|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kur... co go poje... ? Tylu piłkarzy jest a on wstawia Rado ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Łobodzinski na trybuny a nie Pajic ,przecież Łobo ucieka od piłki,zobaczymy....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rado to jest środkowy czy boczny pomocnik? Ktoś widział go w akcji? Czego się można spodziewać? ;>
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
co za łeb, sorry ale brak słów
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
nie moge patrzeć na ten skład, co ten Kulawik chce żeby go wyje*ali nawet z ME?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dokladnie parodia Rado zamiast Riosa? czy Kulawik chce swoich podopiecznych z ME promowac? Czy ten chlopak zagral wogole z nimi jakies spotkanie, sparing? Dla mnie to jest nieporozumienie ale obym sie mylil.
dzisiaj ustawienie "radosne" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Rado może dużo namieszać na boisku... Na pewno będzie się starał pokazać z jak najlepszej strony. Rios dopiero co przyleciał, więc jest pewnie "Zmęczony po podróży". Wejdzie ok 60-70 min. Zuraw nie gral za dobrze z Karabachem to nie gra i dziś. Proste. Z Pawełkiem tak jak mówiłem... Idę znaleźć leki na uspokojenie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Kulawik prowadzi Wisłę w zastępstwie "pierwszego" trenera góra 2 mecze. Jest tu przecież na ławce przez przypadek i bałagan w naszym klubie. Odpuść mu i trzymaj kciuki za naszych "patałachów" żeby 1-0 wystrugali ![]() Może chciał wstrząsnąć zespołem? Albo taki Rado jest w lepszej formie niż inni? Po meczu będziemy mądrzejsi. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I zaczyna się - tak jak myślałem Rios będzie wchodził następne pół roku z ławki na końcówki meczów, bo się wg naszych "trenerów" będzie musiał nauczyć europejskiego stylu gry... żenada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Oj żebyśmy tylko nie wygrali 4:0 po pięknej grze i żebyście nie pisali: "TAK, KULAWIK NA TRENERA! ŚWIETNIE, ŻE WYSTAWIŁ TEGO RADO, CHŁOPAK JEST GENIALNY!"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W co ten Kulawik gra
Paljic na trybunach...a Rado w pierwszym...nie wiem czy sie smiac czy płakać...chociaz chłopaka na oczy nie widziałem... |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
nasz środek dzisiaj nie będzie istnieć, pewnie Małecki będzie musiał ciągnąć ataki od naszego pola karnego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja licze na skromne 1:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pawełek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Panowie spokojnie, emocji nam dzis nie zabraknie do samego konca. Zobaczcie za to jaka mamy mocna lawke rezerowowych
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Rado? OK. Paljic na trybunach? Niech będzie. Ale zmiana obsady bramki to sabotaż, nic nie piszą że to z powodu kontuzji Jovanica czy podobnego powodu, więc taka decyzja jest idiotyczna.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Spokonie. Tomasz Kulawik jest trenerem, (tymczasowym, ale zawsze) nie Wy. On odpowiada za wyniki w tych dwóch najbliższych meczach.
Zobaczymy jak to będzie wyglądąło, a oceniać będziemy po meczu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mnie właśnie nie martwi wystawienie Rado (choć wolałbym zobaczyć Riosa od począku - niech już nie pierdzielą o zmęczeniu podróżą). Mnie martwi, że jedyny facet który się w meczach z Karabachem nie skompromitował siada w nagrodę na ławie a gra Sobol bez formy i tragiczny wręcz Kowalski unikając konsekwencji swoich marnych występów...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
katastrofą jest to że w każdym meczu jest totalnie zmieniony skład i ciekawe kiedy wszyscy się zgrają
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanic tez nie blysnal w pucharach. Pawelek ma szanse wykorzystac to i moze bedzie bronil na przyzwoitym poziomie. Rado zbyt odwazna decyja, ja bym chlopaka wpuscil raczej przy korzystnym wyniku w koncowce. Kulawik zaden trener
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kulawik duży plus za skład. Kasperczak przez całą swoją kadencję srał się wystawic juniora a Kulawik daje go w pierwszym meczu, za to moje brawa. Kolejne brawa za Paljicia na trybune
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
klika ladnych pilek z karabachem wyciagnal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja to widze tak ze jest na razie bałagan i dopki nie przyjdzie nowy trener sprzątać nie ma sensu.
Dac Kuli spokojnie pracowac swoje te 2 mecze a potem przyjdzie czas na dokladniejsze rozmyslania ale to juz nowego trenera. Zobaczymy jak bedzie ,cudow sie nie spodziewam byle jakie zwyciestwo wystarczy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|