|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No ja wiem, że ważniejsze tak na prawdę są wartości dodane a że jak chodzi o cenę to wszelkie kwestie gwarancyjno-serwisowe mogą przewrócić atrakcyjność cenową ofert o 180 stopni. Chociaż jednak mam wrażenie, że na te dodatkowe aspekty zwraca się uwagę w prywatnych firmach a w państwowych jednak to cena będzie zawsze odgrywała kluczową rolę bo przecież nie trzeba się będzie tłumaczyć dlaczego wybrano droższą ofertę. A poza tym skoro później trzeba będzie dopłacać to fajnie - dodatkowa szansa na przytulenie lewej kasy. Ale tak już będzie skoro przy żłobie jest komunistyczny beton i kolesiostwo. A każdy młody polityk zanim się doczłapie do decyzyjnych stanowisk to na tyle zdąży się upaprać w gównie, że działa tak jak starsi koledzy.
Ale sytuacja, gdy zawalany jest termin za terminem bez żadnych konsekwencji to już jest dla mnie całkowita abstrakcja. Tak jak to, że prace na takich inwestycjach (albo drogowych) nie trwają 24h na dobę. Jakiś czas temu bodajże w Katowicach mieli remontować jakąś główną drogę i roboty były zaplanowane na kilka miesięcy, ale że zrozumieli jak to jest ważna trasa dla miasta wprowadzili 24h roboty i się uwinęli w kilka tygodni. No nikt mi nie wmówi, że wykończeniówki w środku stadionu nie można robić w ciągu nocy. Wiadomo, że jak był wylewany beton to niektórych etapów nie przeskoczysz, ale na takim etapie jak już jest tylko montaż elementów to na stadionie powinno być robotników jak mrówek w mrowisku. So sick.... chory kraj. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Spełnił by zarazem dwie funkcje po pierwsze zakrył szkaradne klimatyzatory i drugie byłby widoczny z daleka ![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Info o wstrzymaniu sprzedaży wejściówek na mecz reprezentacji z Australią nie zniknęło jak na razie ze strony kupbilet.pl i http://kibole.wroclaw.pl/stadion.html Czyżby miało dojść do przeniesienia?
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
"Orły Franza"
Padłem Przepraszam za OT |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy media są aż tak głupie? Dziś rano 7.00 fakty w rmf mówią o meczu ze się odbędzie ale nie jest to koniec budowy bo do ukończenia pozostała tylko trybuna główna.. KIEDY DO NICH DOTRZE ŻE D TO TYLKO ATRAPA
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wzór krzesełek zmieniono dzisiaj nieco ...........
Dla mnie Ok ... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Grantar, nie strasz ludzi ... :/
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Widać po co sa te podnosniki na Reymana za C... ja sie dobrze przypatrzyc na kamerce, to zakladaja tam szyby? Na pewno widać jakies ramy z tylu..
PS Kamerka nr 5... cos pajaki ja lubia, teraz jakas walka |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gdyby tak wygladala gwiazdka to bym stracił całkowite zaufanie do włodarzy Krakowa
Mogli by już otworzyć dla kibiców trybune C na mecz Reperzentacji..granie przy dwóch trybunach imho sie mija z celem. |
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale właśnie otworzą trybunę C na mecz reprezentacji i właśnie przy trybunie C oraz E odbędzie się mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
tak masz racje wkładają tam ramy do szyb w ok 1/3 są już włożone dziś przechodziłem w okolicach stadionu dlatego mogę to potwierdzić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
bilety na Polska-Australia juz w sprzedazy
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f96&f13=f15&f106=pn0101&
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.08.2010 o godz. 15:44.
![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
spotkałem dzisiaj w mieście mojego kumpla ze szkolnej ławy. Siedliśmy na kawce i w trakcie rozmowy wyszło, że jego firma jest jednym z podwykonawców na stadionie Wisły. To, co chłopak opowiadał, to przekroczyło wszelkie moje pojęcie. Takich wałów, takiego zamieniania lepszych jakościowo materiałów na gorsze, takiej fuszery, to świat nie widział. Telebimy, elewacja i asfalt zamiast płyt to dopiero wierzchołek góry lodowej.
Musicie zrozumieć, że nie podam żadnych szczegółów, przede wszystkim dla dobra jego firmy, ale jakby tam teraz wjechało CBŚ, to mielibyśmy większą aferę niż ta, o której dzisiaj pisały media o budowie autostrady A 1... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
trzeba wyciaganac wszystkie brudy bo inaczej nikt za to nie dopowie a ktos jakies konsekwencje za ta jak mowisz fuszerke musi poniesc..
Ps z 2 strony zastanawia mnie jedno skoro materiały sa gorszej jakosci i wogole poszlo oin minus wiec skad cena tego stadionu zamiast zmalec jeszcze wzrosla ? wtf?
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 27.08.2010 o godz. 17:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zaraz zacznę się bać o swoje zdrowie qźwa. Takie wały i stosowanie tańszych a więc i gorszych jakościowo materiałów nie pozostanie przecież racze bez wpływu na wytrzymałość konstrukcji
:( ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
jak się ma zaprzyjaźnionych inspektorów nadzoru budowlanego i do tego brak nadzoru ze strony miasta i architekta to tak to właśnie jest że się jest jechanym od tyłu równo na wszystkim
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jaja to dopiero będą jak skończą budowę stadionu w Gdańsku zanim otworzą nasz stadion
![]() Oczywiście mało prawdopodobne, ale jednak różnica będzie wynosić tylko kilka miesięcy co przeraża jeśli bierze się pod uwagę, że u nas w tym czasie zbudują dwie trybuny a w Gdańsku nowy stadion od podstaw. Niestety do tego listopada czeka nas jeszcze sporo rozczarowań i denerwowania się. Mam nadzieję, że po zakończeniu nie zapomnimy o tym wszystkim i będziemy się starać by osoby odpowiedzialne za opóźnienia poniosły odpowiedzialność. Polimex w pierwszej kolejności. Nie może tak być, że budowa ma wielkie opóźnienia a całe gromy spadają na Majchrowskiego i zikit a o Polimexie wszyscy zapominają. To oni budują nasz stadion to oni znikają jak najszybciej ze stadionu każdego dnia i pojawiają się by postukać młotkiem tylko jak media są na stadionie. Jeśli chodzi o Majchrowskiego to marzy mi się taki swoisty zakaz stadionowy dla niego Zakaz wstępu dla pana Prezydenta. Na koniec trzeba się zająć tą niegospodarnością czyli dopłacaniem do inwestycji z budżetu miasta, oszczędzaniu na materiałach, skarżeniu się jakie to drogie są te telebimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
szkoda, że w mediach bardzo często się mówi, że na budowie stadionu Wisły Kraków coś jest nie tak, bo to po części wpływa na markę Wisły. Tak naprawdę stadion jest miejski i to miasto i jego prezydent są odpowiedzialni za całe zło związane z tą budową. Po tych wszystkich majcherkach, które się odbywają ten stadion powinien nazywać się SkandalArena. Wycena pewnie była robiona na wzór tej za telebimy... Żenada!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W 'skarbie kibica' jest zamieszczony taki plan stadionu Wisły:
http://img833.imageshack.us/img833/1286/skanuj0001.png Czy to jest jakaś oficjalnie potwierdzone, że sektory będą tak nazwane? ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wyglada na to, ze tak. Plan ze strony kupbilet.pl tez ma takie nazewnictwo. http://www.kupbilet.pl/__Lang/PL/Gra...01/sektory.gif
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowie zapraszam do dyskusji bo to też dotyczy stadionu http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2472
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Bo tam nie ma więcej postów jak zakładasz nowy temat to tak czy inaczej będzie ci wyświetlało 12 zakładek
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
"A" - trbuna zachodnia "B" - narożnik zach/pn "C"!!! - trubuna północna Jak dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie oddaje historyczną nazwę młyna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
i to wszystko dzięki pani Niedziałkowskiej patrzcie jak dba o kibiców
![]() @Erich Zann ja daje głowe ze to zwykły zbieg okolicznosci, klub nie potrafi w sprawie stadionu zalatwic praktycznie nic a myślisz ze by sie wdawali w takie 'szczegoly' ?
Ostatnio edytowane przez medyk : 28.08.2010 o godz. 00:22.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O to chyba się klub postarał, bo jakoś nie wierzę dbałość "inwestora"
|
|