|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() Mamy teraz problemy, już przed kartką Cikosa nie wyglądaliśmy najlepiej i Widzew przycisnął. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Coś czuję, że niestety może nie być 3 punktów. Po przerwie się niepotrzebnie cofnęli, to teraz po czerwonej kartce dla Cikosa może być obrona częstochowy - oby skuteczna obrona.
Teraz potrzebne zmiany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja nie mogę... jak chłop dobrze grał, to musiał zarobić czerwoną. Czego on się nie pilnuje do cholery!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cleber twardy chłop
edit jezuuuu Polski Messi na boisku ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boguski, rany Boskie.......... Czy Boguski odpala cos Kulawikowi za to ze ten go wpuszcza na boisko?
Ostatnio edytowane przez RAF : 21.08.2010 o godz. 16:43.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trzeba się bronić, to wpuszczamy Boguskiego.
Chaveza dawać na boisko !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Boguski wchodzi, o Boże...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dobrze ,że ten Kulawik odchodzi bo te zmiany są żenujące ..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trener jak zobaczy Boguskiego to sie go pewnie zapyta - co Ty tutaj człowieku robisz. Bogus po kontuzji tak słabo sie spisuje a przed nia z Broziem robili roznice.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem pierwsza kartka dla Cikosza pokazana zbyt pochopnie. I troche blad Kulawika bo powinien go po tej pierwszej kartce zmienić.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ano też racja. Brożek mógłby się obrazić
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Niech mi ktoś złe słowo powie dziś na Bunoze!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a Mały zawsze prowokuje
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Cikos jest po prostu nieodpowiedzialnym człowiekiem, tak jak powiedział Żurawski. Żadnego błędu Kulawika nie widzę, zważywszy na to że nie ma żadnej alternatywy na prawej obronie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Gra straszna ale wynik super
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja ten wynik utrzymamy do będzie dobrze. Złe przygotowanie kondycyjne do sezonu jest teraz widoczne, a gra w 10 też nie pomaga.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bunoza dzisiaj całkiem nieźle.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek wchodzi i nie chce mu się podbiec 3 metry. Jak nie chce walczyć to nich sp. z Wisły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
alez mnie pawel brozek teraz w....il, stracil pilke i sie nawet lajza nie wroci a wszedl 5 minut temu. Co za lajza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ja.... ale Żurawski ruga Jovanić'a , aż mu piana z ust leci
Żurawski coś nerwowy się zrobił, niech poproszą go o wywiad po mecz, może znowu coś kontrowersyjnego powie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ciekawe co powie dzisiaj wolfy i Markus o Bunozie, bo dzisiaj udowadnia że mając lepszego obrońce przy sobie niż Kowalski to spokojnie daję rade i nawet główki potrafi wygrywać. Ponadto jakoś nie widać jego drewniactwa o którym tutaj się tyle naczytałem.
PS. Pewnie się dzisiaj będą wyżywać na Cikosie więc pewnie o Bunozie nawet nie wspomną ani słowem. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Popatrzcie jak się różni podejście Żurawskiego do gry i P.Brożka. Ten biega przez 90min. a gwiazdor ma w dupie.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ufffff....dziękuje bardzo!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szacunek dla chlopakow, wydarli to zwyciestwo. Wazne jest ze kiedy nie idzie, kiedy jest kryzys zeby tych punktow nie gubic. Pretencje mam do Pawla bo wogole nie widac u neo zaangazowania, chyba sie obrazil ze posadzili go na lawce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Trudny mecz w trudnym momencie,zagrany poprawnie...
Szkoda czerwonej bo Cikos grał fajnie, cała obrona mnie pozytywnie zaskoczyła. Dawno tak się nie cieszyłem ze zwycięstwa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Póki były siły i nie było na boisku Brożków, Sobolewskiego, Kowalskiego, Boguskiego to i nawet gra się zazębiała. Mam nadzieje na podobny skład z Polonią Bytom
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Paljić też szrot, beznadzieja, rezerwy, a dzisiaj strzela zwycięską bramkę. Znawcy po jednym obejrzeniu piłkarza już wszystko wiedzą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Teraz chcialbym zobaczyc miny tych osob, co dawali Widzewowi pewne 3-0. Zaraz poprzegladam wszystkie strony. Poprawic jeszcze gre i bedzie dobrze.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|