|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a czy będzie coś robione przy trybunie D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
zresztą mało mnie już chyba tam może zadziwić Czytałem ostatnio artykuł o Arenie Gdańsk, mają tam mieć w konstrukcji murawy dodatkowo oprócz ogrzewania, drenażu również system nawadniania rozłożony na całej płycie
Ostatnio edytowane przez runner : 30.07.2010 o godz. 21:19.
![]()
Runner
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzięki za info
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wie ktoś może czy robią te klatki na D bo podobno mamy grac przy 3 trybunach od 4 kolejki, i jakieś info macie odnosnie telebimu kiedy jaki
Tylko Wisła |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
a przy trzech trybunkach no no dobrze by było ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście w 3 trybuny od 4 kolejki nie wierzę. Z tego co wiem to na D żadne prace się nie rozpoczęły. Dobrze będzie jak w ogóle zasiądziemy na R22 w tej 4 kolejce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
A co do budów - tak jak mówię, na SN widziałem masę betonu konstrukcyjnego, przeznaczonego do zasypki, a był on lepiej wykonany niż ten tutaj. Na budowie obiektów drogowych również beton konstrukcyjny wygląda lepiej. Nie jest w 100% gładki, ale i tak lepszy niż to, co jest na R22...Rezygnacja z betonu architektonicznego była najgorszą możliwą opcją, bo wykończeniówka tej elewacji w przyszłości będzie utrapieniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Potwierdzają się informacje o tymczasowym rozwiązaniu na D, będziemy wchodzić na trybunę po specjalnych drabinach !.Ponoć wstępnie zgodził się na to PZPN (Zdzichu ma kontakty), trwają rozmowy z UEFA - Boniek rozmawia z Platinim ale łatwo nie jest.Rozwiązuje się też kwestia elewacji - realizowany będzie pomysł pewnej pani- elewacja obsadzana będzie specjalnie barwionym na niebiesko- ...mchem. Po obradach specjalnego zespołu ekspertów stwierdzono że można na tym rozwiązaniu poczynić znaczne oszczędność gdyż nie trzeba inwestować w mech od północnej strony gdyż za rok samoistnie się on pojawi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
3 trybuny? .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W porywach 2 trybuny i to jak dobrze pójdzie. Pojemność 17 tys. na początek wystarczy. Ciekawe tylko czy będą nowe KK wydawać ze zdjęciem, bo takie słuchy do mnie dotarły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zlekceważono sobie stadion Wisły począwszy od projektu, aż po budowę i to co dziwi najbardziej, że lekceważy się go nadal a tym samym, traktuje się Wisłę Kraków inaczej niż Cracovię. Należy przyjąć, że filozofia pasiastej sfory z "Anty-Wisły" , obowiązuje także prezydenta oraz jego urzędników ( czego dowiódł noworoczny trening pasiaków ). No bo obiecywanie rozpoczęcia na nowym stadionie gry w pucharach oraz nowego sezonu ligowego i jednoczesne kpiny z tych zobowiązań w postaci braku realnych działań na rzecz ukończenia stadionu, przy jednoczesnym i niespodziewanym postawieniu klubu wobec niewiadomego terminu ukończenia tego stadionu, są zjawiskiem, określanym w świecie ludzi dorosłych, jako nieodpowiedzialność za czyny i słowa, czyli powód do natychmiastowego usunięcia od zarządzania czymkolwiek i kimkolwiek, przez tak niekompetentnych ludzi, jak prezydent Krakowa i jego urzędnicy. Przypomnę, że mówimy tutaj o inwestycji miejskiej w wys. 0,5 mld zł oraz mistrzowskim klubie piłkarskim, którego inwestycje przekraczają 100 mil zł. W normalnym kraju europejskim, urzędników tego rodzaju, po zbadaniu na elektroencyfalografie i prawdopodobnym braku jego reakcji, kieruje się pod opiekę specjalistów, gdyż prawo zabrania karać ludzi chorych na określony rodzaj chorób.
![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 01.08.2010 o godz. 04:19.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z tego co wiem to sami w WŚ tego nie wiedzą. Kolega chciał w zeszłym tygodniu wyrobić to powiedzieli mu, że będą obowiązywały nowe i starych już nie robią. Ale jak spytał o jakieś szczegóły to nic się nie dowiedział. Liga rusza na dniach a u nas kabaretu c.d.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciekawym rozwiązaniem mogłoby być wydawanie przez Wisłę swojej krakowskiej karty miejskiej z możliwością zakupu nań biletu/karnetu. Osobiście wolałbym mieć w portfelu kartę ze zdjęciem naszego stadionu niż obecną z sukiennicami. Na pewno nie jest to niemożliwe do zrealizowania, skoro funkcjonuje taka legitymacja studencka. Pytanie tylko kto mógłby się tym zainteresować. Sam projekt byłby świetną formą marketingu promującą Wisłę i nowy stadion MIEJSKI.
VVVV No tak, zamiast kontynuować wątek rzeczową dyskusją, lepiej wcisnąć kolejny durny post. Masz rację, nie piszmy nic, siądźmy i płaczmy. Tobie idzie świetnie.
Ostatnio edytowane przez loomp : 01.08.2010 o godz. 14:04.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeszcze pare lat i będziesz mial zieloną kartę bez sukiennic.Srać na karte,w takim tempie to do końca sezonu stadion nie będzie otwarty...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie najbardziej martwi obecnie sytuacja z trybuną północną - powiedzmy sobie jasno, jeśli nie uda się wymusić na mieście w żaden sposób by zaczęli coś robić przed wyborami, to bardzo prawdopodobne, że zostanie wyłączona na lata.
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo naszemu miastu chodzi o równość !! dlatego tak wolno idzie zachodnia i nie idzie wogole północna
a mianowicie o to, by frekwencja za miejskie pieniądze była i na Cracovii i na Wiśle podobna czyli 15 tyś. a tak na serio, to pani Niedziałkowska powinna poddać się do dymisji, a czy ona przeprosiła za swoje puste obietnice ? coś ostatnio cicho siedzi... ![]()
Runner
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
pewnie na urlopie...
![]()
każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Ja tylko dodam, że dzisiaj (niedziela) przejeżdżałem obok obu stadionów i o ile na Kałuży praca wrzała, o tyle na Reymonta nie widziałem nikogo...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bo tam niedziela to dzień powszedni,wolne mają w sobotę.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|