The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2010, 13:51. ?
flamengista napisał(a):Wyświetl post
.
[...] przez taką szlachetną, ale naiwną postawę nic się nie zmienia. Etap romantyka-kibica mam za sobą.[.....] Uważam, że jako kibic jestem też klientem i mam prawo wymagać odpowiedniej jakości świadczonej usługi.
No jeśli w tej analogii byłbyś konsekwentny to klient może zawsze zmienić usługodawcę, jeśli jest niezadowolony z poziomu świadczonych usług .... Na wolnym rynku taka firma pada po jakimś czasie ...... i sprawiedliwość jest ... ale (sorki) kibicowanie Wiśle to nie korzystanie z usług fryzjera ... , którego zmieniasz jak zauważasz że ci krzywo grzywkę przycina.
Oczywiście właściciel, działacze, trener i piłkarze powinni mieć świadomość że słaba gra oznacza mniej kibiców a to oznacza mniej kasy (także dla nich). Powinni.
Nie sadzę żeby przez jęczenie na forum świadomość konieczności lepszej gry u zawodników rosła.
Owszem tym co piszą że jest źle przynosi to ulgę.
Inaczej mówiąc możesz chcieć żeby Wisła lepiej grała ale żądać tego raczej nie możesz bo kupowanie biletów jest operacją dobrowolną a w dodatku na biletach nie jest napisane ze Wisła będzie zawsze wygrywać.

Niestety, klub jest źle zarządzany i trzeba o tym mówić otwartym tekstem. Jesteśmy w poważnym kryzysie i coś trzeba z tym zrobić.
Mdli mnie już to "złe zarządzanie" .... Znaleźli wszyscy winnego ..... nowocześnie brzmi .... co by nie znaczyło ....
No to przecież cały zarząd wymieniony ! ....
Stają w pośredniaku sami super fachowcy przy których Basałaj to ignorant ?

Jesteśmy w poważnym kryzysie i coś trzeba z tym zrobić.
Taaaaak ....
tylko ....co ?
Nowy zarząd ?
Ostatnio edytowane przez Grantar : 30.07.2010 o godz. 13:57.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów