|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Stomil Olsztyn
zgody: Polonia Bydgoszcz układy: Petra kosy:Zawisza,Olimpia,Jeziorak,Legia,Widzew ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy z Krakowa jeżdżą jakieś busy lub autobusy które zatrzymują się w miejscowości Biały Kościół ? Jeśli jeżdżą to z którego miejsca w Krakowie. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
na pewno odjeżdzają z Dolnych Młynów i kiedyś spod Kleparza ale niewiem czy teraz stamtąd kursują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Macie może sprawdzony już przez Was przepis na Sałatkę Kebabową ?
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak dobrze zrobisz kurczaka to mozesz do niej wszystko wrzucic
pierś z kurczaka pokroic w kostke, przyprawy wg uznania, podsmażyć, do miski, wkroic sałatke pekinska, pomidor, ogorek, kukurydza, troche papryki + sos ja robie 1/2 smietany + 2zabki czosnku, troche keczupu, musztardy pieprz sól i mikserem wymieszac i zalac
Ostatnio edytowane przez kms : 24.08.2010 o godz. 14:42.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
btw, zawsze jechałem w ciemno, czy to grupą 3 czy 10 osób i zawsze znajdowałem miejsca.Od domków po pensjonaty etc. Nie powinieneś ze znalezieniem mieć żadnego problemu, bo pogoda przesłaba. Kolega teraz jedzie na Soline, to obok Polańczyka i płaci na chrewcie 28 za nocke w domku. jak coś, to priv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pilne! potrafi ktoś odzyskać hasło z poczty wp.? cholera zładowałem się pięknie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Skontaktuj się z ich pomocą i wytłumacz problem, powinni pomóc.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy da się przeprogramować (czy w ogóle trzeba?) dekoder echo star (polsatowski) na dekoder cyfry?
konkretnie chodzi o dekoder: Echostar DSB 717
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 24.08.2010 o godz. 19:35.
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Można jakoś dokonać namelocka na youtube?
tzn zmieniń nick? ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kiedy jest ogłoszenie wyników egzaminu zawodowego
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kochani ostatnio jaram się tym cackiem :
http://themixtressonline.files.wordp...1/trc-9754.jpg http://www.youtube.com/watch?v=yePeFEAsgks Jest to GHETTO BLASTER (niegdysiejszy boombox) z początku lat 80 LASONIC model trc 975 , poszukuję go usilnie ! Aktualnie na Polskich aukcjach ebay i allegro takowego nie ma, w archiwum allegro znalazlem ze trafialy sie one co jakis czas i schodzily po ok 150 zł. Jest takowy natomiast w stanach po 100 (lekko uszkodzony) i dwa po 400 dolarów (czyli już troche dużo). Jednak moje pytanie skierowane do was brzmi: czy może ktoś z was spotkał się z takim może ktos ma i chce się pozbyć (sprzedać) może jakieś LOMBARDY ?> (nie znam się na tym) poprostu jeśli ktokolwiek widział ktokolwiek wie prosze o jakieś info ! to bardzo wazne dla mnie ew. zainteresowany jestem także tą japońską godzillą po nieco niższej cenie?: http://allegro.pl/as-audiosonic-ghet...192869660.html ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Działa wam cyfra?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
działa cały czas
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
edycja: sałatka kebab
około 70-80 dag piersi z kurczaka, przyprawa "GYROS" lub "KEBAB" (ja na jeden raz zużywam prawie całą paczkę przyprawy) cebula, ogórki konserwowe, puszka kukurydzy, ketchup, majonez, kapusta pekińska, olej do smażenia Ja układam warstwowo, nie mieszam składników po włożeniu do miski. Mięso umyj, pokrój w kostkę, posyp przyprawą i niech poleży sobie w niej parę godzin – możesz polać lekko oliwą – lepiej się mięso złączy z przyprawami. Potem smażysz na patelni. Przygotuj sobie cebulę (pokrój w drobne piórka, lekko posól), ogórek w paseczki lub kostkę. Do miski idzie trochę keczupu i majonezu, kapusta pekińska, mięso, cebula, ogórek, keczup, kukurydza, ogórek, cebula, keczup, majonez, na koniec spora warstwa kapusty pekińskiej, i trochę keczupu i majonezu. Efekt jest jak robi się w przezroczystej misce – widać warstwy Smacznego.
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 06.03.2012 o godz. 18:41.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszystko co do Olkusza jedzie zatrzymuje się w Białym Kościele. Jeżdżą m.in. z dolnej płyty RDA
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
O której godzinie dziś trenuje I drużyna i czy trenują na bocznym boisku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie znaleźć jakiś program koncertów na rynku głównym ? Wczoraj był niejaki Totentanz ...
Albo jakieś inne fajne plenerowe koncerty w najbliższym czasie w Krakowie ? @ Dzięki Lupo
Ostatnio edytowane przez gonzo : 25.08.2010 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam,wie ktos z Was jak kształtują się ceny samochodów na giełdach w Niemczech w euro ? Chodzi o jakieś przykładowe modele...golf iv itp itd. Jak cos to priv dawajcie,z gory serderczne dzieki
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jakimi czcionkami są zrobione napisy na fladze Wierność oraz Armia Białej Gwiazdy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
ABG - Bazooka > http://www.2-free.net/free-fonts/baz...lar/32737.html
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 25.08.2010 o godz. 13:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdzie można kupić opaskę na kolano? Apteki, skepy czy gdzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wie ktoś gdzie w krk jest sklep ortodontyczny
|
|