The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aros_TSW
Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2010, 01:47. Koszarawa Żywiec - Wisła Kraków na 100-lecie
Oto takie informacje się pojawiły na stronie mojego miejscowego klubu. Biorąc pod uwagę że że Wisła już potwierdziła swój wyjazd do Rzeszowa na 4 września to wątpię że Wisełka przejedzie taki kawał drogi do żywca w jeden dzień. Jeśli ktoś może więcej coś na pisać na ten temat byłbym wdzięczny.
Powód: link
Ostatnio edytowane przez Aros_TSW : 27.08.2010 o godz. 12:20.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 19.08.2010, 11:39
Mysłałem, że Koszarawa juz nie istnieje i jest tylko Góral Zywiec.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Aros_TSW
Member

Stary 19.08.2010, 13:45
Istnieje i gra w lidze "ogórkowej" (nowej V-lidze) i gra tam razem z Góralem. I właśnie na 100-lecie ma miasto Żywiec sprowadzić Wisłe żeby zagrała z Koszarawą
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.08.2010, 15:44
A moze to taki nowy projekt Wisly Krakow.
Zeby podneisc morale zawodnikow i pokazac ze jeszcze umieja wygrywac to beda grali na wszystkich jubileuszach klubow z nizszych lig (zart oczywiscie)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 19.08.2010, 15:48
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
Zeby podneisc morale zawodnikow i pokazac ze jeszcze umieja wygrywac to beda grali na wszystkich jubileuszach klubow z nizszych lig (zart oczywiscie)
a z czego Ty sie smiejesz ? Jedzie Wisełka ,wraca i przywozi paru kibicow na stadion a to sa banknoty dla klubu ,rosnie popularnosc w tamtym rejonie
Oby wiecej takich inicjatyw
.....
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.08.2010, 15:52
Nalezy sie cieszyc. ze na swoje jubileusze kluby zapraszaja wlasnie Wisle Krakow, w tym roku juz dwojka, Resovia i Koszarawa, a poza tym to wieksza reklama, nowi kibice itd
pewnie to jakos rozgranicza, kilku z podstawowego + mlodzi do Rzeszowa i paru innych podstawowych + mlodzi do Zywca, a w razie czego mozna sie jakos dogadac.. i najwyzej do Zywca zawitaja pozniej, albo z Resovia zagraja wczesniej i wtedy nie powinno byc problemow z wystawieniem dosc mocnego skladu
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.08.2010 o godz. 16:01.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 19.08.2010, 16:50
A nuż się uda wypatrzeć jakiegoś strzelca, któremu się chce grać i który przyjmuje piłkę na mniej niż 10 metrów jak Boguski.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 19.08.2010, 16:52
No to trzeba po raz drugi wybrać się na mecz Koszarawa-Wisła,a co do kibiców w tamtych rejonach ,to pełna zgoda,już podczas meczu pucharowego w naszym sektorze było kilka osób z tego miasta,a wiadomo że przyjazd uznanej drużyny przyciągnie na trybuny wielu fanów z których może część z braku w swojej okolicy mocnej drużyny(nie licząc Podbeskidzia) wybierze stadion przy Reymonta.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.08.2010, 17:04
Jak dziś pamiętam mecz Wisły z Koszarawa w PP kilka lat temu. Kto oglądał widowisko to wie ze wynik, czyli 2:0 dla Wisły nie oddawał przebiegu spotkania a remis był by zupełnie sprawiedliwy (co prawda w rewanżu powieźli Koszarawę 5:0).

No, ale wtedy to była zupełnie inna Koszarawa. Były pieniądze, były gwiazdy. Koszarawa bila się o awans do obecnej 2 ligi, w której potem z powodzeniem grała. No ale wszystko co dobrze szybko się kończy i wyszły jakieś przekręty i ogłosili bankructwo i grają teraz wychowankami w okregowce wiec nich nikt nie mówi ze nie istnieją i jeszcze Czarnych-Gorala będzie przytaczał jako jedyny klub w Żywcu Jako ciekawostka można dodać ze Czarni Goral to taki mały protoplasta Lecha (tez klub fuzyjny) ale chociaż nazwy sobie zostawiali a nie zmieniali z Amica na Lech.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 19.08.2010, 17:20
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
Jak dziś pamiętam mecz Wisły z Koszarawa w PP kilka lat temu. Kto oglądał widowisko to wie ze wynik, czyli 2:0 dla Wisły nie oddawał przebiegu spotkania a remis był by zupełnie sprawiedliwy (co prawda w rewanżu powieźli Koszarawę 5:0).

No, ale wtedy to była zupełnie inna Koszarawa. Były pieniądze, były gwiazdy. Koszarawa bila się o awans do obecnej 2 ligi, w której potem z powodzeniem grała. No ale wszystko co dobrze szybko się kończy i wyszły jakieś przekręty i ogłosili bankructwo i grają teraz wychowankami w okregowce wiec nich nikt nie mówi ze nie istnieją i jeszcze Czarnych-Gorala będzie przytaczał jako jedyny klub w Żywcu Jako ciekawostka można dodać ze Czarni Goral to taki mały protoplasta Lecha (tez klub fuzyjny) ale chociaż nazwy sobie zostawiali a nie zmieniali z Amica na Lech.
Czy to wtedy przed meczem był plan ułożenia z kibiców na starej trybunie C, napisu Wisła? To chyba też był ostatni mecz Kasperczaka przed aferą z Cupiałem... Wynik 4:0

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=202302
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.08.2010, 14:56
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
a z czego Ty sie smiejesz ? Jedzie Wisełka ,wraca i przywozi paru kibicow na stadion a to sa banknoty dla klubu ,rosnie popularnosc w tamtym rejonie
Oby wiecej takich inicjatyw
z tymi banknotami dla klubu to bym nie przesadzal ale faktem jest ze osoby kibicujace Wisle a mieszkajace w tamtych rejonach beda mogly zobaczyc naszych kopaczy na zywo i to jest plus takich imprez.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
Jarza
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 20.08.2010, 15:04
To też jest kwestia odpowiedniej polityki.
Bo powinni na takich promo meczach sprzedawać tonę gadżetów - jak jest, tego nie wie nikt
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.08.2010, 15:18
Może to będzie druga drużyna, lub zagrają tymi którzy nie grali w Rzeszowie. Bardzo fajny pomysł można dać ludziom troche radości i sławić Wisłe. Nawet lepiej bo do Żywca bliżej niż do Rzeszowa A wszystko wskazuje na to, że i ten cały nowy terner z zachodu zobaczy troche Polski

Wisła
Odpowiedz cytując
Aros_TSW
Member

Stary 27.08.2010, 08:34
http://www.zywiec.pl/szczegoly.php?id=5701

Kolejny link gdzie jest potwierdzony przyjazd Wiły do Żywca (można też poczytać krótko o historii Koszarawy). Szkoda że nie ma oficjalnego komunikatu od strony Wisły że taki mecz będzie a tylko mowa jest o meczu z Resovią.
Odpowiedz cytując
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 27.08.2010, 09:32
wyrzuć tego linka, bo wirusy wrzucasz ludziom na komputery - Qoobox, Win32/Rustock.NIH
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.08.2010, 09:40
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
Ja prędziej bym powiedział co ich czeka w zimie kiedy nie będą się przykładać do treningów tzn. gdzie od zimy będą kopać w piłkę Pomarzyć można
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Aros_TSW
Member

Stary 27.08.2010, 12:19
coonta napisał(a):Wyświetl post
wyrzuć tego linka, bo wirusy wrzucasz ludziom na komputery - Qoobox, Win32/Rustock.NIH
Gdy wrzuciłem tego linka na forum jeszcze strona była czysta. Wyrzucam linka.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.08.2010, 12:03
potwierdzone
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cie_koszarawy/
ciekawe jak podziela sklad + pewnie ktos z ME, 4 z Resovia, na drugi dzien z Koszarawa..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.08.2010 o godz. 12:05.
Odpowiedz cytując
Aros_TSW
Member

Stary 30.08.2010, 12:42
Ufff w końcu potwierdzone pewnie tak skład będzie łatany młodymi graczami a Maaskant będzie eksperymentował z taktyka ale tak będzie frajda zobaczyć ukochaną drużynę w moim mieście
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.08.2010, 12:47
W sumie dobrze, teraz każdy sparing jest na wagę złota dla Maaskanta
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 30.08.2010, 13:01
Spoko.Muszę pogadać z prezesem Startu Brzezie.Może na 60-lecie klubu (za 4 lata) Wisła mogłaby zagościć i tu.Bez szydery.
Odpowiedz cytując
edex10501
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.08.2010, 13:56
Wybiera sie ktos z na mecz na Koszarawę?
Nie wie ktoś ile kosztuje bilet na ten mecz?
Odpowiedz cytując
Aros_TSW
Member

Stary 30.08.2010, 14:34
Słyszałem że 10 zł a 5 zł ulgowy
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.08.2010, 14:39
no to Wisła znowu w moim miescie;P mysle, ze zainteresowanie moze byc dosyc spore, pewnie pelen stadion a jeszcze za siatkami mozna stac
Groundhopper
Odpowiedz cytując
spitfire
Member

Od: 09.2008

Stary 31.08.2010, 10:12
Właśnie... Wybiera się jakiś kibic Wisły na mecz? ;>
Odpowiedz cytując
edex10501
Senior Member

Stary 31.08.2010, 12:06
spitfire napisał(a):Wyświetl post
jęsli będziew miare pogoda to raczej będe na meczu
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 31.08.2010, 23:03
Jestem ciekaw jaki skład wystawi Wisła na to spotkanie. Jak wiemy najmocniejszy ma wystawić dzień wcześniej na meczu w Rzeszowie , także nie sądzę aby prestiżowi zawodnicy naszego klubu grali w niedziele. No może nie od początku. Zresztą rożnie może być z Resovią , Wisełka wyjdzie najmocniejszym składem a potem hurtowo najlepsi zostaną wymienieni i ci z kolei mogą także pograć z Koszarawą. Lub najmocniejszy w sobotę a już słabszy na meczu w Żywcu.
No sam nie wiem.. I nie ukrywam ,że mnie to ciekawi odnośnie tych dwóch jubileuszowych meczów z udziałem Wisły
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 01.09.2010, 10:52
spitfire napisał(a):Wyświetl post
Ja być może się wybiorę. Mieszkam w Bielsku, jak będzie w miare pogoda, to chętnie podjadę do Żywca zobaczyć Wisełkę
Odpowiedz cytując
spitfire
Member

Od: 09.2008

Stary 01.09.2010, 11:06
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Ja być może się wybiorę. Mieszkam w Bielsku, jak będzie w miare pogoda, to chętnie podjadę do Żywca zobaczyć Wisełkę
Zapraszamy
Co do biletów:
15zł- trybuna
10zł- miejsca stojące
5zł- ulgowe dla młodzieży (do lat 15 chyba)
Kobiety za darmo Przynajmniej tak mi powiedzieli
Bilety będzie można nabyć chyba dopiero w dniu meczu... ale nie jestem pewna...;/
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.09.2010, 13:49
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekaw jaki skład wystawi Wisła na to spotkanie. Jak wiemy najmocniejszy ma wystawić dzień wcześniej na meczu w Rzeszowie , także nie sądzę aby prestiżowi zawodnicy naszego klubu grali w niedziele. No może nie od początku. Zresztą rożnie może być z Resovią , Wisełka wyjdzie najmocniejszym składem a potem hurtowo najlepsi zostaną wymienieni i ci z kolei mogą także pograć z Koszarawą. Lub najmocniejszy w sobotę a już słabszy na meczu w Żywcu.
No sam nie wiem.. I nie ukrywam ,że mnie to ciekawi odnośnie tych dwóch jubileuszowych meczów z udziałem Wisły

wedlug tego co pisala oficjalna na facebooku to sklad bedzie wymieszany... tzn. czesc pierwszego skladu w sobote, czesc w niedziele...
Groundhopper
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów