The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 20:53
Gdyby tak jeszcze twór poznańsko-wroniecki załapał trójkę w plecy, to już w ogóle byłoby wesoło
OK, ale niech wcześniej Wisełka wygra.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.08.2010, 20:53
dziwi was to? kazda druzyna macieja musi na poczatek sezonu dostac w******* w pierwszym waznym meczu u nas padło na Levadie u nich na Polonie..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.08.2010, 20:54
Jedno muszę przyznac SKWK patrząc na mecz Polonia-Legia.Skorża to jednak Wislak....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 13.08.2010, 20:55
Dostalismy w******* od Polonii i bronimy sie przed spadkiem. Zadowala Was to ? Kulawik na bank zatrzyma Polonie, a jak nie on to byle kto, bo Skorza to cienias. Moze byc ? Naprawde leje na to. Dzisiaj pokazali padake i mam z tego beke Nie placze, nie tne sie

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Ladnie ladnie Polonia cisnie

nawet te 10 mln wydanych przez Legie im nie pomoglo : )
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Spokojnie, to polska liga. Bedzie mozna powiedziec cos wiecej po tych 10 kolejkach, a nie po 2(dla Legii to pierwsza).
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.08.2010, 20:56
medyk napisał(a):Wyświetl post
dziwi was to? kazda druzyna macieja musi na poczatek sezonu dostac w******* w pierwszym waznym meczu u nas padło na Levadie u nich na Polonie..
U nas padło na podwójny w******* od Azerów...PAMIĘTAM-NIE ZAPOMNE :/
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.08.2010, 20:56
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Dostalismy w******* od Polonii i bronimy sie przed spadkiem. Zadowala Was to ? Kulawik na bank zatrzyma Polonie, a jak nie on to byle kto, bo Skorza to cienias. Moze byc ? Naprawde leje na to. Dzisiaj pokazali padake i mam z tego beke Nie placze, nie tne sie
Dziwne, zebys to robił jak dopiero liga niedawno sie zaczela. To kolejny przegrany debiut Skorzy, ktory nie powinien dziwic nikogo. A czy ktos ich pokona zobaczymy w trakcie rozgrywek.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.08.2010, 20:57
kurde, juz nie pamietam kiedy to legia przegrywala tak wysoko...
Do kibicow (L)- tylko nie tlumaczcie soboe ze prszegraliscie z ogorkami... na pocieszenie powiem wam ze potencjal macie, to dopiero 2 kolejka... W zeszlym sezonie Wisła tez byla skazana ma majstra 11 pkt przewagi nad Amika i skonczylo sie jak sie skonczylo, wiec apeluje o pokorę tutaj, to dopiero pierwszy ich mecz...
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Bruno ,Smolarek,Sobiech takie transfery na ligę naszą by coś wniosły i prędzej zgrali by się

A my wzięliśmy jakieś nie wiadomo co /
Polonia w tym sezonie będzie walczyła o tytuł !!!
Borinho
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

koyoot napisał(a):Wyświetl post
3:0 koncert Polonii.

A jak napisalem o Polonii ze moze byc grozna w tym sezonie to mnie wysmiewali...

2 mecze 5 goli strzelonych 0 straconych.
Mnie wyśmiewali jak powiedziałem, że Mierzejewski powinien trafić do Wisły
Naprawdę respekt dla Bakero. Ułożył drużynę, co nie jest takie łatwe (patrz póki co Legia). Niesamowita ambicja graczy Polonii. Jak tak dalej będzie, to Polonia na mistrza.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 13.08.2010, 20:58
Spokojnie Panowie, to dopiero II kolejka. Jeszcze różnie może być. Choć pamiętając ostatnią propagandę TVN24 na temat Legii trochę śmiać mi się chce. Jak zwykle boisko wszystko weryfikuje. Pomimo tego wyniku nadal uważam Legię za groźniejszego przeciwnika w walce o mistrzostwo. O ile oczywiście my będziemy o nie walczyć

ps: ManUtd, Chelsea, Liverpool i inni cięszą się zapewne że Polonia nie gra w Premier League Mieliby chyba najlepszą obronę w Anglii...Arsenal na piątkę, a Polonia na zero z tyłu....

nie mogłem się powstrzymać...
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2010, 20:58
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie moge zrozumiec zeby wydac 3 mln. euro na pilkarzy i zatrudnic... Macieja "Wypada przeprosic kibicow" Skorze. Zamiast zatrudnic dobrego szkoleniowca, bierze kolesia ktory byl tworca najwiekszej kompromitacji Wisly w Europie.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
duce!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.08.2010, 20:59
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
... To kolejny przegrany debiut Skorzy....
Jaki debiut przegrał jeszcze Skorża? W Wiśle był remis z Regina w Chicago Trophy i w lidze 1:0 z Zagłębiem.

"Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..."
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.08.2010, 21:00
Na Łazienkowskiej długo będą płakać za Muchą.
Gra Polonii- bardzo dobrze to wyglądało. Będą groźni w tym roku, mają długą ławkę rezerwowych. Dobrze, że to nie my teraz musieliśmy z nimi grać.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.08.2010, 21:00
przecież wiadomo, że dopiero po iluś tam kolejkach sytuacja i forma drużyn się ustabilizuje. Ale taki wynik jak dziś to żaden powód do płaczu, w prestiżowym pojedynku w wyśmiewanym i poniżanym rywalem zza miedzy buta i arogancja na kolanach.
W takim wyniku są same plusy, pozwala on wielu zejść na ziemię, że nie tacy oni dobrzy jak myśleli i ci drudzy nie tacy źli jak marzyli

Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.08.2010, 21:01
Skorża gra pod nas
Ostatnio edytowane przez Kosa93 : 13.08.2010 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

palikot napisał(a):Wyświetl post
kurde, juz nie pamietam kiedy to legia przegrywala tak wysoko...
Leiga 0:3 Wisla - Pawel Brozek x3

Takich rzeczy nie pamietasz? To nie bylo tak dawno temu
DysoN
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Z drugiej strony Legia Bez obrony dziś grała i bramkarz przeciętny !!!! Zobaczymy jak będzie dalej ale Polonia będzie walczyła o tytuł . Mają skład świetny w ofensywie !!!
Borinho
Odpowiedz cytując
mercury
Member

Od: 02.2009

Stary 13.08.2010, 21:02
Pragnę nadmienić, że w tamtym sezonie grając klape wygraliśmy z Legią 3-0 u nich, jak się skończyło potem wszyscy wiemy.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Liga będzie ciekawsza i wypada tylko przeprosić kibiców.

WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Legioniści uczcie się na pamięć: WYPADA TYLKO PRZEPROSIĆ KIBICÓW. A tak rżnęliście gierojów jeszcze kilka dni temu . Pokora to dobra cecha. No to wychodzi na to, że Arsenal to cienizna . Dalej wierzycie, że z Arsenalem było na poważnie czy Groclin faworyt LM ?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.08.2010, 21:03
ja mam pytanie, jaka jest tutaj wina skorzy? Czy winą Bakero bylo miejsce Polonii w poprzednim sezonie? grają piłkarze a nie trenerzy, dzis swoj dzien mieli tamci, a przed Legią ostrzegam, bo potencjał mają i to bylo dzis widac pare razy.. My tez potralismy przegrywac z Legia 4:1 u nich na początku a potem mistrza zdobywać... pierwsze mecze nic nie znaczą wyluzujcie troche trolle...
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.08.2010, 21:04
U nas Maciek przynajmniej przegrywał 1-0...ale jestem dziwnie spokojny, że Legia ogórków będzie golić równo, przyjdzie mecz z Amiką czy nami - w*******
the end
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.08.2010, 21:06
Mimo całej szydery w stosunku do Wojciechowskiego, tylu milionów na "przepłacanych" polskich piłkarzy, Polonia będzie bardzo groźną drużyną w tym sezonie i kandydatem do mistrza. Fajnie chłopaki zapieprzają, gola dzisiaj zdobyli ze strzału z dystansu, drugi gol "z gry" a trzeci po kontrze. Fajnie się ich oglądało, zobaczymy oczywiście co dalej pokażą ale na tą chwilę tylko pozazdrościć transferów, ale tak jak już powiedziałem, gry przede wszystkim.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.08.2010, 21:06
ja tyle powiem nasza liga jest nie przewidywalna
ladnie dzis Polonia zagrała, brawo dla nich
Tylko to dopiero poczatek
Cieszy mnie porazka Legia, ale nie ma co sie smiac z nich, bo u nas tez bardzo kiepsko niestety, zawirowania z transferami, brak obrony itd

Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.08.2010, 21:07
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
U nas Maciek przynajmniej przegrywał 1-0...ale jestem dziwnie spokojny, że Legia ogórków będzie golić równo, przyjdzie mecz z Amiką czy nami - w*******
To rzeczywiście może być powtórka z ,,naszego" scenariusza w wykonaniu Skorży- wygrane ze słabeuszami+ wtopy w prestiżowych meczach.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 13.08.2010, 21:08
Do 25 min kopanina ale potem spoko meczyk i wynik tez spoko
W ogole fajne derby - bez bluzg, palenia szalików i walk z ochroną. Szok.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

a i jeszcze jedno, modlcie się, zeby nasze gwiazdory mialy troche wiecej ambicji niz na jedna polowe jak z Arką w meczu z Ruchem... bo mozemy potem tutaj płakać... Sobol znowu bedzie sie chowal za pomocnikami Ruchu, Brozki beda se machac rekami, a Boguskiemu odskoczy na 30 metrow przy przyjeciu piłki, wiec apeluje o rozwagę...
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

RAF napisał(a):Wyświetl post
Nie moge zrozumiec zeby wydac 3 mln. euro na pilkarzy i zatrudnic... Macieja "Wypada przeprosic kibicow" Skorze. Zamiast zatrudnic dobrego szkoleniowca, bierze kolesia ktory byl tworca najwiekszej kompromitacji Wisly w Europie.

Czy aby największej ? Heniu chyba wygrał w tej konkurencji ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów