|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A czy przy wnętrzu D są wogóle na obecną chwilę prowadzone jakieś prace? Bo chyba zlecono to w końcu Polimexowi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A tymczasem podwieszono konstrukcję pod telebim na zachodniej..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale o co chodzi dokładnie ztą D przecież na mecz z USA wchodziłem normalnie po schodach no i z tego co pamiętam kibelki też były
Ostatnio edytowane przez Kotwa : 03.08.2010 o godz. 20:59.
![]()
Tylko Wisła TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pytanko. Czy już gdzieś oficjalnie ogłoszono, że prezydent nie musi odpowadać na interpelację? Zniesiono ten obowiązek? Bo z tego co mi się wydaje termin pierwszej juz dawno minął a właśniej w niej było wiele kluczowych pytań.
Panie Darku, jeśli prezydent nie odpowiada na interpelację (nie mówimy tu już nawet o odpowiedzi w terminie) jakie Pan, jako poseł ma narzędzia bo to zmienić/przyspieszyć? Czy coś takiego w ogóle przysługuje posłom? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Biegi są przecież rozdzielone podestami, szerokość schodów oraz ich ilość jest zaprojektowana tak aby umożliwić ewakuację, umieszczenie tymczasowego oświetlenia również nie jest barierą nie do przeskoczenia, a jako sanitariaty można wykorzystać mobilne toalety. Nie wydaje się to być nierealne.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Z tego co wiem z przygotowań do matury z wiedzy o społeczeństwie, to w parlamencie każdy ma prawo złożyć interpelacją a obowiązkiem pytanego jest udzielić na nie odpowiedzi w ciągu 21 dni od daty złożenia tej interpelacji. Ale nie wiem czy podobnie ma się sprawa jeśli idzie o prezydentów miast. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja tam ostatnio składałem zapytanie do ZIKITu odnosnie rezygnacji z granitu przy stadionie Wisły. Ku mojemu zaskoczeniu odpisali, że wcale nie zrezygnowano tylko odstąpiono do czasu az inwestor będzie miał środki finansowe.... czyli zrezygnowano
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 03.08.2010 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mi osobiscie, sprzedaż nazwy stadionu, gdyby chociaż część kasy szła do klubu, no ale tak jak dziennikarz napisał w ostatnim akapicie, jest to dosyć delikatna sprawa.
Bo przecież nikt sobie nie wyobraża obiektu z pewną nazwą np producenta żarówek... ![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 04.08.2010 o godz. 00:12.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Najpierw, niech oni skończą ten stadion. W chwili obecnej wątpię, aby znalazł się sponsor, który wyłoży grubą kasę za nazwę nieskończonego obiektu ze "świetną" opinią.
Po skończeniu budowy, jeśli Wisła będzie się dobrze prezentować, to będzie można trochę kasy na tym wytrzepać. Tylko nie łudźcie się, że pieniądze pójdą do kasy klubu, no way... |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Korona stadionu na dobre wpisala sie w panorame miasta.
kliknij na zdjecie by powiekszyc http://adamwalanus.pl/krakow/ap0708au.jpg @ Tomy Zdjecie tylko przeklejam i nie wiem skad bylo robione.
Ostatnio edytowane przez KuKoC : 04.08.2010 o godz. 18:56.
![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
KuKoC skąd zrobione zdjęcie?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Zdjęcie nie jest zrobione z Krzemionek ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na krzemionkach to jest ta wieża TV w lewym górnym rogu. Na stronie autora podane jest ze fotka robiona z kopca Krakusa.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przepraszam ale niech mnie ktoś oświeci
W przypadku gdyby Wisła została operatorem CAŁEGO stadionu to dlaczego to nie klub a miasto miałoby prawo do sprzedania nazwy stadionu i czerpania z tego tytułu profitów? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
4 sierpień - 3 maszty oświetleniowe, brak podwieszonego oświetlenia pod dachem, chyba już nikt nie łudzi się że na 9 sierpnia boisko będzie oświetlone z 2 stron....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Może jak przejdziemy Azerów to postawią rusztowanie i na nim umieszczą tymczasowe oświetlenie. Coś na wzór w poznaniu tylko że w jednym narożniku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie odnośnie wielkości pomieszczeń biurowych, czy wszystkie biura są tej samej wielkości czy są tam mniejsze i większe biura? http://www.stadionwisly.info/dane_te...buna_wschodnia z tego wynika ze na poziomie +15 są pomieszczenia średnio 45metrowe, a na poziomie +5 ~30metrowe.
btw. I jeszcze lekki offtop: jakie są ceny wynajmu biur w okolicy stadionu ?
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 04.08.2010 o godz. 15:31.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|