|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Widzieliście wrzutkę Patryka? To jest jego firmowe zagranie ta zawiesinka. Czy kiedykolwiek padła chociaż bramka po jakieś centrze Małego z wolnego wykonywanego spod lini bocznej? Bo ja sobie nie przypominam. Czy te wrzutki nie może wykonywac ktos inny? Przeciez sytuacja powtarza się juz 3 sezon z rzędu. Dziwne to wszystko.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Druga połowa wygląda lepiej bo ruch przestał atakować. Dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kowalski w pierwszym skłądzie to sobie może grać
ale w Lks Nieciecza I specjalne pozdrowienia dla 10-dniowego "trenera" Kulawika Co musi w drużynie z połową nowych zawodników wprowadzać dzień przed meczem nowe ustawienie i za superpotrzebne wprowadzanie na boisko Boguskiego i Łoba szczególnie w zamian za aktywnego Kirma A i po superofensywie transferowej jesteśmy najsłabsi personalnie w XXI wieku |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Widać jak na dłoni, że to nie Karabach był tak mocny...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że przyszły trener przydzieli Maćka do wolnych z prawej strony, bo Małecki potwierdza, że mu to kompletnie nie wychodzi!
Rozumiem, że Żuraw nie wykonywał stałych fragmentów gry w Celticu, Larissie i Omonii, ale pewnie i tak lepszy niż Patryk. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
"Co z tego, Alvarez miał gorszą centrę " |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wisła, Lech i Legia będą grali o utrzymanie. Polonia, Jagiellonia i Widzew powalczą o tytuł.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
91. minuta, klepka WL - AR, strata, Lobodzinski sie nie cofa za chorzwoianinem. Spaceruje w poprzek boiska.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
piękny mecz i piękny wynik - tymi piłkarzami trzeba wstrząsnąć, bo jak nie, to będzie nas przez cały sezon żal dupę ściskał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Malecki ma cos z glowa...chlopak, ktory knoci kazde dosrodkowanie ma czelnosc krytykowac innych, parodia. A Sobolewski oczywiscie nie odezwie sie slowem, piekny kapitan.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Dzisiaj? Ja myślałem, że od początku sezonu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ToNieMy...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Boguski dzisiaj fajna taktyke przyjal - zeby nic nie s.......ic, to lepiej nic nie robic :]
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Panowie, szukajmy pozytywów. Ja widzę taki, że w drugiej połowie wyraźny postęp. Zremisowaliśmy ją 0-0.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obawiam się że Wisła gra lepiej w II połowie nie dlatego że gra lepiej ale dlatego że to Ruch jej na to pozwala. Po prostu taką ma taktykę. Na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o ofensywe to widzę mimo wszystko potencjał w Riosie. Żuraw tragedia, może jak wróci Brozio to z Małym i Andym rozruszają grę w przodzie.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Stypę, a raczej jej nastrój, wprowadzają co poniektórzy na murawie, bez chęci do gry.
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
na koniec rundy miejsce 6-10. To był Ruch, jedna ze słabszych drużyn w obecnym czasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
cóż wypada pogratulować Ruchowi dobrego walecznego i wybieganego meczu i trzech pkt i tym należy skończyć dyskusję na temat tego meczu bo nie ma co komentować ..... dramatów sie nie komentuje w ciszy się przeżywa
Dobranoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No dobrze. Ja dodam akcję z 61min. Trochę mało, jak na cały mecz, ale szukamy pozytywów, czyż nie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
idziemy na dno niestety :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zurawski przynajmniej ladnie sie wypowiedzial: "Jestesmy banda nieodpowiedzialnych ludzi i to tyle"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żuraw szacunek!!!
|
|