|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Krótko mówiąc miał pełne gacie jak mu tylko za głową krzyczało 10 tys kibiców Borussi a u nas na całym stadionie w sumie było 4,5 tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przed rewanżem z Ukraińcami:
Reiss: Lech jest zdecydowanie lepszy od Dnipro http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rei...wiadomosc.html Pomocnik Lecha: niech Dnipro się nas boi http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pom...wiadomosc.html Zaczęła się napinka i buńczuczne zapowiedzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja natomiast podchodzę do tego na razie chłodno. Przed pierwszym meczem spodziewałem się lekkiego oklepu - tak ze 3:0 dla Dnipro, ale nie udało się. Wszystko zależy od formy dnia i szczęścia, a na to drugie Lech raczej nie powinien narzekać. Taki skromny typ to 1:1. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przed pierwszym meczem buki płaciły ~6.5 na Lecha do ~1.4 na Dnipro. Teraz kursy są takie same. Dnipro nic wielkiego nie pokazało w 1 meczu, Lech ma dość komfortową sytuację i jest faworytem do awansu. Mój typ to 0:0, ale jeżeli Dnipro coś strzeli to będzie powtórka z Bruggią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Średnie kursy: 1 - 2.46 X - 3.19 2 - 2.67 |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Amikorz wcale nie gra tak zle, za to Dnipro cieniaczy na maksa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Amica zrobiła olbrzymi postęp od meczu ze Spartą zupełnie inny zespół, dobrze że nie gramy z nimi w najbliższym czasie bo mu leżymy i kwiczymy. Bóg nam zesłał ten terminarz że mamy teraz przeciętną Polonię i aż 3 tyg do Korony. Póki co nie widzę szans żeby Amica pożegnała się z LE. Dlatego budżet im ładnie się wypełni dodatkowo faza grupowa na otwartym stadionie :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znając życie Dnipro wtoczy jakąś fartowną bramę i będzie po meczu..chociaż chciałbym się mylić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdybys znal zycie to wiedzialbys ze po farcie moze wtoczyc bramke tylko jeden zespol.. i dla podpowiedzi dodam ze nie jest to Dnipro
zaraz ktorys z Ukraincow dostanie czerwien, za duzo tych zoltek, jeszcze w obronie, a to boisko to jest masakra, a co gorsza tak ono bedzie wygladac co jakis czas przez dach w formie grzyba, na tym sie grac nie da, strach podac po ziemi czy podawac do bramkarza bo pilka moze psikusa zrobic jak Przyrowskiemu w meczu z Wisla, dlatego Dnipro powinno walic co po chwila z armat, bo na tym pastwisku trudno o gre techniczna..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 26.08.2010 o godz. 20:21.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Teraz pytanie czy Lech powinien odpaść ci nie byłoby tej gadki o obronie honoru polskiej piłki czy przejść i się zbłaźnic w LE, a w dodatku rozegrać kilka meczy które nie pomogą im w Ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem Amica powinna odpasc dla dobra polskiej pillki. Maja waska kadre jesli awansuja dalej to dojdzie minimum 6 meczow, do tego powolania do kadr narodowych i przez to cale zamieszanie z graniem w dni powszednie beda musieli przekladac mecze w ekstraklasie. Niech odpadna dla swojego dobra
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
chyba komus koncza sie baterie - przygotowanie fizyczne polskich druzyn jest na zenujacym poziomie
majac w pamieci slupek i poprzeczka w koncowce na Ukrainie pewnie dostana bramke w 90 minucie, a potem w dogrywce beda sie słaniać na nogach (cos jak Iraklis-Wisla czy Sampdoria-Werder) i skończy się 0:2
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 26.08.2010 o godz. 20:52.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciężko mi uwierzyć żeby którakolwiek z drużyn była w stanie strzelić jakąś bramkę chyba że totalnym przypadkiem mecz na wyjątkowo kiepskim poziomie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest skandal.
Profesjonalni sportowcy (w założeniu), kopią te pilke od kilkunastu lat i nie potrafi jeden z drugim wytrzymac wiecej niz 60 minut ciaglego biegu... Nie chodzi mi tylko o Lecha ta przypadlosc dotyczy wszystkich polskich "pilkarzy". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w ogóle gra tego super zawodnika kuchenkorzy Krivetsa czy jak mu tak to jest jakiś śmiech na sali czy oni tego nie widzą że koleś jest bardziej żenujący niż ich przygotowanie kondycyjne. Coś czuję że ta faza grupowa im się ostro czkawką odbije. Bo nie wiem czy oni są w stanie wytrzymać tę o la boga 6 dodatkowych meczy. POLSKA PIŁKA TO DNO. Inna sprawa to że to całe mega bogate Dniepro to jeszcze gorsze przynajmniej za mecz w Poznaniu powinni zostać wysłani na Syberię i myślę że ich właściciel im to zafunduje...
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 26.08.2010 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No szkoda ... zobaczymy co Lech pokaże w grupie , zawiodłem się trochę na Dnipro ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
M.Borek: witaj fazu grupowo
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pogratulować Amice, pokazali charakter, Dnipro słabe jak barszcz.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i Lech awansowal, a cos slyszalem ze Dnipro kupilo kogos za 7 mln euro, tak? jak widac nie zawsze polski klub musi sie skompromitowac.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj... będzie napinka... cóż, jedyna nadzieja, że mój drugi ulubiony klub, tzn. Liverpool, trafi na Lecha i zawitam w Poznaniu... no i, że powtórzy się historia z sezonu 08/09, kiedy na dwa fronty nie ujechali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Amika wykończy się w grupowych rozgrywkach i w lidze zdechnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się że jednak Kuchenki cokolwiek grają umieją się zmotywować i skoncentrować nie to co nasze piłkarzyki. Bo oni zrobili to co mieli zrobić a u nas hańba i wstyd. Inna sprawa że naprawdę ta faza grupowa może ich wyłączyć z gry o ich "majstra". A co do Dniepro to chyba przeszacowałem tą ligę Ukraińską wydawało mi się że co to oni nie są a pokazali że potrafią być niesamowicie beznadziejni.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pawelwislak na 10 meczow Dnipro wygraloby 7, jedna jaskolka wiosny nie czyni, czasem zdarzy sie taki mecz, dzien, te nieszczesne 90 minut.. ot cala pilka ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Bo przecież mistrza zdobywa się po to by potem szybko odpaść z pucharów i nie zdychać w lidze.
![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oczywiście tak jak napisałem wcześniej jedyny polski klub który nie skompromitował się w pucharach. Czasami nie ważny jest styl tylko awans, dlaczego nasza Wisła nie zagrała równie słabo z Karabachem a nie awansowała. Znowu ucichli Ci co skazywali Lecha na wysoką porażkę z Dnipro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do wąskiej ławki to okazało się że kilku zmienników mniej gwiazdorzy i nie potrzebują żelaznej jedenastki. Do tego dochodzi im ten Rundevs chyba. Także na pewno im to w meczach ligowych nie pomoże ale ławkę jako taką mają jak wrócą kontuzjowani i Peszko z banicji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|