The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2010, 21:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale do czego chcesz mnie przekonać? Że Pietrasiak czy Rachwał byli nie do zastąpienia? Przecież to w skali ligi przeciętniacy. Zastąpić to się nie dało Uche, Marcelo czy Kosowskiego, ale już "zastąpić" takiego Łobodzińskiego ( zakładając, że by grał ) - no problem. Po prostu trener zastąpił jedne kołki innymi, dodał fajnego napastnika i jakoś to działa.
Do niczego nie mam zamiaru Cię przekonywać, bo to jakby rozmawiał głuchy ze ślepym o kolorach. Pokazałem Ci tylko że Bełchatów wymienił ponad pół składu i gra lepiej, a Ty mi .......isz o Łobodzińskim i innych kołkach.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.08.2010, 21:38
Legii gratulujemy Macieja Skorży ;-) Mówiłem, że Urban jest o klasę lepszy od Maćka, tyle że nasz były treneiro ma masę farta. Gdyby nie sędzia i szczęście Legia byłaby przedostatnia z 1 pkt.

Skorża chyba się przekonał jak trudno grać jest w defensywnie, gdy nie ma się Głowackiego ,Marcelo, Clebera, czy Baszczyńskiego, a w środku pola nie szaleją w odbiorze Sobol z Diazem.

Legia jest mierna w ofensywie i dramatyczna w defensywie. I niech tak zostanie do końca sezonu.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.08.2010, 21:48
Tak nie napierdalajmy się z Maćka, bo przypuszczam że większość z was (w tym i ja) ponad rok temu skandowało jego imię. Co jak co ale nadal go szanuję, chociaż w Polsce nie życzę Mu sukcesów.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.08.2010, 21:50
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ale przyznacie, że gdy te wszystkie stadiony zbudują liga będzie łatwiejsza do przełknięcia. Wygląda jakby atmosfera wyzwalała w zespołach tę dodatkową motywację i chęć "dobrej gry"
Nie wspominam co będzie jak Wisła wróci na R22. 14-1-0
Tak... 15-0-0. Jakbyś dzisiaj nie zauważył to trybuny nie grają. Legia i Wisła dają tak du.., że szkoda gadać i nic im nie pomoże. Niektórzy może nie zauważyli, ale ten Bełchatów pokonał tydzień temu Ruch, którego wynik z Wisłą jest wszystkim dobrze znany. Moim zdaniem kluczem do pokonania obydwóch drużyn jest objęcie z nimi prowadzenia. Potem tylko dobrze się ustawić w obronie, i nie robić takich cyrków w kontrach jakie robiła Cracovia na Legii. Pewne trzy punkty. Już nikt się nikogo w tej lidze nie boji, jak to bywało kiedyś. Chociaż w sumie może to i dobrze, i będzie to jednym z czynników dzięki którym w przyszłości będziemy unikać kompromitacji na Wyspach Owczych czy innej Andorze. Grajki może nauczą się, że zwycięstwo trzeba wywalczyć.
P.S. Smolarek, Niedzielan czy Żewłakow to piłkarze, którzy przechodzili za darmo, i niech to też da do myślenia "włodarzom" klubów.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 27.08.2010, 21:51
Tak szczerze to poczekam jeszcze jedną kolejkę i wstępnie się pokajam że nie doceniałem GKS-u. A Legia gra to co musi grać, pogra tak jeszcze 3-4 kolejki i dopiero wtedy się przekonamy na co stać tą drużynę. Jeśli zaliczą w trakcie tych kilku meczy przynajmniej jeszcze dwa takie wyniki to atmosfera się posypie i nie pozbierają się do końca sezonu, jeśli wygrają lub zremisują to może to "zatrybić". Z zagranicznego zaciągu co było do przewidzenia(co zresztą napisałem na legijnym forum po meczu z Bordeaux za co mało mnie tam nie zjadło kilku zapaleńców) tylko Manu i Vrodlijak(nie przekręciłem?) pokazują jakiś poziom. Pożyjemy zobaczymy.

ps. Ktoś wcześniej pisał że Cracovia jedzie do Gdańska i tam też czeka ją w........ Wśród moich obstawiających kolegów jest takie powiedzenie "Na Lechii serie się kończą". Wcale się nie zdziwię jeśli meczu z Craxą nie wygramy.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.08.2010, 22:00
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
ps. Ktoś wcześniej pisał że Cracovia jedzie do Gdańska i tam też czeka ją w........ Wśród moich obstawiających kolegów jest takie powiedzenie "Na Lechii serie się kończą". Wcale się nie zdziwię jeśli meczu z Craxą nie wygramy.
Na moje oko, niestety, ale Lechia obecnie gra największy piach w lidze. Patrzę w kontekście jakich rywali miała dotychczas Lechia a jakich Cracovia. Oby jednak seria została podtrzymana
the end
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.08.2010, 22:07
Legia-GKS 0-2

... liga jest ciekawsza ...
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 27.08.2010, 22:10
bo Lechia totalnie nie ma ławki w pomocy a zwłaszcza w obronie
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 27.08.2010, 22:18
@wisl@k_TS Akurat z tym się nie zgodzę są przynajmniej 3 kluby które grają podobny(gorszy) piach. Ale to było do przewidzenia skoro od co najmniej 9 miesięcy wiadomo że potrzebny jest napastnik i rozgrywający, a klub kontraktuje 3 obrońców

@szczebrzeszcz jeśli chodzi o obronę to mamy silną kadrę
PO: Deleu/Bąk
ŚO: Wołąkiewicz, Kożans, Janicki
LO: Andriuskevicius i ewentualnie przesunięty Kaczmarek, który radził sobie wyśmienicie w tamtym sezonie
Gdyby jedynym elementem doboru kadry była forma to nie byłoby problemu z tą formacją.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.08.2010, 22:25
A czasami te niedojdy z drugiej strony Błoń nie grają z Górnikiem u siebie teraz?

A co do Legii to przyznam się że nie spodziewałem się że to tak kiepsko będzie ale jak tak patrzę na ich skład z choćby tego meczu to wśród ofensywnych jedynie Manu nowy - reszta to ta sama ekipa od żałosnej gry + idiota piłkarski - Teksiu.
Problemem Legii jest to że na razie ani ten Mezenga ani Cabral się nie sprawdzają i tak na prawdę to co było ich największą bolączką w zeszłym sezonie , czyli gra ofensywna, w tym nadal kuleje

Skorża ma to do siebie że jak ma dobrych grajków to im nie przeszkadza, dopiero jak się zaczyna coś sypać to kompletnie się gubi.W Warszawie już mu się koncepcja sypie więc nie wróży to nic dobrego dla Legionistów.

Tak na marginesie to co się stało temu murzinosowi od parchatych że nadal nie gra?
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 27.08.2010, 22:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A czasami te niedojdy z drugiej strony Błoń nie grają z Górnikiem u siebie teraz?
W sumie to racja my teraz z GKS-em na wyjeździe więc pewnie jest tak jak mówisz ;]
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 27.08.2010, 22:30
A gdzie są nasi forumowi napinacze, warszawiacy ? Nie wypowiedzą się na temat swojego niesamowitego nabytku jakim jest ich nowy bramkarz i inne pionki, a wśród nich nowy trener ?

P.S. nigdy nie skandowałem nazwisko Skorży, nigdy nie byłem jego zwolennikiem.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.08.2010, 22:32
no wlasnie mam podobnie odczucia jak 1q2, ze Skorza sie nie nadaje jak zaczyna sie cos sypac w druzynie.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 27.08.2010, 22:33
Ciekawostka z innego forum: na konferencji Dybalski pytał Skorżę o to, czemu Czin-jama stoi na spalonym przy każdym wolnym blisko pola karnego, okazuje się, że to jest jakiś pomysł Skorży, a nie głupota Chinyamy
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.08.2010, 22:44
Jest jednak sprawiedliwość. Cracovia była lepsza, ale udawali ból, kontujze, jakieś cyrki. Los i kosmiczny sędzia ich pokarał. Bełchatów był lepszy i grał czysto. Szacunek. Zero udawania, zero przedłużania. I wygrał. Zupełnie zasłużenie.

johny96 napisał(a):Wyświetl post
A gdzie są nasi forumowi napinacze, warszawiacy ? Nie wypowiedzą się na temat swojego niesamowitego nabytku jakim jest ich nowy bramkarz i inne pionki, a wśród nich nowy trener ?

Wracali z meczu. Nie wiem czy Antolović mógł to wyjąc, raczej złapano go chyba na wykroku. Raz miał wtopę w drugiej połowie. Tragiczna obrona i coż, srodek tabeli raczej

Cieszy frekwencja - wyższa niż na Cracovii (zreszta GKS-u też było wiecej).

Cytat:
Jeżeli szybko się nie pozbieramy, to możemy mieć problem żeby walczyć o najwyższe cele" - powiedział trener Legii.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.08.2010 o godz. 22:49.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Marcin(L)
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 27.08.2010, 22:45
Gra - dramat, atmofera - kozak
Tak naprawdę dramatycznie słabą mamy tylko obronę (wróci Astiz - będzie lepiej) na czelę z bramkarzyną. Ciężko się gra gdy dostaje się brame na początku meczu
Ogólnie rzecz biorąc jeśli chodzi o obcjokrajowców (pojawił się tu ten temat) jestem bardzo zadowolony z Manu oraz Vrdolijaka, nie skreślam Cabrala i Łazengi
No i generalnie nie spodziewałem się, że przeczytam tu tyle cierpkich słów pod adresem Maćka Skorży, który jeszcze nie tak dawno był bożyszczem Krakowa, jego podobnie nie skkreślam, potrzebuje chłop czasu...
P.S. Faul na Manu (tuż przed pierwszym golm) był ewidentny i to na żółtą kartkę - tyle w temacie...
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.08.2010, 22:49
johny96 napisał(a):Wyświetl post

Kto to wie forumowy napinaczu, krakowiaku.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.08.2010, 22:59
Marcin(L) napisał(a):Wyświetl post
No i generalnie nie spodziewałem się, że przeczytam tu tyle cierpkich słów pod adresem Maćka Skorży, który jeszcze nie tak dawno był bożyszczem Krakowa.
Pierwsze cierpkie słowa pojawiały się już jakieś 2 lata temu a na wiosnę to już dominowały
To też jest tak że my go oceniamy za sporo upokorzeń i to że po 2.5 roku jego trenerki, po zimowych przygotowaniach wychodzi drużyna - w dużej mierze grająca ze sobą od dawna a wygląda to tak jakby trener przyszedł tydzień przed ligą a zawodnicy spotkali się pierwszy raz w dniu meczu.

Wtedy coś we mnie pękło bo ciężko mi było stwierdzić co trener takiego robi że mimo podobnego składu jest coraz gorzej.
Wy go oceniacie z perspektywy 2 mistrzostw - kosztem też Was zdobytych.
Ja osobiście zawiodłem się na Skorży i to by długo pisać czemu bo nie da się to tak w kilku zdaniach streścić, natomiast nie skreślam go w Legii ale start ma kiepski , nie da się ukryć.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 27.08.2010, 23:03
A pasy pokazują , że teraz wrócą pewnie gdzie ich miejsce , choć do końca wszystko jeszcze się zdarzyć może to wydaje mi się , ze będą głównym kandydatem do spadku. A Legia wielce mnie zaskoczyła , tego chyba nie spodziewał się nikt. Ale jestem z tego powodu bardzo rad. A taka drużyną miała być. Jeszcze przed ligą typowałem ich na mistrzów ligi a teraz chyba zmienię zdanie. przez 4 kolejki nie zachwycili niczym
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 27.08.2010, 23:20
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
A pasy pokazują , że teraz wrócą pewnie gdzie ich miejsce , choć do końca wszystko jeszcze się zdarzyć może to wydaje mi się , ze będą głównym kandydatem do spadku. A Legia wielce mnie zaskoczyła , tego chyba nie spodziewał się nikt. Ale jestem z tego powodu bardzo rad. A taka drużyną miała być. Jeszcze przed ligą typowałem ich na mistrzów ligi a teraz chyba zmienię zdanie. przez 4 kolejki nie zachwycili niczym
Poprzedni sezon nauczył mnie jednego. Mimo, że Wisła miała osiem punktów przewagi nad Lechem w przerwie ligowej, to i tak Biała Gwiazda nie zdołała obronić tytułu mistrzowskiego. To tylko cztery mecze spośród 30 w sezonie. W pozostałych 26 może się bardzo, ale to bardzo dużo zmienić.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.08.2010, 23:39
Z Legii podoba mi sie jedynie ten Manu reszta na razie bez wiekszego zachwytu.

Za to to co gral w pierwszej polwie GKS to jakbym ogladal inna lige....swietne podania,w tempie ,super doskok do Legii,strzaly ,ostre centry
naprawde super sie to ogladalo i mogli do przerwy prowadzic wyzej

Ale to tez kewstia psychiki ,Wrobel po meczu stwerdzil ze przyjechali po 3 pkt i chcieli to wygrac.Cos w tym jest ze te zespoly teoretycznie slabsze nie boja sie tak jak kiedys nas czy Legii.One przyjezdzaja i walcza o konkrety cel i robia wszytsko zeby to wykonac.Kiedys przeegrywali z nami juz w szatni.

a Cracovia ....oby tak dalej
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 27.08.2010 o godz. 23:42.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.08.2010, 23:44
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Za to to co gral w pierwszej polwie GKS to jakbym ogladal inna lige....swietne podania,w tempie ,super doskok do Legii,strzaly ,ostre centry
naprawde super sie to ogladalo i mogli do przerwy prowadzic wyzej
Zagrali fenomenalnie. Taka bezradność Legii u siebie widzialem ostatni raz z Szachtarem. Nawet to 0-3 z Wami było inne. Tam zabrakło ambicji, odpuścili, bo stali się całkowicie korporacyjnym i bezjajecznym klubem. Degeneraci. A tutaj im się chciało nawet. Podawali piłke, tego owego i różnica klas, prawdziwa bariera. Wow.

Żewłakow profesor.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Endrju
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 28.08.2010, 00:45
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Ale to tez kewstia psychiki ,Wrobel po meczu stwerdzil ze przyjechali po 3 pkt i chcieli to wygrac.Cos w tym jest ze te zespoly teoretycznie slabsze nie boja sie tak jak kiedys nas czy Legii.One przyjezdzaja i walcza o konkrety cel i robia wszytsko zeby to wykonac.Kiedys przeegrywali z nami juz w szatni.
Bo "kiedyś" byliśmy zespołem, który był w stanie pokonać Saragossę, Parmę, Inter, czy Schalke...Nawet Legia potrafiła parę lat temu odprawić z kwitkiem holenderski FC Utrecht 7:2 w dwumeczu. A teraz? Bać się drużyn co sobie z Azerami poradzić nie potrafią...? Smutne, ale taką mamy rzeczywistość, niestety.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 28.08.2010, 07:07
Przyjmuje zaklady czy złotousty Maciuś "wypada przeprosic kibicow" Skorża dotrwa do wiosny w Legii.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.08.2010, 07:10
W Legii da się zaobserwować pewne podobieństwa do Wisły jeśli chodzi o zaciemnianie stanu faktycznego. Poprzedni sezon Wisły byłby totalnym dramatem, gdyby nie najlepsza para stoperów w historii ekstraklasy i dobrzy boczni obrońcy. Nasza świetna obrona zaciemniła obraz słabości naszej drużyny. W Legii z kolei utarło się, że mają dobrą obronę, ale przecież, gdyby nie Mucha to Legia straciłaby 35 - 40 bramek w sezonie i byłaby na miejscu 12 - 14. W Legi mają się czym martwić, gdyż Knezevic to drewno, z którego chyba nic nie będzie, Antolovic jest dramatyczny, ale może Dowhań zrobi z niego przyzwoitego bramkarza (Legia chce po raz kolejny zarobić na bramkarzu, ale ile punktów i mln zł straci przez jego pomyłki - ot takie polskie myślenie), Vrdoljak gra przyzwoicie, ale na Boga od kolesia za 1,2 mln i z 300 tys kontraktem wymaga się, żeby nie dał się stłamsić Trałce czy Golowi, Manu to taki lepszy Paulista - dużo wiatru, mało efektu, no ale taki zawodnik jest potrzebny. Cabral i Mazenga niedługo pewnie zostaną pożegnani. Tak to jest jak transfery powierza się fachowcom typu Jóźwiak, Piekarski. My nie jesteśmy lepsi gdyż Mielcarski, Bednarz, Kapka też byli/są amatorami w tym zakresie.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.08.2010, 07:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z nich wszystkich jeden Tosik faktycznie coś sobą prezentował. Nowaka z naddatkiem zastąpił Żewłakow, Ujek to jakaś pomyłka. Pietrasiak żadna rewelacja.

EDIT: Liczył ktoś, ile czasu Sapela trzymał piłkę?
Rachwał też odszedł. Pół podstawowej jedenastki. Plus trener się zmienił. To jednak duża zmiana. I to ze skutkiem in plus!!
Ale w zesżłym roku grala ak przez runde Polonia Bytom a potem było jak było.Także spokojnie z tym podniecaniem sie póki co.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 28.08.2010, 07:38
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Żewłakow profesor.
i jak to jest
wraca Mięciel, Wichniarek, Żurawski(choć jego jeszcze nie skreślam ;P ) i jak na razie ligi nie zawojowali
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.08.2010, 07:55
Szczebrzeszcz też mnie to zastanawiało.
W ostatnich latach do Polski wrócili Frankowski, Wichniarek, Mięciel, Niedzielan, Żurawski i Żewłakow. Dokładnie połowa zrobiła różnice w drużynie, do której dołączyli. Pozostała trójka, pozwólcie, że zacytuje klasyka: "nie musi nikomu nic udowadniać".

Ciekawym przykładem, z którego można wyciągnać jakies wnioski jest przebieg kariery Niedzielana. Otóż gdy w 2007 roku trafił do Wisły, to szału nie zrobił. Oczywiscie można to zrzucić na karb kontuzji, ale on przeciez z naszej druzyny odszedl już jako zdrowy zawodnik. Gdy nastomiast trafił do Chorzowa, pod skrzydła dobrego terenera, to nagle się okazało, że Wtorek nie zapomniał jak się strzela bramki.

Co z tego wynika? Moim zdaniem jeżeli weteran trafi do klubu, w którym jest dobry trener potrafiący wykorzystać potencjał i umiejętności takiego zawodnika oraz, co bardzo istotne, umie go odpowiednio zmotywować, to taki gracz błyszczy.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.08.2010, 08:00
Endrju napisał(a):Wyświetl post
Bo "kiedyś" byliśmy zespołem, który był w stanie pokonać Saragossę, Parmę, Inter, czy Schalke...Nawet Legia potrafiła parę lat temu odprawić z kwitkiem holenderski FC Utrecht 7:2 w dwumeczu. A teraz? Bać się drużyn co sobie z Azerami poradzić nie potrafią...? Smutne, ale taką mamy rzeczywistość, niestety.
Kiedyś grali u nas zawodnicy, głodni sukcesu teraz niestety większość zadowala się wynikami w Ekstraklasie. Kiedy się wyrzuci starą gwardie, a w ich miejsce sprowadzi młodych to na wiosnę może wyników nie będzie, ale będzie wola walki, której teraz nie ma.

Ps. Możliwe, że po pawełkach i cabajkach teraz przyszła pora na antolki. Nie wiem ile oni za niego dali, ale na razie nie jest ich wart jednak nie bardzo mnie to smuci
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 28.08.2010, 08:16
Cytat:
Co z tego wynika? Moim zdaniem jeżeli weteran trafi do klubu, w którym jest dobry trener potrafiący wykorzystać potencjał i umiejętności takiego zawodnika oraz, co bardzo istotne, umie go odpowiednio zmotywować, to taki gracz błyszczy.
A ja myślę że Wisła to dla Niedzielana po prostu był nie ten rozmiar kapelusza. Może strzelac dla średniaków ligowych jak Korona i Ruch, ale Wisła to za wysokie progi. Niedzielan to zawodnik bazujący na szybkosci i w takich zespołach jak Korona i Ruch często grajacych z kontry mógł się odnaleźć, w Wiśle już nie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów