The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 14:30
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Dan wrócił... I gdyby mu zostawiono wolną rękę w doborze składu... I gdyby dostał kasę na transfery... I gdyby pozbyć się wszystkich kalek ze składu...
Ech... Rozmarzyłem się...
Ja mam podobne marzenia. Ale wątpię, by to była prawda, co pisze FN.
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.08.2010, 14:31
Ten Jimenez to byłby ciekawszy trener niż Petrescu. Na pewno nie bałby się postawić na młodych graczy. Poza tym gość sporo osiągnął w Hiszpanii. Nie wiem czy kiedykolwiek tak dobry trener trenował jakąś polską drużynę.
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.08.2010, 14:32
Goral -- cos jak u nas
medyk
Senior Member

Stary 12.08.2010, 14:33
czyżby marzenie mialo sie spelnić
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
blacky
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.08.2010, 14:33
As napisał(a):Wyświetl post
To oni nie maja dwoch treningow dziennie? Kiedys za pierwszej kadencji Henryka dwa treningi dzienie to byla norma..... No to juz mnie nie dziwi, te wszystkie chujowe wyniki i brak jakiejkolwiek techniki. ....
Ktokowiek by nie przyszedl to powinien to natchmiast zmienic.
Otóż to, dlaczego ciągle dajemy dupy w pucharach, ? nie da się zauwazyc ze drugi rok z rzędu druzyna jest kompletnie nieprzygotowana fizycznie, mentalnie, czy w jakikolwiek inny sposób, przychodzący pilkarze maja błysk początku jesli oczywiście poziom jako taki maja (np. Kirm) a potem równa w dół do reszty.

Ktokolwiek to będzie to bez wprowadzenia normalnych jednostek treningowych 2 dziennie, skrócenia absolutnie okresu wakacyjnego!!, bazy w postaci boisk treningowych i zaplecza, zaufania i mocnego poparcia bossa na okres przynajmniej 2 sezonów to chocbysmy kupowali/zatrudniali niewiadomo kogo ten ciagły burdel na dobre nie wyjdzie nikomu. Zresztą wyniki mówia same za siebie, mamy teraz 11 piłkarzy kompletnie rozbitych psychicznie i fizycznie.

Jimenez fajny kandydat, oby nas było stać.
bez podpisu
visilis85
Banita

Od: 08.2010

Stary 12.08.2010, 14:34
Jak wygladala sprawa z iloscia i dlugoscia treningow za Petrescu? Nie pytam o intenstywnosc. Kto byl u niego odpowiedzialny za przygotowanie fizyczne?
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.08.2010, 14:34
Wyobrażam sobie co się dzieje w szatni, szok, przerażenie, wiara że jednak nie.
Już po cichu chwalony jest Kulawik.
lukas63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.08.2010, 14:36
hehehehehehe ale jaja jakby wrócił Dan pewnie juz płaczą w szatni
pawelo84
Senior Member

Baala napisał(a):Wyświetl post
Wyobrażam sobie co się dzieje w szatni, szok, przerażenie, wiara że jednak nie.
Już po cichu chwalony jest Kulawik.
Dokładnie, pewnie jeszcze zorganizują sobie pielgrzymkę na Jasną Górę żeby tylko Dan nie był ich nowym trenerem.
medyk
Senior Member

Dan wracaj!! zakładaj im homonto!! i orać!!!
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 12.08.2010, 14:38
zig napisał(a):Wyświetl post
Rumuni też piszą na ten temat

http://translate.google.pl/translate...RO%26prmd%3Dio

No stary nie wiem czy ta gazeta to nie jest rumuński fakt. Patrz jakie info jest poniżej, cytuje: "Mutu ściąga jej majtki z dołu w kwaterach Fiorentina"
Kara'Bach
Banita

Stary 12.08.2010, 14:39
medyk napisał(a):Wyświetl post
czyżby marzenie mialo sie spelnić
Kibiców tak. Piłkarzy - niekoniecznie.

Jeśli z tym "hard work" to była prawda obawiam się masowego składania zwolnień L4.
A takiemu Boguskiemu to ja szczerze współczuję. Wystarczy kwadrans treningu Dana i będzie mdlał z wysiłku.
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 12.08.2010, 14:40
Dodając do swojego "szerlokowania", to wiele tutaj się zgadza. No bo jak inaczej opakować fakt, że Jimenez zgłosił się do redakcji PS dla wzmocnienia swojej pozycji w negocjacjach? Opakowali to starannie, że PS "pomógł" w kontakcie z Wisłą i stąd się dowiedział o tej kandydaturze. To jest za bardzo medialna sprawa, żeby pozwolili sobie na takie zmyślanie, a krótki wywiad przeprowadzili dla wzmocnienia swojej wiarygodności po tym, jak pojawiły się co do tego wątpliwości. Brzmi sensownie?

Przegląd Sportowy napisał(a):
Jeśli na Reymonta rzeczywiście dojdzie do ruchów kadrowych (chcą kupić jeszcze dwóch graczy), będzie to znak, że Cupiał nie załamał się kolejną klęską w pucharach i nadal chce zbudować drużynę międzynarodowego formatu.
...te gatki również to potwierdzają.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 12.08.2010 o godz. 14:43.
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.08.2010, 14:41
I teraz zobaczcie. Jimenez, Petrescu, Simeone. Cala trojka swietnych trenerow. Ciekawe jednak czy to prawda z Petrescu i Jimenez`em.

W kazdym razie gdyby bylo faktycznie tak jak pisza to mielibysmy niezlego klopsa by wybrac trenera.

rw88 - dokladnie tak jest jak piszesz.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 12.08.2010 o godz. 14:43.
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.08.2010, 14:42
Kara'Bach napisał(a):Wyświetl post

Jeśli z tym "hard work" to była prawda obawiam się masowego składania zwolnień L4.
A takiemu Boguskiemu to ja szczerze współczuję. Wystarczy kwadrans treningu Dana i będzie mdlał z wysiłku.
Ja wcale. Niech się w końcu wezmą do roboty. Jeżeli nie chce się im zwyciężać, nie czują głodu sukcesu, dobrego futbolu, wstępu na salony piłkarskie, to niech zapier*** do upadłego. Jeżeli już mamy mieć wyrobników, to chociaż wytrenowanych.
visilis85
Banita

Stary 12.08.2010, 14:42
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Dodając do swojego "szerlokowania", to wiele tutaj się zgadza. No bo jak inaczej opakować fakt, że Jimenez zgłosił się do redakcji PS dla wzmocnienia swojej pozycji w negocjacjach? Opakowali to starannie, że PS "pomógł" w kontakcie z Wisłą i stąd się dowiedział o tej kandydaturze. To jest za bardzo medialna sprawa, żeby pozwolili sobie na takie zmyślanie, a krótki wywiad przeprowadzili dla wzmocnienia swojej wiarygodności po tym, jak pojawiły się co do tego wątpliwości. Brzmi sensownie?
Dokladnie. Ja sprawdzalem w innym zrodle i dowiedzialem sie, ze tak kobieta osobiscie zna Jimeneza. Wiec te informacje sie pokrywaja.
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.08.2010, 14:45

Może nie będzie aż tak, źle. Po kilku treningach taki Łobodziński sam przyjdzie do prezesa i będzie chciał rozwiązać kontrakt

Kto wie może grajki miały już wcześniej jakieś przecieki, że teraz chwalą Kulawika

Chciałbym aby z Danem to była prawda.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.08.2010, 14:47
Na to jest tylko jedna rada - ja wam sie nie chce ostro trenowac to idzcie na Reymonta popracowac na budowie to moze nam stadion szybciej oddadza Byc moze teraz wiedzac, ze tylko ciezka pracą w koncu cos da sie osiagnac to przystaliby na jego sposoby treningowe chociaz znajac ambicje naszych pilkarzy raczej bym tego nie oczekiwal.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.08.2010 o godz. 14:49.
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.08.2010, 14:47
Ja sie obawiam tylko, żeby nie było jak z transferami
Mowa jest o Simeone, Petrescu czy Jimenezie
a przyjdzie 35 latek z Włoch jednym sezonem pracy w Serie B za sobą
pawelo84
Senior Member

Stary 12.08.2010, 14:50
Bardzo dziwne było to chwalenie Kulawika. Szczególnie że mieli z nim chyba ze 2 treningi. I już wiedzą że jest to dla nich najlepszy trener na świecie. No cóż pewnie Jarosz, który jest prywatnie dobrym kumplem Dana, zdążył im powiedzieć kto będzie nowym trenerem.
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2010, 14:52
Chciałbym widzieć ich mordy jak się dowiedzieli komu złożyli ofertę pracy
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.08.2010, 14:53
Jesli dan wroci to pierwszy mecz na reymonta/SS doping dla niego zeby zobaczyl jakie ma poparcie
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

MLX
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 12.08.2010, 14:54
Jak moglbym wybierac pomiedzy petrescu a jimenezem to wolalbym zatrudnic hiszpana niz petrescu , kiedy on byl ostatnio trenerem Wisly to moze i zawodnicy mieli szkole zycia i gdyby zostal pewnie byliby wybiegani i zajebiscie przygotowani do sezonu ale styl pozostawialby wiele do zyczenia , z tego co pamietam wisla za jego czasów grala długimi podaniami...
Przypominalo mi to angielski futbol a zdecydowanie wole lige hiszpanska w ktorej dominuje kombinacyjna gra krótkimi podaniami.

ps. nie mówie ze petrescu to zły trener poprostu nie wydaje mi sie zeby taka siłowa angielska gra przyjeła sie w Wisle.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.08.2010, 14:56
pibitox napisał(a):Wyświetl post
Daj już spokój. Koleś wstawił linka z rozmową PS z Jimenezem a Ty na Niego najeżdżasz. O co chodzi Żadnej gazecie nie można ufać w 100% co nie znaczy, z nie można podać linka do rozmowy w niej zamieszczonej. Take it easy
Ja na Niego nie najeżdżam. Nie bronię chłopakowi wklejania artykułów z PS, ale zaznaczyłem, żeby szczególnie wobec tej redakcji mieć pewne obiekcje, co potwierdziłem przywołując przykład wywiadu z Mihajlovicem.
Co do Petrescu. Myślę, że byłaby to świetna wiadomość dla nas - kibiców. Gorsza dla piłkarzy, co czyni ją jeszcze lepszą
Tylko że nie ma informacji, jakoby Dan miałby odejść z Kubania.
Miichał
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 12.08.2010, 14:56
@MLX
Wyobrażam sobie jak nasi kopacze będą grać finezyjną piłkę, z przyjęciem piłki na 5 metrów.
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2010, 14:58
Parafrazując klasyk: Wyobraźmy sobie co się dzieje teraz w domach Wiślaków.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.08.2010, 15:00
Podejrzewam że Dan nie przyjdzie, ale może za jakis czas ... to wtedy trzeba ostro dac do zrozumienia za kim jesteśmy i czy popieramy HARD WORK!

WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Parafrazując klasyk: Wyobraźmy sobie co się dzieje teraz w domach Wiślaków.
Dziwie sie że Pan sie tu wypowiada skoro ma Pan wyjebane na Polska piłkę nozną
Jovanovic - masz plusa.
arti
Guest

No ciekawe czy wyjdzie z tego wszystkiego coś dobrego dla Wisły czy skończy się jak zazwyczaj...
Długo oczekiwany zwrot ku profesjonalizmowi czy dalsze pogrążanie się w bagienku?
MLX
Junior Member

Od: 07.2010

Tu chodzi o budowanie druzyny na lata...tymi zawodnikami ktorych obecnie mamy nie pogramy ani po hiszpansku ani po angielsku jak ostatnie mecze pokazaly nawet po azejberdzansku nie umiemy pograc...
Jezeli mialybybyc transfery i dobry trener ktory budowal by ta druzyne to wole hiszpana niz rumuna.
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 12.08.2010, 15:01
MLX napisał(a):Wyświetl post
Jak moglbym wybierac pomiedzy petrescu a jimenezem to wolalbym zatrudnic hiszpana niz petrescu , kiedy on byl ostatnio trenerem Wisly to moze i zawodnicy mieli szkole zycia i gdyby zostal pewnie byliby wybiegani i zajebiscie przygotowani do sezonu ale styl pozostawialby wiele do zyczenia , z tego co pamietam wisla za jego czasów grala długimi podaniami...
Przypominalo mi to angielski futbol a zdecydowanie wole lige hiszpanska w ktorej dominuje kombinacyjna gra krótkimi podaniami.

ps. nie mówie ze petrescu to zły trener poprostu nie wydaje mi sie zeby taka siłowa angielska gra przyjeła sie w Wisle.
Też wolałbym opcję hiszpańską, ale Danem nie pogardzę i byłbym bardzo zadowolony.

Tak jak napisał WiślakzMyślenic -----> chciałbym zobaczyć miny piłkarzyn podczas prezentacji Dana :]

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów