The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 19:55
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
jaki kalosz Craxa ma za swoje.. po co Cabaj tak długo piłkę trzymał
a kiedy ostatni raz widziałeś gwizdnięty wolny pośredni za przekroczenie? Ja oglądam kilkadziesiąt meczów kilkunastu lig w miesiącu i widzę drugi raz od 4 lat. Drukarnia działa i dziwnym trafem na niekorzyść biedniejszego za każdym razem. To już trzecia tego typu decyzja w tym sezonie a mieliśmy 16 meczy...
Odpowiedz cytując
Martineq
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.08.2010, 19:55
Dokładnie. Gdyby tak robił bramkarz drużyny grającej przeciwko Wiśle to byście jechali po nim ile wlezie. Sędzia zastosował regułę przeciwdziałającą cwaniactwu i teraz jesteście niezadowoleni?
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.08.2010, 19:56
Cabaj frajer i reszta też.
Dobry mecz.
Ogólnie to jest radocha tutaj, ze Skorzy ale oni cos przynajmniej graja z przodu, a tak wygrana zintegruje druzyne. Obrona Legii slaba owszem ale tam gra praktycznie drugi sklad.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 16.08.2010, 19:57
Jeden z najbezczelniejszych wałków wywinietych przez sedziego w ostatnich latach. Tylko przez wzgląd na to kim sa przegrani, jestem gotów pochwalic sedziego. Wszystkie kary, sprawiedliwe i nie, które spadają na ten kurewski klub są dobre i potrzebne.
Tak mam kompleksy.
Ostatnio edytowane przez gigant : 16.08.2010 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Dajcie spokój. Jeszcze nie widziałem w polskiej lidze - ani żadnej innej - sytuacji, w której sędzia dyktuje wolny pośredni za przetrzymanie piłki przez bramkarza. Owszem, dawał żółtą kartkę za opóźnianie gry.

A podyktowanie takiego rzutu wolnego w ostatnich sekundach meczu to zwykłe przegięcie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Powrót drukarzy, widać Walter jedną walizkę dał na wzmocnienia a drugą na sędziów, wszak nie może być przypadku, inwestycje muszą się zwrócić.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

MMTS napisał(a):Wyświetl post
no i budowa wielkiej legii się zaczyna, wielki klub, wielcy kibice, wielkie przekręty...ale sędzia zrobił craxę, nawet jak ich nie lubię to zwykłe sk...stwo
a ciekawe jakby tak się to Wiśle zdarzyło...
Zgadza się z Tobą.
Cabaj powinien żółtą dostać i tyle.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Czego przeżywacie, bardzo dobrze parchom niech idą na dno. Przynajmniej było się z czego pośmiać
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 16.08.2010, 19:58
Walki to macie na oczach. Dowiedziec sie jakie sa PRZEPISY i policzyc. Hipokryzja na maxa. Starczy? Nie...wiec zajac sie pieleniem truskawek bo pilka nie dla Was. Dziekuje dobranoc. Nikt debilowi nie kazal onanizowac sie z flakiem.

PS: Olalem ten mecz i cale szczescie byl powod

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.08.2010, 19:58
A widzieliście, żeby bramkarz podwijał sobie getry kilka sekund trzymając piłkę w rękach? Cabajowi za dobrze szło w dzisiejszym meczu i musiał coś odwalić
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.08.2010, 19:59
W śmiesznej lidze, śmieszny sędzia, pomógł słabej drużynie medialnej. Czy można jeszcze coś bardziej zdewastować w celu zabicia tej ligii ?
Ostatnio edytowane przez kot : 16.08.2010 o godz. 20:14.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

To forum jest zajebiste.. wyzywać sędziego od przekręta, bo podjął decyzję zgodnie z regułami gry
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

MMTS napisał(a):Wyświetl post
no i budowa wielkiej legii się zaczyna, wielki klub, wielcy kibice, wielkie przekręty...ale sędzia zrobił craxę, nawet jak ich nie lubię to zwykłe sk...stwo
a ciekawe jakby tak się to Wiśle zdarzyło...
Mieliśmy przykład z Chicago Trophy i z mecze Legiuni z Arsenalem. Wisłę wszyscy mało co nie zlinczowali za brak szacunku dla superpucharu, a Legię chwalili za wspaniałe otwarcie sezonu...śmiech na sali...

a co do sytuacji z końcówki:

Panowie liczenie liczeniem...ale z takim wolnym jeszcze się nie spotkałem. Zazwyczaj bramkarz dostaje zółtą kartkę i po sprawie.
Widzieliście mecz w którym nie było takiej sytuacji, że bramkarz trzymał piłkę więcej jak 7 sekund? bo ja nie.

dla mnie to czyste złodziejstwo ze strony Warszawki. Ale tak to już bywa. Trzeba napedzać konionkturę ITI...bo by emocje tłumu padły...

Remis byłby idealny.Parchy strata i Legia strata. Ale cóż.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 16.08.2010, 20:00
Kolego Kreseq - głupoty wypisujecie. Akurat w tym meczu sympatia Wiślaków raczej była po Waszej stronie.

Chodzi o elementarne zasady fair play. To było świństwo i tyle.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój. Jeszcze nie widziałem w polskiej lidze - ani żadnej innej - sytuacji, w której sędzia dyktuje wolny pośredni za przetrzymanie piłki przez bramkarza. Owszem, dawał żółtą kartkę za opóźnianie gry.

A podyktowanie takiego rzutu wolnego w ostatnich sekundach meczu to zwykłe przegięcie.
Ja widziałem raz w spotkaniu Universidad de Catolica - Chivas CD ale tam wolny był w 34 min. Drukarnia działa najpierw karnego nie dostaje Widzew, teraz Pejsy dostają przegraną w prezencie. A później ktoś śmie narzekać na frekwencje na stadionach, kibic widzi kiedy się go robi w chuja
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

kreseq napisał(a):Wyświetl post
Walki to macie na oczach. Dowiedziec sie jakie sa PRZEPISY i policzyc. Hipokryzja na maxa. Starczy? Nie...wiec zajac sie pieleniem truskawek bo pilka nie dla Was. Dziekuje dobranoc. Nikt debilowi nie kazal onanizowac sie z flakiem.

PS: Olalem ten mecz i cale szczescie byl powod
nie spinaj się ile daliście za mecz ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Ładne jaja, odkąd żyje jeszcze czegoś takiego nie widzialem.

Legia nie daje rady to trzeba jej pomoc ...
Czekam na kresq'ow czy innych z legii na tym forum niech powiedza co o tym sadza i czy nie smierdzi im kolejnymi przekretami )
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.08.2010, 20:01
Haha ale Cracovie wychu.... ,ale Legia z nami niech nie próbuje takich numerów bo u nas takie coś nie przejdzie bez echa
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 16.08.2010, 20:01
Brylant17 - Trzymalbys zeby gdyby to byla Wisla. Proste? Nie moja wina ze Craxa ma debila na bramce. Proste? Zobacz na przepisy. Sedzia kryty jest bo zrobil co POWINIEN. Moja wina ze reszta ma to w dupie?

Niech odgwizduja idiotyczne zachowania. Na calej linii. Bez wyjatkow. Moze to nauczy te cipy gry w pilke skoro kasa i o....... nie dziala.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Stary 16.08.2010, 20:02
ciacho napisał(a):Wyświetl post
To forum jest zajebiste.. wyzywać sędziego od przekręta, bo podjął decyzję zgodnie z regułami gry
w takim razie jak nazwiesz WSZYSTKICH sedziow dajacych zolta kartke za przetrzymywanie gry ?

daj wiecej rotflow bedziesz bardzieej zajebisty.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Jakkolwiek glupi by przepis nie byl to jest to jednak przepis i dotyczy obu zespolow. Piszecie, ze nigdy sie z tym nie spotkaliscie - widocznie nigdy nie bylo takiego bramkarza idioty. Ostatnie sekundy, powinien wybic pilke, nie zdazyla by wrocic. Poza tym Cracovia miala tyle sytuacji, ze sama sobie jest winna. Dudzic hat-tricka powinien miec i Legia by na kolanach byla. A jak sie nie potrafi dobic przewnika to sie przegrywa. Mieli w maju radoche w 90 minucie to teraz przyszla zamiana rol.
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Acima napisał(a):Wyświetl post
A widzieliście, żeby bramkarz podwijał sobie getry kilka sekund trzymając piłkę w rękach? Cabajowi za dobrze szło w dzisiejszym meczu i musiał coś odwalić
Zgadzam się w 100%!Za dobrze mu szło.Jeszcze kretyn piłkę cwaniacko przetrzymał,bo musiał się wyglancować.Swoją drogą bronił jak w transie,chociaż ciekawe co lepsze dla niego druga łata czy ten gol
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 16.08.2010, 20:03
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Kolego Kreseq - głupoty wypisujecie. Akurat w tym meczu sympatia Wiślaków raczej była po Waszej stronie.
Nieprawda. Ja liczyłem na obustronny walkower.
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Pamiętam taką sytuację w kwalifikacjach LM sezon 97/98 kiedy Widzew grał z Parmą, w meczu u siebie Widzew przegrał 1-3 a sędzia dokładnie w takiej samej sytuacji na sam koniec odgwizdał wolny pośredni, tyle że komentatorzy wtedy mówili że sędzia mógł sobie to już darować . Przez kolejne 13 lat już tego nie widziałem.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Proud napisał(a):Wyświetl post
:

Panowie liczenie liczeniem...ale z takim wolnym jeszcze się nie spotkałem. Zazwyczaj bramkarz dostaje zółtą kartkę i po sprawie.
Zółtą kartkę, to dostaje jak wybija piątkę. Tutaj mógł owszem ją również dostać i byłby rzut wolny ( no i był).
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

bebeto napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się z Tobą.
Cabaj powinien żółtą dostać i tyle.
Cabaj miał juz żołta, dostałby czerwien w takim wypadku.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

najlepsze jest miejsce wqyznaczenia tego wolnego, czemu akurat tam gdzie nawet Cabaj nie przebiegal a nie tam gdzie zlapal pilke? aaa bo stamtad byloby ciezko strzelic... dla mnie przekret jak nic i niewazne przeciw komu wazne dla kogo... i jakos mnie to nie dziwi... to zacheci ludzi do przyjscia na stadion 'o jakim marzyli' bo nawet jak druzyna nie bedzie grala to zawsze pan w czarnym pomoze i bedzie festyn
Odpowiedz cytując
Opętany
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 16.08.2010, 20:05
Dzisiejsza sytuacja + to http://www.niezalezna.pl/article/show/id/37628 przekonało mnie że wraca stare. Czekam na mecz z Polonią W. 8 czy 10 minut? J pzpn!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

klusek106 napisał(a):Wyświetl post
w takim razie jak nazwiesz WSZYSTKICH sedziow dajacych zolta kartke za przetrzymywanie gry ?
Nie moja głowa w tym jak ich nazywać. Fakt jest faktem, że sędzia zrobił to na co pozwalały mu przepisy i nie wiem o co ta cała bezsensowna dyskusja.
Odpowiedz cytując
TSeq
Junior Member

Od: 01.2009

a czy ktoś z Was zwrócił uwagę, że przy wykonywaniu rzutu wolnego piłka nie wykonała pełnego obrotu? ledwie się ruszyła
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów