The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 08:44
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie Wisła zagrałą lepiej w tym mecuz, stworzyła wiecej klarownych sytuacji ,ale piłka nożna jest nieobliczalna i wygrywa Ruch

Najlepszy: Małecki
Majgorszy: Cikoś
Ja mam trochę inne zdanie. U Małeckiego zaczyna mnie coraz bardziej irytować to, że choluje piłkę. To jest dobre, gdy chcemy wymusić wolny, gdy nie idzie. Ale jeśli mamy grać do przodu, ta piłka powinna chodzić między zawodnikami. Mały dostanie piłkę i trochę jak ten jeździec bez głowy, byle do przodu... Najwięcej pożytku było przecież, gdy grali na jeden kontak z Brożkiem czy Kirmem w tamtym roku (vide mecz na Koronie czy w Lubinie). Dało się? To czemu teraz się nie da?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 16.08.2010, 08:51
tęsknię, by krzyknąć jak dawniej piłkarzom:
"KAŻDY TAK MYŚLI, BYLIŚCIE DZIŚ ZAJEBIŚCI"

serce się kraje, gdy patrzy się na grę Wisły. Człowiek oglądając mecz myśli, że sam by wskoczył na murawę, że zapieprzałby tam i z powrotem, by tylko bronić honoru Białej Gwiazdy. Niech co poniektóre piłkarzyki zrozumieją, że "GRA DLA WISŁY TO HONOR, NIE OBOWIĄZEK" Niech odejdą ci, którzy tego nie rozumieją.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.08.2010, 08:54
Po meczu z arka pisalem ze Kulawik to marny trener i ze nasi pilkarze nic nie zagrali, ale oczywiscie sa madrzy ludzie ktorzy juz widzieli pozytywy ;]. a tu prosze bardzo 2 do 0 z ruchem i moje slowa sie sprawdzaja , oprocz malego, Clebera i moze sobola nikomu sie nie chce grac , najbardziej mnie dziwil obrazek kiedy Cikos wychodzil do przodu albo maly, a reszta stala i sie patrzyla zamiast wychodzic na pozycje, moze kulawik im kazal stac i sie nie ruszac (tajna taktyka ).
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 16.08.2010, 08:54
Panowie - to nie był mecz piłki nożnej - to było jej zażynanie !!!!!!!!!!!!

Pawełek - kilka ładnych obronionych piłek i wina przy pierwszej bramce;
Obrona - z tymi zawodnikami to Cleber sobie nie poradzi - sam nie powstrzyma wszystkich ataków, a liczba niecelnych podań na własnej połowie (SIC!) Kowalskiego wzbudziła zainteresowanie nawet komentatorów....
Pomoc - to my mamy jakąś linię pomocy ? Sobol jeszcze potrafi odebrać piłkę, ale celne podanie do przodu to już niestety zbyt duży wymóg na tego gościa, szczególnie, że przed nim nie ma nikogo, kto mógłby dalej rozegrać piłkę.
Atak - skoro Małecki - chyba najlepiej spisujący się nasz napastnik gra na skrzydle - gdzie jego dośrodkowania są równoznaczne z oddaniem piłki rywalowi, a Żuraw i Rios grają blisko środka połowy, o kur...wa kto ma strzelać te gole ?
Panowie narzekamy na Cikosa czy Bunozę, ale jaki idiota przemeblowuje w 100% całą obronę (Diaz to dla mnie def. pomocnik, na lewej obronie nie istnieje) przed sezonem ? Czy Cikos nie grałby inaczej mając u swojego boku Głowę i Marcelo ? Wiedząc, że ktoś z tyłu go ubezpiecza przy wyjściach do przodu ? Pewnie tak!
Czy Bunoza nie grałby pewniej mając jako partnera w środku obrony Głowę albo Marcelo, a nie Kowalskiego ?
@Planck- czy Ty na pewno ufasz Tomkowi w kwesti Jovanicia albo Wilka ? Moim zdaniem skoro Wilk w Koronie potrafił grać w środku pola przyzwoicie w lidze, to w Wiśle też dałby sobie radę, tym bardziej patrząc na niestety grającego w kratkę Sobola....
Sprzedano "wartość dodaną" Wisły w postaci Głowackiego i Marcelo - łatając dziurę młodziakami, którzy mają predyspozycje do tego, aby za rok czy dwa grać na przyzowitym poziomie....
Ta banda - jak to słusznie określił Żuraw - nawet nie wykazuje żadnych chęci do gry - przecież Ruch rozgrywał piłkę na własnej połówce nie atakowany przez nikogo. Panowie sam Cleber, Żuraw czy Małecki nie są w stanie pokonać wszystkich w lidze.....
Banda powinna dostać nakaz codziennego przebywania w klubie od 9 do 18 - w czasie którego to przebywania - mają 2 treningi dziennie, trening z psychologiem, obiad i do tego jeszcze dla większości tych pseudozawodowców dodatkowy trening na naukę elementów techniki: strzał, podanie, gra pressingiem, przyjęcie podania - bez tego to nawet Mourinho do spółki z Fergusonem i Wengerem nie dadzą rady.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.08.2010, 09:06
Ale nie zapominajcie że formacja obrony zgrywa się czasem latami. Defensywa to formacja na którą potrzeba najwięcej czasu. W wielkich klubach europy skład obrony pozostaje przez lata bez zmian. Myślę że jak Chavez stanie na środku z Cleberem, to tych bocznych jakoś sobie poustawiają...
I prosiłbym żeby nie najeżdżać teraz na Kulawika, myślicie że jak przyjdzie jakis Jimenez, Simeone czy inny świetny trener to z dnia na dzień będzie zajebiście? Statek o nazwie Wisła, tonie powoli od początku roku, więc nawet jak przyjdzie jakiś cudotwórca to nie podniesiemy sie po tygodniu, z meczu na mecz.

Kolejną sprawą są treningi, tak jak pisze funkykoval, nie ma u nas porządnych treningów jak na zachodzie. Klub powinen być ich miejscem pracy a nie zajebiście opłacanym hobby.
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 16.08.2010, 09:30
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko zastanawia dlaczego większość komentujacych spuszcza się nad słowami Żurawia. Przecież ten człowiek nie gra NIC. ZERO. PADAKA. Zamiast tego błyszczy przed kamerami zamiast na boisku. Ludzie. Ogarnijcie się. Jak czytam że większość pisze brawo Żuraw to mi się niedobrze robi. Ludzie. to jest ikona Wisły! To on powinien zapierdzielac na boisku, dawać przykład młodym, pociągnąc zespół na boisku i w szatni a nie podcinać skrzydła takimi wypowiedziami. Ciekawe czy w szatni też powiedział to kolegom patrząc prosto w oczy. Wątpie. Przecież w szatni rządzi Mały i Brożki. Wstyd Pani Żurawski.
To ty się ogarnij. Dobrze, że przynajmniej ten człowiek zdaje sobie sprawę, co tak naprawdę reprezentują nasi pseudokopacze i potrafi to wprost powiedzieć.
Pisałem po poprzednich meczach, że Boguski powinien sobie odpocząć od gry, podobnie jak Wojtek "zajebany" Łobodziński i upier-dolić co najmniej połowę pensji (np: na wyjazdy dla nas), karnie do ME i na harówkę do pomocy powodzianom w Bogatyni, podobnie jak Kowalski. Na widok ich gry nóż mi się otwiera w kieszeni. Nie mają kompletnie pojęcia o co chodzi na boisku.
Pawełek zajebał bramkę, ale przez resztę meczu bronił w miarę zadowalająco tak obiektywnie rzecz biorąc.
Gdyby nie Cleber to Ruch wygrałby ze 6:0, ale niestety sam chłop nic nie zrobi.
Cikos coś niby tam robił, ale jego niedokładne podania wprawiały w stan, w którym chciałem sobie włosy z głowy powyrywać (a ponieważ ich praktycznie nie mam, więc moje wkur.wienie było jeszcze większe).
Gra Riosa ani trochę mnie nie zadowala, czar goryczy dopełniał, gdy po stracie piłki i uciekającym czasie faulował na połowie przeciwnika kompletnie bez sensu.
Małecki-coś tam niby robił, ale sam niewiele nie mógł, stałe fragmenty gry to żenada, dno i 2 metry mułu.

Podsumowując-jak ktoś naszych pseudokopaczy nie weźmie za przysłowiową mordę, to niestety będziemy w tym sezonie musieli jeszcze nie raz się za nich wstydzić.
Powód: mała poprawka
Ostatnio edytowane przez Jot : 16.08.2010 o godz. 09:43.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.08.2010, 09:33
Ja mam takie pytanie. Czy jest ktos kto uważa że Milan Jobanic jest słabszy od Mariusza Pawełka?
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 16.08.2010, 09:40
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam takie pytanie. Czy jest ktos kto uważa że Milan Jobanic jest słabszy od Mariusza Pawełka?
Chyba jedynie Tomasz Kulawik. 500tys wydane na bramkarza a dalej gra ten sam. I znowu dzieje sie to samo - jeden mecz OK, drugi mecz blee - taki jest nasz Pawelek - idealnie taki sam jak Almunia czy Fabianski w Arsenalu.
Odpowiedz cytując
konrad123
Senior Member

Stary 16.08.2010, 09:40
Nie, może po prostu Kulawik wolał Polaka Wszystko jest możliwe...
Na 99% teraz Jovanić będzie pierwszym bramkarzem.

Ja widzę z nowym trenerem taki skład:

-----------------------Jovanić-----------------------------
Cikos-------Chavez--------------Cleber------------Diaz
------------------------Wilk--------------------------------
----Kirm---------------------------------------Paljić-------
------Małecki-------------------------------Rios----------
------------------------Brożek-----------------------------

Plajić według mnie to z meczu na mecz gra coraz lepiej, ale ewentualnie na lewej pomocy może zagrać Pietia
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.08.2010, 09:45
konrad123 napisał(a):Wyświetl post

Plajić według mnie to z meczu na mecz gra coraz lepiej, ale ewentualnie na lewej pomocy może zagrać Pietia
Wielkie NIE dla Diaza na lewej obronie. To już lepiej Pietie wstawić. Dla mnie Diaz to w ogóle piłkarz od wszystkiego a jak coś służy do wszystkiego to wiadomo że jest do dupy. Junior już za Skorży był rzucany po pozycjach. ŚO LO DP LP... LO DP LP ŚO... DP LP ŚO LO i tak na przemian. Kiedy ten zawodnik zagrał więcej niż 5 meczów pod rząd na jednej pozycji? Ja nie pamiętam takiej sytuacji. Na razie ze wszystkich pozycji LO to dla niego chyba najgorsza. Generalnie w stosunku do tego człowieka powinno się wyznawać zasadę ze im dalej od bramki tym lepiej.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 16.08.2010, 09:48
konrad123 napisał(a):Wyświetl post

Czyli tym sposobem musielibysmy miec nowego kapitana tylko pytanie kto byłby idealny do tej roli? Ja bym jeszcze na miejscu Cupiala kupil kogos na lewa obrone bo i Diaz i Pietia nie pokazali sie na niej dobrze. Miał byc bol glowy przy wyborze a tak na prawde wyboru za wielkiego nie ma. O meczu z Ruchem trzeba jak najszybciej zapomniec, nie rozpamietywac tego bo to byc moze ostatni taki słaby mecz w naszym wykonaniu (szczerze w to wierze).
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.08.2010 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
konrad123
Senior Member

Stary 16.08.2010, 09:56
Jak dla mnie to nowym kapitanem zostałby chyba Paweł Brożek (on jest zastępcą?)
Ewentualnie nadawałby się do tej roli Cleber, w końcu to taki nasz "dowódca"
Może ta formacja mi trochę nie wyszła, bo chciałem aby Mały i Rios byli bliżej Brożka niż pomocników
Bo Rios podobno lubi grać jako drugi napastnik, a też coś słyszałem że Mały również lubi tą pozycję. Na lewą obronę mógłby iść ewentualnie ten Bonetto czy jakoś tak gdybyśmy go pozyskali. A Wilka dałem zamiast Sobola, bo po prostu widzę u niego większą chęć do gry w 1 składzie... Rado też sie nieźle prezentował pomimo tremy, ale chyba w Wiśle jest tak że tym którym płacą dużo to się grać nie chce a jak ktoś zarabia mało taki Rado np. to od razu biega, podaje i nawet strzału próbował
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 16.08.2010, 09:58
kpn napisał(a):Wyświetl post
Tak, bardzo ciezki mecz. Prawie na łazienkowską lub jak kto woli na i konwiktorską jedziemy. Ciekawe czy sie utrzymamy w lidze...

załosne

skład j/w szybkie 2:0 i powrót do Krakowa.
Kolego pozdrawiam za prognozy

Jest 2 -0 jak pisałeś ale chyba nie dla tych co być powinno.

PS
Jesteśmy tak rozbici (obrona) że każdy w tej lidze może z nami wygrać. Zejdź na ziemie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
lewy21
Member

Od: 07.2007

Stary 16.08.2010, 10:01
Kilka słów o naszym stoperze z reprezentacji U-23... Niespełna 24-letni piłkarz… Chyba największa łamaga w zespole Wisły… Nie potrafi wyskoczyć do „głowy”, później leży na murawie, gdyż zazwyczaj zderza się z przeciwnikiem tym eliptycznym czymś, co nosi jego szyja i zwija się z bólu. Troszkę to dziwne, gdyż ten kopacz, chyba nie wie, czym jest spalony (więc tego czegoś raczej nie ma), a to dosyć fundamentalne pojęcie w piłce nożnej. Celne kopnięcie piłki na 20 metrów sprawia mu duży kłopot. Jest strasznie powolny, biega ociężale, a co z tego wynika, kryje na tzw. radar. Pozostawia napastnikowi drużyny przeciwnej około 2 metry wolnej przestrzeni, gdyż wtedy jest w stanie odpowiednio się ustawić… hmmm… może jednak nie, potrafi wystawić nogę w odpowiednim kierunku, aby spróbować zablokować drybling, bądź strzał. Jedynym pozytywem jest niski kontrakt Mateusza, gdyż w pełni odzwierciedla jego umiejętności…
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.08.2010, 10:19
Przy obecnej niezgranej defensywie, wystawianie jednego defensywnego pomocnika jest samobójstwem, co widzieliśmy wczoraj, tak więc ja bym się tak łatwo Sobola nie pozbywał...

P.s. Uczciwie byłoby gdyby na stronie SKWK pojawił się teraz artykuł: Kulawik i Pawełek są winni porażki w Chorzowie.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Stary 16.08.2010, 10:19
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Lepiej chyba bylo zostawic Kasperczaka na te kilka kolejek i zwolnic kiedy bylby nastepca.
Tyle, że nie został zwolniony. Tutaj zarząd nie miał raczej nic do powiedzenia, bo to Kasperczak podjął decyzję o odejściu. Taki mały szczegół.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.08.2010, 10:27
Wisła Kulawika lepiej wyglądała niż ta Kasperczaka, czasami wydać było nawet jakiś ciekawy sposób na rozegranie. Niestety Kulawik i cała drużyna pogubili się po utracie bramki.

Teraz można gdybać więc gdyby zagrał Jovanić w bramce to moglibyśmy to nawet wygrać. Pawełek to zawsze jest niewiadoma i ryzyko, czasem popisze się fenomenalną paradą ale jeszcze częściej puści szmatę...
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.08.2010, 10:31
delukas96 napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że nie został zwolniony. Tutaj zarząd nie miał raczej nic do powiedzenia, bo to Kasperczak podjął decyzję o odejściu. Taki mały szczegół.
Pracownik nie może ot tak, bez konsekwencji, podjąć decyzji o odejściu z dnia na dzień. Dokładnie rzecz biorąc, Heniek podał się do dymisji (oferta rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron), zaś zarząd ją przyjął.
Odpowiedz cytując
junior1906tsw
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 16.08.2010, 10:36
Niech już zatrudnią jakiegoś trenera z jajami, żeby ich powystrzelał po mordach i otrząsnął z tej bajki
` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.08.2010, 11:01
Nie jest dobrze. Wisła jest teraz zlepkiem lepszych i gorszych piłkarzy a nie poukładaną drużyną.
Wystawie naszym asiorom notki (sklala 0-5) ale mam wrażenie że problemem nie jest tylko słabość poszczególnych zawodników ....

Pawełek 2 - Wystraszył się że walnie w Diaza i zbierał sie do loba "tak nie do końca" ... sorki .. ale to jego wina (+ trochę pecha)

Cikos 2 - Najgorszy mecz chłopaka, współudział w 2 bramce ale w kilku sytuacjach, w których stracił piłkę poprostu nie miał komu zagrać (brak ruchu innych asiorów)

Cleber 4 - Grał dobrze może jest i wolny ale i tak na razie najlepszy stoper ...

Kowalski 2 - Wbrew całemu forum to nie było jego najgorsze spotkanie.. ale ..... to nie jest obrońca na miarę mistrza Polski (na razie)

Diaz 3 - Walczył jak zawsze .... efekty też jak zawsze ... ale on nie jest słabym punktem Wisły

Kirm 2 - Jeśli zacznie grac zespołowo (i jeśli będzie miał z kim) będzie o wiele bardziej pożyteczny

Sobolewski 2 - Słaby mecz ( nie ta szybkość)... pozytyw: mobilizowanie i szybkie wybijanie autów, negatyw: napieprzanie na Cikosza (to akurat nie mobilizuje)

Rado 3,5 - Dziwią mnie tu na forum złe oceny Rado ... w pierwszej połowie był wyróżniająca się postacią ..

Rios 3 - Tak jak myślałem .. zbawieniem Wisły nie był ... W pierwszej połowie nie istniał .. w drugiej pokazał że ma umiejętności - nie skreślam ....

Małecki 4 - Walczył, jak to Małecki i za to dostał ode mnie 4 ... do stałych fragmentów - niekoniecznie bym go wyznaczał ...

Żurawski 1 - powiedział co powiedział i tym zaistniał .. no jeszcze 1 główka .... napastnik który przez całą 1 połowę nie zaliczył jednej dobrej akcji nie powinien mówić że wszyscy są dziady ... może Panie Maćku skupmy się na sobie ....

Paljic 3 - zagrał dobrze, ma skłonności do niepotrzebnych dryblingów

Boguski 2 - no dalej słabo ale lepiej niż w poprzednich meczach, - wierze w Bogusia

Łobo 1,5 - trudno coś napisać pozytywnego ...

Ci którzy upatrywali słabości Wisły w postawie Brożków czy Boguskiego niech zauważą, że ich w przegranej 1 połowie nie było

W następnym meczu:

============Jovanic==============
=Cikosz==== Cleber==== Chevez==== Diaz
=Małecki=== Rado ===== Wilk====== Pi.Brożek
=======Rios==== Pa. Brożek========
Zmiana: Boguski, Garguła, Pailic
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.08.2010 o godz. 11:07.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.08.2010, 11:12
delukas96 napisał(a):Wyświetl post
Zapewne przystawiono mu pistolet do głowy i "podjął" decyzję. Ci co go wywalili nie zdawali sobie sprawy z ogromu kryzysu w którym się znaleźliśmy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.08.2010, 11:35
arti napisał(a):Wyświetl post
Zapewne przystawiono mu pistolet do głowy i "podjął" decyzję. Ci co go wywalili nie zdawali sobie sprawy z ogromu kryzysu w którym się znaleźliśmy.
To było działanie doraźne. Basałaj potrzebował kogoś, kto będzie kozłem ofiarnym, bo sam miał sporo za uszami. Stąd te wywiady po wtopie z Karabachem. Kasperczak dlatego właśnie w swojej ostatniej konferencji w roli naszego trenera powiedział prawdę prosto z mostu.
Został poświęcony aby ratować dupę Basałaja.

Jaki jest sens zwalniania trenera, jeśli nie ma się dogadanego następcy? Czy Henry musiał pójść pod nóż od razu?

Ale wtedy zaczęłyby się dociekania - kto zawalił okienko, ile rzeczywiście w tym winy trenera. A tak - pokemony dostały wymówkę: zespół został źle przygotowany.

A JAK MIAŁ DO ....Y NĘDZY BYĆ PRZYGOTOWANY, KIEDY TRENER MIAŁ DO DYSPOZYCJI 12 ZAWODNIKÓW, W TYM TESTOWANYCH FRAJERÓW? PRZECIEŻ W GIERKACH MUSIAŁ BRAĆ UDZIAŁ MOSKAL, BO BRAKOWAŁO LUDZI!

JAKIM CUDEM MIAŁ PRZYGOTOWAĆ BUNOZĘ, PAJLICIA - ON NAWET NIE MIAŁ CZASU PRZEKONAĆ SIĘ CO DO ICH PRZYDATNOŚCI, A I TAK MUSIAŁ ICH WYSTAWIĆ.

Zespół został źle przygotowany.

To prawda - Kasperczak źle przygotował zespół. Jak miał go przygotować, skoro do końca zgrupowania nie wiedział, kto w nim będzie grał?

Dlatego - albo następny trener będzie szmatą, albo złoży dymisję najpóźniej tydzień po rozpoczęciu zgrupowania. Żaden fachowiec nie będzie ryzykował nazwiska chroniąc tyłki dyletantom.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.08.2010, 11:40
Chavez już wrócił, dziś już uczestniczyl w treningu
Nasze gwiazdki jutro mają wolne bo pewnie ....a już przemęczone ;|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...r_juz_trenuje/

Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.08.2010, 11:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
.......
100 % racji wolfy .. Nie byłem jakimś zagorzałym fanem Kasperczaka ale fatalna gra obrony w ostatnich kilku meczach Wisły to nie wina Kacpra ale
handlarzy ...
oni skupili się w tym okienku na sprzedawaniu .... na kupowanie zabrakło czasu.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
RALFO
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2010, 11:59
Wisła Kasperczaka nawet ta stara zawsze grała kichę w obronie ,różnica taka że wtedy zdarzało się wyciągać remis nawet z 4:0 do przerwy
RALFO
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 16.08.2010, 12:03
Wtorek będzie dla zawodników Białej Gwiazdy dniem wolnym. Do treningów piłkarze wracają w środę.

O w morde, ale oni mają dobrze. Chyba będę uczył syna na piłkarza. Kaska zajebista, 2 godzinki dziennie trening, w międzyczasie siłownia, sauna, gokarty, paintball. do tego fajne fury i laski co tydzień.
żyć nie umierać. u nas być piłkarzem to być kimś!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 16.08.2010, 12:10
Wtorek będzie dla zawodników Białej Gwiazdy dniem wolnym. Do treningów piłkarze wracają w środę.
I jak tu sie dziwic jakie sa efekty na boisku. Trenowac to oni powinni codziennie.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.08.2010, 12:21
Jestem przekonany gdyby nie rozpad obrony, zwłaszcza strata Głowy, aż takiej padaki by nie było. Wyrwali serce naszej drużynie, która już drużyną nie jest. Taki Ruch jedzie z nami jak chce. Obecna postawa naszej drużyny jest o wiele gorsza od tej po której nas w lidze wyprzedziła nawet Craxa. Nie mam nic do Kowalskiego, ale on nie może grać w Wiśle. Bramka na 2:0 Straki i bierna postawa całej obrony jest kwintesencją beznadziejności naszych piłkarzy....
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 16.08.2010 o godz. 12:24.
What's new?

Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 16.08.2010, 12:47
raindog napisał(a):Wyświetl post
A nie bierzesz pod uwagę tego, że Kasperczak już od czerwca był mianowany do wywalenia?
skoro tak to po h..ja go zatrudniali?
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 16.08.2010, 12:56
skoro tak to po h..ja go zatrudniali?
Powodow moze byc wieleot chocby pierwsze z brzegu
- wiara w efekt nowej miotly
- magia nazwiska (hah)
- K (badz inny trener jesli by przyszedl)byl przygotowany przez zarzad jako koziol ofiarny jesli znowu nie powiedzie sie w pucharach (ani K ani zaden z nas- kibicow nie wierzyl w kolejna wtope...) wyrafinowany plan nie ma co.

P.s. kiedy nasz prezes cos zrobi i Wisla zagra przy R22?
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów