|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Okocimskim gra Reprezentant U-20 Jakub Czerwiński.To boczny obrońca, może warto sie nim zainteresowac zamiast szukac 3-4 rzędnych obcokrajowców ?
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=11680 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
I niech dają 10mln euro rocznie. Dla nich to drobne dla nas 2 budżet
i byłoby 5 mln na zawodników reszta na ich kontrakty.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oglądałem przedwczoraj mecz Partizan - Anderlecht. Grał tam dość dobry środkowy defensywny pomocnik - Petrovic. Grał całkiem przyzwoicie, miał niezły odbiór, dobre przyspieszenie. Mógłby się przydać do naszej drużyny. Kłopotem mogłaby być cena zaporowa, bo zawodnik gra w drużynie, która weszła do Ligi Mistrzów. O Cleo - napastniku nie mówię, bo cena za niego wzrosła pewnie dziesięciokrotni i byłby nie do wyciągnięcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja oglądałem Żline ze Spartą. I ze zdumieniem zobaczyłem że skauci Żliny znaleźli parę tygodni temu w Belgi wielkiego murzyna grającego na pozycji środkowego napastnika. Gość strzelił w tym meczu nawet bramkę (i to jaką!) i grał naprawdę nieźle (pomimo wysokiego wzrostu jest szybki i sprawny). Nazywa się Cisse. Jak pomyślę że my szukamy piłkarza o takich parametrach od kilku lat to ....
A tak w ogóle to Żlina jest naprawdę dobra. Oprócz Cisse mają co najmniej kilku innych niezłych piłkarzy.Ciekawe jak im pójdzie w CL. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ciekawe jak go mieli Ci skauci wypatrzec. Koleś na pewno został podesłany przez jakiegos menago.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie przyjechał z podpisanym kontraktem przecież. Ktoś musiał go ocenić pozytywnie. Ma 21 lat, 195 cm wzrostu pewnie pomyśleli, że warto zaryzykować. Młody, wysoki, taki chodliwy towar wśród napastników,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
W Man U w 50 meczach strzelił ledwo 10 bramek... co jest teraz każdy widzi, chyba nie ma klubu który by pogardził takim gościem w swojej kadrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
warto się przyjrzeć temu Kamilowi Poźniakowi, wczoraj kapitalnie rozdzielał piłeczki w I połowie, coś jak gargulec za najlepszych czasów
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale Gol według mnie rozegrał jeszcze lepsze zawody. Można ich obserwować, bo po jednym meczu i to szczególnie przeciwko Legii, trudno coś wyrokować. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dokładnie Gol też super zawody rozegrał, przy czym oboje są stosunkowo młodzi, chociaż Gol to już raczej pewnego poziomu wg mnie nie przeskoczy, a Poźniak może..
jeśli jesteśmy już w temacie " gdybym był bogaty .. " to bym podebrał Arbolede amice .. kontrakt mu się powoli kończy, więc będzie za darmo, Smudy w Poznaniu już nie ma .. zaoferować mu 400-450 k rocznie kontrakt na 2 lata z opcją + 1 płace i tak będą szły ostro w górę, wg mnie do Euro osiągniemy granicę ok 600 k rocznie, a za niego nie trzeba nic płacić .. za 200 k takiego obrońcy nie znajdziemy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Wczoraj bardzo mi się podobał Janusz Gol, ale on ma już 25 lat(!), więc wg. mnie jest troche za stary. Co innego Kamil Poźniak, rocznik 89, z niego będa ludzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No pewnie ;-) W Polsce piłkarz jest młody i perspektywiczny do 29 roku życia ;-) haha
Z tego co piszecie można wywnioskować że obaj chłopcy są starsi od Małeckiego ;-) Ja bym zostawił w drużynie Riosa za cenę tych dwóch. A jeżeli mówimy o młodych i utalentowanych - to sprowadziłbym na nowo Leszczaka i Jonczyka ![]() W ogole któryś ze skautów powinien obowiązkowo jeździć na wszystkie mecze mlodziezówek począwszy od U-16. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tymczasem Soriano znów trafia dla Barcy, tym razem B.
Makinwa grał 65' w Larisie, nic nie strzelil, jak ktos ogladal to niech powie cos wiecej o nim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Weźcie dajcie sobie spokój z Januszami Golami, czy Poźniakami czy choć kim. Jak chcemy kupować jakiegoś polskiego piłkarza, to tylko młodego, perspektywicznego - jak Kuba Błaszczykowski. Reszta niech przychodzi z zagranicy. W Polsce znaleźć jakiegoś piłkarza, który byłby wzmocnieniem dla drużyny, to tak, jakby myśleć tylko o Ekstraklasie i niczym innym, zapominając o tym że są jeszcze europejskie puchary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jeśli chcemy być najlepsi w kraju, to tacy piłkarze jak Sobiech, Sadlok powinni grać u nas. A oto nowy Błaszczykowski. Niestety zamiast w Wiśle, gra w Jagielloni: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,t...l?ticaid=1ac34
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 28.08.2010 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
David Trezeguet rozwiązał kontrakt z Juve, ma dopiero 32 lata, więc to ciekawa propozycja na gwiazdę, którą chciał dyrektor marketingu do przyciągania ludzi na stadion, pewnie na rok-dwa za 0,5 mln Euro rocznie by zagrał w Wiśle ...
Ponoć interesuje się nim beniaminek z Primera Division, może ich przebijemy )))![]()
Jazda!! Jazda!! Jazda!! Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ha ha ![]() juz widze naglowek "Trezeguet do Wisly,transferowa ofensywa kontynuowana !" a na drugi dzien ,ta sama gazeta ,naglowek" Trezeguet jednak nie dla WIsly" ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My musimy szukać promocji wśród tych napastników, którzy strzelają bramki, a nie jakichś cieci co kiedyś zagrali raz w rep młodziezowej Brazylii itp
Pierwszy z brzegu przykład król strzelców z Vojvodiny Dragan Mrdja. Niby wyśmiał propozycję z Polski, a ostatecznie poszedł do przeciętnego klubu ze Szwajcarii FC Sion. I to za 600k euro. Dlatego trzeba trzymać rękę na pulsie i być przekonywującym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.primeradivision.pl/index....artykul=177535
Macie swojego Trezegueta ;d 1,5 mln rocznie, damn'... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Grzegorz Sandomierski - to jest gość którego warto kupić. Szkoda ze wydajemy 500 tys euro na gościa który nie wydaje się lepszy od Pawełka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ten goc sie nie wydaje lepszy od Pawelka bo ten gosc jest poprostu lepszy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanic kosztował 300 tysięcy, a nie 500. Z kontraktem i prowizją może?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardziej persona non grata na tym forum i choć zdarzyło mu się czasem chybić to jakimś laikiem w tym temacie nie jest.
I według PNG jest możliwość że jeszcze ktoś odejdzie z klubu. Do innego z Ekstraklasy. Nazwiska nie podał, jedynie go zatkało. Ale wierzę że po raz kolejny chybi i Piotrek(?) zostanie. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|