|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
zobaczcie co napisał wislakrakow.com na FB
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mój znajomy dostał takie info od redakcji Wisła.Kraków.pl
Cytat:
![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Powoli zaczyna mnie dobijać oczekiwanie na nowego trenera, bardzo chciałbym by dzisiejszy dzień był ostatnim dniem bezkrólewia, choć szczerze zaczynam wątpić czy tak będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skoro Basałaj wczoraj był na spotkaniu z Majchrowskim tzn., że treneiro jest pewnie dogadany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dawno takiego napiecia nie widzialem na tym forum xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a na facebooku ... Wisla.Krakow.pl napisał(a):
Powód: facebook
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 17.08.2010 o godz. 10:03.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Boze świety zachowaj nas od takich trenerów.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nawet sobie tak nie zartuj bo mnie az zaczelo w brzuchu sciskac
Nigdy wiecej polskiej mysli szkoleniowej![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dziś rano prezydent Majchrowski mówił, że w czwartek ma być konferencja w sprawie stadionu Wisły. Być może na tej samej konferencji poznamy nowego trenera. Wywiad był w Radio Kraków, można posłuchać na stronie radia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dotąd nie było żadnego powiadomienia o konferencji - ani trenerskiej, ani stadionowej.
O stadionowej wspomniał Majchrowski, zresztą ona dopiero w czwartek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Od wczoraj na ladbrokes nie można już obstawiać nowego trenera Wisły. Więc kontrakt już jest zapewne dogadany. Mam nadzieję, że do czwartku nie będą czekać z konferencją. Bo jeśli tak, to kolejny mecz możemy mieć w plecy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czyli, że albo dzisiaj nie ma konferencji, albo dziennikarze otrzymają info na kilka chwil przed konferencją, ale czy to możliwe, żeby tak późno?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chłopaki wyluzujcie.... może byc tak ze zostanie dzis podana informacja a jutro konferencja. różnie z tym bywa.
Polecam zająć sie czyms innym ja np. odpale za chwile sobie odcinek 6 stóp pod ziemią
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 17.08.2010 o godz. 11:21.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Możliwe. Zdarzały się powiadomienia 2 godz. przed konferencją. Jednak myślę, że jak do 13 nic nie będzie, to konf. najwcześniej jutro. Ale to tylko przypuszczenia, równie dobrze mogą zrobić jeszcze inaczej niż "zwykle".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tak naprawdę na tą chwile nic do końca nie wiadomo, może się okazać równie dobrze iż na widzew będziemy dalej mieli Kulawika na ławce. Media spekulują o Jimenezie ale to też tylko spekulacje, forum jak widać zrobiło sobie nadzieję, że to prawda. Ja osobiśćie się nie podpalam bo żadne wiarygodne źródło nie potwierdziło czy jest wogóle coś na rzeczy.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nowy trener nie zdąży niczego ustawić przed meczem z Widzewem. Wiadomo, że im wcześniej tym lepiej, ale i tak na cuda nie ma co liczyć.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat z eurosport.pl
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobra, tylko zauwaz ze u naszych zachodnich sasiadow jest dyscyplina
) Pilkarze wiedza co do nich nalezy, a u nas gwiazdrostwo ) Tak bawmy sie z pilkarzykami jak to robił Maciuś, a teraz Kulawik... ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Czyżby tsw.com.pl pisało prawdę? http://tsw.com.pl/news/Manuel-Jimene...78cf695ea8428f O ile prawdą jest oczywiście to co piszesz... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zgadzam się z tobą. Jednak w Dortmundzie są profesjonaliści i wiedzą, że gdy będą się obijać to stracą miejsce na rzecz dwóch innych czekających w kolejce i będzie czekał nawet pół roku na ponowną szansę. U nas to niestety, ale nazwiska grają główną rolę. Jak inaczej nazwać to, że będący bez formy od samego początku Łobodziński czy teraz Małecki bądź Sobolewski grający coraz większą kaszanę nadal grają w pierwszym składzie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na WP chyba podali że właśnie trwają negocjację z Manolo Jimenezem...i podobno idą w dobrą stronę...więc możliwe że za 2 -3 h będzie konferencja z nowym trenerem i oby tak się stało... bo nie mogę patrzyć na to co nasze gwiazdy grają pod wodzę wcześniej Kasperczaka a teraz Kulawika...
Powód: gafa....
Ostatnio edytowane przez SĘDZIA ZGRED : 17.08.2010 o godz. 12:25.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie Jimenez będzie trenerem, to trafiło się nam jak ślepej kurze ziarno. Nie mogę tego ogarnąć, sam wysyła CV, do nas! No cud.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
trener + plus sztab = realny wpływ na zawodników
co nie zmienia sytuacji że uważam iż trzeba przewietrzyć kadrę..parę nierobów wyrzucić... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
boszz.... a jutro Przekręt Sportowy oznajmi:
"Znaleźliśmy Wiśle trenera !" Dzięki rozległej sieci kontaktów europejskich, nasza gazeta znalazła prezesowi Cupiałowi trenera o jakim marzył. (bla, bla bla ) W nagrodę oczekujemy prenumeratę 1000 egz. opłaconą na dwa lata z góry, bo nam się wódka kończy a na trzeźwo nie mozemy wymyślać tych wszystkich wywiadów. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, że Jimenez miałby zarabiać 500 k e + premie to wygląda na to, że będzie " nie do ruszenia " i nasi "zawodnicy" na pewno nie zwolnią trenera, jeśli nie będzie im pasował
mam nadzieję, że sprowadzi z Sevilli przynajmniej jednego dwóch wymiataczy, na pewno zna doskonale tamtejszą kadrę .. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|