|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś 31 sierpnia do Chorwacji przez biuro podróży FanClub ? Jeśli tak , zapraszam na PW.
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś może do załatwienia karte multisportu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
da się jakoś oszukać ''limit oglądnietych minut'' na megavideo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie chciało by się komuś zaprojektować szalika
Bardzo proszę jak cos na priva |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
znacie kogos kto skupuje uszkodzone laptopy za dobra cene?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wystarczy zrestartować router (albo gdy ktoś go nie posiada ogólnie połączenie z internetem). Oczywiście warunkiem jest zmienne IP.
![]()
Rabka-Zdrój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A dźwięk to przejściówka z chinch na jack http://allegro.pl/przejscie-wt-jack-...195758959.html To tak na chłopski rozum, ale po opisach myślę że powinno działać. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Od 14 maja nie ma już zgody. Tak samo jak z Unią Tarnów. Pzdr
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak to jest z kupnem alkoholu w Selgrosie? Jak nie masz koncesji to można też kupić czy nie?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś dobrą szkołe jazdy do 1200 zł?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stach (10 znaków)
![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie
Czy ktoś z was nie posiada w domu i chce oddać / sprzedać STAREGO BOOMBOXA tzw GHETTOBLASTERA z lat 80 ! (słynne noszenie na ramieniu i bujaka po bronxie). Całkiem serio, jestem zainteresowany bardzo takimi cackami z 3 dekad wstecz ! modele które mnie interesują: LASONIC TRC-975 ![]() LASONIC 931 , LASONIC TRC-920, AS AUDIOSONIC I Inne ! Jeśli ktoś posiada PODOBNE lub oczywiście te ! bardzo prosze o PW ! lub gg 5056116 , bardzo mi zależy. Kupię! 2. część Pytania. Jeśli nie posiadacie, to może wiecie GDZIE coś takiego mogę znaleźć ? obskoczyłem Halę Targową, giełdę na balickiej... bez skutku. Może jakieś lombardy? komisy? może znacie kogos kto sie tym interesuje? wszelkie info mile widziane , prosze o pomoc i dzieki ! ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
sprawdzałem ebaye. Jednak amerykanie,niemcy,brytyjczycy (posaiadaja tego typu rzeczy) ale wysyłka przekracza wartość maszyny czasem więc szukam czegoś z Krakowa i reszty Polski,by przesyłka nie była droga.
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jaki wynik polskich koszykarzy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 29.08.2010 o godz. 20:52.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kruk dobry lekarz. Poza tym jest jeszcze Mierniczek i Gołda, ale ten ostatni ma mieszane opinie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|