|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja na prawde potrafie rozpoznac ktory sie zarejestrowal na nowy nick swiezo po banie.
O ile dostaliscie te ostatnie na krotki czas - zazwyczaj za nerwy podczas meczu, to teraz wszystkim zalogowanym dzis, wczoraj, przedwczoraj itd bede ladowal bez pytania dozywocia. Bo widze ze nie dociera, zabawa trwa w najlepsze. Jesli dostales kare to po cos. Zebys zrozumial jeden z drugim. Skoro kare masz w dupie, to ja mam w dupie ciebie i twoja chec wypisywania mysli na forum. Zainteresowani doskonale wiedza o kogo chodzi. Zapraszam na priv jesli maja jakies racjonalne wytlumaczenie na swoje samobojstwa forumowe. Wieczorem czyszcze temat. I liste uzytkownikow.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 12.08.2010 o godz. 15:10.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Są takie rzeczy na świecie, które się nawet fizjologom nie śniły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pierwszy, pieniadze. 300k euro w porownaniu do 1,5 mln jest smieszna kwota.
Drugi, marka Dana Petrescu. nawet gdyby rozwiazal swoj kontrakt z Kubaniem dostalby sporo propozycji z klubow mogacych zapewnic mu lepsze uposazenie. Trzeci. Ci sami pilkarze ktorzy go wczesniej zwolnili. A raczej ich mentalnosc. Wystarczy czy mam wymieniac dalej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie wierzę ani w Hiszpana, ani w Dana. Chyba, że Bogusiowi Wojciechowski swoimi poczynaniami i wydaną bańka tak wsiadł na ambicje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam takie przeczucie że Dan to może być zagrywka, żeby piłkarze z radością przyjęli każdego innego. Oczywiście wolę wierzyć, że to nieprawda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ciężko mi sobie wyobrazić, że Dan zostawia posade Kubana, z którym napewno wywalczy awans do ekstraklasy na rzecz Wisły, zmniejszając tym samym swoją pensje z 3 mln euro do 300tys oO Ale skoro jest nie zadowolny to i taki wariant jest możliwy.. Choć nie wiem czy on do Wisły będzie pasował :]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie jestem Twoim koleżkom a argumenty.Koyoot wymienił kilka, do tego Dan nie rusza się z Kubania a część o możliwości odejścia jest najpewniej zmyślona.Narzekał tylko na kibiców i mówił że chciałby żeby wspierali zespół , poza tym warunki jakie by postawił w kwestii budżetu transferowego i samodzielności , byłby nie do spełnienia.
To już po prostu nie ten level, równie dobrze możemy próbować sprowadzić Marcelo(bo na razie siedzi na rezerwie),Błaszcza, czy Uche Zwykła ściema wykorzystująca to że szukamy trenera, być może też odpowiedź na zapotrzebowanie chwili. Najlepiej uciąć dyskusje w zarodku bo zaraz zaczną się wpisywać ci którzy są przeciw i znów zleci kilka stron zupełnie niepotrzebnej dyskusji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Chciałbym, żeby nowym trenerem był ktoś z dwójki Petrescu/ Jimenez jednak jest to mało realne.
W Wiśle pracuje Kuba Jarosz, o którym Dan się ciepło wypowiadał, a sam Jarosz podał się do dymisji zaraz po zwolnieniu Dana. No i Dan przyszedłby z trenerem bramkarzy Danem Stagnaciu, którego uważam za dobrego fachowca. ![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Poza tym obgadujemy możliwość ponownego zatrudnienia Dana, który proponuje zgoła inną myśl szkoleniową (czyt. zapierdalanie) ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Michele Bon i z tego co pamiętam nie stosował tych kurewskich testerów Szula, które są wymówką od harowania dla kopaczy.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeszcze w nawiązaniu by rozwiać kilka mitów.Petrescu faktycznie zarabia jakoś między 1-1.5 mln euro a nie 3.
Budżetu na transfery na razie ogromnego nie ma.Najdrożsi piłkarze to Bucur(ok 1.5 mln) i jakiś inny ok 700 tyś. Klimat do pracy tam ciężki jest - Dużo Ruskich w składzie z podobną mentalnością do naszych Dziwny system rozgrywek - gra się 38 meczów z jedną 3 tygodniową przerwą.Gra się 2 mecze co 3 dni a potem tydzień przerwy, do tego kupę dalekich wyjazdów, gra na boiskach ze sztuczną trawą itp.Jest możliwe że Dan nie wytrzyma i odejdzie, albo jego zwolnią ale to i tak jak stąd do Chin, do tego by przyszedł do nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wszytsko zależy ile Basałaj jest w stanie przeznaczyc na nowego trenera. 500 tyś € za sezon to chyba takie minimum dla szkoleniowca co kilka lat pracował w tych najmocniejszych ligach.No chyba że ktoś taki jak Bakero co otarł sie o Real Sociedad to kwota 120 tyś zł miesięcznie.
Pół roku temu Celtik chciał Petrescu to gdzie On do Wisły wróci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Między Petrescu a Kasperczakiem jest taka różnica:
Kasperczak za pierwszym podejściem miał z Wisłą wielkie sukcesy i był legendą. Jego ponowne przyjście mogło już tylko tą legendę zmazać, bo tyle samo, lub więcej osiągnąć niż w 2002 było nierealne. Petrescu z Wisłą przegrał mistrzostwo i słaby był w pucharach. Jak więc przyjdzie i osiągnie ten sam wynik - 2 miejsce - to będzie sukcesem w obecnych warunkach. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HMZzhcovhLo słuchając wywiadu odnoszę wrażenie, że zostawił sobie otwartą furtkę
![]() "... miałem nadzieję, że zostanę na dłużej niż 10 miesięcy. Ale może następnym razem będzie więcej ... " D.P " Miałem szczęście pracować w Krakowie z dobrymi ludźmi ... [...] Marek był dobry, Kuba też. Jeśli w przyszłości będę miał taką okazję, chciałbym znów pracować z nimi w Wiśle " skończyło by się co niektórym ...
Ostatnio edytowane przez Edłardo Da Sylwia : 12.08.2010 o godz. 15:57.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Rumuńskie media: Wisła złożyła ofertę Petrescu
dzisiaj, 15:18 futbolnews.pl Witam, mam nadzieję, że to prawda i dostaną w końcu po ... Ci co nie chcą biegać na treningu. Dan wracaj... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=V-lK6...eature=related
Az mi sie geba smieje jak sobie wspominam, oj potrzeba nam teraz takiej energii na lawce trenerskiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.pilkarze.net/index.php?a=40386
piłka po stronie Petrescu ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
prawdopodobnie jeden z najlepszych trasnferów Wisły w tym okienku powrót do Krakowa jednej z legend Chelsea który zawojował ostatnio z Unirea LM (ciekawy jest fakt że podano że będzie w razie powrotu dostanie 300tys rocznie może na Reymonta właśnie dopinają transfer Petrescu bo Hiszpan i Włoch chcieli za dużo kasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
zbymak a jak to sie przedstawia aktualnie? to znaczy jak powaznie uznajesz szanse jego powrotu? ile% na to dajesz?
no powiedz coś więcej ![]()
Ostatnio edytowane przez zapalony : 12.08.2010 o godz. 17:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jimenez i Petrescu? tacy kandydaci to mi pasują
DAN |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jestem w szoku ;D
Zaklinanie deszczu się sprawdza. Jeśli przyjdzie Petrescu, to a priori już teraz, przepraszam tych, których uświadamiałem, iż chociaż pragnę tego samego to jest to niemożliwe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jestem zdania że gdyby udało się zatrudnić Dana , mielibysmy najlepiej przygotowaną drużynę fizycznie w całej lidze. Mielibyśmy pewność że nasi kopacze nie będą się słaniać na nogach po 60 minutach gry i drugim spotkaniu w tygodniu tak jak to jest od kilku lat do tej pory. Pozytywem jest napewno to że Dan jako trener napewno się rozwinął od czasu kiedy odszedł od nas. Awans z Uniracea czy gra Kubania mogą świadczyć że napewno taktycznie lepiej to wygląda niż wtedy... Mam nadzieję że Dan mimo mniejszej kasy jaką mu nasi zaproponują za pracę u nas zechce udowodnić że popełnili wcześniej błąd , ale to chyba sobie każdy już uświadomił. A kopacze którzy będą nażekać i grać przeciwko niemu , mam przeczucie że będą to tylko Polacy... dostaną kopa i out z Reymonta 22
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Simeone, Petrescu, Jimenez...każdy z nich sprawia wrażenie idealnego kandydata na tą posadę, a jednocześnie każdy z nich preferuje trochę inną metodę pracy. Ale ładny też byłby wałek jakby wybrali kogoś innego, tańszego noname'a...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jeżeli to prawda z Danem,to jutro pewnie kolejka do lekarza będzie stala,bo kontuzje będa zgłaszać.wcale by mnie też nie zdziwilo,gdyby do ZUS-u wplywaly wnioski o rentę od naszych pilkarzy.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sedzia zgred. Na pewno nie na poczatku. Byliby zajechani kondycyjnie. Efekty zobaczylbys dopiero po roku, poltora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pod tym zgledem po jakims pol roku bylo widac efekty gdy Dan byl u nas ostatnio wiec chyba nie bedzie tak zle jak piszesz koyoot
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|