|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szkoda że nikt nie słuchał moich apeli że trzeba kupić godnego obrońcę...macie waszego Kowalskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
3-2 bramka na otarcie łez.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dno dna.
10znaków |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Po tym meczu, żal mi dwóch piłkarzy przebywających na boisku - Jovanić i Małecki, za to że musieli brać udział w tym meczu, no i może Diaz'a, za to że musiał grać z przymusu na środku obrony...
Żal też mi Bogusława Cupiała, że musi oglądać to 'widowisko'. Nie wiem, jaką Kasperczak miał wizję taktyczną oraz decyzje zmian, nie wiem dlaczego nie wszedł Kirm, dlaczego zdjął Małeckiego który starał się jak mógł. Natomiast Boguski, Żuraw, nie wiem co oni robią w 1szym składzie. Pozdrawiam. ![]()
'Słowa mogą być jak promienie Roentgena; jeśli używać ich właściwie, przenikną wszystko. Czytasz i słowa cię przeszywają.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak się okazuje Karabachu gra zawodnik nieuprawniony do gry w pucharach, więc mamy walkowera.
Fuck Yeeeaaaaaaaaaah..........cholera obudziłem się... |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Gdyby był wynik 3:3, to byśmy przeszli?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ciszej nad tą trumną [*]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
głupie gadanie z tym karnym.. jakbyśmy mieli obrone, to by ten karny z pierwszego meczu nie wadził..
azerów powinniśmy przechodzić spacerem. wynik nie wygląda najgorzej.. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
tak chciałem powiedziec to Basałajowi. Zapewne gdyby usłyszał twoje podpowiedzi skorzystał by.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to kochani moderatorzy mozna w tym momencie zamknac i najlepiej usunac ten temat. Wisły w pucharach juz nie ma.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dobrze ze koniec tej meczarni ... jesli nie zmienimy trenera i kilku zawodnikow nie wypieprzymy na zbity pysk to liga i puchary w przyszlym sezonie to bedzie nieosiagalne
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brozki napewno bede majczyc, ze Azerowie mieli jeden strzal i wygrali mecz 3-0 hahahaha, debile
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jedyne co cieszy z tym 3-2, to że te szmaciarze z Gówna Wyb z Wawki nie mogą napisać o pogromie, choć bardzo by gnojki chciały.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli zgodnie z obietnicą muszą ściągnąć gacie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tak przegrana i remis nas premiują do dlaszych gier...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A jak sie nazywał ten niemiecki trener który miał przydomek "Kat" ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ciekawe co powie Basałaj, który dla przypomnienia w ostatnim wywiadzie stwierdził, że pozyskaliśmy klasowych zawodników.... - nikt ich na oczy nie widział jedynie z opowieści....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Prawda taka, ze a GLowy i Marcelo takie babole nie wpadaly tyle razy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyli zgodnie z obietnicą muszą ściągnąć gacie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak obi pomyslalem ze zaraz skoncza nam sie narodowosci ktore beda dla nas ogorkami. Kiedys bysmy powiedzieli o Azerach ze to ogorki a teraz juz nie wpada. Do tego estonczycy gruzini norwedzy. Za rok pewnie zleje nas ktos z Luxemburga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Valerenga Oslo, Dynamo Tibilisi, Levadia Talli, Karabach Agdam? Tyle, czy coś przegapiłem. Aaaa i jeszcze mi powiedzcie kto za rok?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja proponuje żeby komentatorzy w studiu, zakładali czarne krawaty gdy komentują występy w Europejskich Pucharach Polskich drużyn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie było źle w drugiej połowie,bałem sie przy 3-0 że sie skończy kompromitacją np.5-0.
Jeszcze więcej darmowych ,4-rzędnych obcokrajowców i będziemy jak równy z równym walczyli z Azerami |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale jak tak zjezdzamy wszystkich to zjedzmy i Cupiala...
Przeciez to on jest wlscicielem klubu wiec musi sie godzi na to co sie w nim dzieje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest, że za miesiąc si,ę wszyscy(no z małymi wyjątkami) będziecie spuszczać po meczach w lidze.
Skosimy jednego, drugiego ogórka i każdy będzie happy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|