The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Niepolomice
Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 19:03
Dziekuje za kolejną kompromitacje pilkarza.. Moze ockna sie wkoncu ze sa nam juz tak duzo winny ze w kasie by sie nie wyplacili juz.. Spiewajac jestescie frajerami pasowalo by uwzglednic ze wieksza polowa nie jest polskojezyczna.. Frajerem oni juz byli i nie wiem jak to nazwac.. pomimo pieknych wakacji czlowiek usiluje ogladnac mecz niewiadomo gdzie a oni lece w ...

Głowacki , Marcelo dzisiaj zamiast tych wszystloch nowych nabytkow...

i byloby lepiej
krakfilm
Senior Member

Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl

Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie.
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

2 filary obrony sprzedane w najodpowiedniejszym momencie.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.08.2010, 19:04
Popołudniowy Pisarz napisał(a):Wyświetl post
Żal też mi Bogusława Cupiała, że musi oglądać to 'widowisko'.
Akurat Cupiała mi nie żal. W końcu to on, a nie anonimowy Xksiński doprowadził do obecnej sytuacji klubu i drużyny swoimi decyzjami.

To nie Duch Święty, a Cupiał zatrudnił ponownie Kasperczaka żałując pieniędzy na lepszego fachowca z zagranicy.

To nie masoni i cykliści wydali zgodę na rozpieprzenie obrony, kolejny rok sprowadzania tanich i marnych piłkarsko zawodników w miejsce największych gwiazd, tylko Cupiał.

To postępowanie Cupiała sprawiło, że w klubie z czasem zanikły wszystkie niezbędne struktury od marketingu począwszy.

Ostanie lata złej polityki sportowo-finansowej, powielania wciąż tych samych błędów i wadliwych ocen nie mogły zostać bez śladu i konsekwencji. Nauczka Lewadi nikogo nic nie nauczyła. Te konsekwencje wyglądają tak jak widzimy.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
krakfilm
Senior Member

Stary 05.08.2010, 19:04
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole. Wszedzie widze tytuly o Wisl

Dziwne, ze wczoraj szybko tematy lecha zeszly nizej. A to dlaczego? Przeciez przed sezonem Lech mial prawie wygra LM? Co to sie nie dzialo, fiesta w poznaniu, zahwyty ochy achy. Ale Wisle to dopiec musza ile wlezie.
murray
Senior Member

Stary 05.08.2010, 19:05
Mixu napisał(a):Wyświetl post
A jak sie nazywał ten niemiecki trener który miał przydomek "Kat" ?
Felix Magath. Cupiał nie da mu więcej niż zarabia w Schalke. A szkoda...
Jedyni, którzy coś tam robili to Wilk i Paweł Brożek (zaczął się przepychać). Bo to, co robił jego brat bliźniak w obronie woła o pomstę do nieba. Małecki ma drybling 3 na 1, strzał z prawej nogi, ale nie ma przyjęcia, dośrodkowania, a lewa noga służy mu do wchodzenia do Frantica.
mbskrk
Junior Member

Od: 07.2010

Popieram Tofika w 100%
te grajki to pierdo... błazny, patałachy... szkoda mi słow na tych oszołomów...
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

harthausen napisał(a):Wyświetl post
jedyne co cieszy z tym 3-2, to że te szmaciarze z gówna wyb z wawki nie mogą napisać o pogromie, choć bardzo by gnojki chciały.
Przecież to był pogrom!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
PoLi
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Nasi zamiast trenowac przed sezonem wyjezdzaja na wakacyjne obozy, takii Kasperczak czy nawet "swietej pamieci" Maciej S boja sie na nich napierac bo pseudo pilkarzykom sie odechce grac i trener leci, Dan Petresku jest jednym z przykladow. To jest polska mentalnosc naszych pilkarzy, nienarobic sie i moze sie uda gdzies zaistniec. Zeby cos osiagnac w pilce trzeba przynajmniej miec sile zeby przez 90 minut biegac a nie grac chodzacego. Goscie sa leserami, a obcokrajowcy w naszych szeregach sie podporzadkowuja naszej normie.
Rond
Member

Od: 01.2009

Pawko napisał(a):Wyświetl post
a niby jakim prawem?
Bramka na wyjezdzie liczy sie podwojnie? czy tylko przy takiej samej ilosci bramek w dwumeczu?
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.08.2010, 19:06
Ja bym rozwiązał z tymi kutasami kontrakty za porozumieniem stron i spróbował poszukać jakichś piłkarzy z Ameryki Płd a nie brać tych drewniaków z Bałkanów.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.08.2010, 19:06
Cytat:
Juz dziennikarskie scierwa pisza o pogromie. A przegalismy na wyjezdzie jedna bramka, strzelajac przeciwnikowi na 30 tysiecznym stadionie dwa gole

bo to był POGROM
jakby Tofiki nie bawiły się w II połowie , to by było 5-0
Fantastycznie , strzeliliśmy 2 bramki na 30 tysięcznym stadionie , wszyscy na rynek !

Kupić Repke i niech nadupca w szatni ile wlezie . Niektórym chyba się w życiu za dobrze powodzi.
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 05.08.2010, 19:07
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Valerenga Oslo, Dynamo Tibilisi, Levadia Talli, Karabach Agdam? Tyle, czy coś przegapiłem. Aaaa i jeszcze mi powiedzcie kto za rok?
Nikt. A nawet jak ktoś będzie, to my kibice powinniśmy zawsze wierzyć i być za tym co wiślackie i bronić klubu. Babole sie zdarzaja nawet najlepszym. Oczywiscie, u nas juz dwa lata z rzedu. Ale jestem pewien ze gdyby nie kontuzja clebera i jakby nasze nowe nabytki mogly grac (chociaz nie widzialem ich na oczy, ale wierze w zarzad ze to dobre decyzje) to ten karabach bysmy przeszli.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

tofik napisał(a):Wyświetl post
Najśmieszniejsze jest, że za miesiąc si,ę wszyscy(no z małymi wyjątkami) będziecie spuszczać po meczach w lidze.
Skosimy jednego, drugiego ogórka i każdy będzie happy.
Jak co roku. O kompromitacjach będą nam przypominać kibice jednego czy drugiego skoszonego ogórka.

p.s.
I paralityk w Wiśle - Diaz
Vice-paralityk - Boguski
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Pogrom i żenada @krakfilm
Ty inny mecz widziałeś, bramka brożka po kiksie a boguskiemu podał azer...
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Czy tylko ja uważam, że tej drużynie brakowało przygotowania fizycznego?Byliśmy zdecydowanie wolniejsi od Azerów i przgraliśmy KAŻDY pojedynek biegowy.
Zastanówcie się teraz, czy to normalna sytuacja.

Zakład, że Wisła po 2, 3 kolejkach nabierze właściwego rytmu?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.08.2010, 19:08
krakfilm napisał(a):Wyświetl post

Z kim według Ciebie i jak wysoko byśmy musieli przegrać, żeby można było mówić o pogromie? Bo jak Azerowie pakują nam w 5 minut 3 gole i rozstrzygają sprawę awansu jeszcze w 1 połowie to dla mnie to jest właśnie pogrom.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Niepolomice napisał(a):Wyświetl post
Frajerem oni juz byli i nie wiem jak to nazwac..
Frajerami to oni byli już jak ich kupowaliśmy. Skąd zdziwienie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.08.2010 o godz. 19:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
loomp
Member

Od: 03.2004

kiedy i o której lądują w Balicach ?
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 05.08.2010, 19:10
AYALA napisał(a):Wyświetl post
nie było źle w drugiej połowie,bałem sie przy 3-0 że sie skończy kompromitacją np.5-0.

Jeszcze więcej darmowych ,4-rzędnych obcokrajowców i będziemy jak równy z równym walczyli z Azerami
Przeciez skonczylo sie kompromitacja

Tak na marginesie to powodzenia w zapelnianiu stadionu. Ja nie dam sie naciagac na bilet zeby ogladac SKOMPROMITOWANE PO RAZ KOLEJNY GWIAZDY I ICH GOWNIANA GRE jest milion lepszych i ciekawszych sposobow jak spedzic weekend.
Tak wiem zaraz bedzie ze jestem kibicem sukcesu dlatego uprzedzam zeby wszyscy kibice porazki i zenady nawet sie nie trudzili poruszac tego tematu.
Malinowy król malowanych róż
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.08.2010, 19:10
No to qrwa w niedziele się spotkamy z tymi gwiazdorkami...... I jak usłyszę, że nic się ni stało i że jesteśmy z Wami to się zerzygam.
Zarządowi dziękujemy za środek obrony..........
Gwiazdorkom dziękujemy za machanie rękami........
Kasperczakowi dziękujemy za ustawianie w obu meczach.........
Generalnie rzecz umując WSZYSCY WY∏ERDALAĆ!!
Yeahbane cwele od zarabiania kasy po STO TYSIĘCY MIESIĘCZNIE - to jest QRWA SKANDAL !!!
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 05.08.2010, 19:11
Będzie miał Cupiał nauczek nie sprzedawać dwóch obrońców na raz
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja uważam, że tej drużynie brakowało przygotowania fizycznego?Byliśmy zdecydowanie wolniejsi od Azerów i przgraliśmy KAŻDY pojedynek biegowy.

Pablo, nie jestes sam.

Odpekac w meczarniach ta runde i od zimy jedziemy z koksem po Mistrzostwo.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

O tym to już się nie przekonamy.Liga nie jest i nie będzie żadnym wyznacznikiem, takie mecze jak dziś, jak najbardziej ale to w najlepszym wypadku za rok.

Szkoda że Azerowie odpuścili i do tego potem każdy sobie chciał gola strzelić - tak 5, 6-0 to by oddawało to co na boisku się działo
Dawno nie widziałem drużyny przegrywającej 3-0 i kurczowo broniącej się przed stratą 4 bramki
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.08.2010, 19:12

Zdecydowanie. Oni fizycznie są kompletnie rozjebani przez Skorżę. Po prostu nie dawał im po dupie.Nic nie robią i nie mają siły biegać!
Tu potrzeba kogoś, kto postawi ich na nogi fizycznie.
A co do tego rytmu. Raczej będziemy grali z gorszymi paralitykami od siebie.
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

brakowalo wszystkiego. I przygotowania, i presingu, i checi, i umiejetnosci po trochu takze. No i brakowalo porzadnego trenera. kurde Heniek sam szubienice sobie ukrecil tymi dziwnymi decyzjami.
Ciekawe czy chociaz teraz pokaze jaja i poda sie do dymisji?
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

*******e to czy dostane bana czy co , ale mam już ****a serdecznie dość tych jebanych zmanierowanych cipek które się dają ruchać każdemu pod naszą banderą jaką jest WISŁA!!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Stary 05.08.2010, 19:13

Popieram w 100%

Nabierzemy rytmu a potem znowu będzie płacz że za często gramy, i oni chcą grać na zachodzie gdzie gra się sezony 1,5 raza dłuższe i mecze co 3 dni, no chyba że nie chcą wyjeżdżać.
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.08.2010, 19:13
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Będzie miał Cupiał nauczek nie sprzedawać dwóch obrońców na raz
Ja na jego miejscu bym to już dawno po*******ił..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów