The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 23:36
As napisał(a):Wyświetl post
Przeciez na Legii brakuje jeszcze jednej trybuny? Chyba ze mi sie przewidzialo jak ogladalem jakis program na TVNe
Zgadza się. Stadion jest oddawany etapami. Pierwsze 3 trybuny - sierpień 2010. Całość - luty/marzec 2011.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 06.08.2010, 00:00
No wlasnie o to mi chodzi, Legia sie jara otwarciem stadionu. Troche sie zdziwia pilkarzyki Arsenalu jak przyjada na otwarcie nieskonczonego stadionu.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.08.2010, 00:40
Eeee tam dostaną truskawki, pogłaszczą ich po głowach, Fabiański się popłacze i wmówią piłkarzom Arsenalu że "o takim marzyli". Następnie zaproponują im zwiedzanie stadionu narodowego (żeby pokazać że Legia ma lepszy!) Potem zaproszą ich do Krakowa, na zakupy w świeżo wybudowanym Kauflandzie przy ulicy Kałuży, swoje furki będą mogli zostawić na pobliskim parkingu wielopoziomowym przy R22 (wjazd przez Okrąglak). Specjalnie dla nich postawi się znak przy wyjeździe z okrąglaka - rondo z ruchem lewostronnym. I git falbana.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.08.2010, 00:55
A jeszcze odnośnie stadionu to zapomniałem dodać, że ten pier***ony asfalt uje**ał mi moje buty najczany!! Co powie galant, który kupuje buty za 400 zeta i mu się je upierdzielą Proste... na stadion już nie przyjdzie ;]
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.08.2010, 05:36
To chodź normalnie a nie szuraj butami wtedy Ci się nie u*******ą A swoją drogą to tylko wieśniaki chodzą w Nike Teraz jest lans na Adiego

A co do stadionu Legii to nie śledze tej budowy jakoś specjalnie ale zauważyłem , że po pierwsze primo Stadion maja naprawdę bardzo ładny , po drugie dotrzymują terminów i widac że wszystko tak ma ręce i nogi a nie partyzantka jak u nas , po trzecie nie tułali się po całej polsce tylko normalnie na nim grali !!!
Ja nie wnikam już nawet kto jest za to odpowiedzialny ale boli mnie to , że da się taka budowę przeprowadzić z głową w naszym pięknym kraju ale..........nie w Krakowie
Ostatnio edytowane przez VanBasten : 06.08.2010 o godz. 05:41.
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.08.2010, 08:01
nie tak dawno wyszła kwestia asfaltu za trawą, przy trybunach
jestem w delegacji i wczoraj byłem w Wiedniu na meczu Austria-Ruch, tam to wygląda następująco - murawa kończy się na liniach bocznych (jedynie za bramką jest więcej - tak gdzie jest mocowana siatka), następnie jest na około niej pas trawy sztucznej (nie wiem 2-3 metry) a potem asfalt (kolejne 2 metry), więcj jest to chyba jakiś tam standard na stadionach
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.08.2010, 08:47
As napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie o to mi chodzi, Legia sie jara otwarciem stadionu. Troche sie zdziwia pilkarzyki Arsenalu jak przyjada na otwarcie nieskonczonego stadionu.
Z całym szacunkiem, ale nie dalej jak tydzień temu byłem pod stadionem Legii i nasz się nie umywa, jeśli chodzi o poziom wykończenia, itd. Oglądając z zewnątrz to co stoi przy Łazienkowskiej bynajmniej nie ma się wrażenia, że jest to kupa betonu bez wykończeń.

Co więcej w drodze na nowe trybuny towarzyszy nam pięknie przystrzyżona trawka wokół schodów... A u nas? Ktoś już wrzucił zdjęcie od strony 3 Maja... To woła o pomstę do nieba...

Dodatkowo w Warszawie trwa akcja promocyjna nowego stadionu, jakiej Kraków z całą pewnością nie widział i zapewne nie zobaczy... Efekt? 12 000 osób na prezentacji drużyny i sporo sporo sprzedanych już karnetów.

Od miesiąca obserwuje to co się tutaj dzieje wokół nowego stadionu Legii i muszę przyznać, że nasz marketing w porównaniu z nimi jest 100 lat za murzynami... Ale może jak będą promować nasz stadion to się to zmieni... Tyle że nasz oddany zostanie całkiem z dupy w środku, a nawet pod koniec rundy, z tego co wczoraj wybełkotał prezydent M.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 06.08.2010, 09:27
Czy jest mozliwosc zeby Wisla powiedziala: "Nie bierzemy tego stadionu, wsadzcie sobie go w dupe". ?

Niech sobie miasto radzi jak spierdzielio inwestycje. Winnych do prokuratury, a stadion oblozyc C4.
W Krakowie jest masa katastrof architektonicznych ale ten stadion to holokaust dobrego smaku.
W takim miejscu, postawic cos tak okropnego, za takie pieniadze, to trzeba byc skonczonym idiota.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 06.08.2010, 10:10
noz tym stadionem od poczatku jaja byly widac ze nie maja pojecia o budowie stadionu ludzie ktorym to pwierzono..
tylko nie mowcie o stadionie sraxy niech go sobie w du@@ wsadza ale o nasz trzeba zadbac bo mysla ze moga fuszere zrobic i bedzie wspaniale ch@@ im w du@@ przepraszam za slownictwo ale jak tu sie nie denerwowac gdy widac ze jedni sa traktowani tak jak powinni anas ..
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 06.08.2010, 10:43
Na E jednak montują oświetlenie
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.08.2010, 11:55
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Kto wie czy tego właśnie nie wymyślił- opóźnić stadion na po wyborach
Pomijając fakt niewywiązania się z kolejnej obietnicy o meczu z Polonią Bytom za 3 tygodnie u siebie to działanie tego s****ysyna skutkuje czymś jeszcze. Zobaczcie: my na stadion, nawet nie w pełni wykończony, czasowo mieliśmy wrócić kilka miesiecy wcześniej niż żydzi. A jeśli nowy obiekt przyciąga klientów/pikników/nowych kibiców to zydy były by w dupie bo wiemy jak u nich z frekwencją i potrzebują zapełnić ten kurnik(vide karnety po 80zł) a teraz dzięki akcji jednego z kibiców oni otworzą swój cały stadion z pompą a my dalej będziemy sie tłuc po jakiś hutnikach czy sosnowcach.

Wisła
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.08.2010, 12:04
Czy te jupitery bezpośrednio za bramkami nie będą oślepiały zawodników, a zwłaszcza bramkarzy?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
mIcHaL666
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.08.2010, 15:23
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Czy te jupitery bezpośrednio za bramkami nie będą oślepiały zawodników, a zwłaszcza bramkarzy?
Nie, bo inaczej by ich nie montowali.
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Stary 06.08.2010, 15:24
Nie ! Nie będą oślepiać nikogo .....bo jak tak dalej pójdzie to nigdy nikt tam nie zagra
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 06.08.2010, 15:27
mIcHaL666 napisał(a):Wyświetl post
Nie, bo inaczej by ich nie montowali.

oni sa do wszystkiego zdolni
Odpowiedz cytując
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.08.2010, 15:28
Przejezdzalem dzis pod jewmarketem i zapierdzielaja az przez moment jak nie w Polandii sie poczulem.
Za to na Bubel Arena cisza jak makiem zasial :/
Odpowiedz cytując
szymonw7
Member

Od: 07.2010

Stary 06.08.2010, 15:37
anthony09 napisał(a):Wyświetl post

Widok z Parku Jordana
Co to jest co kolega zaznaczył
Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra.
Jak tak dalej dobrze pójdzie,
To na wiosnę mistrza ma.
Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS

Odpowiedz cytując
Darson1986
Junior Member

Stary 06.08.2010, 15:47
To są wybebeszone kanały wentylacyjne :/ industrialny majstersztyk LOL
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 06.08.2010, 15:53
Ciekawi mnie, czy SKWK planuje jakąś akcję w związku ze stadionem i kolejnymi opóźnieniami? Kolejne kłamstwa i krętactwa Majchrowskiego zostaną przyjęte do wiadomości bez żadnego echa?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.08.2010, 15:57
Darson1986 napisał(a):Wyświetl post
To są wybebeszone kanały wentylacyjne :/ industrialny majstersztyk LOL
To są odsłonięte centrale klimatyzacyjne, które w obecnych czasach znajdują się na każdym biurowcu czy apartamentowcu oraz wszędzie gdzie chcemy mieć wentylację i klimatyzację. Problem u nas polega jednak na tym że że to wszystko jest odsłonięte a nie tak jak na innych budynkach z klimatyzacją zamaskowane.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.08.2010, 15:58
W pózniejszym czasie będzie zrzutka na stadionie na elementy maskujące te agregaty.Będziecie mieli okazję przyłożyć się do tego, by nasz obiekt był ładniejszy.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.08.2010, 16:06
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
W pózniejszym czasie będzie zrzutka na stadionie na elementy maskujące te agregaty.Będziecie mieli okazję przyłożyć się do tego, by nasz obiekt był ładniejszy.
Zrzutka i kolejne "tanie" rozwiazanie, nie neguje tego, oczywiscie lepsze cokolwiek niz wystajace go***. Ale tam CALOSC powinna byc zaslonieta, bo nawet te wszystkie rurki i tak wystaja (pomiedzy kratownicami), idealnie by bylo tam to cale zabudowac, przywiesic napisal WISLA KRAKOW ktory by w nocy swiecil...

PS. 17.15 i juz prawie nikogo na budowie nie ma... na AB z dwie osoby sie kreca, dzwig zaden nie operuje.. gdzie ten trojzmianowy tryb pracy? cos tam moze w srodku robia, no ale przeciez jeszcze z zewnatarz tyle roboty..

A powracajac do D, ostatnio mowil majcher ze do polowy wrzesnia bedzie, a przeciez mowili ze chca zagrac przy 3 trybunach z Australia 6 wrzesnia? oj...
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 06.08.2010 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.08.2010, 19:12
Ja nie rozumiem tego jak prezydent Krakowa może tak bez żadnych konsekwencji robić w hu** Wisłę i wszystkich jej kibiców. Przecież to się w głowie nie mieści. Stadion od początku jest źle budowany, baa nawet projekt jest zły i przestarzały a mimo wszystko zaczęto budowę. Trybuny za bramkami za długie, a przecież można było je zrobić węższe a wyższe i nie mówcie mi, że stadion na początku miał być budowany na 25 tys. czy coś takiego bo to nie ma nic do rzeczy, odległość trybun wzdłuż boiska i tak byłaby taka jaka jest. Ale już mniejsza o to, jak zaczęto budować było już za późno. Jak zaczęto budowę nowych C i A/B to się jaja zaczęły. Cały stadion miał być gotowy na CZERWIEC 2010, mamy sierpień a prac jeszcze w brud. Do wykończenia D i nie wiadomo ile prac we wnętrzu A/B. Nie wiem czy się na listopad wyrobią. Pewnie znów będzie opóźnienie. Osobiście nie chce mi się wierzyć w dokończenie D, niby dlaczego mają to robić we wrześniu? Nie można teraz? Bo co, za gorąco czy jak? Od kiedy mieli pracować na trzy zmiany, od maja? Powinni pracować 24h przy wykończeniu wnętrz A/B, przecież tam jest masa roboty a dopiero ścianki stawiają. Pamiętacie ile wykańczali nową C? Mają się wyrobić ze wszystkim na listopad? Ja w to nie wierzę.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.08.2010, 19:15
Cytat:
Przejezdzalem dzis pod jewmarketem i zapierdzielaja az przez moment jak nie w Polandii sie poczulem.
Za to na Bubel Arena cisza jak makiem zasial :/
Szabat niedługo, muszą się sprężać...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.08.2010, 20:07
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Szabat niedługo, muszą się sprężać...
Czy was to dowartościowuje, jak sobie jeden z drugim taki tekst walniecie
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.08.2010, 20:23
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
I co kupią siatki? Taka siatka wygląda dobrze przez 1-2 lata i trzeba wymieniać więc przydałoby się jakieś bardziej długofalowe rozwiązanie, bo takie zakurzone i wyblakłe siatki już widziałem na budynkach. Oczywiście nie wiem jakie to mają być siatki bo siatka siatce nierówna ale trzeba uważać na to co się chce kupić. Osobiście dla mnie ważniejsze jest "zrobienie czegoś" z elewacją niż zasłonienie klimatyzacji która aż tak nie przeszkadza
Dobrym pomysłem mogłoby być zrobienie z tej korony dachu powierzchni reklamowej tylko nie wiem czy te proporcje tego miejsca się na to nadają.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 06.08.2010, 21:15
Podobają mi się siatki na bramkach. Te półokrągłe zdecydowanie lepiej się prezentują od klasycznej kratki.
Mocno naciągnięte... ciekawe kiedy pierwszy raz piłka wyląduje w nich po strzale naszych...
Takie drobiazgi a jednak cieszą.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 06.08.2010, 21:24
http://www.legia.net/wiadomosci,3798..._stadionu.html
Ciekawe jakie dla nas zostaną przygotowane atrakcje ;P
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 06.08.2010, 21:57
do MarioNH:Jak to jakie , Majchrowski z Kracikiem szampanem się stukną ,potem będa skecze opowiadać że niby nigdy nie zejdą na psy... a potem Nigel Kennedy wystąpi i Maleńczuk.Podobno umowy już podpisane.W UM sie mówi że nam szczęki opadną.
P.S.pawelwislak: za dużo dziś wypiłeś? idz już spać bo chyba masz za dużo wrażeń jak na jeden dzień
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 06.08.2010 o godz. 21:59.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.08.2010, 21:58
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
http://www.legia.net/wiadomosci,3798..._stadionu.html
Ciekawe jakie dla nas zostaną przygotowane atrakcje ;P
Dla kibica Wisły atrakcją jest powrót do swojego domu przy R22 na mecze piłkarskie i żadne koncerty czy inne występy Chipendelsów nie są nam do tego potzrebne. Jak ktoś ma niedobór tego typu rozrywki to niech sobie pójdzie na Coke Festiwal i popląsa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów