The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 17:26
Kur... co go poje... ? Tylu piłkarzy jest a on wstawia Rado ?
Odpowiedz cytując
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.08.2010, 17:27
Łobodzinski na trybuny a nie Pajic ,przecież Łobo ucieka od piłki,zobaczymy....
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Rado to jest środkowy czy boczny pomocnik? Ktoś widział go w akcji? Czego się można spodziewać? ;>
Odpowiedz cytując
zapalony
Member

Od: 07.2010

co za łeb, sorry ale brak słów
Odpowiedz cytując
mic1992
Member

Od: 12.2009

nie moge patrzeć na ten skład, co ten Kulawik chce żeby go wyje*ali nawet z ME?
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2010, 17:28
dokladnie parodia Rado zamiast Riosa? czy Kulawik chce swoich podopiecznych z ME promowac? Czy ten chlopak zagral wogole z nimi jakies spotkanie, sparing? Dla mnie to jest nieporozumienie ale obym sie mylil.

dzisiaj ustawienie "radosne"
Odpowiedz cytując
zapalony
Member

Stary 08.08.2010, 17:28
MCX napisał(a):Wyświetl post
Rado to jest środkowy czy boczny pomocnik? Ktoś widział go w akcji? Czego się można spodziewać? ;>
srodek, przeciez SKRZYDLA Kirm + Piotrek Brozek
Odpowiedz cytując
konkursowicz
Member

Stary 08.08.2010, 17:29
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Kur... co go poje... ? Tylu piłkarzy jest a on wstawia Rado ?
Tyle było krzyku na tym forum, tłumaczenia...że warto stawiać na młodzież...
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

zapalony napisał(a):Wyświetl post
RADO w 1 skladzie... Pawelek na bramce... Rios i Zuraw na lawce... ZENADA KULAWIK, ZENADA
Dlaczego?

Rado może dużo namieszać na boisku... Na pewno będzie się starał pokazać z jak najlepszej strony.

Rios dopiero co przyleciał, więc jest pewnie "Zmęczony po podróży". Wejdzie ok 60-70 min.

Zuraw nie gral za dobrze z Karabachem to nie gra i dziś. Proste.

Z Pawełkiem tak jak mówiłem...

Idę znaleźć leki na uspokojenie
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

tofik napisał(a):Wyświetl post
Kulawik to kolejny nawiedzony trener, który chce wydobywac potencjał z naszych zawodników. Owszem jest miejsce do poprawy, szczególnie na płaszczyźnie taktycznej.
Ale opowiadanie tych samych bajek, że są dobrzy, że trzeba im dać czas, że muszą wydobyć potencjał. Tak, są dobrzy, bo wygrali mistrzostwo Polski. Krew człowieka zalewa.
Sfolguj trochę!

Kulawik prowadzi Wisłę w zastępstwie "pierwszego" trenera góra 2 mecze. Jest tu przecież na ławce przez przypadek i bałagan w naszym klubie. Odpuść mu i trzymaj kciuki za naszych "patałachów" żeby 1-0 wystrugali

Może chciał wstrząsnąć zespołem? Albo taki Rado jest w lepszej formie niż inni? Po meczu będziemy mądrzejsi.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

I zaczyna się - tak jak myślałem Rios będzie wchodził następne pół roku z ławki na końcówki meczów, bo się wg naszych "trenerów" będzie musiał nauczyć europejskiego stylu gry... żenada.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.08.2010, 17:30
Oj żebyśmy tylko nie wygrali 4:0 po pięknej grze i żebyście nie pisali: "TAK, KULAWIK NA TRENERA! ŚWIETNIE, ŻE WYSTAWIŁ TEGO RADO, CHŁOPAK JEST GENIALNY!"...
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.08.2010, 17:30
W co ten Kulawik gra? Jovanić na ławie...nasz jedyne sensowne wzmocnienie w lecie... Paljic na trybunach...a Rado w pierwszym...nie wiem czy sie smiac czy płakać...chociaz chłopaka na oczy nie widziałem...
Odpowiedz cytując
mic1992
Member

Od: 12.2009

Stary 08.08.2010, 17:31
nasz środek dzisiaj nie będzie istnieć, pewnie Małecki będzie musiał ciągnąć ataki od naszego pola karnego
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

ja licze na skromne 1:0 i bardzo chcialbym tego Simeone na trenera, przynajmniej zobaczylibysmy co potrafi Rios. Bo pewnie tak jak mowisz bedzie wchodzil w koncowkach.
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Pawełek
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.08.2010, 17:32
Panowie spokojnie, emocji nam dzis nie zabraknie do samego konca. Zobaczcie za to jaka mamy mocna lawke rezerowowych
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
konkursowicz
Member

Stary 08.08.2010, 17:32
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
W co ten Kulawik gra? Jovanić na ławie...nasz jedyne sensowne wzmocnienie w lecie... Paljic na trybunach...a Rado w pierwszym...nie wiem czy sie smiac czy płakać...chociaz chłopaka na oczy nie widziałem...
Kulawik podejmuje odważne decyzje Jeśli ten mecz wygra, a gra będzie choć trochę lepsza, to będzie za te odważne decyzje chwalony. Jeśli natomiast meczu nie wygra...lepiej nie mówić.
Odpowiedz cytując
barteqTS
Member

Od: 02.2006

Stary 08.08.2010, 17:33
Rado? OK. Paljic na trybunach? Niech będzie. Ale zmiana obsady bramki to sabotaż, nic nie piszą że to z powodu kontuzji Jovanica czy podobnego powodu, więc taka decyzja jest idiotyczna.
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Panowie spokojnie, emocji nam dzis nie zabraknie do samego konca. Zobaczcie za to jaka mamy mocna lawke rezerowowych
z naszym "miszczem" bramkarskim napewno nie zabraknie;D
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Sfolguj trochę!

