|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Baszczu jak do nas przychodził miał kłopoty z trafieniem lewą nogą w piłkę i co z niego 'wyrosło'? Może faktycznie masz rację z tą obroną, ale podkreśliłem już, to jest gość który będzie coraz lepszy, w to ślepo wierzę xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Istnieje napewno mozliwosc sciagniecia Janse tak jak Milan wypozyczyl Boatenga z Genui...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.08.2010 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 25.08.2010 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brawa za rozsadek, Erik Cikos poddawany jest sporej probie w Wisle i znowu robi sie podzial tak jak bylo to i jest nadal z Patrykiem Maleckim. Jedni przytakuja na sposob gry Maleckiego, inni z checia pozbyliby sie go z Wisly na dzien dobry. Powod prosty, propaganda mediow, a wy to chloniecie i stajecie sie marionetkami Przegladu Sportowego czy wp.pl. Dla nich nie liczy sie prawda, tylko zeby zrobic cos co sie dobrze przeczyta. To samo bylo z odmowa gry przez Maleckiego, gdyby nie media ta sytuacja nie dotarlaby do nikogo i zostaloby to raczej z przymruzeniem oka potraktowane w Wisle. Bo takie sytuacje sa na porzadku dziennym w futbolu.
Dla mnie gadanie o transferze Janse, bo Cikos jest za slaby to jakas farsa. Maaskant nie widzial jeszcze tego chlopaka na treningu, a gazety juz stwierdzily, ze Cikos podpadl naszemu trenerowi. No nie robmy sobie jaj, zaden trener nie zrobilby czegos takiego, tylko dlatego ze chlopak dostal czerwona kartke. Bunoza gral piach, dostal czerwien i sie ogarnal. Troche wiary w naszych nowych gwiazdorkow. Btw. Cikos moim zdaniem byl jednym z lepszych pilkarzy przez poczatek sezonu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
No chyba, że dla ciebie futbolowy świat to Ameryka Płd gdzie finał pucharów kónczy sie naparzanką i strzelaniną... Zobaczysz gdzie skończy Patryczek jak raz odpysknie Holendrowi. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Święta racja jeszcze sprzedać Jirsaka oraz Kowalskiego
sprowadzić napadziora i ś.p i jest git ! Badyll a można wiedzieć jakie to forum ?
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 25.08.2010 o godz. 22:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ciekawy jestem tylko ciekawy jak to zniesie Zdzisiu. Przyszedł jakiś Holender i od razu nie chce sprowadzać szrotu, który on wynalazł. Jeśli to prawda to należy przyklasnąć tej decyzji. W naszej I czy II lidze lepsi są tylko pijawek nie mają dobrych, które by je gdzie opchnęły w lepszych polskich klubach.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jirsakowi dałbym szanse dla mnie do odstawki są Łobo Kowalski Pawełek(i to jak najszybciej) i za nich ( kasa za transfer +chora kasa którą ma łobo w kontrakcie) powinna wystarczyć na klasowego napadziora i obrońce pokroju Marcelo, oby holendrzy zobaczyli ze Ci grajkowie nie są warci aby nosić koszulki z Bialą Gwiazdą!
mi się spodobała ta reakcja trenera powiedział pewnie gościu to jest Wisła, z taką grą nie masz czego tu szukać a sam fakt, że jesteś z lazio nie przemawia do mnie! hehe mam nadzieję, że teraz transfery będą trafione i nie dostaniemy kolejnych dudu i christowów ![]()
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 25.08.2010 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie nie ja mówiłem o "goal machine" król strzelców ligi indyjskiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem ale ja tak palnąłem z innej beczki bo potrzebujemy lewego obrońce bo Juniora to raczej się nie uda zatrzymać ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiesz co nawet nie chciałbym go zatrzymywać on potrafi zagrać super, ale głównie się bardzo myli, wziąść za niego 1.2 mln ojro i za to mamy klasowego defensora z mocniejszej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem to może być początek wielkiej Wisły tylko Cupiał musi dać kasiorkę a holendrzy muszą wygrywać żeby ich nie zwolnił ta budowa będzie pewnie powolna i na efekty możliwe, że trzeba będzie poczekać, miejmy nadzięje, że Boss jest bardziej cierpliwy niż miało miejsce ostatnimi laty
P.S. szkoda, że Wielki polski klub będzie tak naprawdę zagranicznym bo spójrzmy prawdzie w oczy polscy kopacze byli są i będą słabi, przeciętny obcokrajowiec np. argentyńczyk itd. będzie lepiej wyszkolony w Polsce wyjątkiem są tacy piłkarze jak Kuba ale znamy jego cenę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak przeglądam wyniki dzisiejszych meczów i z zaskoczeniem stwierdzam, że Žilina dostała się do LM ogrywając w dwumeczu Spartę Praga. Ten wynik przypomniał mi sytuację sprzed miesiąca kiedy grupa osób wykłócała się o tym jaka to liga Słowacka jest słaba, a jak się okazuje jest na tyle silna, że będzie miała swojego reprezentanta w Lidze Mistrzów, co Polsce nie udało się od bardzo dawna. Może jednak transfery z klubów Słowackich nie są takim złym pomysłem, np. taki Kopunek, którym się ponoć interesujemy.
Pozbycie się Jirsaka i pozyskanie Kopunka mogłoby nam jedynie wyjść na dobre... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Towarzysz Zdzich napewno zasmucony bo nie bedzie juz jezdzil ,i ogladał meczy(pil wodke),i obserwowal pilkarzy (pil wodke) .... tak wiec alkoholowe wojaze Zdzicha po ktorym to sprowadza nam Cikosa czy Bunoze czas zakonczyc bo tak daleko nie zajedziemy ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kto wie czy tak bedzie. Nowy dyrektor go oceni a nie pijawki z forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy ktokolwiek mógłby zweryfikować informację o tym że Marko Milinkovic jednak wybrał Wisłe?
To prawda? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a na jakiej podstawie tak stwierdziłeś?
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła interesuje sie Mateuszem Siebertem z FC Metz.Siebert gra na prawej obronie.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pol...wiadomosc.html Skoro Cikos gra tak dobrze to po co nam kolejny prawy obrońca ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.08.2010 o godz. 10:05.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
wczoraj o tym pisałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie taki zły ten pomysł z Siebertem .
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
"To nie ludzie to wilki"
Ta to moze niezatapialny zostanie podany jako wzor profesjonalizmu przez Valckx'a ![]() P.s.Oczywiscie nie wierze zeby nas Zdzichu opuscil, jest na to za sprytny. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
|
|