|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Petrescu trochę nam tutaj szrotu naściągał.Radovanovicie,kangury czy inne Vargi.Najlepszy bramkarz jakiego mieliśmy w ostatnich latach za jego kadencji grzał ławę.Kogo teraz by przytaszczył,bo z pewnością Cupiał musiałby mu pójść na rękę i z pół tuzina grajków wg uznania pana Dana sprowadzić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
nie ma takiej opcji że Petrescu dostalibyśmy 4 bramki z Azerami np. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Smiem twierdzic, ze Dolha dopoki gral w Wisle byl duzo lepszym bramkarzem od Pawelka. Tylko te jego problemy z psychika...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
a tak na poważnie co to mnie obchodzi kogo trafi szlag? niech przygotują nosze i znoszą nierobów. Kiedyś WISŁA grała na jeden kontakt, jak to nie pomagało to włączała 2 bieg i wszyscy oglądali plecy Kosy, Franka, Żurawia, Kuźby czy innych. A DZIŚ? Zastanawiamy się którego trenera kopacze nie zwolnią albo który ich nie zabije treningami, a w tle bierzemy w dupę od Kamerunu to cała prawda...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Varga, Burns - ja wiem czy są to słabsi zawodnicy od Jirsaka czy Wilka?
Varga był cały czas kontuzjowany, to ciężko ocenić. A Jacoba dziś chętnie widziałbym w składzie Wisły. Nogi nie odstawiał. Radovanović był pół roku, a od takiego Beto, zaserwowanego przez Skorżę był zdecydowanie lepszy. Chiacu potwierdził w lidze rumuńskiej że potencjał posiadał. Thwaite się nie sprawdził, ale i tak zrobił na mnie lepsze wrażenie niż na razie Bunoza czy Kowalski(choć po dwóch meczach ciężko ich ocenić). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Gdyby im nie zależało, wzięli by jakiegoś figuranta. |
||
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Chiacu i Rado - faktycznie nie ten kaliber. Ale Varga, Dolha - bardzo ok. Thwaite zdecydowanie za malo szans dostal. Nie zapominajmy ze PRAWIE mielismy Galamaza i Stefana Grigorie. Ale Petrescu nie chce. Powroty sa kiepske zazwyczaj. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
warto przypomnieć, że Petrescu wymienił praktycznie całą kadrę w unirei zanim osiągnąl sukces, więc możliwe, że nas czeka również rewolucja
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez pibitox : 12.08.2010 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W niedziele okolo 20 bedzie juz na 100% wiadomo czy ewentualny powrot Petrescu jest brany po uwage.
Dlaczego tak sadze? Otoz jezeli nasi zawodnicy zuca sie na Ruch niczym wyglodniale sepy na padline to znaczy ze jest to mozliwe acz jeszcze nie przesadzone a pilkarze beda bronic Kulawika jak niepodleglosci byle tylko ten zly krwiopijca z transylwani |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A ja tak troche z innej beczki, patrząc na "możliwy" sklad Wisły: Jovanić-Chavez,Bunoza,Diaz,Cikos-Palijć,Kirm,Sobolewski,Wilk-Rios,Małecki....to jest szansa że pozostałych "leni" spokojnie można wysłać do ME.
.żeby nie bylo O.T- jak dla mnie to trener BATE byłby jak najbardziej si. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Naprawdę tak tęsknicie do tego stylu Petrescu? Pod okiem Gullita w Chelsea miano grać tzw.sexy football w czym uczestniczył Dan.Ja głupi myślałem jak przychodził do nas,że będziemy mieć tu nieustającą orgię z wieloma wytryskami co kolejkę ligową,a mieliśmy tylko widowisko impotencji,lub jak kto woli impotencję widowiska.A tak poważnie,to chyba każdy trener skazany jest przy tym potencjale zawodniczym na chwilową impotencję.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 12.08.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kto to jest Krzoske
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/91498.html
widzę żę mamy nowego faworyta na objęcie posady trenerskiej arka hahahahaha ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Najlepsze jest trzecie nazwisko na liscie. Bakero... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ja nie tęsknie bo aż tak dobry nie jest jak jest teraz tu wielbiony co nie zmienia tego że jest bardzo dobrym trenerem i ma racje co do naszych "dziewczyn" i własnie takim mamy potencjał aby tak grac jak DAn chciał to ustawić czyli bez fajerwerków ale solidnie zapie....
prawda jest taka że Azerów z Petrescu przeszlibyśmy jedną może dwoma bramkami i teraz wielu z tych co go tak kocha jechało by po nim równo ![]() zresztą z Unioreą nie zrobił odrazu wielkiego wyniku tylko rok po roku , srodek tabeli, puchary , mistrz plus LM ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja chciałbym żeby pierwszym trenerem był Jimenez a od przygotowania fizycznego był Petrescu (wiem nei realne
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Od 2:00. A pamiętasz mecz w Poznaniu i 3:3? Pamiętam jak w przedmeczowym wywiadzie Kaziu Moskal mówił, że Wisła będzie grać ofensywnie. Nie chciało mi się wierzyć, biorąc pod uwagę wcześniejsze mecze Petrescu, ale IMHO był to jeden z lepszych piłkarsko meczów Wisły w Ekstraklasie w ostatnich latach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na szczędzie piłkarze mają tyle do powiedzenia w kwestii trenera, co żyd za okupacji.
Lepiej niech się nacieszą sielanką, jaką mają w tej chwili bo już zaniedługo zacznie się prawdziwe zapierdalanie. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Petrescu jest już pewniakiem?
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Czemu jednak nie?
![]() ` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zdecydowanie wolałbym zarówno Jimeneza jak i Simeone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przyjdzie ten co zgodzi się na pensję do 300 patyków. A do tego na warunki w postaci obowiązku MP i awansu do fazy grupowej pucharów...A kto się da tak wyrolować , co?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak wróci Dan to mamy już nową przyśpiewkę na tę okazję:
"koniec wakacji, gwiazdorzy koniec wakacji ... " ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|