|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
czy tak palisz na slepo i o jakiej LM Ty piszesz? jednak na slepo rzucasz a nic nie wiesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widocznie nie był złym trenerem skoro go nie wywalili z tej Bredy. Poza tym NAC Breda to taka Holenderska Arka Gdynia i z nimi zając miejsce w pierwszej połówce ligi to sukces.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Historia z trenerem pokazuje, że nie należy ufać różnym forumowym prorokom i innym stronom tworzonym przez licealistów. Jedyna pewna informacja jest w momencie podpisania kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dać mu 2 sezony świętego spokoju, w tym czasie powinien poukładać zespół i wywalić niepotrzebnych leni. Obawiam się, że połowa składu nadaje się do wyrzucenia
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W kwestii nie bawienia się w dyplomacje nasz nowy trener chyba przypomina Dana
![]() http://www.eredivisie.pl/index.php?d...artykul=170138 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z tego co wyczytałem w prasie holenderskiej to uciekł z tonącego statku bo klub ma podobno problemy finansowe i brakuje dobrych piłkarzy. Poza tym napisali że mamy tego trenera dzięki temu nowemu dyrektorowi Vloxckowi czy jak mu tam, który podobno już podpisał kontrakt z Wisłą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Maaskant to nie jest słaby trener. potrafił z NAC zająć 8 miejsce w lidze a to dość duże osiągnięcie, a to że NAC sezon wcześniej zajęło 3. miejsce to tylko i wyłącznie zasługa trenera Erniego Brandtsa. dajmy mu spokojnie popracować i poczekajmy na efekty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Owszem nie walczył bo się nie zakwalifikował do baraży chociaż w chwili objęcia stanowiska były na to szanse. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Super infoWisla ma trenera nie skrzonego polska liga!
Przyznam szczerze ze jest on dla mnie anonimowy, nic nie wiem o jego karierze trenerskie ale ciesze sie bardzo ze na stanowsiku trenerskim w Wisle bedzie ktos taki ja On. Trzeba dac mu szanse, zawodnicy maja czysta karte, gosc ich w ogole nie zna, bedzie grac ten kto jest najlepszy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i właśnie dokładnie o tym piszę.W stosunku do osiągnięć Brandtsa był znaczący regres więc trudno mówić że owe 8 miejsce jest sukcesem. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dokładnie, dać czas gościowi, niech ogarnie towarzystwo. Jeżeli zajmiemy np. 8 miejsce w sezonie ( z tym co mamy) a go wywalą to do d*** z taką polityką, bo drużyny nie buduje się ot tak, mam nadzieje, że "na górze" zdają sobie z tego sprawę. Mam nadzieję, że gościu jest konkretny i stanowczy i nie będzie sobie pozwalał np. na fochy naszego Patryczka. Też moim zdaniem dobry ruch, już widzę Jimeneza w Polskiej lidze albo nie daj boże Simeone. Tylko dajmy czas holendrowi a nie płaczcie już i nie wywalajcie gościa jak przegra pierwszy mecz. Czasami mam wrażenie, że niektórzy tu kupę zrobią albo się potną publicznie jak mistrza nie będzie. Nie będzie teraz to będzie za rok albo za dwa.
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
tylko narzekać, ten kto myślał że Jimenez zostanie trenerem Wisły to chyba w ogóle nie ma pojęcia i piłce nożnej, trudno żeby taki trener do takiej buraczanej ligi trafił to nie tylko kasa sie liczy.
Naprawde mam wrażenie że średnia wieku forumowiczów tutaj nie przekracza 14 lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Może być też, że w szybkiej łapance był najtańszy. Ale jak pisze mój przedmówca trzeba mu dać czas i spokój bo ogarnąć tą "bandę" nieudaczników kompletnie nie przygotowanych do sezonu nie będzie łatwo. ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja czulem ze to bedzie ktos o kim media nie pisneły nawet słowka..
z drugiej strony Masskant jest u nas dzieki nowemy dyr sportowemu ,wiec gosc widze dziala szybko pytanie czy kolesiostwo czy ten Maaskant jest rzeczywiscie taki dobry wyniki w Bredzie mial przyzwoite i caly czas tam pracowal a wiec nie jest to jakis sortowany odrzut zobaczymy jakie ma podejscie do zawodnikow ,jaki to typ charaktertu czy miekki jak Macius Skorza czy nie dajacy w kasze dmuchac jak Petrescu wszytsko sie dopiero okaze........ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Na forum Bredy nie dowierzanie z tego co widzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Naprawdę mam nadzieję, że p. Cupiał tym razem nie wyrzuci trenera po kilku porażkach z rzędu, jeno da mu czas na odbudowę składu - efekty takiego działania widać w Polonii, gdzie Bakero po bardzo słabym sezonie został na kolejny, a w tej chwili komplet punktów.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
przy najmnie pracował do dzisiaj a Jimenez od marca bez klubu to samo Orsi Simeone Labbadia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy można oglądać orange sport info przez Internet? Ma ktoś może jakiegoś linka?
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
W pierwszym sezonie swojej pracy zajął ósme miejsce i walczył z drużyną w play-off o miejsce w Lidze Europejskiej. W nich pewnie pokonał Feyenoord (3:2 i 4:0), a następnie w decydujących meczach ograli FC Groningen, dzięki czemu zagrali w pucharach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
i ma być HARD WORK żadnego pobłażania gwiazdkom.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To w takim razie była dezinformacja gdyż na którymś z portali przeczytałem że to on nie zakwalifikował teamu do LM.Nie zmienia to jednak faktu że w stosunku do poprzedniego trenera zespół zanotował regres. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dla mnie Basałaj już może pakować się...został zatrudniony trener przeciętny wręcz słaby...czym on ma zmobilizować nasze Panienki do pracy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dajcie mu szanse, a nie płaczecie jak dzieci którym zabrano zabawki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@MAr85 a skad wiesz ze jest slaby znasz go? widziales jego osiagniecia ? wiesz jak pracuje ? wydaje mi sie ze nie poczekajcei z osadami drodzy jasnowidze albo czarnowidze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze raz ponawiam pytanie czy Orange Sport info jest dostępne online?
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A zna ktos metody szkoleniowe tego trenera? Naszych pilkarzy znamy doskonale. Myslalem nad trenerem z nazwiskiem ktoremu niktnie podskoczy. A takiego trenera to nasze Brozki Maleckie beda traktowac jak Kulawika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
satori mysle ze sie mylisz to zalezy od jego osobowsci jak sobie nie da to zaden mu nie podskoczy a beda chodzic jak w zegarku ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
co Ty Mar85 .......isz? znasz go? skad wiesz jaki jest? nie kazdy dobry pilkarz jest swietnym trenerem
Mourinho nie ma zadnej wielkiej kariery, wrecz pilkarzem nie byl wybitny a trenerem jest bardzo dobrym nie ma to jak oceniac nowego trenera, choc jeszcze nawet nie przeprowadzil jednego treningu tak Bakero swietny figurant, a zespol prowadzi pewni Janas z Wojciechowskim, no i co ze dwoch holendrow bedzie w klubie? to moze i lepiej, dogadaja sie bo jak ostatnio pamietam to chyba Bednarz ze Skorza nie potrafili sie dogadac ja tam mu zycze jak najlepiej, niech ma czas na popracowanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie zajebiście.
Młody a już doświadczony trener, potrafiący zrobić wynik czy wyciągnąć drużynę z kłopotów. I co najważniejsze, nie polak. Będzie świeżość pomysłów, zachodnie wzorce, mała Holandia. Simeone ma może większe nazwisko, może był lepszym piłkarzem, ale czy ma większe doświadczenie i umiejętności trenerskie? Śmiem wątpić. A Jimenez? Wiadomo, nazwisko głośne. Ale z drugiej strony ten facet nigdy się z Sevilli nie ruszył. Najpierw jako zawodnik potem trener , cały czas w jednym klubie. Bylibyśmy królikiem doświadczalnym. Poza tym on miał do czynienia z gwiazdami, topowymi zawodnikami ligi hiszpańskiej. Facet by szok przeżył u nas skoro bez doświadczenia Petrescu załamywał ręce. Maaskant to bardzo dobry ruch. Człowiek z wiedzą, doświadczeniem, jeszcze młody i pełen zapału, który nie boi się podjąć pracy w słabszej drużynie. Powodzenia trenerze. Hoooooop Oranje ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|