|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ostatnia wiadomość ode mnie: wcześniej chciałem przeanalizować system, teraz po piłkarsku: Kowalski i Wojciech Łobodziński, nie powinni więcej wychodzić na boisko w koszulce Wisły Mamy najniższy poziom piłkarski drużyny od 1998 roku, a Łobodziński i Kowalski są najsłabsi w drużynie... 3/4 z piłkarzy dzisiaj kompletnie nic nie pokazali. Jedni nie potrafią wybijać autów, inni nie potrafią przyjąć piłki i permanentnie podejmują złe decyzje (jak trzeba podać strzelają, jak trzeba strzelić - podają), straty, złe przygotowanie fizyczne (szybkość wytrzymałość). Są piłkarze których obecność ani szkodzi ani przysparza radości, a z całą pewnością wynagrodzenie jest nieadekwatne do prezentowanych możliwości. Pozostają piłkarze wyróżniający sie, ale Ci nabraliby rozpędu pod wpływem kolegów, prezentujących się lepiej od nich samych. Dorośnijmy. Spójrzmy prawdzie w oczy. Jesteśmy jak Widzew w 1999. Jeszcze niedawno w lidze mistrzów. Teraz bronimy się przed spadkiem i każdy nas leje.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jop w 11-tce kolejki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ale ten stan trwa już od dawna. kilka lat takich trenningów, zamiast ostrego zap...nia, paintbole, gokarty i inne zabawy. Teraz ten magik wprowadził ten styl w Legii i widać z jakim skutkiem. Mamy obecnie bandę rozwydrzonych, zblazowanych leni, których już nikt nie zagoni do roboty. Stopniowa wymiotka co pół roku jest potrzebna. Pytanie czy Basałaj to zrobi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
cały czas się zastanawiam gdzie wy widzieliście tę dobrą grę u Sobola
to właśnie on i skrzydłowi odpowiadali za grę w pomocy(sorry ale Mały nadal nie potraf dośrodkować), a że trenerowi zachciało się grać ustawieniem niby ofensywnym 4-3!-3! to już inna sprawa ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
[QUOTE]Czlowieku dla mnie to bylo 100% winy Pawelka.[QUOTE]
Napisałem 50% bo istnieje takie coś jak asekuracja szczególnie przy rzutach rożnych ci co stoją przy słupkach to nie po to by się patrzyć lub łapać piłkę już w bramce. Pawełek popełnił swój klasyczny błąd źle ocenił lot piłki, tak samo jak np w meczu z Lechia 2 sezony temu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Skrót z Ligi+ Kod:
http://hotfile.com/dl/62340629/623fcb4/Ruch_-_Wisla_skrot_Liga.avi.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gra Wisły była tak "poukładana" jak czupryna tego oto jegomościa
http://galeria.wislakrakow.com/20100815/md/31.jpg |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem czy da sie z Nich zrobić kiedykolwiek kolektyw.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Kula mi zawsze imponował jako zawodnik ale takie wypowiedzi pokazują tylko że nie będzie z niego żaden trener - to więcej mówi o gościu niż sam mecz. I żeby nie było - większość trenerów wygaduje mniejsze czy większe bzdury by usprawiedliwić taki a nie inny wynik ale siadanie na 1 kolesiu i sugerowanie że wszystko było ok tylko ten p....Cikos...jak dla mnie dyskwalifikacja bo nic nie było ok a cytując klasyka - było kurewsko daleko od ok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak się odetnie łapy Małeckiemu i Brożkom, to może tak. Ale tak na serio, to wg mnie można zrobić, tylko musi być chęć z drugiej strony. Jeżeli nie będzie, to można z całą odpowiedzialnością wywalić każdego marudę, zaorać i zaczynać od nowa.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcesz się bawić to do przedszkola, a nie na boisku za takie pieniądze. Lepiej to zrobił Dan Petrescu, który miał w zwyczaju brać zespół do kopalni, żeby zobaczyli jak ciężko ludzie pracują i dziękowli Bogu, że są piłkarzam za o wiele większą kasę.i |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oni po prostu nie stanowią drużyny. Nie ma czegoś takiego jak pierwsza jedenastka. To zlepek niezłych indywidualnych piłkarzy. I niestety nic poza tym. Nie ma zgrania nie ma taktyki nie ma radości w grze. Jest poki co pensja na koniec miesiąca. W przypadku Łobodzińskiego taka że ma się ochotę kutasa zayebac. W dalszym ciągu zero ambicji, zero woli walki po straconej bramce. NIE MA ZESPOŁU. JEST DRAMATYCZNY ZLEPEK CYMBAŁÓW ZARABIAJĄCYCH MASĘ PIENIEDZY. TO BOLI.
Nie mamy mózgu zespołu czyli środkowego pomocnika, który zarządza tym całym burdelem. Nie ma nikogo, kto mógłby łaskawie raz na 10 minut posłać prostopadłą piłkę w pole karne. kto ma to zrobić? Defensywny Sobol czy może stremowany Rado? Kirm, który tu tylko pracuje a gra w piłkę w reprezentacji? Łobo, który nie potrafi piłki przyjąć? (podkreślam, że za 100 tysięcy zł miesięcznie), Małecki, który ma serce do gry ale jego dośrodkowania nadają się do okręgówki, Diaz, który na lewej obronie się kaleczy jak kiedyś Frankowski, Żurawki, któremu nie ma kto podać? Kto ma QRWA stanowić naszą obronę złożoną z Clebera, który za 3 miesiące kończy karierę a Kowalski Qrwa jego mać w zeszłym sezonie SPADŁ z tej żałosnej ekstraklasy z Piastem. Podsumowywując. Mamy w tym momencie tylko atak, któremu nie ma nikt podawać bo cała reszta zespołu jest kompletnie niezgrana. PS. Po C.H.U.J. zatrudniać Jovanica żeby dalej grać Pawełkiem. Już bym Juszczyka wolał.
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 15.08.2010 o godz. 22:43.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sobol nie daje drużynie tego co kiedyś.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Przy pierwszej bramce Cikos przegrał pojedynek główkowy po którym Nykiel zdobył kuriozalną bramke po błędzie Pawełka.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 15.08.2010 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiedzcie, jak dziś wyglądałby mecz Wisła-Totenham, Wisła - Parma, Wisła - Schalke, Wisła - Anderlecht, Wisła - PAO, a będziecie mieć odpowiedź gdzie jesteśmy na futbolowej mapie i na jakiej krzywej się znajdujemy. Tak jak napisałem kila postów temu: winą za konsekwentne osłabiane drużyny obarczam ludzi zarządzających i pośredników transferowych.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda mówić, bo serce do gry ma, ale widać po nim, że czas nie stoi w miejscu dla Niego...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kulawik bardzo zle zrobil na konferencji zwalajac wine na Czikosza, ale ... nie da sie ukryc, ze Slowak zawalil i nalezal do zdecydowanie najslabszych na boisku. Przy straconej bramce najpierw sie kiwa z 2 chorzowian w wyniku czego traci pilke, idzie strzal sparowany na rog. Po wrzutce z rogu zupelnie zapomina o kryciu Nykiela. Sama sytuacja na lini bramkowej to juz wina zarowno Paelka, jak i Diaza. Junior nie ma 2 metrow, ale bramka nie ma 4. Gdyby stal przy slupku, na LINI czyli tam gdzie powinien stac zawodnik asekurujacy slupek to by to wybil. Pawelek zawalil - ale jego blad w porownaniu z innymi jego popisami byl niewielki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie rozumiem po co szukali tyle bramkarza a teraz go sadzaja po 4 meczach, a wchodzi cyrkowiec Pawełek, on nigdy nie ustabilizuje swojej formy;/ kilka meczy przeplata jednym lepszym
Sobol juz nie ta kondycja a Kulawik to co wyprawia, to szkoda gadac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Wiedziałem, że musiało się to stać. Pawełek dno, zwalanie na Cikosa, przecież to nie przez niego przegraliśmy, cały skład powinien pracować, a oni nawet nie strzelili bramki ...
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sobol jest coraz starszy i wiecznie nie będzie błyszczał. Tylko że Kulawik zamiast mu pomóc w środku pola wystawiając np. Wilka to zostawił go samego sobie. Zawodników mamy słabych a trener dokłada do tego swoje. Ja mam w ogóle pytanie czy zawodnicy w pomocy i ataku mają za zadanie wspierać defensywę w grze obronnej? Stoi 4 obrońców, przed nimi Sobol a reszta udaje że wraca, my jako zespół bronić nie umiemy.
W tygodniu proponuję jeszcze kilka dni zrobić wolnych i skrócić treningi bo nasza gra ofensywna aż razi po oczach. W ciągu 90 minut bodajże 1 akcja w której zawodnicy wymienili w tempie kilka podań. A tak to przez 90 minut każdy po swojemu gra jakby przez przypadek na boisku się zjawili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Żadne gierki integracyjne, powinni pojechać na dzień do Bogatyni i pomóc cały dzień w czyszczeniu domów z mułu dla tych osób co w powodzi wszystko stracili. Może to dałoby coś im do myślenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, nic dodać nic ująć. Pawełek to totalne dno. Sprowadzili niezłego bramkarza, ktory nic nie zawalił, a ten tylko wszedł i od razy daje popis swoich kiksów. Jakby się tak zastanowić, to można stworzyć film "Wpadki i upadki Pawełka, drugiego pechowca z Wisły" ( pierwszym jest JOP). Tragedia, ile on nam bramek zawala. To jest wstyd na calą Polske. Ja buraka spaliłem po pierwszym golu. Poczułem się okropnie....a Pawełek po meczu: "Nie gralismy tak zle".....no śmiech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pawełek nie pamietam kiedy zagrał pewnym mecz, bez mniejszego czy wiekszego kiksa
on zawsze cos wymysli a to kiwa sie z obroncami, a to nie potrafi zlapac pilki itp. no huj mnie strzela ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Wyglądaliśmy jak gówna zlepione w 1 na siłę.
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli to prawda co mówił Basałaj w wywiadzie o chęci zapełnienia 33 ty. stadionu to nie ma innego wyjścia. Stopniowe wymiatanie szrotu i sprowadzanie klasowych graczy. Ponad połowa widowni będzie chodzić tylko wtedy kiedy będzie co oglądać. Takie czasy. Tylko na dobry produkt znajdzie się nabywca. Oni nie będą śpiewać Nic sie nie stalo, poprostu nie pryzjda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|