|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Normalnie k... nie wytrzymam
w niedziele kompromitacja w poniedziałek rozruch a we wtorek wolne, w piatek pewnie bedzie tylko taktyczny trening przed meczem formy to jak rozumiem bedziemy w polu szukac albo każdy zawodnik indywidualnie w domu |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
W takiej sytuacji mają czelność robić coś takiego... Jasne, forma jest tak wysoka że mogłaby ulecieć, trzeba jej dobrze pilnować w domowym zaciszu. Brawo Kula! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
"Wtorek będzie dla zawodników Białej Gwiazdy dniem wolnym. Do treningów piłkarze wracają w środę."
To jest jakiś skandal.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
po wczorajszym meczu tylko jeden link nasuwa mi sie do glowy . http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ
zeby nie bylo offtopa, jestesmy tak zajhebisci ze Kulawik daje dzien wolny, co by bylo gdyby nasze gwiazdki sie przetrenowaly. Myslalem ze czasy niekompetentego prowadzenia Wisly minely, pomylilem sie. ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nasze gwiazdy się przemęczyły w Niedziele i muszą odpocząć, oj jak przyjdzie trener nowy skończy się wolne i trening raz dziennie powinni zapi...lać 2 razy dziennie mam nadzieję, że nowy trener poukłada to wszystko i nauczy grać niektórych w piłkę.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
We wtorek mają wolne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Co do samej wypowiedzi Żurawskiego, pokazał co się dzieje w szatni - nic się nie dzieje nie ma tam kumpli w drużynie, a każdy ciągnie wózek w swoją stronę. Nie ma kolektywu jest 11 zawodników którzy tylko przez przypadek ubrali te wspaniałe Wiślackie Barwy :/ Mam nadzieję że jutro nowy trener okaże się kutasem i s....ysynem na treningach - tak żeby nasi kopacze przypomnieli sobie co to znaczy piłka nożna. Wtorkowe wolne uważam za skandal, założę się że tego dnia któregoś spotkam na zakupkach w GK. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zuraw wg mnie ukazał tylko wierzcholek spraw ktore doprowadzily do tego ze mamy bagno w klubie.
Pilkarze sa wogole nie zdeterminowani do tego zeby walczyc o ligowe punkty ,w meczu z Ruchem nie bylo zadnego "zycia" w druzynie. Bez tego i motywacjii szkoda wogle pisac o walce o podium w tym seoznie,bo skoro oni tego nie chcą to kto ma tego chciec? marzy mi sie taki trener zeby poustawial w koncu na dobre Brozkow,Maleckiego czy Lobodzinskiego -bo to co oni wyczynijaja i jak grają to poprstu wstyd dla Wisly ze ma takich pilkarzy, ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
rada radzi, Kapka rządzi
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Grantar : 17.08.2010 o godz. 06:30.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zanim zaczniesz krytykować to weź pod uwagę że piłkarze sami sobie wolnego nie zrobili . Więc jeśli masz pretensje o ten wolny wtorek to miej to do osób które o tym zdecydowały , akurat piłkarze nie decydują kiedy mają mieć wolne a kiedy nie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
czy Jarosz a pilkarze biegali na boisku pod okiem tymczasowego/bylego trenera Kulawika. Na konferencji (oby) zostanie zaprezentowany nowy trener, asystenci i wszystko to co wiaze sie z nowym szkoleniowcem (jego zadania, jego obowiazki, plany Wisly wobec nowej osoby etc).Jezei by tak sie stalo zeby jutro nie bylo nowego trenera to proponuje - zupelnie powaznie! - wyslac genialnego Tomcia na badania do psychiatry; w tej sytuacji ciecie jednostek treningowych (czy to zajec taktycznych, motorycznych czy fizycznych) jest po prostu sabotazem i glupota. Nie wydaje mi sie zeby inteligencja byla mocna strona Kulawika ale o taka glupote i brak odpowiedzialnosci go nie posadzam. Po prostu trudno mi sobie wyobrazic zeby mogl byc inny powod niz ten jaki wymienilem na poczatku posta.I jeszcze jedno. Wydaje mi sie ze najwyzsza pora przestac gloryfikowac Kulawika jako "zywa ikone" Wisly (pilkarza - nawiasem mowiac - dosyc sredniego) a mowic glosniej o szkodach jakie w ostatnim czasie ten czlowiek robi. Dwa mecze (szczesliwe zwyciestwo i wpieprz), dwa rozne sklady, dwie rozne taktyki, wyzywanie sie na mlodym (nowym pilkarzu), faworyzowanie swoich, kolesiostwo, wykorzystywanie swoich "5 minut" i glupoty wygadywane na konferencjach prasowych juz teraz bardzo mocno predysponuja Jego Ekselencje Tomasza Kulawika do tutulu "Szkodnik Sierpnia" w Wisle. A do konca miesiaca jeszcze prawie dwa tygodnie. Strach sie bac.
Ostatnio edytowane przez RAF : 17.08.2010 o godz. 07:09.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W wtorek do Galerii i na rynek odcinać kupony z kontraktu !!! Brawo zawiało profesjonalizmem nasi piłkarze grali mega cyklem 1 mecz na tydzień (zmęczeni jak skur....i . Żenada Panie Kulawik ....
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież nie zrobi im koles teraz okresu przygotowawczego ludzie zastanówcie się te wolne to efekt przygotowań. Jakby zmienił im całkowicie cykl treningowy to by w ogóle nie grali pewnie, to na pewno zaskoczy tylko teraz trzeba zapytać dziadzia Kasperczaka na kiedy planował szczyt formy zawodników ;].
To jakby Ferguson u nas zaczynał to byście go ładnie pojechali ;] on jak brał Man Utd to zobaczcie kiedy przyszły pierwsze sukcesy a wy tutaj jak nasi działacze już ma być wszystko.. pzdr ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Nie ma się co przejmować takimi artykułami. Takie są media, jak wygramy w następnej z Widzewem to będzie mowa o "wielkim powrocie", "odrodzeniu Wisły" itp. Ja jestem dobrej myśli, prawdopodobnie zagra już Chavez, zapewne w parze z Cleberem. Poza tym będziemy mieli nowego trenera, a pomyślcie jak często jest tak, że w pierwszym meczu z nowym trenerem na ławce się wygrywa. Piłkarze będą chcieli się pokazać nowemu szkoleniowcowi, bo każdy będzie miał czystą kartę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www................/gallery/album/605
10 zdjęcie od góry widać jak nasi piłkarze zasuwają na treningu co chwile patrza na zegarek kiedy koniec tych meczarni i mozna pójść do domu zobaczyć czy kaska na koncie się zgadza ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy nazwa tematu "nasi piłkarze" jest odpowiednia do ich poziomo sportowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1303372392.jpg
kto to jest? Zdjecia z dzisiejszego treningu. Dodam, ze Rios bral w nim udzial, wiec to nie jest on (bo najbardziej z nim mi sie kojarzy ten zawodnik). ![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To syn Clebera , Lucas .
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobry jest ? Czy to produkt naszych treneiros ?
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lekki rozruch po meczu a on patrzy na prace serca
co on chciał tam zobaczyć ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Inna sprawa, że nie sądzę, żeby takie skrupulatne pomiary były konieczne, tysiące ludzi robi to na orient, a organizmy mają wydajniejsze od naszych tuzów he he |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Nota bene, jakież irytujące czasem jest kiedy zasuwasz po górach z zamiarem utrzymania tętna przez określony czas na poziomie treningowym 130 a tu Ci nagle wyskakuje 90 :/ czyli jakbyś siedział przed telewizorem. Trzeba podbiegać Po to są takie zegarki.![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak właśnie aby nie dostał zawału ostatnio zmarł nie wiem czy na zawał ale 23 letni chłopak... i jest dużo przypadków gdzie piłkarze dostają ataku serca na boisku.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|