|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kreseq, blisko masz, weź lawetę i podbij w nocy po ten krzyż. Chciałbym zobaczyć miny tej hołoty. Wychodzą rano z namiotów a krzyża... nie ma
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taka mała dygresja
Cytat:
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jestem asteista ale krzyza ruszac nie bede. Potem by mnie ktos zlikwidowal
W nocy bedzie wiecej ludzi. Niedlugo dojada z Pomorza i Slaska...W nocy zero szans na akcje. Dodatkowo przewiduje miasteczko namiotowe :/ Mam bardzo blisko ale na szczescie oddziela mnie od tego miejsca gdzies 3-4 km ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak stawiali ten krzyż to już wiedziałem, że będzie z tego kabaret. Sam krzyż jako krzyż jest tu nieistotny, ale dla tych ludzi to symbol tego, że w tym miejscu rozpoczęła się martyrologia Lecha Kaczyńskiego i traktuje się je jako ostatni przytułek IV RP. Najgorsze jest to, że te hasła o upadku Polski i powrocie PRL są pisanie świadomie i będą nam towarzyszyły przez następne lata.
PS. Ja w tej chwili mam 2km pod pałac, ale nie zamierzam się tam wybierać bo nie lubię takiej szopki, gdzie jest więcej gapiów niż protestujących.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 03.08.2010 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Białe kaski wprowadzić i po krzyku
A tak poważnie, to ja się pytam gdzie byli księża? Gdzie biskupi? No bo chyba nie mówimy o tych dwóch młodziakach ledwo po seminarium? Kler jak zwykłe umywa rączki. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Katolicy, k....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ale tak odchodząc na bok od tej całej sprawy z krzyżem, to jak widzę kwiat intelektu polskiego w akcji wraz ze strażą miejską walczącą z tym tłumem to mi się śmiać chciało. Taka bezradność
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Pomnika nikt nie zbuduje bo wyglądałby on tam jak pół dupy zza krzaka... Pomnik na pomniku... Ale za to tablica... Czemu nie... Wbudować w chodznik, tam gdzie stał krzyż i będzie ok... Choć zapewne znów się nie spodoba, bo za skromnie, bo nie taki napis jakby chcieli, bo marmur nie taki jakby chcieli... Zaczyna się nam swoiste neverending story... Postawmy mu też pomnik na rynku w Krakowie dla upamiętnienia tłumów, którę się na owym pogrzebie zebrały.. Najlepiej tak z 10 metrów od Mickiewicza w stronę Mariackiego... Tam będzie jak ulał... Grupa krakowskich obrońców godności prezydenta czyściłaby go z gołębich gówien... Sielanka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
St@chu pomysł z pomnikiem w Krakowie odpada niestety. Wtedy byś się np. nie mógł Lecha w ogródku na Rynku napić.
Ostatnio edytowane przez pikey : 03.08.2010 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://apps.facebook.com/obroncakrzyza - Nie damy krzyza
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
St@chu, w zasadzie to można by go na miejscu Mickiewicza strzelić. W końcu ten już się "opatrzył", a i nie wiadomo czy to patriota przed duże "P" był na pewno... :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda że nie żyjemy w jakiejś Ugandzie czy Kongo,przynajmniej by ich tam wszystkich wystrzelali co do jednego "katolika"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Bicie piany i bezsensowna argumentacja ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiesz dobrze że ma 100% racji a sie zgrywasz. Dokładnie tak to będzie wyglądało jak napisał.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
Bo nie lubi Kaczyńskiego nie? To jest podstawowy wyznacznik racji w tym narodzie.
Ktoś jest porządny bo głosował za PO i ma bonusa na starcie - także złote myśl takiej osobyi wyglądają inaczej. Najlepszym przykładem jest Niesiołowski - kiedyś oszołom i prostak stawiany na równi z tuzami oszołomstwa jak Macierewicz w jednym szeregu - dziś zajebisty gościo. Jestem ciekaw co byłoby gdyby Palikot należał do PISu - już widzę oburzenie St@cha i wam podobnym - teksty o sk**e Jara że go w partii trzyma. Dochodzę do wniosku, że klasyczny wykształciuch jest w stanie naprawdę żreć sam suchy chleb i pić wodę byleby nie rządził Kaczyński - to jest grube zaburzenie psychiczne ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
@sambo to co ty tu jeszcze robisz? trzeba bylo bronic krzyza w Warszawie. dla ciebie nielubienie Kaczynskiego to juz z kims cos musi byc nie tak i pod tym katem oceniasz ludzi. Nie lubi kaczora - wykrztalciuch. W takim razie ty jestes moher.
PS. zastanawiam sie czy ci ludzie nie pracuja? nie maja co robic? tylko wystawac tygodniami pod krzyzem i pitolic do siebie glupoty(opowiesci ze dziadek komorowskiego byl bolszewikiem i mordowal polakow) a potem wyzywac ludzi od nierobow? za duzo czasu maja i szukaja dziury w dupie.
Ostatnio edytowane przez Listek : 03.08.2010 o godz. 13:55.
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
ok jestem moherem
Nie w tym problem - problemem jest płytkość tego sporu. Bo rzecz nie w tym co się mówi - a kto mówi - a to jest patologia gruba, która ciągnie ten kraj na samo dno. Przez takie toczenie sporu przez 20 lat rządzą te same "mordy moje" z Kaczyńskim i Tuskiem włącznie dla których jedynym celem jest przetrwanie na stołku a nie dobro kraju. Bo kto ma sie pytać o dobro kraju - skoro pytającym jest wykształciuch albo moher. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sambo daj juz spokoj. To tak jakbys probowal cos wytlumaczyc psu, niby slucha, a nic z tego co mowisz nie zrozumie. Po prostu dwa rozne poziomy . Jak sobie poczytasz te ich posty, to zrozumiesz, ze to po prostu nienawisc w czystej postaci. Sfrustrowani codziennoscia, musza w jakis sposob wyladowac swoje emocje, najlepiej na jakims konkretnym obiekcie. Tak bylo z Kaczynskim, tak teraz jest z Krzyzem. A jeszcze bardziej podjudza ich fakt iz, nic nie moga w tym temacie zrobic.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cale szczescie, ze w Krakowie odrazu zwineli krzyz z parku Jordana, czy gdzie on tam stal. jakby czekali to tez by byly takie cyrki jak w Warszawie.
jak patrze na tych ludzi ("obroncow") to odrazu mi sie kojarza z wiecami Hamasu czy jakis Talibow. tylko kalachow im jeszcze brakuje. carpenter: ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
chłopie weź daj se na wstrzymanie bo wstyd to Ty robisz kibicom Wisły nie tylko w tym temacie ...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Zobacz sobie ton wypowiedzi ostatnich Twoich 5 wpisów... Zrelaksuj się chłopie, bo zejdziesz przy tym prównywaniu katolików z talibami... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
tych oszolomow pod krzyzem nazywasz katolikami? gratuluje
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
Listek - piszesz, że zgadzasz sie ze sporą częścią wypowiedzi po czym wypalasz z oszołomami -
oczywiście, że ci oszołomi nie są katolikamipowiedziałbym nawet więcej ci ludzie są złodziejami! - I pijakami! bo każdy pijak to złodziej!!! ![]()
|
|
|