The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 14:56
Above napisał(a):Wyświetl post
Miał ktoś do czynienia z Fiatem Stilo?
Konkretnie chodzi mi o wersje Abarth z silnikiem 2.4 benzyna, 170KM.
Wiadomo jakie są opinie o Fiatach, dlatego proszę o jakieś opinie dot. tego modelu.
opinie o samochodach są mniej więcej takie:
popsuł sie niemiecki,to wina dróg,zlego paliwa,albo mial przekręcony licznik.popsuł sie francuz albo wloch czy inny koreańczyk,to wiadomo-ch...nia.
ja zrobilem kilakset tysiecy mercedesem,ponad 200 tyś fiatem i ok 150 tys citroenem,oprócz tego teraz ford wczesniej inne samochody i powiem,ze jak na razie najmniej dołozyłem do fiata i okazał sie najbardziej niezawodny.najdrożej wyszedl mnie merol,który oprócz tego,ze mial najwiecej usterek,to tez i naprawy były najdrozsze.
co do stilo-mój kuzyn zdziera juz drugiego (roczne przebiegi po ok 80 tyś) i żaluje że trzeciego nie kupi bo produkcja zakończona.faktem jest,że uzywa 1.9 JTD.jednego z najlepszych diesli jesli nie najlepszego.
tej benzynówki o której piszesz nie znam,ale chyba podobne były w alfie.wg mnie stilo to najbardziej niedoceniony samochód .
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów