|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kasztan co ty piszesz za głupoty? Jirsak nic by tutaj nie zrobił. Mało miał okazji żeby do siebie przekonac kibiców i trenerów? Co do Guły nie wiadomo do końca jakie były motywy że został w domu. Może kolejna kontuzja, nie zdziwiłbym sie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ale mnie Sobol w....ia, stoi jak kołek w środku pola ja pierdzielę.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale widać wychodzą z założenia,że nie ważne co się robi,ważne ile płacą.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dopóki Wisła nie wyszkoli wychowanków, dopóty będzie syf. Najemnicy nie będą umierać za Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wejdzie Boguski i będzie dobrze<lol2>xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W tym sezonie tradycyjnie o miejsce walczyć będą Wisła, Legia i Lech... tyle, że dla odmiany o miejsce poza grupą spadkową
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tego sie obawiałem, że Cikos to dobrze wygląda przy amatorach z Litwy. To juz lepiej było kogoś z ME tam wsadzić. Szkoda, że tego Bunoze kupilismy, a nie wypożyczyliśmy. I znowu jak za dawnych czasów, 400 tys za Bunoze, 200 tys za Cikosa, 200 (?) za Riosa, 800 tys poszło w las. Zamiast kupić 1 lub 2 zawodników za konkretną kasę, to idziemy w ilość i i tak na tym tracimy. Nie no 33 tysięcy Basałaj bedzie miał na R22 lekka ręką licząc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wstyd i tyle co narazie pokazuje Wisła... Oby coś się ruszyło po zmianie stron i oby Tomek Kulawik opierniczył ich równo w szatni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak wyczytałem, że nasi piłkarze zaczynają Kulawika chwalić ze strachu przed nowym trenerem to czułem przez skórę, jak takie kumplowanie się skończy. Dobrze , że tak szybko.
Porażka martwi, ale jeżeli ktoś musi nam wkopać a nie jest Lechią czy Śląskiem to też taki Ruch , Górnik, Widzew czy Jaga aż tak bardzo nie bolą. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Zrobimy wszystko by strzelić bramki" by Małecki
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze jest to że szukaliśmy bramkarza przez trzy lata, przetestowalismy tabun golkiperów. W końcu znaleźliśmy w miare dobrego którego sadzamy na ławce po to by z powrotem postawic na Pawełka
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
co Pawełek obronił z Arką oddał z Ruchem
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.08.2010 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale frajerzy....
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdzie sa Ci co tak Pawełka bronili
To jest nieporozumienie aby taki gosc bronil w Wisle, udowadnia to poraz kolejny ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No nic trzeba 3 brameczki trafić, Małecki mówi w wywiadzie że zrobili 2 małe błędy. Niestety ich było więcej. Zobaczymy ja jestem zawsze dobrej myśli, musi być remis co najmniej.
A śmerdziele niech się od.......ą od Małego ! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie to,że chcą strzelić bramki
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
4fan_palyer no coś ty? Dlaczego mieliby coś innego robić? Mają wakacje kilka miesięcy w ciągu roku, ich praca polega na truchtaniu po murawie i ćwiczeniu aby się nie zmęczyć na treningach i zgarniają za to po kilkaset tysięcy ojro per rok. To raczej reszta społeczeństwa powinna się zastanawiać jak można było być tak głupim i nie zostać ZAWODOWYM PIŁKARZEM w tym pięknym nadwiślańskim kraju.
Tylko trener zamordysta jak ktoś wyżej napisał. Przynajmniej taki trener odsieje nam ziarno od plew. A co do meczu - i tak nie ma co się łudzić, że w tym sezonie będzie walka o mistrza więc na spokojnie mozna oglądać jak się nasi piłkarze kompromitują. A może nawet i brak pucharów europejskich wyjdzie na dobrze, bo unikniemy później zarówno wyprzedaży najlepszych zawodników jak i kupna na szybkiego byle kopacza byle tanio. ad. flamengista - to, że piłkarze mają koszulki z Białą Gwiazdą na piersiach nie znaczy, że mamy ich głaskać i chwalić nawet jak grają takie paści. Swoim zaangażowaniem już nie raz pokazali gdzie mają "Białą Gwiazdę" i z całą pewnością tą częścią ciała nie było serce. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu a nie owijać gówna w bawełnę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie spokojnie, po prostu nasz boss jest niereformowalny, takie wtopy beda coraz czesciej. (pora przywyknac)
Wszyscy sie wzmacniaja a my mamy regres Jesli nei zmieni sie mentalnosc bossa to tak bd zawsze.Drogo sprzedac dobrych pilkarzy a kupic szrot ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diaz odpuszcza krycie, Kowalski tradycyjnie cieszy się, że ma najlepsze miejsce na stadionie, Cikos myśli tylko ofensywnie. Tylko Cleber gra w obronie. Z przodu za mało ruchu bez piłki - dlatego nie ma wyprowadzenia piłki -> obrońcy muszą iść do przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W naszej lidze przede wszystkim trzeba biegać, a gwiazdorki nie lubią się pocić. W tej sytacji kadrowej Ruchu to co grają te darmozjady jest kompromitacją.
Kulawik, Pawełek, Kowalski - dziękujemy ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Póki co gra wygląda fatalnie, zero pomysłu na grę taktyka chyba wzięta z FMa...Szkoda że obrona zamiast robić postęp to gra coraz gorzej... No cóz może jeszcze kogoś dokupią... lepszego i nowy trener bo z takim składem to maksymalnie 6 miejsce w lidze...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja tez ogladalem tamten mecz. Biorac pod uwage co z nami dzisiaj robią nasz cel na ten sezon jest jeden: WALKA O UTRZYMANIE !! Dobrze, ze mamy te 3 punkty z Arką chociaz bo to jeden z bezposrednich rywali przeciez.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Kowalski - n/c w Piaście piach i w Wiśle piach, nie wykorzystał swojej szansy, trzeba mu podziękować. |
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gdzie jest Wisła? Gdzie ten zespół który cisnął przeciwników zmuszając ich do błędów i wykorzystywali je niemiłosirnie? Teraz żal patrzeć, nie wiem czy to wina Kasperczaka, że ich źle przygotował czy może faktycznie mamy tak kiepski zespół w tym sezonie (w każdym razie na jego starcie).
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|