|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a co na to fani z czech(ale nie Sparty)
Cytat:
![]() karny jak nic ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Czy ja wiem? W Poznaniu zagrali jeszcze słabiej niż u siebie, fakty są takie, że mieli raptem dwie sytuacje i jedną wykorzystali. U siebie owszem, momentami ładnie jechali, a ostatnie 15 minut to była już pełna dominacja Azerów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Proponuję niektórym przestać się napinać na Amikę, bo Wisła może się bardziej skompromitować jeżeli nie przejdzie Karabachu. Sparta mimo wszystko jest bardziej znaną drużyną. Oczywiście zgadza się, że Lech nic nie pokazał wczoraj i ani przez chwilę awans Sparty nie był zagrożony.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Lech Poznań, ma słaby skład, zmienników nie maja, moze 14 zawodnikow na podobny poziomie maja,
wydaje mi sie ze Lech wyladuje pod koniec rundy jesiennej na miejscu 4-6 jeszcze beda grac w 4 rundzie eliminacyjne LE, to tez ich dobije, na poczatku zlapia zadyszke i straca pare punktow w lidze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Wisła też nie ma najlepszego składu, zwłaszcza w obronie!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że te krzykacze z Poznania zrozumieją że mistrza zdobyli przypadkiem, bo im go Wisła podarowała...nic nie zrobili aby awansować do LM...zero transferów na czas...zapatrzyli się na Wisłę...ale co tam u nas w Polsce to standard, działacze patrzą jak zarobić a co drużyna będzie sobą reprezentować mają gdzieś...lepiej sprzedać grajka za 4 mln niż zarobić 8 za wejście do pucharów
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Co do Amiki - oni urządzali sobie zbiorową masturbację wraz z tymi patałachami co nie mają napletków, gdy Wisła zaliczała wtopy więc nabijanie i napinanie się na nich jest obecnie w bardzo dobrym tonie I wcale nikt nie musi się ze mną zgadzać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
No chyba nie mozna tak upraszczac. Lewandowski byl strzelcem a nie playmakerem. W takim meczu jak wczoraj tez by nic nie ustrzelil bo po prostu nie mialby sytuacji. Lech jest bez formy jak my rok temu, co nie oznacza ze bedzie taki przez caly sezon. Jak kazda druzyna, a szczegolnie w Polsce, wahania formy sa czesto ekstremalne. Wystarczy przypomniec np jak zaczynal Zaglebie Lubin w zeszlym sezonie albo Belchatow.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szef Wisły dzisiaj na meczu w Baku ciekawe czy w razie przegranej Wisły najsłabsze ogniwa tego meczu miały by odejść z Kasperczakiem i czy jeśli powróci Mielcarski zapadną jakieś zmiany kadrowe w sztabie albo w drużynie w razie W ktoś będzie musiał zapłacić za porażke aczkolwiek jestem dobrej myśli w końcu to za czasów Kasperczaka Wisła błyszczała w europejskich pucharach i podbijała europejskie stadiony i mam nadzieje że i tym razem Wisła pokaże Ruchowi i Lechowi jak zwyciężać i podbijać europejskie stadiony mają inaczej mówiąc wczoraj pogrzeb Amiki dzisiaj wesele Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po wczorajszym meczu dochodze do wniosku że jedynie Smuda prowadząc nasze drużyny klubowe (Widzew,Wisła,Lech) nie kompromitował sie w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dla mnie wyjaśnienie postawy Amiki jest dość prozaiczne. Ten zespół nie ma trenera, bo Zielińskiego za takiego nie uważam. Wygranie ligi było składową wielu czynników, czyli przygotowania od strony taktycznej i motorycznej przez Smudę, jak i słabość rywali w poprzednim sezonie. W chwili obecnej wychodzą na jaw braki Zielińskiego i wydaje mi się, że jego byt trenerski jest mocno zagrożony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
ech, na to bym nie wpadł, także... Dziekujemy Ci Danie Petresku za przygotowanie motoryczne, dzieki czemu mieliśmy mistrzostwo w 2009 roku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się czyta te zachwyty nad Smudą to rzygać się chce...
Nie wiem co wy macie do tego Zielińskiego?(oprócz tego, że jest trenerem Kuchenek) Przyszedł swego czasu do Wodzisławia i nagle Odra miała bodajże serie 7 zwycięstw z rzędu. Z Groclinem zajął 3 miejsce w lidze. Dopóki trenowal Polonie to byli w czołówce.Odszedł i drużyna się posypała. Poprostu solidny trener.Niektórzy są od niego gorsi, a niektórzy lepsi(tych jest mniej). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Ja tam wolę Petrescu, Smudę, czy Okukę - trenerów, którzy nie klepią po tyłkach piłkarzy-panienek, a dają im porządny wycisk. Nie pamiętam jakoś żeby w pucharach 2 lata temu piłkarzom Amiki brakowało sił w 60 minucie meczu, gdzie grali mecz za meczem. Obecnie ich forma wygląda tragicznie, a wszystko próbuje się zwalić na "komitet transferowy", nierówną murawę i piłkarzyków. A to wciąż jedna z najmocniejszych, a przede wszystkim najrówniejsza paka w lidze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rozczarowała mnie Amica, pełne rozeznanie będzie za kilka godzin ale narazie ot wygląda bardzo podobnie jak u nas, z tym że u nas kompletnie rozbita obrona a u nich w zasadzie skład który zdobył mistrza.
Ok Lewandowskiego brak ale Lewandowski to był gość do wykańczania akcji a u nich nawet co wykańczać nie ma. Tak więc na teraz to ja między nami a nimi żadnej różnicy nie widzę - nawet ich mecze a nasz na razie 1 mecz, w zasadzie z drużynami prezentującymi ten sam poziom, były bardzo podobne. A co do tego że oni w krótkim czasie zgarnęli z 8 mln euro za Murawskiego i Lewandowskiego i w zasadzie nikogo nie kupili to nie wiem jak to tłumaczyć.Może faktycznie brak skautingu i rozeznania dał o sobie znać a może Rutkowskiego dorwał syndrom kasy na koncie - Dotąd dokąd ta kasa ma być teorii to tak - pełna chęć reinwestycji a jak już się pojawi to żal dupę ściska.To jest dziwne że nie czarujmy się - przy takim bumie jaki tam niewątpliwie jest, kończącym budować się stadionie który może być w większości zapełniony, sponsorach...grzechem było olać sprawę, szczególnie że Rutkowski widział co jest grane. Zeszły rok - Levadia,Debreczyn,Sofia - ten rok Baku,bardzo słaba Sparta....kto ostatni zobaczymy ale ciężko wymyśleć sobie łatwiejszą drogę do LM. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jakie to hasło lansowali kibice balona rok temu?
Wiem! Liga Mistrzów - nie dla idiotów . Wypada potwierdzić. Co mówił prezes balona Kadziński? Wiem! Prawdziwa zabawa zacznie się w Lidze Mistrzów Więcej pokory baloniarze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
macie moze jakis link do internetowej transmisji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sorry ale nie moge tego gowna ogladac. Obrona jak z jakiegos czeskiego filmu. To jest zenada. Nie mowie ze ktokolwiek z naszej ligi by lepiej sie zaprezentowal ale ogladac ten mecz to jak wsadzic sobie dlugopis w oko.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie sądziłem że dożyje kiedyś takich czasów w których jakieś dziadowskie tofiki z Azerbejdżanu będą nas lały jak chcą...
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dramat...
Więcej się nie da napisać. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wstyd i kompromitacja, ale czy można było oczekiwać czegoś więcej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
haha, napierd*laja sie na trybunach :E
Brawo Jaga, walczyc (na boisku ofkors). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
cholera
liczyłem na jakieś punkty do rankingu a tak na serio... POWTARZAM: Wisła: dwa strzały w dwa kolana: Głowacki. Marcelo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Diaz to nie stoper, Kowalski nie ten kapelusz, nie mam do nich żalu. Pietia który zawalił co najmniej dwie bramki w dwumeczu powinien posiedzieć na ławeczce albo można go opchnąć jak będzie jakaś oferta. Nasi zaczęli dużo lepiej niż na Hutniku nawet się cieszyłem że Azerowie nie murują bramki, a oni po prostu wyszyli po swoje, nie mamy obrony i tyle.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pogrom to może być w Wiedniu, czerwo dla Ruchu i już 2-0
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
jest jakaś transmisja edit: "Przerwa w meczu, nasi kibice przedostają się na sektor buforowy, zabierając flagę Arisu zawieszoną na płocie..." ze strony jagi(live)
Ostatnio edytowane przez A.C.A.B : 05.08.2010 o godz. 19:55.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|