowalski.Tym panom już serdecznie dziękujemy. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Inna sprawa że Maaskant raczej nie zgodzi się na transfer przecież ma tylko 2 obrońców a on chyba sobie takich jaj w składzie robił nie będzie. Wątpię żeby Stan miał już przygotowany transfery żeby dziś dopiąć wszystko. W ogóle jakbyśmy tak patologicznie sprzedali i Diaza i Brożka to w okienku byśmy zarobili 7mln euro ale myślę że raczej sprzedaży nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jestem ciekaw (o ile to prawda, od kogo wyszła chęć tego transferu).
Czy od samego Brożka, któremu nie pasuje siedzenie na ławce (chociaż w pełni na to zasługuje). Czy od Wisły, która chce jeszcze zarobić i już przestaje liczyć na niego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wszystko to mi troche smierdzi, bo to chyba Valckx obecnie odpowiada za transfery. Czyli to on powinien podejmowac decyzje o sprzedazy zawodnika.
Chyba, ze jest marionetka, ale w to nei uwierze ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Z tym Millarem to raczej plotka. Wątpię żeby nasz klub wydawał 1 mln ojro za 29-letniego zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja bym to klasyfikował raczej jako próba szantażu,że będę siedział na ławie to mogę odejść. Poza tym Wojciechowski nie kupuje zawodników,którzy siedzą na ławce mają tendencje spadkową formy ale wręcz odwrotnie. Co nie zmienia faktu,że w naszym interesie byłoby sprzedać Brożka za dobre pieniądze.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Naprawdę wierzysz, że sfoszeni utratą wplywów, nieprzyzwyczajeni do ciężkiej pracy, i znani z swojego otwartego na innych podejścia do życia Brożkowie są warunkiem do zdobycia mistrzostwa? Moim zdaniem jedyną szansą na jakiekolwiek wykorzystanie potencjału niektórych zawodników z starej drużyny jest wyraźny sygnał, że to już koniec piłkarskiego Monty Pythona w Wiśle. Jeśli oddanie Piotrka zapewnia taki sygnał, i gwarantuje, że reszta zostawi głupie myśli o kombinowaniu, a zamiast tego weźmie sie do roboty albo zdecyduje się kontynuowac grę w innym klubie, to moim zdaniem Wojciechowskiemu można dopłacic te 300 tyś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skoro za Sobiecha Pan Wojciechowski był skory dać milion euro, to niech dołoży do proponowanego 0,3mln jeszcze 1,2mln i bierze obu braci w pakiecie za półtora bańki.....
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
<Post został przeniesiony>
Ostatnio edytowane przez grosz : 01.02.2014 o godz. 10:55.
|
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
|
myślę, że to superkaczka dziennikarska...
nie sądzę, że Brozio (którykolwiek) grałby dla innego niż Wisła klubu w Polsce. Może się mylę, może nie. Z drugiej strony "wymiana" (brzydko mówiąc zawodników), tzw. świeża krew jest drużynie potrzebna. Niektórzy zostali przyzwyczajeni do minimalizmu i dalej go prezentują. ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Tak na marginesie.Niech idzie w p*****!!!
Dla mnie Brożki są synonimem staczania się po równi pochyłej mojego ukochanego klubu. Sie Wojciechowski wnet przekona z jakim leniem i leserem ma do czynienia.Do tego obrażalskim leniem i nierobem. Zależy mi tylko na tym,by niezależnie kto przywdziewa koszulkę z Białą Gwiazdą na sercu,zostawiał na boisku zdrowie i biegał.Brożkom się wydaje,takie odnosze wrażenie że zasługują na miejsce hall of fame w galerii sław naszego klubu.A to wieeeelka pomyłka. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|