|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
przez usb... ale jak usune piosenke która jest juz na karcie, to tak jakby w jej miejsce wchodzi ta nowa...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Hej,
Gdzie można obejrzeć dzisiejszy mecz (bar itp) na jakiejś większym TV ?![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item1184410356_odb...00_fk6900.html
kupię gdzieś taki dekoder taniej albo jakiś inny dobry jakościowo i w przystępnej cenie?. Czy w ogóle opłaca się inwestować w Fergusona? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie kupię w krakowie niedrogo taki pierścień zakładany na dwa palce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie:
Czy macie jakiś prosty ( może być własny ) przepis na dobre gofry? Bo tak ostatnio naszła mnie ochota na nie i okazuje się, że kompletnie nie wiem jak je przyrządzić. No i co polecacie na nie bądź do nich. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
2 szklanki mleka 2 jajka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 5 łyżek oleju szczypta soli Cukier puder do posypania Oddzielone żółtka należy zmiksować z mlekiem, mąką, proszkiem do pieczenia, olejem oraz solą na jednolitą masę. Kolejno ubijamy na sztywno białka i mieszamy z wcześniej przygotowanym ciastem. Gofry pieczemy w rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: około 6 minut) A podajemy z cukrem pudrem lub konfiturami owocowymi, owocami i bitą śmietaną smacznego ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, jakimi trasami po Krakowie jeźdzą busy do Skawiny ? Czy jeździ jakiś przez Salwator i potem obwodnicą leci czy wszystkie przez Ruczaj jadą ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Czym najszybciej i w miarę tanio dojadę do Chorzowa? PKS, bus może PKP? i jak się to kształtuje czasowo?
z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nic nie jedzie do skawiny przez salwator
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję wskazówek od osoby, która pisała pracę licencjacką/mgr wg schematu:
1) teoria 2) analiza ankiety 3) wnioski Chodzi mi o przedstawienie "sposobu" analizy danych itp. Proszę o ew. kontakt na priv. Z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak znaleśc adres e-mail danej osoby z forum,jest wogóle taka opcja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
publiczny profil/informacje kontaktowe/wyslij email lub klikasz na nazwe i masz dostepne opcje miedzy innymi email
edit: nie wiem czy wszyscy maja opcje ze chce takie wiadomosci
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 23.08.2010 o godz. 21:16.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Możecie polecić sprawdzoną włoską restauracje?
Odpowiedni klimat + smaczne jedzenie ? Liczę na Was ![]() ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję kupić (do biegania po górach) taką totalnie lekką (1 warstwową) małą kurtkę przeciwdeszczową - np być kangurka , taka pakowana sama w siebie.
coś jak to np http://allegro.pl/item1194149194_umb...u_l_sklep.html. Gdzie czegoś takiego szukać? Galeria krakowska, decathlon i sklep biegacza odpada bo byłem i nie ma... a musze dostać do jutra do południa |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ma pytanie, ale bez śmiania się
od 3 miesięcy mam nie dobór potasu, w tym układzie jadę na lekach jak i lekarz mi kazał wcinać pomidory.Mam z tym związku pytanie ocet poprawia smak ale czy szkodzi?Dzięki DominoForza za pw
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 23.08.2010 o godz. 22:06.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, gdzie znajduje się "forum Maci0sa"?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ultra Wisła - nieformalna grupa, która organizuje oprawy, doping i inne meczowe sprawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie to wiem ale nie wiedziałem że to skrót od Ultra Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A wracając do elektroniki: Jakie netbooki polecacie? Jestem zielony w tym temacie i z góry dziękuje za pomoc
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdzie i kiedy będzie można kupić bilety na mecz Polska - Australia rozgrywany na R22
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Jak netbooki to Asus Eee najpopularniejszy i chyba najlepszy. Z resztą w przypadku netbooków wszystkie mają podobne specyfikację. Intel Atom (zazwyczaj 1,2 - 1,66 GHz), 1-2 GB Ram, 80-250 GB HDD, przekątna ok 10". Różnią się tylko oprawą, firmą i jakością wykonania.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 23.08.2010 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was nie był przypadkiem na wypadzie w Polańczyku w Bieszczadach? Potrzebuję jakiejś dobrej miejscówki na weekend dla siedmiu osób, najlepiej domku letniskowego. Będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi, namiary.
|
|
|