Kulawik prowadzi Wisłę w zastępstwie "pierwszego" trenera góra 2 mecze. Jest tu przecież na ławce przez przypadek i bałagan w naszym klubie. Odpuść mu i trzymaj kciuki za naszych "patałachów" żeby 1-0 wystrugali

Może chciał wstrząsnąć zespołem? Albo taki Rado jest w lepszej formie niż inni? Po meczu będziemy mądrzejsi.
Nie...ja rozumiem. Odniosłem się do jego wypowiedzi chyba z wczoraj. PS dopisałem po chwili, nie załapał się. W każdym razie gość mi trąci PMS'em .
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.08.2010, 17:35
Spokonie. Tomasz Kulawik jest trenerem, (tymczasowym, ale zawsze) nie Wy. On odpowiada za wyniki w tych dwóch najbliższych meczach.

Zobaczymy jak to będzie wyglądąło, a oceniać będziemy po meczu.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2010, 17:35
Mnie właśnie nie martwi wystawienie Rado (choć wolałbym zobaczyć Riosa od począku - niech już nie pierdzielą o zmęczeniu podróżą). Mnie martwi, że jedyny facet który się w meczach z Karabachem nie skompromitował siada w nagrodę na ławie a gra Sobol bez formy i tragiczny wręcz Kowalski unikając konsekwencji swoich marnych występów...
Odpowiedz cytując
Falmokirak
Member

Stary 08.08.2010, 17:36
katastrofą jest to że w każdym meczu jest totalnie zmieniony skład i ciekawe kiedy wszyscy się zgrają no porażka według mnie ten skład .
Odpowiedz cytując
konkursowicz
Member

Stary 08.08.2010, 17:36
Wisła napisał(a):Wyświetl post
Postaramy się wyjaśnić tajemnicę ustawienia Wisły. W obronie Biała Gwiazda zagra czwórką zawodników, w pomocy trójką: Kirm, Sobolewski, Piotr Brożek. Przed nimi będą wysunięci Kamil Rado i Patryk Małecki, a na szpicy zagra Paweł Brożek. Trochę to zagmatwane, ale mamy nadzieję, że zadziała.
Oby, oby zadziałało...
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 08.08.2010, 17:37
Jovanic tez nie blysnal w pucharach. Pawelek ma szanse wykorzystac to i moze bedzie bronil na przyzwoitym poziomie. Rado zbyt odwazna decyja, ja bym chlopaka wpuscil raczej przy korzystnym wyniku w koncowce. Kulawik zaden trener
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.08.2010, 17:38
Kulawik duży plus za skład. Kasperczak przez całą swoją kadencję srał się wystawic juniora a Kulawik daje go w pierwszym meczu, za to moje brawa. Kolejne brawa za Paljicia na trybune Żurawski w końcu na ławce tam gdzie jego miejsce! Skład super zobaczymy jak pograją. I nie bijcie piany dobrze, że daje szansę młodemu. Potem wszyscy pieprzą, że się nie promuje juniorów. To teraz mamy jakąś męską decyzje
Odpowiedz cytując
kondzio7
Senior Member

Stary 08.08.2010, 17:39
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Jovanic tez nie blysnal w pucharach. Pawelek ma szanse wykorzystac to i moze bedzie bronil na przyzwoitym poziomie. Rado zbyt odwazna decyja, ja bym chlopaka wpuscil raczej przy korzystnym wyniku w koncowce. Kulawik zaden trener
Moze Jovanic nie blysnal ale napewno broni lepiej od Mariusza klika ladnych pilek z karabachem wyciagnal.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.08.2010, 17:39
Ja to widze tak ze jest na razie bałagan i dopki nie przyjdzie nowy trener sprzątać nie ma sensu.

Dac Kuli spokojnie pracowac swoje te 2 mecze a potem przyjdzie czas na dokladniejsze rozmyslania ale to juz nowego trenera.
Zobaczymy jak bedzie ,cudow sie nie spodziewam byle jakie zwyciestwo wystarczy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 08.08.2010, 17:41
kondzio7 napisał(a):Wyświetl post
Moze Jovanic nie blysnal ale napewno broni lepiej od Mariusza klika ladnych pilek z karabachem wyciagnal.
Te pierwsze 2 bramki no nie wiem czy tak ladnie wyciagnal, jak sien awet nie ruszyl... Pawelek da rade
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów