The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2010, 13:08
sambo napisał(a):Wyświetl post
Nie proszę o to, żebyście ruszyli mózgiem i popatrzyli na to w miarę obiektywnie - proszę o to, żebyście nie uzewnętrzniali swoich prymitywnych skłonności do "wstydzenia sie za Polskę" - bo jesteście naprawdę żałośni
Czasami, ekhm, czesto jest sie za co wstydzic.
Listek
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 03.08.2010, 13:11
ee kreseq - bez przesady.

Wszystkim zatroskanych o stan śmiechu na świecie nad Polską informuję, że warunki pierwotnej umowy zostały złamane nie przez tych moherów a przez tych którzy chcą krzyż usunąć, bo stanęło na tym, że krzyż tam ma być do momentu wybudowania pomnika.

Natomiast towarzystwo chce wykurzyć krzyż a pomnika nie wybuduje bo jak już wpsomniał architekt miasta pomnik tam nie pasuje ze względu na he he he zabytkowy charakter przestrzeni.

Nie proszę o to, żebyście ruszyli mózgiem i popatrzyli na to w miarę obiektywnie - proszę o to, żebyście nie uzewnętrzniali swoich prymitywnych skłonności do "wstydzenia sie za Polskę" - bo jesteście naprawdę żałośni
zalosni sa tylko i wylacznie te oszolomy spod krzyza, pis ktory stymuluje to cala zenade i ludzie ktorzy bronia jednych i drugich. fanatyzm religijny. nic wiecej. juz nawet ksiezy od ubkekow zaczeli wyzywac. paranoiczny katotaliban. terroryzm religijny. jak zwal tak zwal.
michu-k
Senior Member

Stary 03.08.2010, 13:13
Kreseq, blisko masz, weź lawetę i podbij w nocy po ten krzyż. Chciałbym zobaczyć miny tej hołoty. Wychodzą rano z namiotów a krzyża... nie ma
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.08.2010, 13:15
Taka mała dygresja

Cytat:
Coście s****ysyny uczynili z ta krainą?
Pomieszanie katolika z manią postkomunistyczną
Ci modlący się co rano i chodzący do kościoła
Chętnie by zabili ciebie tylko za kształt twego nosa
Kazik Staszewski
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 03.08.2010, 13:16
Jestem asteista ale krzyza ruszac nie bede. Potem by mnie ktos zlikwidowal
W nocy bedzie wiecej ludzi. Niedlugo dojada z Pomorza i Slaska...W nocy zero szans na akcje. Dodatkowo przewiduje miasteczko namiotowe :/

Mam bardzo blisko ale na szczescie oddziela mnie od tego miejsca gdzies 3-4 km

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.08.2010, 13:17
Jak stawiali ten krzyż to już wiedziałem, że będzie z tego kabaret. Sam krzyż jako krzyż jest tu nieistotny, ale dla tych ludzi to symbol tego, że w tym miejscu rozpoczęła się martyrologia Lecha Kaczyńskiego i traktuje się je jako ostatni przytułek IV RP. Najgorsze jest to, że te hasła o upadku Polski i powrocie PRL są pisanie świadomie i będą nam towarzyszyły przez następne lata.

PS. Ja w tej chwili mam 2km pod pałac, ale nie zamierzam się tam wybierać bo nie lubię takiej szopki, gdzie jest więcej gapiów niż protestujących.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 03.08.2010 o godz. 13:19.
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.08.2010, 13:19
Białe kaski wprowadzić i po krzyku

A tak poważnie, to ja się pytam gdzie byli księża? Gdzie biskupi? No bo chyba nie mówimy o tych dwóch młodziakach ledwo po seminarium? Kler jak zwykłe umywa rączki.
the end
QBAS
Senior Member

Stary 03.08.2010, 13:20
Katolicy, k....
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.08.2010, 13:20
Ale tak odchodząc na bok od tej całej sprawy z krzyżem, to jak widzę kwiat intelektu polskiego w akcji wraz ze strażą miejską walczącą z tym tłumem to mi się śmiać chciało. Taka bezradność
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.08.2010, 13:21
Natomiast towarzystwo chce wykurzyć krzyż a pomnika nie wybuduje bo jak już wpsomniał architekt miasta pomnik tam nie pasuje ze względu na he he he zabytkowy charakter przestrzeni.
Twoim zdaniem pomnik pasuje tam jak ulał?

Pomnika nikt nie zbuduje bo wyglądałby on tam jak pół dupy zza krzaka... Pomnik na pomniku... Ale za to tablica... Czemu nie... Wbudować w chodznik, tam gdzie stał krzyż i będzie ok...

Choć zapewne znów się nie spodoba, bo za skromnie, bo nie taki napis jakby chcieli, bo marmur nie taki jakby chcieli... Zaczyna się nam swoiste neverending story...

Postawmy mu też pomnik na rynku w Krakowie dla upamiętnienia tłumów, którę się na owym pogrzebie zebrały.. Najlepiej tak z 10 metrów od Mickiewicza w stronę Mariackiego... Tam będzie jak ulał... Grupa krakowskich obrońców godności prezydenta czyściłaby go z gołębich gówien... Sielanka.
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 03.08.2010, 13:24
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Białe kaski wprowadzić i po krzyku

A tak poważnie, to ja się pytam gdzie byli księża? Gdzie biskupi? No bo chyba nie mówimy o tych dwóch młodziakach ledwo po seminarium? Kler jak zwykłe umywa rączki.
Biskupi bali się właśnie tego, że zostaną wygwizdani i wyzwani od komuchów, więc asekuracyjnie wysłali kilku młodych księży, którzy wyglądali na najbardziej przerażonych całą sytuacją ze wszystkich obecnych. To zalatuje mi tchórzostwem i obłudą niestety:(

St@chu pomysł z pomnikiem w Krakowie odpada niestety. Wtedy byś się np. nie mógł Lecha w ogródku na Rynku napić.
Ostatnio edytowane przez pikey : 03.08.2010 o godz. 13:27.
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

http://apps.facebook.com/obroncakrzyza - Nie damy krzyza Pocieszne.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
QBAS
Senior Member

St@chu, w zasadzie to można by go na miejscu Mickiewicza strzelić. W końcu ten już się "opatrzył", a i nie wiadomo czy to patriota przed duże "P" był na pewno... :]
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.08.2010, 13:25
Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską !
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 03.08.2010, 13:26
Szkoda że nie żyjemy w jakiejś Ugandzie czy Kongo,przynajmniej by ich tam wszystkich wystrzelali co do jednego "katolika"
QBAS
Senior Member

Stary 03.08.2010, 13:27
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że nie żyjemy w jakiejś Ugandzie czy Kongo,przynajmniej by ich tam wszystkich wystrzelali co do jednego "katolika"
Ale wtedy transmisji live byś nie miał ;]
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 03.08.2010, 13:28
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Twoim zdaniem pomnik pasuje tam jak ulał?

Pomnika nikt nie zbuduje bo wyglądałby on tam jak pół dupy zza krzaka... Pomnik na pomniku... Ale za to tablica... Czemu nie... Wbudować w chodznik, tam gdzie stał krzyż i będzie ok...

Choć zapewne znów się nie spodoba, bo za skromnie, bo nie taki napis jakby chcieli, bo marmur nie taki jakby chcieli... Zaczyna się nam swoiste neverending story...

Postawmy mu też pomnik na rynku w Krakowie dla upamiętnienia tłumów, którę się na owym pogrzebie zebrały.. Najlepiej tak z 10 metrów od Mickiewicza w stronę Mariackiego... Tam będzie jak ulał... Grupa krakowskich obrońców godności prezydenta czyściłaby go z gołębich gówien... Sielanka.
argumentum ad absurdum i nic więcej.

Bicie piany i bezsensowna argumentacja
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.08.2010, 13:43
argumentum ad absurdum i nic więcej.

Bicie piany i bezsensowna argumentacja
Wiesz dobrze że ma 100% racji a sie zgrywasz. Dokładnie tak to będzie wyglądało jak napisał.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
sambo
dziarski chłop

Stary 03.08.2010, 13:48
Bo nie lubi Kaczyńskiego nie? To jest podstawowy wyznacznik racji w tym narodzie.

Ktoś jest porządny bo głosował za PO i ma bonusa na starcie - także złote myśl takiej osobyi wyglądają inaczej.

Najlepszym przykładem jest Niesiołowski - kiedyś oszołom i prostak stawiany na równi z tuzami oszołomstwa jak Macierewicz w jednym szeregu - dziś zajebisty gościo.

Jestem ciekaw co byłoby gdyby Palikot należał do PISu - już widzę oburzenie St@cha i wam podobnym - teksty o sk**e Jara że go w partii trzyma.

Dochodzę do wniosku, że klasyczny wykształciuch jest w stanie naprawdę żreć sam suchy chleb i pić wodę byleby nie rządził Kaczyński - to jest grube zaburzenie psychiczne
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Listek
Junior Member

Stary 03.08.2010, 13:51
@sambo to co ty tu jeszcze robisz? trzeba bylo bronic krzyza w Warszawie. dla ciebie nielubienie Kaczynskiego to juz z kims cos musi byc nie tak i pod tym katem oceniasz ludzi. Nie lubi kaczora - wykrztalciuch. W takim razie ty jestes moher.

PS. zastanawiam sie czy ci ludzie nie pracuja? nie maja co robic? tylko wystawac tygodniami pod krzyzem i pitolic do siebie glupoty(opowiesci ze dziadek komorowskiego byl bolszewikiem i mordowal polakow) a potem wyzywac ludzi od nierobow? za duzo czasu maja i szukaja dziury w dupie.
Ostatnio edytowane przez Listek : 03.08.2010 o godz. 13:55.
sambo
dziarski chłop

Stary 03.08.2010, 13:57
ok jestem moherem

Nie w tym problem - problemem jest płytkość tego sporu. Bo rzecz nie w tym co się mówi - a kto mówi - a to jest patologia gruba, która ciągnie ten kraj na samo dno.

Przez takie toczenie sporu przez 20 lat rządzą te same "mordy moje" z Kaczyńskim i Tuskiem włącznie dla których jedynym celem jest przetrwanie na stołku a nie dobro kraju.

Bo kto ma sie pytać o dobro kraju - skoro pytającym jest wykształciuch albo moher.
Listek
Junior Member

Stary 03.08.2010, 14:02
ok jestem moherem

Nie w tym problem - problemem jest płytkość tego sporu. Bo rzecz nie w tym co się mówi - a kto mówi - a to jest patologia gruba, która ciągnie ten kraj na samo dno.

Przez takie toczenie sporu przez 20 lat rządzą te same "mordy moje" z Kaczyńskim i Tuskiem włącznie dla których jedynym celem jest przetrwanie na stołku a nie dobro kraju.

Bo kto ma sie pytać o dobro kraju - skoro pytającym jest wykształciuch albo moher.
hmm zgadzam sie w sporej czesci twojej wypowiedzi.
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.08.2010, 14:03
Sambo daj juz spokoj. To tak jakbys probowal cos wytlumaczyc psu, niby slucha, a nic z tego co mowisz nie zrozumie. Po prostu dwa rozne poziomy . Jak sobie poczytasz te ich posty, to zrozumiesz, ze to po prostu nienawisc w czystej postaci. Sfrustrowani codziennoscia, musza w jakis sposob wyladowac swoje emocje, najlepiej na jakims konkretnym obiekcie. Tak bylo z Kaczynskim, tak teraz jest z Krzyzem. A jeszcze bardziej podjudza ich fakt iz, nic nie moga w tym temacie zrobic.
Coglin
Senior Member

Stary 03.08.2010, 14:04
cale szczescie, ze w Krakowie odrazu zwineli krzyz z parku Jordana, czy gdzie on tam stal. jakby czekali to tez by byly takie cyrki jak w Warszawie.
jak patrze na tych ludzi ("obroncow") to odrazu mi sie kojarza z wiecami Hamasu czy jakis Talibow. tylko kalachow im jeszcze brakuje.

carpenter:
Wisła Kraków
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.08.2010, 14:05
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Czasami, ekhm, czesto jest sie za co wstydzic.
chłopie weź daj se na wstrzymanie bo wstyd to Ty robisz kibicom Wisły nie tylko w tym temacie ...

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Listek
Junior Member

Stary 03.08.2010, 14:09
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Sambo daj juz spokoj. To tak jakbys probowal cos wytlumaczyc psu, niby slucha, a nic z tego co mowisz nie zrozumie. Po prostu dwa rozne poziomy . Jak sobie poczytasz te ich posty, to zrozumiesz, ze to po prostu nienawisc w czystej postaci. Sfrustrowani codziennoscia, musza w jakis sposob wyladowac swoje emocje, najlepiej na jakims konkretnym obiekcie. Tak bylo z Kaczynskim, tak teraz jest z Krzyzem. A jeszcze bardziej podjudza ich fakt iz, nic nie moga w tym temacie zrobic.
czym niby ja jestem sfrustrowany? nie podoba mi sie mieszanie panstwa z kosciolem i o tym pisze. czy jestem tym sfrustrowany? nie. bo niby czemu. I co ci sie nie podoba w poziomie moich wypowiedzi? sfrustrowany mozesz byc ty ze jarek nie wygral, ze pis przegral wybory, ze ... tu sobie wpisz cokolwiek. a co do moich frustracji to sie odstosunkuj bo mnie nie znasz i pojecia nei masz o czym gadasz.
michu-k
Senior Member

Stary 03.08.2010, 14:18
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
chłopie weź daj se na wstrzymanie bo wstyd to Ty robisz kibicom Wisły nie tylko w tym temacie ...
Nie zabronisz mi pisać tego co myślę, i nie zabronisz mi mieć własnego zdania. Możesz się pocić i uderzać w moją stronę na forum a po mnie to spływa
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 03.08.2010, 14:19
Cytat:
czy jestem tym sfrustrowany? nie.
Masz rację, nie jesteś
Zobacz sobie ton wypowiedzi ostatnich Twoich 5 wpisów...

Zrelaksuj się chłopie, bo zejdziesz przy tym prównywaniu katolików z talibami...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Listek
Junior Member

Stary 03.08.2010, 14:20
tych oszolomow pod krzyzem nazywasz katolikami? gratuluje
sambo
dziarski chłop

Stary 03.08.2010, 14:26
Listek - piszesz, że zgadzasz sie ze sporą częścią wypowiedzi po czym wypalasz z oszołomami -

oczywiście, że ci oszołomi nie są katolikamipowiedziałbym nawet więcej ci ludzie są złodziejami! - I pijakami! bo każdy pijak to złodziej!!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów