The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 00:30
Szczerze mówiąc to te wasz wyliczanki można o kant dupy rozbić. Jak przyjdzie trener który nauczy zawodników zapierdalać przez 90 min na 100% swoich możliwości, nauczy nieodstawiania nogi, nauczy że piłka to sport drużynowy, pokaże że lepiej jest zagrać 5 podań dołem niż 1 długie górą. To nawet Polonia Bytom czy inna Arka jest w stanie z marszu wziąć mistrzostwo. Tyle
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 08.08.2010, 00:45
DDP napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej żenujące w tym wszystkim jest to, że jak Bosacki w karetce opuszczał stadion z trybun leciały gwizdy i skandowanie "wypi$#&laj"! Piłkarsko Widzew może i nadaje się do ekstraklasy, ale kibice to totalny brak ogłady i jakiejkolwiek kultury. Dzicz. Ręce opadają
Wierutne bzdury opowiadasz. Jak nie wiesz co się działo albo nie masz pewności to lepiej zamilcz.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.08.2010, 01:19
5-6 na festynie , dziwaczny wynik = nie mam pojęcia jak go interpretować choć jakoś nie widzę Wengera w roli św mikołaja, spełniającego życzenia iti.
Zobaczymy jak ta nowa Legia będzie się prezentowała w lidze.Mam takie przeczucie że jednak wariant niby przemyślany Legii ,pokaże wyższość nad krakowskim chaosem.Niestety.
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 08.08.2010, 01:36
"FC kombinerki" miało by otwarcie stadionu z np Barcelona to wynik byłby podobny. Nie szukajcie tu gry Legii ktora była i bez skladu i bez ładu czyli nic ciekawego. A przed ostatnia bramka dla Legii to ja juz nie mam pytan... zwykle podanie zawodnika Arsenalu. Wynik ustalony z góry
Odpowiedz cytując
DDP
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 08.08.2010, 01:43
prober napisał(a):Wyświetl post
Wierutne bzdury opowiadasz. Jak nie wiesz co się działo albo nie masz pewności to lepiej zamilcz.
Jeżeli nawet sami widzewiacy tak mówią to nie wiem kto powinien milczeć w tym momencie zamiast pouczać innych...

z forum ewidzew:
przez kaffka Sob Sie 07, 2010 10:39 pm
Niestety na minus zachowanie naszych kibiców przy urazie Bosackiego (gwizdy, krzyki typu "wyp***aj") Rozumiem że to gracz Lecha, ale odrobina przyzwoitości z naszej strony by się przydała.

przez Szczurek Sob Sie 07, 2010 10:55 pm
Po trzecie, gwizdanie w momencie jak Bosacki w karetce opuszczał boisko. Walka walką, rywal rywalem, ale pewne granice dobrego smaku są. Nie oczekuje żadnego wylewnego żegnania, ale gwizdy w takim momencie to poziom łks-u.

przez przem-1977 Sob Sie 07, 2010 11:03 pm
Moze z jednej strony masz racje, ze to przesada, ale z drugiej strony, czy ja mam Bosackiemu zaplacic za szpital? gra w pilke ma w sobie plusy i minusy, minusem w tym przypadku jest wstrzasnienie mozgu (teraz wszyscy sie beda bac Ukaha, bo jak z dyni jebnie, to szpital ) czy gdyby Nasz zawodnik u nich mial analogiczna sytuacje, to oni by klaskali?

przez kaffka Sob Sie 07, 2010 11:09 pm
Oczywiście że bym nie klaskał ale wystarczyło zachować ciszę, szczególnie gdy było wiadomo że to coś poważniejszego (wjazd karetki). A krzyki o których wspomniałem , typu "wyp****laj" były poprostu żałosne...

...nie wiem, możesz stanąć na fiucie i tak mnie nie przekonasz, że to "wierutne bzdury" a nie prostackie zachowanie i FAKTY ...a tekst z płaceniem za szpital pozwól, że pozostawię nawet bez komentarza
Ostatnio edytowane przez DDP : 08.08.2010 o godz. 02:02.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.08.2010, 01:43
No i zobaczyłem oraz usłyszałem. Nie podzielam zachwytów nad stadionem Legii. Owszem, stadion nowy,ale niczym się nie wyróżniający od dość powszechnej sztampy. Takie double Kielce w/g mojego wrażenia, robiące większe wrażenie kasą, bo z dodatkiem pól miliarda. Ja wiem, że Wisła ma na zewnątrz, stadion najbrzydszy na świecie, ale wewnątrz już raczej nie. Pożyjemy, zobaczymy i usłyszymy. Ja uważam, że na Wiśle, będzie jedna z najlepszych jakości akustycznych. Do tego układ trybun sprawi, że doping za bramkami na jednopoziomowych trybunach, będzie spektakularny nie tylko akustycznie, ale i wizualnie. Wnętrza trybun także nie da się porównać, bo Legia ma ich znikomą ilość w porównaniu z Wisłą. No i ta imitacja dachu, który jest bardziej fikuśną atrapą, będącą w/g mnie, względną ozdobą zewnętrzną, pozbawioną w praktycznym użytkowaniu sensu i funkcjonalności. Nie umniejszam jakości stadionu Legii, ale zobaczyłem dokładnie to, co widziałem wcześniej na projektach i raczej się nie pomyliłem. Oczywiście, tak jak powiedziałem, dopiero osobiste wizyty na wszystkich stadionach, pozwolą zweryfkować nasze tutaj zdania w tym temacie i większosciowe werdykty kibiców z różnych klubów, dadzą szansę na obiektywną w miarę ocenę, jakości naszych stadionów.

Co do meczu, nie bedę się wypowiadał. Dopiero test z Polonią da mi jakiś obraz rzeczywistości, gdyż dzisiaj na Ł3 był raczej Taniec z Gwiazdami w nowym plenerze TVN-u, a medialny Maciek rozpoczął emisję nowego serialu telewizji TVN pt.Legia Warszawa, aż do czasu, gdy zastąpi go inna gwiazda medialna

Ps. Czy mógłby ktoś z Legionistów, którzy byli na otwarciu, wypowiedzieć się co do akustyki i ogólnej jakości dopingu ?
Ostatnio edytowane przez kot : 08.08.2010 o godz. 02:22.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.08.2010, 02:08
DDP napisał(a):Wyświetl post

...nie wiem, możesz stanąć na fiucie i tak mnie nie przekonasz, że to "wierutne bzdury" a nie prostackie zachowanie i FAKTY ...a tekst z płaceniem za szpital pozwól, że pozostawię nawet bez komentarza
A że ktoś krzyknął i gwizdnął to powód by rozgłaszać to?Może pomyliłeś się z powołaniem i powinieneś pisać do GW?
Nasi też jak się domyślasz nie są święci - nawet zakaz za to poszedł.Nie wiem jaki ma sens rozpisywanie się nad takimi rzeczami.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 08.08.2010, 07:16
Legia i tak juz jest silna. A najbardziej niepokoi to co powiedzial wczoraj Skorza ze to nie koniec zakupow.
A stadion rzeczywiscie ladny, amerykanski.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 08.08.2010, 07:41
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Legia i tak juz jest silna. A najbardziej niepokoi to co powiedzial wczoraj Skorza ze to nie koniec zakupow.
A stadion rzeczywiscie ladny, amerykanski.

A niech ****a kupuja...

Bo kupic to nie znaczy ze beda grac niewiadomo co i niewiadomo jak...
Nawet jak kiedys to sie zazebi to moze to potrwac kilka miesiecy zanim zaczna grac na jakims poziomioe.
Sytuacja dokladnie taka sama jak u nas...
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.08.2010, 08:18
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
To zobacz na naszą ławkę rezerwowych - Piątek czy Gancarczyk nawet nie wyszli na murawę, a w każdym klubie mieliby pewny skład. Sokołowski nie zmieścił się nawet na ławkę, a poza czołówką ligi byłby w podstawowym składzie w każdej drużynie.
Piątek i Gancarczyk w każdym klubie pewny skład? Sorry, ale nawet tak nie żartuj. A co taki Janusz grał ostatnimi czasy? Piątek? Bez jaj. No proszę Cię, to ja Ci wymienię Szałachowskiego, Radovica czy Iwańskiego którzy siedzą coraz częściej na ławie(którego zaczął wygryzać właśnie Cabral). Giza? Możesz się smiać, ale w sparingach grał całkiem całkiem. Skoro Ty wychwalasz Trałkę, który do tej pory grał kichę, to ja zaplusuje Gizę, który nawet w meczu z Arsenalem popisał się piękną asystą przy golu, nie tracił głupio piłek.

Manu co sparing pokazuje, jaki z niego piłkarz- radzi sobie z o wiele lepszymi rywalami, a w polskiej lidze sobie nie poradzi? To samo Vrdoljak i Cabral. Ci dwaj pierwsi to podstawowi piłkarze swoich klubów(6 zespołu ligi portugalskiej i mistrza ligi chorwackiej). Knezevic- podstawowy obrońca mistrza ligi serbskiej (no ale to już obrona, więc jego zostawiam).
Masz rację, nie zagrali ani jednego spotkania w lidze polskiej. Ale również nie uczynił tego Smolarek. Skąd wiesz, czy się dostosuje? Może mu się nie będzie chciało itp? Smolarek wg Ciebie to wzmocnienie, ale Manu, Vrdoljak czy Cabrla już nie- myslenie pozbawione sensu. Zaraz napiszesz, że Smolarka wszyscy wcześniej znali, tamtych nie. Ale odkąd są w Legii, to bacznie prześledziłem ich statystyki i one jak na polską ligę powalają.

Poza tym oglądałem mecz Górnika z Polonią. I ta gra Polonii mnie jakoś szczególnie nie zachwyciła. Górnik w 1 lidze nie był jakimś hegemonem (jak Widzew) to w ekstraklasie ma grać pierwsze skrzypce? Ale i tak swoje okazje mieli.

Co do zakładu, to proponuję w razie wygranej jednej ze stron przelew w wysokości 30 zł na dobre pół litra. W przyszłym roku nie wiem czy będę w Warszawie w czasie, gdy liga skończy sezon.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 08.08.2010 o godz. 08:42.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 08.08.2010, 08:31
Hahahah...

Piatek czy Garnrczarczyk by sie nie zmiescili ani w Wisle ani w Legii dlatego ich tam nie ma.
Zaczyna sie pompowanie balona ...ale tego jeszcze nie bylo bo przez wielka Polonie...
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 08.08.2010, 08:38
każdy z nas pompuje swój własny balonik
jeden słabiej drugi mocniej

a mistrz i tak będzie jeden
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 08.08.2010 o godz. 08:40.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.08.2010, 08:45
Tak sobie teraz myślę i wydaje mi się, że Legia w tym sezonie może zdobyć mistrzostwo. Widać, że atmosfera w klubie u nic coraz lepsza, doping na pewno będzie im pomagał. Kibice są "głodni" dopingu. Personalnie już dosyć dobrze wyglądają a Maciek mówił, że chcą jeszcze kupić. No i mają nowego trenera. Przypomnijcie sobie pierwszy sezon Maćka u nas no ale zobaczymy jak to się ułoży.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 08.08.2010, 08:52
Liga jest tak nieprzewidywalna ze wygrac moze kazdy. Licytowac sie kto ma lepszy sklad...nie ma co bo wszystko zweryfikuje boisko. Legia,Wisla,Lech,Polonia,Jagiellonia - Te druzyny moim zdaniem zajma pierwsze piec miejsc, kolejnosc moze byc rozna. Poczekamy,zobaczymy

Przewiduje tylko ze w Lechu zmieni sie trener i to najwczesniej ze wszystkich druzyn czolowych. Legia,Wisla i Polonia beda sie troszke zgrywac, a Jaga wtopi jakies 2 mecze wiec wyjdzie na jedno.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.08.2010, 09:07
Co do dopingu na meczu z Arsenalem to nie było fatalnie, ale rewelacji też nie było. Już na godzinę przed meczem zaczęły się pierwsze próby wokalne. Na meczu darliśmy gradło równo przez 90 minut i generalnie była "kulturka". Pojawiła się tylko raz wrzuta iti sp... i wygwizgano kilka osób, chociażby Kosmalę. Nie było żadnej sektorówki, ani kartoniady i wydaje mi się, że jeszcze trochę czasu mnie zanim doping powróci do technicznego poziomu sprzed kilku lat. Gniazdo ma być zamontowane dopiero przed meczem z Pasami. W dopingu uczestniczyło z 6-7 tys. na nowej żylecie, trochę osób na wschodniej, a na południowej (tam gdzie sektor gości) piknikowa atmosfera np. mój sąsiad z dwoma synami 12 i 8 lat.
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.08.2010, 09:18
Jak nas Majchorwski wpuści do naszego domu... To Legia i Lech zobaczą co to znaczy doping ojj będzie się działo ;d
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.08.2010, 09:25
Jak złotousty Maciej zajmie się tylko trenowaniem i przestanie bredzić (liga bedzie ciekawsza, Milan strzelił jedną, my 5), to Legia może robić z resztą, to co my robiliśmy parę lat temu. Jedyna nadzieja w naszym nowym trenerze, który mam nadzieję będzie niezłym s****ysynem dla naszych zblazowanych gwiazdek.

Co do stadionu, Legii fajny bo dopracowany, nasz fajny bo NASZ. Patrząc na obydwa, ich kojarzy się z lekką jazdą, nasz z husarią.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 08.08.2010, 09:40
dobre
ciekaw jestem do czego można porównać inne stadiony
np Cracovii czy Lecha
bo stadion Korony to kosynierzy ;-)
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.08.2010, 09:52
stadion Lecha przypomina mi lekko nadepnięta pieczarkę z jednej strony.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.08.2010, 09:58
Piątek? Garncarczyk?

A kto to kurva jest? Tego pierszego nie kojarzę a ten drugi jedna dobra runda i tyle go widziano. No napewno by mieli podstawowy skład ale chyba w I lidze
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.08.2010, 10:29
killzone napisał(a):Wyświetl post
Piątek? Garncarczyk?

A kto to kurva jest? Tego pierszego nie kojarzę a ten drugi jedna dobra runda i tyle go widziano. No napewno by mieli podstawowy skład ale chyba w I lidze
Piątek to taki dzień tygodnia, nic po za tym
a Gancarczyk, to taki który szybko biegał pół roku, i J.W. go kupił, nawet zagrał w kadrze. Taki hmm..Adrian Budka? kojarzycie? Też szybko biegał, i nawet w kadrze zagrał. Ten sam materiał.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 08.08.2010, 10:30
Właśnie oglądam sobie mecz Korony z Zagłębiem, strasznie fajnie wygląda gra gospodarzy, bardzo dobrze poukładana, w obronie szybki powrót i agresywny pressing, twarda gra i Lubinianie mieli spory problem z atakiem pozycyjnym. Natomiast w ataku Korona ma solidnie zorganizowaną grę skrzydłami, fajnie rozciąga w ten sposób Zagłębie wykorzystując swoich dwóch typowych pivotów Lecha i Vukovicia, obaj z umiejętnością dobrego rozprowadzania gry do szybkich skrzydłowych Korzyma i Sobolewskiego. Grę ofensywną uzupełnia kontratak z wykorzystaniem głównie niezłej szybkości Tataja i Niedzielana. Naprawdę widać kawał świetnej roboty w wykonaniu Sasala - pod względem taktycznym, wykorzystaniem potencjału drużyny i doboru do niego stylu gry Korona prezentuje się znakomicie, jest to drużyna kompletna, ale oczywiście o określonym potencjale kadrowym. Jak na razie dla mnie jest to jednak na pewno ekipa, która prawdopodobnie z Jagą, Polonią i być może Śląskiem będzie się biła o 4-5 miejsce, o ile poprawi skuteczność

Zagłębie też nienajgorzej, ale zdecydowanie brakuje im Micanskiego, słabo zagrał Wilczek, natomiast dobrze na środek defensywny wprowadził się Horvath. Przyzwoicie ten ich "nowy Stilic", czyli Osmanagic, kilka fajnych zagrań, dobra technika, cały czas pod grą, ale podobnie jak Lechita niezbyt dobrze czuje się w twardej, ostrej grze, chociaż jest od Semira szybszy, w ten sposób nieźle nadrabia swoje braki w tym względzie. Ogólnie solidna ekipa, z dobrym napastnikiem byłaby w stanie powalczyć o coś więcej, tak to będzie im o to ciężko.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 08.08.2010 o godz. 10:33.
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.08.2010, 10:39
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
...Przeciąg może być, bo sektor gości jest trochę oddalony, a że będzie Was 300, to...

PS: A ja odnoszę podobne wrażenie, czyatjąc Wasze i widząc to podniecenie Arsenalem...
Ja to nie ogarniam twoich postów. Co ma oznaczać ten uśmieszek po informacji, że będzie 300 legionistów? Jakbyście nie walili takich cyrków ze sprzedaża biletów, to jestem pewien i nawet o 100 flaszek mogę się z tobą założyć, że nawet na sektorach gospodarzy przy Konwiktorskiej byłoby więcej Legii niż was. Zresztą zdarzały się już takie mecze i to nie raz...
A co do waszego forum... Mi osobiście najbardziej podoba się temat "Stadion Narodowy", i informacje, że w przyszłym sezonie tam będziecie grać w roli gospodarza, a na mecze przychodzić będzie po ...20 tysięcy.
PS. pierwszy raz spotkałem się z kibicowskim forum na którym każdy post wymaga akceptacji moderatora, i jak się wam nie słodzi to nie ma szans na publikację.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.08.2010, 10:41
Widze ze te twory ktore powstaly z polaczen dwoch klubow maja mocne sklonnosci do pompowania balona i megalomanii Oczywiscie wszystko weryfikuje zycie ale juz byl taki klub Amicolech ktory mial awansowac do LM, zdobywac z latwoscia tytuly MP, kupowac dobrych pilkarzy, a teraz jest klub Discopolo ktory tez mial juz walczyc o Mistrza rok temu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 08.08.2010, 10:45
http://www.weszlo.com/blog/2

Kowal jaki jest kazdy wie, ale w tym wypadku zgadzam sie z nim w 100%. Cos tutaj jest nie tak...

O ilosci kibicow Polonii nie ma co mowic. Chowaja sie z szalikami jak szczury po kanalach wiec skad te 20 tysiecy ? Z lapanki ?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.08.2010 o godz. 10:47.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.08.2010, 10:45
legion18 napisał(a):Wyświetl post
Zresztą zdarzały się już takie mecze i to nie raz...
Pamietny mecz z HOOP Polonia, gdzie cala Kamienna byla we władaniu Legii

A co do Stadionu Narodowego i ich 20.000. No wyobraznia mnie poraza czarnulki. Jak oni swojego kurnika nie potrafia zapelnic, to z czym do ludzi i z czym na Narodowy. Oni pewnie zakladaja ze beda grac w Lige Mistrzów.... takze o czym my rozmawiamy
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 08.08.2010, 10:49
kreseq napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/blog/2

Kowal jaki jest kazdy wie, ale w tym wypadku zgadzam sie z nim w 100%. Cos tutaj jest nie tak...
Dokładnie, dobry wpis Kowala! Taki Probierz miał taką samą sytuację, a jakoś potrafił udanie przygotować drużynę do pucharowych meczów - nie brakło im ani sił, ani zgrania, a tylko i wyłącznie doświadczenia pucharowego...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.08.2010, 10:51

A co do Stadionu Narodowego i ich 20.000. No wyobraznia mnie poraza czarnulki. Jak oni swojego kurnika nie potrafia zapelnic, to z czym do ludzi i z czym na Narodowy. Oni pewnie zakladaja ze beda grac w Lige Mistrzów.... takze o czym my rozmawiamy
J.W. Kupi kibiców jak będzie trzeba. A jak nie kibiców, to manekiny posadzi na krzesełkach.
Nowy stadion Polonii powinien mieć siedzibę w Grodzisku
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.08.2010, 11:01

Dlatego właśnie jeśli to nie Wisła ma zdobyć MP a jakiś inny klub, kierując się dobrem Wisły czyli brak możliwości rozwoju głównych konkurentów jak Lech czy Legia (olbrzymia rzesza kibiców) wolę żeby mistrzostwo zdobyła (poza zgodami oczywiście) właśnie taka Polonia. Kibiców im wiele nie przybędzie, a oni będą na topie tylko wtedy jak Wojciechowski będzie miał kaprys. I wali mnie ich zgoda z parchactwem bo Polonia to nie Lech

Dlatego kibicuję żeby był albo remis w derbach Warszawy albo wygrała Polonia

PS
Chciałbym dożyć czasów że w Poznaniu będą dwa kluby z kibicami (Lech i Warta) - zawsze to osłabia konkurencję. Tak samo żeby w Warszawie było kilka mocnych ekip Legia, Polonia i samodzielny Hutnik Warszawa. (Nie jak teraz że 95% to Legia) Oj działoby się a i Legia byłaby trochę słabsza. No i co ważniejsze Legioniści nie strugaliby takich chojraków jakby się bali że Polonia albo Hutnik może szaliczek zajebać
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.08.2010, 11:14
Widzew pokazał wczoraj że będzie się liczył w walce o puchary. Jestem zaskoczony jaką udało się im zbudowac drużynę. Goście naprawde za niewielkie pieniądze.I co można można?.To co rzuca sie w oczy,to że są głodni sukcesu.... Podstawa czyli linia obrony, na dzień dzisiejszy możemy im tylko zazdrościć. Tego gostka co faulował Bosackiego takiego nam wymiatacza trzeba, a nie np. panienke Brożka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów