|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Faktycznie stadion idiotycznych nie prezentuje sie okazale od srodka.
Offtop: Fortart, nie zabłądziłeś przypadkiem? Nie jestes tu mile widziany, wiec zegnamy. Kazdy Twoj kolejny wpis odbiore jako bezczelną prowokacje. Zmiataj. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Całkiem zgrabny ten stadionik Pasów. Za te pieniadze i w tym czasie nie wiem czy mozna było zrobic coś o wiele lepszego. Jest dobrze wkomponowany w otoczenie, nie głupim pomysłem było zrobienie nierównych trybun. Mogliby bardziej pobawic sie w ułozenie pasów na trybunach. Ale z tym płotem między sektorami to faktycznie przegiecie
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niby zgrabny, niby elewacja ładna, dla mnie Krokus na Bora i Tesco na Kapelance ładniej się prezentują
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dla mnie to wyglada jak wjazd do części magazynowej supermarketu:
![]() Albo to, brakuje tylko wieży wartowniczej: Z zewnatrz tradycyjna elewacja supermarketowa (nie mylić z np. galeriami) wewnątrz ciasno, niziutko i z kratami. Ale kraty i pasiaki na placu apelowym współgrają ze sobą. Brakuje tylko wspomnianej wieży wartowniczej. ![]()
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 19.08.2010 o godz. 08:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
CO do stadonu Cracovii i tych gesto porozmieszczanych krzeselek.
1 mysle ze to jest taki trik jak ten "snieg" na trybunach. Dzieki sniegowi wystarczy ze sie zapelni 3/4 (?) trybuny a wydaje sie ze trybuna cala zapelniona. W przypadku Cracovii trik jest taki ze wystarczy ze zapelnia 3/4 stadionu (a moze i 1/2) a bedzie komplet bo krzeselka s atak blisko siebie ze kazdy jak usiadzie i nie wyprostuje to zajmie dwa 2 priblem. Jesli juz zbiora komplet kilkunastu tys kibicow to zapewne na nastepny mecz nikt nie przyjdzie. Dziewczyny sie podusza w tym scisku. Po trzecie jak bedzie goraca pogoda to naprawde fajnie bedzie tak sie ocierac cialem i kisic na tych krzeselkach ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli 750-tysięczzne miasto jakim jest Kraków nie potrafi wybudować chociaż jednego porządnego stadionu...
I dobrze, nie zniósłbym gdyby tylko nam Majchrowski s.......ił obiekt... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gwiaździsty - nie obrażaj hipermarketów
Pewnie na świecie wiele ładniejszych by się znalazło. Zresztą, jest pod Rzymem "fajne" więzienie - długie, szare, Ali Agcę w nim przetrzymywano. Jak zobaczyłem to zdjęcie powyżej, pomyślałem że przez pomyłkę załadowałeś zdjęcie więzienia Rebibbia ![]() A bardziej poważnie - nic mnie ich stadion nie obchodzi. Niech - szybciej i lepiej - kończą nasz. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
do 3. razy sztuka. Czyli nastepny stadion bedzie juz topowy. Albo Rydlowka, albo Suche Stawy. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a moze hala sportowo-widowiskowa?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jeszcze jedno ujęcie od nas
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kilka wieczornych fotek stadionu Cracovii
![]() ![]() ![]() Moim zdaniem jest nieźle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Najbardziej śmieszą mnie te kołowroty na zewnątrz, myślałem ze bedą w środku kurnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ale nie wiem czy tylko mi sie wydaje ze w .... jasniejsze oswietlenie trybuny maja ? u nas tak ciemno z tego co widzialem na fotach z prezentacjii
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przecież to nie była pełna moc oświetlenia. Zostało tylko włączone to co zostało aby zrobić imprezę na budowie, która wciąż trwa. Poza tym oświetlenie trybunek kilkunastorzędowych można urządzić kilkoma jarzeniówkami, a trybun dwupoziomowych dwa razy większych już nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ma ktos jakies zdjecia jak obecnie wyglada nowy stadion we Wrocławiu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
opóźnienia mają ale nie przesadzajmy
http://kamera2012.eu/wroclaw1/ w najbliższym czasie powinno to jeszcze lepiej wyglądać jak wszystkie rygle będą dotrą już do Wrocławia http://img819.imageshack.us/img819/4278/dsc05968c.jpg ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A u nas prawdopodobnie nastąpiła lekka kosmetyka sektora gości. Z długiego i wąskiego, prostokąta (wyłącznie trybuna dolna) zrobiono kwadrat (dolna - skrócona do rogu, a nie połowy bramki i górną). I bardzo dobrze
![]() EDIT: A dzisiaj przeczytałem w PS, że mecz otwarcia na Waszym stadionie z Australią będzie rozgrywany w takich warunkach, że będą otwarte dwie trybuny tylko. I tak sobie przypomniałem chichranie się paru forumowiczów, że Legia zrobiła festyn, bo otworzyła stadion z trzema trybunami. Macie więc pole do popisu Chichracze ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 24.08.2010 o godz. 13:16.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
Meczem otwarcia" kolego" ma być mecz z Legią
![]() mecz z Australią jest meczem rozgrywanym na naszym stadionie i nie jest oficjalnym otwarciem stadionu gdyż nie jest on ukończony. Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 24.08.2010 o godz. 13:26.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
ale Ty mylisz pojecia... to nie jest oficjalne otwarcie stadionu.. tak jak to bylo u Was, po prostu mecz repry rozgrywany jest na Reymonta przy dwoch trybunach i tyle.. i tak samo OFICJALNYM otwarciem nie jest mecz z Legia, po prostu tak sie zlozylo ze w tym czasie gramy z Wami, a rownie dobrze moglibysmy grac sparing z Chemikiem Bydgoszcz , gdyby w tym czasie stadion byl oddany do uzytku, ale ODDANIE DO UZYTKU NIE OZNACZA OFICJALNE OTWARCIE NA PAPIERZU, OFICJALNE ma byc podczas podczas koncertu kogos tam + mecz z zagraniczna druzyna, albo jedno z dwoch, reszta to domysly i dopiski, jak w Twoim wykonaniu..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.08.2010 o godz. 13:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
http://www.bieg2012.pl/klik/KlikFile...22sierpien.jpg
No i przyszła pora na kolejne ujęcie z Gdańska. Stadion z miastem w tle 22-08 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
25 września bodajże z Arką mają grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A jak w Gdansku bedzie sie miala sprawa naswietlenia plyty boiska. Tzn widze ze podobnie jak w Poznaniu dach jest duzy i na gorze pozostaje niewielka szczelina - tak bynajmniej wydaje mi sie patrzac na zdjecie kilka postow wyzej. Tez bedzie slabo naswietlona murawa?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czy we Wrocławiu tam z lewej strony stadionu na tej focie jest może budwana autostradoiwa obwodnica Wrocławia (AOW)? Bo jeśli tak to ten stadion będzie miał chyba najlepszy dojazd ze wszytskich budowanych obecnie w kraju. Bo z tego co kojarze to gdzies kiedys wyczytałem, ze mimo, że Wrocław ma opóźnienia (ok 3 m-cy) ze stadionem to jednak w projekcie ma uwzględnione wszytsko wokoło (parkingi drogi dojazdowe itd) a Poznań i Gdańsk nie do końca. A jakby we Wrocławiu to była faktycznie AOW obok stadionu to byłaby bajka i nie był oby kluczenia po mieście przynajmniej ( bo korki i tak pewnie w dniu meczy będą Nieuniknione). ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Tak to jest AOW- Autostradowa obwodnica Wrocławia, to po lewej na zdjęciu. Zresztą do stadionu będzie można dojechać tramwajem, bo linia niedaleko, autem i pociągiem, który też ma stację całkiem niedaleko.
![]() Tutaj masz więcej o samym stadionie: http://www.skyscrapercity.com/showth...03762&page=649 Tu o drogach wokół stadionu: http://www.skyscrapercity.com/showth...769358&page=22 A tu o AOW: http://www.skyscrapercity.com/showth...41312&page=415 Co do stadionu teraz przyjeżdżają rygle, które są na bieżąco montowane, tak więc za kilka dni stadion zmieni się nie do poznania. zdjęcie jednego takiego elementu z transportu: ![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję że sie sprzyda... miłego oglądania
http://www.skyscrapercity.com/tags.p...ktura+sportowa ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
na tej fotce widać, że Kraków jednak stawia na asfalt czy się mylę?
http://www.wikipasy.pl/Plik:2010-08-...ebudowa_22.jpg ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|