The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
killabeez
Junior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2010, 10:06
Z oceną transferów, przygotowań, etc. poczekajmy do czwartku. Koło godziny 20(?) będziemy wiedzieć gdzie jesteśmy. Mam nadzieję że wszystko magicznie wypali. Brożek się obudzi, Żurawski będzie się starał, Boguski będzie miał farta do dobrego ustawiania się (jak w zeszłym sezonie po odejściu Skorży), Łobo zagra jak z Lechią, Jirsak nagle zacznie grać jak Nedved, Sobolewski w dzień meczu będzie się czuł jakby miał 6 lat mniej, Cleber się wykuruje etc. Wisła jest klubem ze wspaniałymi kibicami i wspaniałą tradycją, dlatego los w końcu musi się do nas uśmiechnąć! Prawda

Naprawdę wierzę w nasze zwycięstwo, co więcej, czuję że będziemy grać w fazie grupowej LE . Nie wyobrażam sobie kolejnej powtórki z Levadii.

Obstawiam pewne 2-0 dla nas, a co mi tam. Jeśli się mylę, to możecie po meczu triumfować i cieszyć się z tego jak słabi jesteśmy i jak to wielu z was miało rację.
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 03.08.2010, 10:10
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Niekoniecznie.

W nastepnej rundzie trafimy na kogos lepszego od nas, wiec bedziemy mogli grac z kontry - a to najbardziej lubimy i jako tako potrafimy.
A ja myślałem tyle lat, że Wisła Kasperczaka to preferuje grę atakiem pozycyjnym oraz ofensywną i atrakcyjną piłkę. Całe życie człowieka oszukują.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

grogoriogreg
Senior Member

Stary 03.08.2010, 10:24
Przecież Wisła w ogóle nei potrafi wyprowadzać kontrataków. Nie dziwię się, jeśli 11 piłkarzy jest w polu karnym przy rzucie rożnym dla rywala...
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.08.2010, 10:27
Niedługo będzie jak na Estonii. Czyli żadna telewizja nie będzie zainteresowana pokazywaniem badziewia
A co do meczu, coś mi podpowiada, że będzie dobrze. To pewnie ta głupia miłość do Wisły. Bo obiektywnie patrząc, to nam wleją.
Jednak wybieram bramkę nr 1 i mówię, że ich pykniemy z jakiejś kontry.
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.08.2010 o godz. 10:30.
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.08.2010, 10:28
Jakoś ten mecz mi zwisa totalnie po tym co zobaczyłem w poprzedni czwartek. Przegramy? Trudno. Nowa drużyna trzeba się zgrać w lidze i w zimie ufam że będą , jak to zapowiadał Basałaj prawdziwe trensfery a nie tylko uzupełnienie składu. Wygramy? I tak dostaniemy w kolejnej rundzie. Wisła gra totalna lipę od długiego czasu i tylko niepoprawni optymiści moga spodziewac sie nagłej przemiany. Na jakiej podstawie tak myslec? Ja miałbym tylko jedną prośbę, o spokój podczas tego meczu. Zagramy żenadę? Spokojnie, już tydzień temu wylaliśmy wszystkie smutki. Wygramy? Nie podniecać się bo chyba wszyscy chcemy więcej niż wygranego meczu w preeliminacjach.
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.08.2010, 10:34
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._azerbejdzanu/

to Garguła sobie pograł

MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.08.2010, 10:39
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._azerbejdzanu/

to Garguła sobie pograł
Tak cię to ****a cieszy?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.08.2010, 10:40
Diaz z Azerami na stoperze.
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 03.08.2010, 10:42
Panowie nie ma się co oszukiwac, dostaniemy w dupe na wyjeżdzie. Bardzo dobrze że transmisji nie bedzie, niech nikt tego kalectwa w naszym wykonaniu nie ogląda. Sędziowie z Turcji wynik będą pilnować!
Ostatnio edytowane przez wiśnia : 03.08.2010 o godz. 10:44.
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 03.08.2010, 10:44
nie ma co sie oszukiwac,ale z Garguły to juz pożytku takiego jak mielismy miec nie bedzie juz nigdy!!! to widac,że to już jest sttarszy zawodnik, ktory po jednej cięzkiej kontuzji łapie w zawrotnym tempie mikro urazy, ktore wykluczają kiedykolwiek dojscie jego do pelni dyspozycji. Smutne i prawdziwe...pora zaczac rozgladac sie za kims mlodzszym na srodek pomocy...
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.08.2010, 10:45
Może powinniśmy szklarza zatrudnić...

Osobiście to nie wiem jakim cudem można co chwila łapać takie kontuzję... Czy jak ktoś podpisywał z nim kontrakt to zrobił mu jakiekolwiek badania ? Guła może i był kiedyś dobrym graczem ale trzeba sobie spojrzeć w lustrze prosto w oczy i powiedzieć z tego chleba już mąki nie będzie i zastanowić się co z tym zrobić. On nie zagrał u nas ani jednego przeciętnie dobrego meczu. Ja nie widziałem tych jego przebłysków w meczu z Litwinami. Baa ten zawodnik można powiedzieć że w ogóle u nas meczu nie zagrał i teraz tylko możemy się modlić żeby to zainteresowanie dwoma Słowakami stało się realniejsze... Bo tak jak mówił na początku sezony trzeba wzmocnic środek, potrzeba mózgu zespołu jakim kiedyś był Szymek. A wielu mówiło wtedy ale przecież Garguła wraca... wtedy się bałem żeby ktoś nie wykrakał a teraz staje się to faktem mamy nowego Tomka D.
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 03.08.2010 o godz. 10:52.
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.08.2010, 10:45
Garguła od 1,5 roku moze rozegrał około 200 minut, marnie to widze,
zycze mu jak najlepiej,zeby doszedl do siebie...ale ciezko mu bedzie...

pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.08.2010, 10:46
Trudno być optymistą przed tym meczem, ale cóż? Nadzieja umiera ostatnia, a poddanie się teraz powinno być karane śmiercią. Mają tam zapierdalać i wywalczyć awans niezależnie od tego, kto zagra, a kto nie.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.08.2010, 10:48
a wcześniej? albo leczył kontuzję, albo wracał po... ile było tej formy reprezentacyjnej, że tak nagle stał się nadzieją reprezentacji - niewiele
niestety to jest 'wrak', przykra sprawa, ale chyba nawet na tak niskim jak PL liga poziomie już chłopak sobie zdrowotnie nie radzi :/
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.08.2010, 10:50
Czwartek będzie przełomowym dniem...trudno być optymista jak nie ma środka obrony. Dla mnie jednak liczy się styl...brak pressingu, walki, zapieprzania po boisku...jak tego nie będzie to wylać te panienki na zbity pysk, mają walczyć za Wisłę...kompromitacji było już za dużo
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.08.2010, 10:52
Garguła i tak by nie grał więc po co rozpaczać?
KOALIK
Banita

Stary 03.08.2010, 10:52
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Panowie nie ma się co oszukiwac, dostaniemy w dupe na wyjeżdzie. Bardzo dobrze że transmisji nie bedzie, niech nikt tego kalectwa w naszym wykonaniu nie ogląda. Sędziowie z Turcji wynik będą pilnować!
Polsat Sport jest łatwo dostępny, więc nie przesadzaj...
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.08.2010, 10:54
Ja styl mam co do czwartku w dupie, może nie być ani pressingu, ani walki. Tylko żeby skuteczność była... Jak skuteczności nie będzie, to jesteśmy w czarnej dupie...
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.08.2010, 10:58
Jak nie będzie walki nie będzie wyniku, czy gramy z jakimś potentatem Ludzie jak wy nie oczekujecie walki i zaangażowania to dziękuje bardzo...wcale się nie dziwie że piłkarze w Polsce mają takie podejście jak co drugi kibic pisze że ma styl i walkę gdzieś...potem się dziwić że dostajemy od słabych drużyn...nie będzie walki i zaangażowania nie będzie sytuacji, a bez sytuacji po choler nam skuteczność...chyba w pierwszym meczy tak było...
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 03.08.2010, 11:00
Nie ma Garguły to może pomoc atak tak zestawić?
Boguski Sobolewski Żuraw rozgrywajacy Kirm - Małecki Brożek
Jovanovic - masz plusa.
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.08.2010, 11:08
Ja bym Boguskiego za Chiny Ludowe nie wstawił do pierwszego składu. Może w 60 minucie na podmęczonych Azerów. Małecki na cały mecz. Pomysł z Żurawiem w środku jest niezły. On się do rozgrywania piłki nadaje. Na skrzydłach postawić na Kirma i może tego Paljica. Sam nie wiem. Byleby w składzie nie było Boguskiego, bo zagrał tragicznie z Azerami. Jak się chłopak nie potrafi skupić, to niech popracuje nad koncentracją.
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.08.2010, 11:20
Niestety, zgadzam się co do Bogusia. Zdecydowanie najsłabszy zawodnik Wisły w tamtym meczu, ale trzeba też przyznać, że o to miano zażarcie walczyli prawie wszyscy.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 03.08.2010, 11:46
Jak piłkarze będą się chcieli pozbyć Kasperczaka, to wiadome jak będzie w czwartek. To jest w tym wszystkim najgorsze.
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.08.2010, 11:48
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma Garguły to może pomoc atak tak zestawić?
Boguski Sobolewski Żuraw rozgrywajacy Kirm - Małecki Brożek
Wspominałem już o Kirmu jako ofensywnym pomocniku, moim zdaniem dobry pomysł, zwłaszcza że innych brak. No chyba że znowu ktoś chce dać szansę niewidocznemu Jirsakowi.. natomiast Boguski w jedenastce wyjściowej? W życiu.. Małecki na skrzydle będzie zdecydowanie bardziej pożyteczny.
kamilo584
Member

Od: 07.2010

Stary 03.08.2010, 11:48
Wisła to musi wygrać bo wie że jak nie wygra to będzie nagonka przez 3 miesiące na nią . Recepta na azerów boguski i kirm na ławke
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 03.08.2010, 12:01
Teraz wlasnie czytam, ze zagramy bez Clebera...czyli Diaz i Kowalski na srodku, a to oznacza utrate przynajmniej 1 bramki i mozna to stwierdzic z cala pewnosci.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.08.2010, 12:04
Wilk został powołany wiec byc moze on zastapi Gule w srodku pomocy. Chłopak jest młody z ambicja pewnie wieksza niz niektorzy jego starsi koledzy (mowie o całej polskiej lidze) wiec powinien sobie poradzic. Mialem nadzieje, ze Cleber sie wykuruje a tu nadzieja prysła. Calkiem rozsypała nam sie obrona. Diaz zagra na srodku wiec nie ma co liczyc na Pietie z prawej strony pomocy. Ciekawe jak to wszystko teraz zestawi Kasperczak. Teraz dopiero mozna zobaczyc jak bezcenny byl dla nas Arek. Z nim na srodku obrony byłby mniejszy stres.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.08.2010 o godz. 12:07.
tofik
Senior Member

Stary 03.08.2010, 12:24
Trzeba było nim grać, puki zdrowy. Teraz nie wiadomo kiedy będzie nam dane go zobaczyć. Czyli chyba stanie się faktem środek pola, jaki bym chciał zobaczyć czyli Wilk Sobol. Stara dobra skorżowa rozpierducha z 2 DP. Oby nas chłopak pozytywnie zaskoczył.
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.08.2010 o godz. 12:27.
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.08.2010, 12:24
http://www.youtube.com/watch?v=Ufv4o...layer_embedded żadna z naszych gwiazdeczek nie wyszła na konferencję, żeby zapewnić nas, że będą walczyć i wygrają!!! A Kasperczak nie ma obrony, nie ma Garguły, wszyscy bez formy i mówi, że to malutki problem. Kurde to jak odpadniemy to powie, że nic się właściwie nie stało i teraz będą się koncentrować na naszej Fest ciężkiej lidze!!! Przecież on gada jak stary dziadek, któremu na niczym nie zależy....
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Jagul
Senior Member

Stary 03.08.2010, 12:25
Ja myślę, że Kasper nie będzie eksperymentować ze składem, bo zrobił tak przed pierwszym spotkaniem i się sparzył. Raczej można się spodziewać jako tako żelaznej jedenastki (bez żadnych rewelacji).

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów