The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 23:04
a co powiedzial?
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

jestesmy w szarej d-u-p-i-e ..........
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Speedy
Senior Member

Od: 01.2006

WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Pokemonem jesteś niestety Ty i nic tego nie zmieni,każdy ma powody do narzekania do takim "meczu"
Narzekaliście 10 lat temu, narzekaliście 5 lat temu, rok temu, to i w tym sobie ponarzekajcie. Ja mam to głęboko w d... za przeproszeniem. Tylko co to zmieni?
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2010, 23:05
masz na stronie głównej tej strony
gados82
Member

Od: 07.2004

Stary 29.07.2010, 23:05
"wy jesteście gwiazdorami, przegrywacie z frajerami!" \polska piłka w europie a Wisła na czele
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.07.2010, 23:06
ten siwy skrzydłowy Karabachu jak wszedł po przerwie to robił co chciał.Takich zawodników powinien Kapka z Basałajem poszukac zamiast Palijcia
Adam
Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2010, 23:08
Jak Wygrywamy to jest wtedy dobra wisełka fajna wisełka a jak przegrywamy to juz po niej jezdzicie?
z... czyta sie niektore wypowiedzi "Wiślaków"

A teraz przyznać sie kto wcisnął hamulec ręczny w tramwaju nr 15
biała gwiazda
Senior Member

Stary 29.07.2010, 23:11
Żuraw nie pier.. tylko powiedział prawdę :
"Wiadomo, karny karnym. Biorę go na siebie, bo tu nie ma żadnego usprawiedliwienia. Był karny, nie strzeliłem go, co mi się rzadko zdarzało. Natomiast co do gry całego zespołu sami widzieliśmy, jak ona wyglądała. Niestety, nie było nas chyba stać dzisiaj na równorzędną walkę, tak przynajmniej to wyglądało na boisku”
Takich klarownych sytuacji tak naprawdę nie było, oprócz tej, którą miał na początku meczu Mateusz Kowalski. Takich sytuacji, jak mieli potem Azerowie, u nas w ogóle nie było. Generalnie mogło się to skończyć nie 1:0, a z trzy albo cztery. Szczerze mówiąc nie ma żadnego usprawiedliwienia, bo nie powinno się to zdarzyć takiemu zespołowi jak Wisła”

W czwartek w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej grały, oprócz Wisły, także Jagiellonia i Ruch Chorzów. „Jaga” przegrała swój mecz z Arisem Saloniki 1:2, a chorzowianie ulegli Austrii Wiedeń 1:3. „Nie jest fajnie. Jest źle tak naprawdę i to można powiedzieć”

"Trzeba otrząsnąć się przez jeden, dwa dni i przygotowywać się do rewanżu, chociaż wszyscy zdają sobie sprawę, że jest ciężko. Ale ja cały czas twierdzę i wiem, że ten azerski zespół jest do pokonania i jest w zasięgu, oczywiście przy naszej dużo, dużo lepszej grze
rendkamp
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 29.07.2010, 23:12
Wygramy z Arka czy innymi średniakami w lidze, bedziemy wspominac ten mecz,pogadamy jacy to jestemy good,pilkarze pomysla ze sa bogami, przyjdzie za rok grac z chlopakami z mniejszych krajow piłkarsko i dostaniemy baty.Nie spodziewałem się że Europa tak odjechała.. Nie uczymy się na własnych błedach
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 29.07.2010, 23:19
Płakać mi się chciało jak oglądałem ten mecz.Niestety jesteśmy już za Azerbejdżanem.Ale się zastanawiam czy tym naszym piłkarzom jest do ****y nędzy trochę wstyd Bo tak jak na nich paczyłem to mam głębokie wątpliwości...
bul i rzal!!!!!!!!!!
Wisło Wisło ma........
Gregor 82
Member

Stary 29.07.2010, 23:20
Petrescu?jestem na tak, chociaż to już oczywiście nierealne. Coś przewiduje, że po meczu rewanżowym temat będzie do zamknięcia.

Gdyby kogoś interesowały ostatnie relacje http://www.igol.pl/article,23570.html i http://www.igol.pl/article,23873.html. Chociaż nie wiem, czy jest sens cokolwiek czytać po takiej tragedii.
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.07.2010, 23:23
Zagraliśmy tak na ile nam przeciwnik pozwalił ..ależ się napinacie śmieszni przyjaciele ..najpierw wszyscy na hurrraaaa pisali 5:0 10:0 a teraz wszyscy napieprzają ..mogliście wyjść i zagrać! szkoda cokolwiek pisać na gorąco .lepiej iść spać ..dobranoc pseudo kibice sukcesu!!
Czy wygrywasz czy nie....ABG

Gregor 82
Member

Stary 29.07.2010, 23:24
Pozostaje jeszcze pytanie, czy po niepowodzeniach Skorży i klęsce Kasperczaka jest sens zmieniać szkoleniowca? Czy może czas na rewlucje kadrową i podziękowanie kilku wypalonym w Polsce piłkarzom i kilku gwiazdorom, którym woda sodowa poszła z głowy do jąder i teraz nie mają jaj żeby walczyć z Karabachem Agdam
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 29.07.2010, 23:24
Ale taktyka była w pyte. Jak to możliwe, że w czasie rogu dla Azerów na naszym polu karnym są WSZYSCY Wiślacy oprócz Brożka, który był na 20 metrze? Do pilnowania 7 Azerów? To jak my mieliśmy zrobić kontrę?

W ogóle mecz fantastyczny. Wszyscy piłkarze dzisiaj dno (poza Małym - jak mnie wkur.ia tak należy mu oddać dzisiaj, że był najlepszy).
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.07.2010, 23:30
Kompromitująca, bez ambicji gra w wykonaniu naszych kopaczy.
Kompromitujące wyniki pracy naszego trenera. Jeśli odpadniemy - żądam głowy Kasperczaka. Wtedy zatrudnić młodego zagranicznego szkoleniowca, dać mu wyższy kontrakt od najlepiej opłacanego piłkarza Wisły. Najlepiej Petrescu. Faceci, którzy biegają w koszulkach Wisły pod względem umiejętności technicznych z każdym meczem kompromitują się. Zatrudnić bata, który zmusi do biegania i wbije do główek podstawowe warianty taktyczne.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.07.2010, 23:30
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ten siwy skrzydłowy Karabachu jak wszedł po przerwie to robił co chciał.Takich zawodników powinien Kapka z Basałajem poszukac zamiast Palijcia

Tez to zauwazylem

tak od 60 minuty Karabach mial chyba z 4-5 takich sytuacjii ze jakby to im powchodzilo to byla by najwieksza chyba kompromitacja Polskiej pilki klubowej.

Panowie jest wtopa ale jescze nie ma dramatu.

Dzis jestesmy wk***ni ale jutro kazdy zacznie myslec ze jednak w rewanzu sa szanse a czemu ma ich nie byc.

Tylko k****a maja zagrac jakby to byl ostatatni mecz w ich zyciu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.07.2010, 23:32
Ten siwy to Emin Immaliyew, trafił bramke Finom i pomógł nam dostac sie na Euro 2008. Na Wisłe juz chyba za stary ale ten ismaylov? Jak najbardziej.
Jovanovic - masz plusa.
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.07.2010, 23:33
Sprzedac polowe skladu poki sie da , kupic mlodych chlopakow z POLSKI ! i niech sie utrzymaja w lidze a potem juz ulepszac kadre , chyba najlepsze rozwiazanie na chwile obecna
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2010, 23:33
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Ten siwy to Emin Immaliyew, trafił bramke Finom i pomógł nam dostac sie na Euro 2008. Na Wisłe juz chyba za stary ale ten ismaylov? Jak najbardziej.
Tylko czy będzie chciał do nas przyjść?
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 29.07.2010, 23:42
vip2008 napisał(a):Wyświetl post
Zagraliśmy tak na ile nam przeciwnik pozwalił ..ależ się napinacie śmieszni przyjaciele ..najpierw wszyscy na hurrraaaa pisali 5:0 10:0 a teraz wszyscy napieprzają ..mogliście wyjść i zagrać! szkoda cokolwiek pisać na gorąco .lepiej iść spać ..dobranoc pseudo kibice sukcesu!!
Czy wygrywasz czy nie....ABG
Mogliście wyjść i zagrać...aha. Za to ty będziesz głaskał nasze gwiazdy.
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.07.2010, 23:48
od masowego samogwałtu do masowego samobójstwa. Ależ świat Wiślackiej braci bywa przewrotny.
Jest dramat, ale Wisła nie z takich opresji wychodziła, a dodatkowo ten sezon miał być poświęcony na budowę silnej drużyny. Zachowajcie dystans,a przede wszystkim wiarę.
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.07.2010, 23:49
http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-...layer_embedded

Dajcie spokój z tym brakiem ambicji. Umiejętności nie te, Amica jeszcze jakoś doczłapała do karnych ale wychodzi na to, że Azerbejdżan to już pomału za wysokie progi dla naszych orłów. Irytuje mnie po każdej przegranej Wisły gadka, że przeszli obok meczu. Oni tyle potrafią i już. Wystarczy spojrzeć jak Paweł Brożek "przyjmuje" piłkę.
Generalnie przed ligą jestem optymistą, wystarczy szeroka kadra, a że przeciętna? Wprost proporcjonalna do poziomu tej naszej ligi.
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.07.2010, 23:51
Petrescu był swego rodzaju prorokiem..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.07.2010, 23:53
Mogę się założyć, że jeżeli uda się nam wywalczyć awans w Baku, to 99,9% nagle zacznie wielbić nowych piłkarzy i Wisłę na nowo.
Nie twierdzę, że spotkanie było cudowne ale znęcanie się tylko i wyłącznie na zawodnikach nowych jest żenujące. Co może pokazać gość po paru treningach z drużyną. Braku jakiegokolwiek spotkania sparingowego w najmocniejszym składzie. Lepiej spójrzcie co wyprawiały nasze filary. Zawodnicy, którzy grają ze sobą parę lat. Od nich w takich momentach powinniśmy wymagać wzięcia na siebie odpowiedzialności, a nie od kogoś kto pierwszy raz występuje oficjalnie w Wiśle.
Mimo tego co dzisiaj zobaczyłem, jestem optymistą.
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 29.07.2010, 23:55
Oni by nas dziś rozbili z 3, 4 zero i tu nawet nie chodzi o nie wykorzystane sytuacje, tylko o to że na początku cofnęli się bo mieli jakiś respect przed Wisłą, myśleli że grają z lepszą drużyną od nich.
Przemoo
Senior Member

Stary 29.07.2010, 23:58
to może w rewanżu ruszą na nas i ich skarcimy... ?
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
fantomasz
Junior Member

Od: 08.2003

Stary 30.07.2010, 00:03
ciekawe ile znajdzie sie frajerow aby chodzic na te nowe stadiony w polskiej lidze
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.07.2010, 00:05
Fajnie by było jakby naszym się nie chciało , albo byli nie zgrani albo jeszcze świerzość nie ta ale czy to nie jest tak że Azerowie są po prostu lepsi i tyle w temacie.
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.07.2010, 00:07
fox mulder napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-...layer_embedded

Dajcie spokój z tym brakiem ambicji. Umiejętności nie te, Amica jeszcze jakoś doczłapała do karnych ale wychodzi na to, że Azerbejdżan to już pomału za wysokie progi dla naszych orłów. Irytuje mnie po każdej przegranej Wisły gadka, że przeszli obok meczu. Oni tyle potrafią i już. Wystarczy spojrzeć jak Paweł Brożek "przyjmuje" piłkę.
Generalnie przed ligą jestem optymistą, wystarczy szeroka kadra, a że przeciętna? Wprost proporcjonalna do poziomu tej naszej ligi.
Więc spójrz inaczej, jeszcze liga nie wystartowała, zagrali raptem dwa mecze a fizycznie wyglądali jak ludzie z domu starców... to ja się pytam, jeśli oni nie są przygotowani na jeden mecz co tydzień, żeby zagrać go na pełnych obrotach, to jakim cudem oni trafili do Wisły? Przecież czym jak czym, ale walecznością i wybieganiem na początku sezonu powinni błyszczeć, przynajmniej tym. I nie mówcie że Kasperczak źle przygotował, Skorża też źle, Petrescu itp. Im się nie chce, nie mają ambicji, a ci co mają to we trzech grać nie będą bo jak Kocham ROZPACZLIWIE Wisłę!!!!
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.07.2010, 00:10
Gra w wykonaniu Wisły bardzo słaba i oczywiscie Ameryki nie odkryłem, ale co mi utkwiło w pamieci. Jak to mozna nie potrafić grac z pierwszej piłki? co my jestesmy w 4 lidze czy co? Boguski,Pajlić, Brozki ZERO GRY. Obrona wyglada fatalnie, wystarczy spojrzeć na pierwsze minuty gry i co? OBRONCY PODAJA MIEDZY SOBA PIŁKE, A CI MUSZA BIEGAC DO LINII AUTOWEJ WTE I WE WTO ZEBY ODEBRAC PIŁKE. Malecki oprocz wywalczonego karnego i mase strat nic nie pokazal tak samo jak Łobodzinski, bo niektórzy przesadzaja. Ten cały Karabach niezle zagrał, ale i tak awans jest SPOKOJNIE w zasiegu. Beda sie bronic, czasem kontrować, ale wierze ze nieporadnosc pilkarzy nie bedzie taka jak dzisiaj, bo chyba gorzej sie nie da?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów