The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 11:56
Owszem, ale jednak tych wzmocnień(?) w tym zagranicznych trochę poczynił. Umiejętności nowych nabytków oczywiście zweryfikuje boisko. Nadmienić też warto ściągnięcie Ulatowskiego, które ja póki co traktuje jako największe wzmocnienie pasów. Widać, że potraktował klub poważniej. Nie wnikam, czy z chęci osiągnięcia sukcesu sportowego, czy dla marketingu i przyciągnięcia baranów na Kałuży. Staram się jednak dostrzec potencjalne skutki jego działań. Odnoszę wrażenie, że sparzył się na Polczakach, Wasilukach i innych Kostrubałach i stąd zatrudnienie Rząsy i zagraniczny zaciąg. A że walczył o Sobiecha... Walczyło o niego pół ligi w tym po cichu zapewne i my. Na chwilę obecną można się bać starcia z parchami, niestety.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.08.2010, 12:02
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,82...bow_rosna.html

kojarzy ktos skad oni maja info o budzetach? wydawalo mi sie, ze to Kuchenki maja najwiekszy budzet?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.08.2010, 21:16
Kosmala w wywiadzie mówil o 60 mln złotych budzetu Legii.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.08.2010, 22:24
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Piątek i Gancarczyk w każdym klubie pewny skład? Sorry, ale nawet tak nie żartuj. A co taki Janusz grał ostatnimi czasy? Piątek? Bez jaj. No proszę Cię, to ja Ci wymienię Szałachowskiego, Radovica czy Iwańskiego którzy siedzą coraz częściej na ławie(którego zaczął wygryzać właśnie Cabral). Giza? Możesz się smiać, ale w sparingach grał całkiem całkiem. Skoro Ty wychwalasz Trałkę, który do tej pory grał kichę, to ja zaplusuje Gizę, który nawet w meczu z Arsenalem popisał się piękną asystą przy golu, nie tracił głupio piłek.

Manu co sparing pokazuje, jaki z niego piłkarz- radzi sobie z o wiele lepszymi rywalami, a w polskiej lidze sobie nie poradzi? To samo Vrdoljak i Cabral. Ci dwaj pierwsi to podstawowi piłkarze swoich klubów(6 zespołu ligi portugalskiej i mistrza ligi chorwackiej). Knezevic- podstawowy obrońca mistrza ligi serbskiej (no ale to już obrona, więc jego zostawiam).
Masz rację, nie zagrali ani jednego spotkania w lidze polskiej. Ale również nie uczynił tego Smolarek. Skąd wiesz, czy się dostosuje? Może mu się nie będzie chciało itp? Smolarek wg Ciebie to wzmocnienie, ale Manu, Vrdoljak czy Cabrla już nie- myslenie pozbawione sensu. Zaraz napiszesz, że Smolarka wszyscy wcześniej znali, tamtych nie. Ale odkąd są w Legii, to bacznie prześledziłem ich statystyki i one jak na polską ligę powalają.

Poza tym oglądałem mecz Górnika z Polonią. I ta gra Polonii mnie jakoś szczególnie nie zachwyciła. Górnik w 1 lidze nie był jakimś hegemonem (jak Widzew) to w ekstraklasie ma grać pierwsze skrzypce? Ale i tak swoje okazje mieli.

Co do zakładu, to proponuję w razie wygranej jednej ze stron przelew w wysokości 30 zł na dobre pół litra. W przyszłym roku nie wiem czy będę w Warszawie w czasie, gdy liga skończy sezon.
Sorry, ale Manu, Vrdoljak czy Cabral to mogę tylko czyścić buty takiemu Smolarkowi. Na razie to Ebi osiągnął w swojej karierze więcej niż oni - na przyklad był gwiazdą Bundesligi czy zdobył Puchar UEFA. Dlatego można mówić, że jest większym wzmocnieniem. Na pewno ma większy potencjał niż tamci. Co do Piątka - jeśli przebije się u nas do składu, to uważam, że za najpóźniej za rok zadebiutuje w kadrze. Chłopak ma potencjał, żeby odgrywać większą rolę w tej słabej lidze.

Ok, stoi. Przelew na 30 złotych.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:29
To wystawcie jeszcze Bakero, skoro Smolarek ma taką przeszłość i w zwiazku z tym jest super.

Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 09.08.2010, 22:30
Sądzę że Bakero zawinąłby 3/4 naszej ligi na dwa zwody ;]
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:31
My wtedy wystawiamy Brychczego (a przypomnę, że na zgrupowaniu przed nadchodzącym sezonem, pokazał ćwiczenie, które tylko Mezenga był w stanie powtórzyć) i odbieramy w maju mistrza.

:]
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:38
0 22 napisał(a):Wyświetl post
To wystawcie jeszcze Bakero, skoro Smolarek ma taką przeszłość i w zwiazku z tym jest super.

Hehe, żarty żartami, ale pewnie Bakero w obecnej formie zmiótłby na boisko większość ligi

Co do Smolarka, to po Górniku było widać, że jest to piłkarz z innej bajki. Ebi z zaległościami treningowymi potrafił spokojnie minąć trzech obrońców przeciwnika.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:39
No to my przebijamy Romanem Koryntem, Zdziśkiem Puszkarzem i braćmi Gronowskimi i liga nasza !
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.08.2010, 22:40
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale Manu, Vrdoljak czy Cabral to mogę tylko czyścić buty takiemu Smolarkowi.
Smolarek gwiazdą Bundesligi? To w takim razie kim jest Klose? Hiper-megagwiazdą? Nie no sorry, ja rozumiem, że chcesz udowodnić, że Polonia jest naj, ale lekko chyba przeszadzasz. Piątki, Gancarczyki, Trałki- no proszę Cię.
Poza tym między Vrdoljakiem, Manu, Cabralem a Smolarkiem jest zasadnicza różnica- Ci dwaj pierwsi byli podstawowymi piłkarzami w swoich ostanich klubach (Cabral to zmiennik), a Smolarek od momentu odejścia z Borussi błąka się i szuka miejsca.

Piątek ma być objawieniem, Gołębiewski i jakiś tam jeszcze to samo. To ja mogę napisać również, że Żyro, Gorski, Kosecki itp mają smykałke do grania. To takie wyolbrzymianie na siłę.

Żarty żartami, ale taki Cabral ogrywał sztuczkami piłkarzy Arsenalu, Manu brał na szybkośc i zostawiał w tyle(i został sfaulowany w polu karnym) przez Clichego. Vrdoljak póki był na boisku, to czyścił prawie wszystko. Sparing sparingiem, ale jednak w Arsenalu graja klasowi piłkarze
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 09.08.2010 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:47
ToTylkoJa ale ty tak na serio o tym przedstawieniu z Arsenalem?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:50
Nie na żarty Możesz sobie pisać co chcesz o tym meczu, ale Arsenal za tydzień ma już ligę(więc piłkarze sa kondycyjnie już przygotowani). Nawet jak Arsenal grał na 70%, to i tak Legia pokazała się z bardzo dobrej strony. Tacy piłkarze grając nawet na luzie i bez zaangazowania spokojnie ograliby Legię z tamtego sezonu 6-0, a nie 6-5 jak tą 'dzisiejszą'. Widzę, że spro osób bagatelizuje to spotkanie. Czyzby strach? Tyle.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:51
Smolarek gwiazdą Bundesligi? To w takim razie kim jest Klose? Hiper-megagwiazdą? Nie no sorry, ja rozumiem, że chcesz udowodnić, że Polonia jest naj, ale lekko chyba przeszadzasz. Piątki, Gancarczyki, Trałki- no proszę Cię.
Poza tym między Vrdoljakiem, Manu, Cabralem a Smolarkiem jest zasadnicza różnica- Ci dwaj pierwsi byli podstawowymi piłkarzami w swoich ostanich klubach (Cabral to zmiennik), a Smolarek od momentu odejścia z Borussi błąka się i szuka miejsca.

Piątek ma być objawieniem, Gołębiewski i jakiś tam jeszcz to samo. To ja mogę napisać również, że Żryro, Gorski, Kosecki itp mają smykałke do grania. To takie wyolbrzymianie na siłę.

Żarty żartami, ale taki Cabral ogrywał sztuczkami piłkarzy Arsenalu, Manu brał na szybkośc i zostawiał w tyle(i został sfaulowany w polu karnym) przez Clichego. Vrdoljak póki był na boisku, to czyścił prawie wszystko. Sparing sparingiem, ale jednak w Arsenalu graja klasowi piłkarze
A jak nazwać piłkarza, który był czołową postacią BVB? W Hiszpanii też nieźle sobie pogrywał - trochę spotkań rozegrał. A Bolton i Kavala - każdemu mogą przydarzyć się słabsze chwile.

Piątek, Gołębiewski - może nie są wybitnymi graczami, ale ambicji i woli walki im nie brakuje. Dzięki temu mogą daleko zajść i co najważniejsze sodówka im nie grozi. Żyro, Górski, Kosecki - niech najpierw zaczną grać w e-klasie, bo na razie Piona i Dyzio to inny kaliber.

Arsenal - no tak, tak Tylko jak Anglicy zaczęli grać na normalnym poziomie, to Wasz zagraniczny zaciąg nie wiedział co się dzieje. Tym bardziej, że grał na maxa

PS: A tak poza tym, to jest z deka żenujące podniecać się przegranym meczem Rozumiem gdybyście wygrali, ale Wy PRZEGRALIŚCIE
Ostatnio edytowane przez PoloniaDumaStolicy : 09.08.2010 o godz. 22:55.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:55
Nie na żarty Możesz sobie pisać co chcesz o tym meczu, ale Arsenal za tydzień ma już ligę(więc piłkarze sa kondycyjnie już przygotowani). Nawet jak Arsenal grał na 70%, to i tak Legia pokazała się z bardzo dobrej strony. Tacy piłkarze grając nawet na luzie i bez zaangazowania spokojnie ograliby Legię z tamtego sezonu 6-0, a nie 6-5 jak tą 'dzisiejszą'. Widzę, że spro osób bagatelizuje to spotkanie. Czyzby strach? Tyle.
Najbardziej śmieszą mnie zachwyty nad tym Cabralem jakiego on to nie ma młotka w nodze Chłop latał kolo pola karnego, zero pressingu, w końcu uderzył nie atakowany na bramke i jak miało nie wpaść?
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.08.2010, 22:58
Legia moze i ma teraz bardzo dobra pomoc, ale napstnika pewnego ktory strzeli 10-15 bramek to nie ma
Chinyama nieobliczalny, po kontuzji wraca
ten Brazylijczyk tez wielka nie wiadoma
i do tego bramkarze, kiedys silna bron teraz moze sie okazac ze najslabszy punkt

Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 09.08.2010, 22:58
Widzę, że spro osób bagatelizuje to spotkanie. Czyzby strach? Tyle.
Tak cały świat się was boi.;]

W tym meczu(skoro mamy to coś nazywać meczem) wystarczyły 3 przyspieszenia Arsenalu i straciliście 5 bramek. 3/4 spotkania to nie 70% jak piszesz tylko jakieś 15-20. Wierz mi lub nie widziałem kilkadziesiąt meczów sparingowych w tej przerwie i w każdym nawet polskie zespoły wykazywały więcej zaangażowania niż londyńczycy w tym teatrzyku. Po tym meczu wiemy jeszcze mnie o nowym zespole Legii niż po 4-1 z Bordeaux czy 0-1 z Lorient
Odpowiedz cytując
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Stary 09.08.2010, 23:00
Panowie Polonisci&Legionisci juz w piatek przekonamy sie na co stac wasze hiper-megagwiazdy a poki co to dyskusja chyba jalowa. Czytajac wasze posty w piatek oczekuje co najmniej burzy z piorunami oraz meczu co najmniej dziesieciolecia jezeli nie stulecia. Niestety pewnie bedzie nudno i ponuro ale zycze najlepszego czyli remisu.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:00
PoloniaDumaStolicy No tak, tylko przypomnij mi, które miejsca zajmowała Borussia W Hiszpanii to grał ogony i dobrze wiemy o tym obaj(akurat interesuje się ligą hiszpańską, jestem fanem Barcelony)

Gołebiewski, Piątek- no i się wszystko wyjaśniło- nie są wybitni, tylko mają wole walki Więcej pisac nie musisz. Naciągane jak ta lala.

Anglicy zaczeli grac normalnie i jakoś straciuli kolejne 2 gole Zaraz napiszesz, że pewnie odpuścili Dali sobie ot tak wbić 5 goli klubikowi z Polski (bo Legia i wszystkie zespoły z naszej ligi to dla nich klubiki), nie zważając na wstyd, żenadę itp.
Przegrana z Arsenalem 5-6- rzeczywiście, nie ma się z czego cieszyć. Nieważne, że Legia zagrała dobrze, nieważne, że mieli sporo ciekawych zagrań na tle dobrego zespołu. To wszystko o kant dupy potłuc. Powiedzieć ci co jest żenadą? Żenadą jest sprzedać swój klub, żeby tylko być w ekstraklasie i nie robić nawet żadnego protestu. To jest MEGA ŻENADA. Więc lepiej nie mów nic na ten temat, bo sie osmieszasz.

Buziek LG- wystarczylo 5 przyspieszeń Legii i padły gole Taka sama retoryka jak Twoja. Poza tym oprócz goli Legia miała jeszcze kilka innych okazji (świetnie wybronione strząły Ajwena i Mezengi przez Szczesnego, czy faul w polu karnym na Manu). To wszystko oczywiście wzieło się z lenistwa Arsenalu.

cinekw pooglądaj sobie strzały Gizy, Łobo, Małeckiego, Rybusa itp itd i przekonasz się, że sporo piłkarzy z naszej super ligi ma problemy z trafieniem w bramkę z kilku metrów, będąc nieatakowanymi. Strzał Cabrala mimo osamotnienia był bardzo dobry.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 09.08.2010 o godz. 23:07.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:05
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej śmieszą mnie zachwyty nad tym Cabralem jakiego on to nie ma młotka w nodze Chłop latał kolo pola karnego, zero pressingu, w końcu uderzył nie atakowany na bramke i jak miało nie wpaść?
Oj nie oglądasz Chłopie naszej ligi, nie oglądasz. Można się przyczepić, że potem miał straty i Legia w konsekwencji traciła gole. Ale takie teksty to żenujące przyczepianie się dla przyczepiania się, ewentualnie pokłosie faktu, że Pjanić (czy jak on się tam nazywa) się nie łapał na Arkę.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:07
Obejrzyj sobie mecze sparingowe Arsenalu. Arsenal - Celtic czy Sturm Graz - Arsenal(oba znajdziesz w internecie na stronach fanowskich kanonierów), potem zobacz mecz Legia - Arsenal. Na koniec przyjdź i powtórz raz jeszcze że londyńczycy nie odpuścili tego meczu
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:08
Widzę, że chłopaki z Warszawy prowadzą namiętną dyskusję. Tylko, że co jeden, to lepszy. Kolega z Polonii wyjeżdża z jakimiś Piątkami i Gancarczykami oraz kreowaniem Smolarka na gwiazdę bundesligi, natomiast kolega z Legii, to już wszystko obrócił w żart stwierdzając, że "Cabral sztuczkami woził piłkarzy Arsenalu" No może jeszcze ten wynik odzwierciedla faktyczną różnicę pomiędzy Legią, a Arsenalem
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:08
czy takie ogony Smolarek gral w hiszpani, ponad 2000 minut rozegral w lidze hiszpanskiej
liga wszystko zweryfikuje, juz nie tacy swietni w naszej lidze sobie nie radzili

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:09
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Oj nie oglądasz Chłopie naszej ligi, nie oglądasz. Można się przyczepić, że potem miał straty i Legia w konsekwencji traciła gole. Ale takie teksty to żenujące przyczepianie się dla przyczepiania się, ewentualnie pokłosie faktu, że Pjanić (czy jak on się tam nazywa) się nie łapał na Arkę.
Hahaha, nawet obrona Odry Wodzisław spisałaby się lepiej niż zawodnicy Arsenalu w tamtej akcji Może myśleli że nie trafi
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.08.2010, 23:09
Jezus Maria jak możecie jeszcze dywagować nad tym meczem. Z całym szacunkiem ale chyba trzeba przyznać że w Legii ostatnio się nie zbyt dużo dobrego działo i jej kibice od ostatniego MP nie mieli za wielu powodów do radości. W tym sezonie wygląda to zupełnie inaczej. Jest stadion, sa transfery, jest porozumienie z kibicami. Mecz otwarcia miał być dla wszystkich potwierdzeniem właśnie tego że Legia w tym sezonie ma walczyć o najwyższe cele. Nie chcę mówić od razu że cały mecz był ustawiony, ale ludzie no poważnymi zawodami tego się nazywać nie powinno.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:10
PoloniaDumaStolicy No tak, tylko przypomnij mi, które miejsca zajmowała Borussia W Hiszpanii to grał ogony i dobrze wiemy o tym obaj(akurat interesuje się ligą hiszpańską, jestem fanem Barcelony)

Gołebiewski, Piątek- no i się wszystko wyjaśniło- nie są wybitni, tylko mają wole walki Więcej pisac nie musisz. Naciągane jak ta lala.

Anglicy zaczeli grac normalnie i jakoś straciuli kolejne 2 gole Zaraz napiszesz, że pewnie odpuścili Dali sobie ot tak wbić 5 goli klubikowi z Polski (bo Legia i wszystkie zespoły z naszej ligi to dla nich klubiki), nie zważając na wstyd, żenadę itp.
Przegrana z Arsenalem 5-6- rzeczywiście, nie ma się z czego cieszyć. Nieważne, że Legia zagrała dobrze, nieważne, że mieli sporo ciekawych zagrań na tle dobrego zespołu. To wszystko o kant dupy potłuc. Powiedzieć ci co jest żenadą? Żenadą jest sprzedać swój klub, żeby tylko być w ekstraklasie i nie robić nawet żadnego protestu. To jest MEGA ŻENADA. Więc lepiej nie mów nic na ten temat, bo sie osmieszasz.

Buziek LG- wystarczylo 5 przyspieszeń Legii i padły gole Taka sama retoryka jak Twoja. Poza tym oprócz goli Legia miała jeszcze kilka innych okazji (świetnie wybronione strząły Ajwena i Mezengi przez Szczesnego, czy faul w polu karnym na Manu). To wszystko oczywiście wzieło się z lenistwa Arsenalu.

cinekw pooglądaj sobie strzały Gizy, Łobo, Małeckiego, Rybusa itp itd i przekonasz się, że sporo piłkarzy z naszej super ligi ma problemy z trafieniem w bramkę z kilku metrów, będąc nieatakowanymi. Strzał Cabrala mimo osamotnienia był bardzo dobry.
He he he. Ty naprawdę nie widziałeś jak pięknie piłkarze Arsenalu wystawiali piłkę Legii, żeby tylko legioniści coś ustrzelili? Chyba nie wierzysz w to, że Arsenal grał na poważnie z Legią?
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:12
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
He he he. Ty naprawdę nie widziałeś jak pięknie piłkarze Arsenalu wystawiali piłkę Legii, żeby tylko legioniści coś ustrzelili? Chyba nie wierzysz w to, że Arsenal grał na poważnie z Legią?
A Ty nie widziałeś jak bramkarze Legii dawali pieknie strzelać gole Arsenalowi? 4 gole to wina błędów goalkiperów Minięcia się z piłką Antolovica 2 razy, bubel Machnowskiego itp Czyli nasi bramkarze dawali Arsenalowi szansę, aby Ci coś ustrzeliliTaka sama retoryka

Gdyby grał Mucha, to Arsenal zdobył by ze 3 gole, a nie 6.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:12
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Hahaha, nawet obrona Odry Wodzisław spisałaby się lepiej niż zawodnicy Arsenalu w tamtej akcji Może myśleli że nie trafi
Spisek przeciwko Wam. Jak zawsze

Żenujace, naprawde żenujące. Nie umieć przyznać, że facet ładnie sieknał. Byc może mu zeszło - co jest nawet całkiem prawdopodobne biorąc pod uwagę, że trafił do beznadziejnej w skali europejskiej Legii, a nie do Basel czy Besiktasu. Naprawde, aż tak boli?

Mówie, sa moment gdzie autentycznie można go zjechac. Ale przyczepianie się akurat w tym aspekcie mozna jedynie skwitować smiechem.

Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:15
ten Antolovic to chyba juz nie pierwszy sparing takie prezenty rozdaje
poczekajmy na lige, zobaczymy jak Skorża ze swoimi kompanami poradzi sobie,
narazie to jest wrozenie z fusow
a jesli co nie ktorzy mysla ze teraz druzyny jak przyjada na Legie beda posrane i juz w szatni beda mecz przegrywac to sie grubo myla

Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:15
A Ty nie widziałeś jak bramkarze Legii dawali pieknie strzelać gole Arsenalowi? 4 gole to wina błędów goalkiperów Minięcia się z piłką Antolovica 2 razy, bubel Machnowskiego itp Czyli nasi bramkarze dawali Arsenalowi szansę, aby Ci coś ustrzeliliTaka sama retoryka

Gdyby grał Mucha, to Arsenal zdobył by ze 3 gole, a nie 6.
To nie jest to samo, bo Wasi bramkarze są ciency jak dupa węża. Oni akurat nie musieli udawać
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 09.08.2010, 23:16
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
a jesli co nie ktorzy mysla ze teraz druzyny jak przyjada na Legie beda posrane i juz w szatni beda mecz przegrywac to sie grubo myla
Ja jestem tego akurat pewny. Bo taka to liga niestety. Podobnie będzie w Poznaniu i pewnie u Was o ile w końcu będziecie grać u siebie.

Korona
Bytom
Cracovia
Ruch
Śląsk
Lechia
Górnik
Arka
Widzew

Na luzaku. Ewentualnie z dwa remisy.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów