|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Od Błaszcza to się należy odstawić, bo gdyby nie on to już w ogóle żadnych akcji by nie było. Jak sam ciągnie każdą akcję to niech i sobie z raz strzeli. Z resztą jak wystawiał patelnie innym to walili na bramkę rugby, więc miał prawo się w****ić.
Ostatnio edytowane przez GemHZR : 11.08.2010 o godz. 21:54.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Smuda podobno chciał grac z lepszymi przeciwnikami by pilkarze uczyli sie od nich to niech sie przyzwyczaja do takich wynikow. Moze to i lepiej, ze gramy z takimi przeciwnikami bo przynajmniej wszyscy wiedza, na jakim poziomie przygotowan do Euro 212 jestesmy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem jednego. Skoro mieli wymarzony bojkot na narodowym w Chorzowie (koniecpzpn), udały się "znicze", nawet w Bydgoszczy gdzie po ogromnych wtopach na trybunach było "leeeoooo" stadion był w połowie pusty, to dlaczego nie poszli dalej? Przecież z tytułu towarzyskich też wpada kasa, też reklamują się sponsorzy (biedronka
-> buaahahahaha), też kibice płacą za wejściówki.Już im się odniechciało? Wiem, że na portalu zbierają kasę, sam zasiliłem ich dwoma stówami, ale nie o to chodzi. Wiem ile kosztuje ksero, ale do jasnej ciasnej nie mogliby dać podrukować ochotnikom na własnym pececie? Albo załatwić reklamę na stronce wzamian za reklamę? Odbioru lepszego by nie mieli. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
A poza tym- głowa do góry- Kamerunu nie będzie na Euro 2012 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja *******e co Ci pilkarza graja, co ten Smuda wyprawia z ta kadra, oczywiscie wedlug niego nie licza sie wyniki, liczy sie styl ofensywny
tylko my huja gramy ;| szkoda gadac, Lewandowski(Mesjasz Polskiej Pilki) mial jedna sete i s*******il kiedys to z checia sie kadre ogladalo, a teraz 4 mecz bez bramki strzelonej, ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
PS. "kopaczom", "komentator" i "reprezentacja" ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przede wszystkim, to musimy dmuchac i chuchac na pilkarzy, ktorzy potrafia grac(a takich mamy niewielu). Smuda powinien kleknac przed Borucem i ladnie go przeprosic za wszystkie chamskie wypowiedzi. Prawdziwy profesjonalista pogadalby z Arturem i przekonal go do pewnych rzeczy(wiadomo, ze Boruc to bardzo specyficzna osobowosc - nie interesuje sie pilka, nie integruje sie w grupie, itp), Smuda wolal sie z niego naigrywac w prasie.Nie mowie juz o Kosowskim. Gdzie jest Glowacki? Wole(bo jednak bledow popelnial dosc sporo) ogladac go, niz Glika czy Sadloka, i innych z mlodego pokolenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Smuda, gdzie te cuda?Ale jest postęp, już tylko 3 w plecy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeszcze więcej Glików i Sadloków w kadrze. A Głowa nie powoływany ... . Już nie mogę się doczekać emocjonujących występów naszych odmłodzonych stoperów na euro 2012.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Tylko, że my się cofamy. Na mój gust w pustych łbach kopaczy tworzy się taki schemat: ooo dzisiaj nie gramy z aktorami to znów będzie w*******. Można przegrywać z mocniejszymi - to jest normalne- gorzej że nie widać żadnego pomysłu. Dodatkowo dla mnie charakterystyczne jest jak Smuda miota się przy 0-0 ale już po pierwszym golu kompletnie "siada" i widać u niego na zbliżeniach twarzy bezradność. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapatrzone w gwiazdeczki lecha (lub byłe), dodatkowe ściągające szrot z naszej ligi lub też totalnie bez formy piłkarzyny trenerskie beztalencie...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Smuda chyba za duża grał w FMa
Co w tej kadrze robi Glik, co on robi w Palermo? Przecież on tam w depresje wpadnie, najgorsza liga dla obrońców, a go ośmiesza 4 siła Afryki... Wystawianie Sadloka na lewej obronie to też pomyłka, przecież on w Ruchu połowe tylko przekracza przy rzutach wolnych, a w dzisiejszych czasach boczni obrońcy muszą wspomagać skrzydłowych...Oj nie wierzę coś w Smudę. Jego wizja tej reprezentacji jest za bardzo kolorowa, nawet Włochom nie idzie masowe odmładzanie składu, a co dopiero w tym jakże obsypanym talentami kraju... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Dobry tekst z weszlo
http://www.weszlo.com/news/5389 "O Jędrzejczyku - nazywanego przez Smudę "Jędrzejczakiem", co jest jednak obciachem konkretnym - selekcjoner powiedział: "Ciekawy chłopak, widzę w nim potencjał. Podobał mi się wiosną w Kielcach. Teraz trzepnął trzy bramki w meczu z Arsenalem. To doda mu pewności siebie. To jest dobry moment na debiut. Rzucam go na głęboką wodę i niech pływa". Chodzą słuchy, że "Franz" wrzucił biednego Jędrzejczyka na głęboką wodę do hotelowego basenu i legionista niestety już nie wypłynął. Z tego powodu w Szczecinie go nie zaobserwowano." PS: Lewa strona obrony dzisiaj to byla tragedia. Latali po niej gracze Kamerunu jak po polu... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polska gra z meczu na mecz coraz gorzej to są te przygotowania do Euro?
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zastanawia mnie fakt dlaczego w kadrze nie ma w kadrze Grosickiego.Obecnie bije na głowę Brożka czy Peszke,którzy grali w tym meczu,nie wspominjąc o ławkowiczach typu Boguski ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie to śmieszyło do dzisiaj bo można przegrać mecz 2 ,3 ale nie każdy,ludzie każdy nas leje,śmieją się na całym świecie z kraju gdzie mieszka ponad 35mln ludzi
Zero ambicji,honoru Czy wyjdziemy z grupy? My nie wyjdziemy z połowy! ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Trochę przesadzasz 98% globu nawet nie zarejestruje tego wyniku. Więc troszkę pokory ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zewlakow, to jedyny facet z jajami w tej grupce. Widac, to bylo zwlaszcza w III czesci meczu(tego dokumentu Orange Sport, szczerze polecam). Zal mi go, bo oprocz Blaszczykowskiego, to nie ma z kim grac(gdzie stoperzy pokroju Baka, Waldocha, Jacka Zielinskiego, Hajto czy Klosa?).
http://www.youtube.com/watch?v=gPJpUxdeQNU - klasyka .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 11.08.2010 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Meczu w skrócie : http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-...embedded#at=27
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
w wielu reprezentacja do składu włącza się także bardzo młodych zawodników
przykładowo w dzisiejszym meczu Kamerun miał jednego z 92r. dlatego tez nie rozumiem po kiego jest U-23 która gra w nic nie znaczących turniejach, po kiego dwa razy się kompromitować, na co nam ci zawodnicy? czemu taki Majewski z Nothingham gra U-23 a nie w "pierwszej" podobnie Janczyk co tam(U23) robi Stachowiak który nie ma miejsca nawet w Górniku Z. ktoś to ogarnia? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nasi zawodnicy powinni sie schowac w okopach i przez pare lat nie wychodzic. I jak tu sie dziwic, ze Koscielny nie spotkał sie ze Smuda i liczy na gre dla Francji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Weszlo:
Cytat:
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ja wiem
retorycznie pytam z frustracji i niemocy :((((![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A Wy po Smudzie czego się spodziewaliście. Że dziwne powołania?on myśli,że jest w lidze polskiej. W sumie poza walnięciem bidonem w łeb z taktyką jest na bakier,a jeśli dodamy od tego,że ma szrotowy materiał to nie dziw,że średnia z dwóch spotkań to 4,5 bramki w tył. Glik,Sadlok,z całym szacunkiem ale trener kadry nie powinien się na takie numery nabierać. Powinien mieć ogląd sytuacji,realny a nie zmyślony.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła brak Obrony, Reprezentacja Polski brak obrony
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|