|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
w naszej drużynie jak nie było lidera tak dalej nie ma;/
Sobol, Głowa, Zuraw to nie liderzy, swietni pilkarze ale nie maja charakteru do bicia liderem Kosa byl prawdziwym liderem! Kałuzny mial posluch w druzynie! gdyby dzisiaj gral u nas to Malecki by tak niepodskakiwal, Brozki morde by nie darli i lapami nie machali brak lidera! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przed meczem Azerowie chcieli przegrać 1:0. Po kilkunastu min. gry zorientowali się, że mogą zremisować, a po kilkudzesieciu min. zauważyli że mogą strzelić bramkę, a jak już ją strzelili to postanowili wygrać. Nasi "starzy" zawodnicy "wygrali" mecz przed 20.00 h...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Savik : 29.07.2010 o godz. 22:26.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam dosc tych polskich pilkarzykow ;/
niech popatrze na takiego Karola Bieleckiego, facet z jajami, stracil oko, nie zalamal sie wrocil do gry! jest ambitny juz strzela gole! stracil oko, ale walczy do konca! a nasi to panienki! byle kasa na koncie sie zgadzala! wstyd ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Problemem nie jest Palić, Bunoza czy inny Kowalski. Skład się zmienia, a kompromitacje zaczynają być stałe!
Tu trzeba równać z ziemią i zaczynać od początku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ehh, znowu ten sam ból co po pierwszym meczu z Levadią... nie widzę żadnej różnicy między tymi dwoma meczami, bardzo podobny przebieg, tyle że dziś nawet karnego nie potrafiliśmy wykorzystac. Nie chcę zrzucac tutaj winy na Kasperczaka, jednak wydaje mi się że za bardzo zaufał nowym graczom, może trzeba było postawic na sprawdzone warianty. Brak zgrania był widoczny aż nadto, nie było zrozumienia a inna kwestia że nie było widac po 'piłkarzach' odrobiny ambicji... Dziś na tle tej żenady wyróżnił się Małecki, poza dwoma niepewnymi wyjściami dobrze grał Jovanic - jednak trzeba podkreślic że na tle zespołu Wisły nie trzeba było wiele aby się wyróżnic. Cóż, mamy tydzień żeby przede wszystkim się przestawic na walkę, bo teraz nie możemy sobie pozwolic na taką grę w rewanżu. Ja jednak wierzę w sukces bo rywalem jest zespół z Azerbejdżanu, z kim mamy powalczyc o ten awans jak nie z nimi? Więcej ambicji i będzie dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
I tu się zgadzam w 100%. Kosa nie tylko był dobrym piłkarzem, ale był też prawdziwym liderem drużyny. W trudnych momentach potrafił pociągnąć do przodu - dzisiaj czegos takiego nie było.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja wiem, że tym postem nie odkryje Ameryki, że większość z kibiców którzy spojrzeli trzeźwym okiem na mecz posiada podobne zdanie. Mam jednak nadzieję, że znajdą się osoby, które poświęcą chwilę swojego cennego czasu i rzucą okiem na mój komentarz. Bo chociaż nadal ślepo patrzę na Wisełkę i wierzę, że w rewanżu wynik będzie wyglądał zupełnie inaczej (nie zdziwi mnie 4-0, 5-0 dla Wisły) to oglądając spotkanie wspólnie z bratem raz przecierałem łzy, raz śmiałem się prawdziwym śmiechem dziecka. Bo o ile w w meczu Wisły z Szawle mówiło się, że nasi gracze zarabiają 20x więcej pieniędzy, to co mielibyśmy powiedzieć o spotkaniu z FK?
W mediach widziałem komentarze, które "głosiły", że w Azerbejdżanie jest przecież ropa, są pieniądze i chęci, a ten 9-o milionowy naród potrafi zdziałać cuda. To było chyba takie zabezpieczenia w razie kompromitacji, Polacy na zapas trzymali takiego asa, i dobrze zrobili, bo nasz klub tylko i wyłącznie skompromitował polską piłkę, udowodnił również, że Polska jest - być może - najgorszym krajem europejskim w rankingu klubowym. Bo jeśli nie wygrywamy z Kazachstanem i Azerbejdżanem to z kim mamy? Zostało chyba tylko San Marino. Czy oni mają w ogóle kluby? Jest mi wstyd. Tylko i wyłącznie. Że ludzie którzy zarabiają 300-350 tys. euro grają piłkę z klepki, na chama do przodu, bez pomysłu na grę, nie stwarzają żadnych sytuacji podbramkowych, hańbią nasz naród i pokazują, że nie mamy absolutnie żadnych ambicji, że szkoła trenerska stoi na poziomie imbecylskim, że gdybyśmy postawili obecne kluby na przeciw tym z lat 90-ych to przegrywalibyśmy po 0-8 i do tego jeszcze byśmy się cieszyli... Odnośnie samych piłkarzy... ... Boguski zagrał najgorsze spotkanie w życiu, totalne zero, jakby grał naćpany. Pokazał mi, że ma mnie - kibica - głęboko w dupie i nie szanuje mojego czasu i pieniędzy. Pralijc (czy jakoś tak) - komentatorzy jak później słyszałem chwalili go, tymczasem ładował na siłe bez żadnego pomysłu, niecelnie, niedokładnie, bez rozeznania w boisku, jak zawodnik czwartej ligi Kongo. Żurawski - Nie mam do niego pretensji o karnego, wszyscy na tamtym etapie wiedzieli już, że nasz klub powinien przegrywać 0-4 i gdybyśmy strzelili bramkę to wynik byłby po prostu niesprawiedliwy. Paweł Brożek - czy on miał w ogóle piłkę przy nodze w tym spotkaniu? Nie przypominam sobie. Łobodziński - o ile jestem jego zwolennikiem, to jego zmiana za napastnika w momencie kiedy przegrywamy była komiczna. Nawet w momencie kiedy Brozio nic nie gra. Parodia. Swoją drogą, nic nie wniósł do gry. Kirm - z jego gry po zmianie zapamiętam tylko tyle, że przyjął piłkę po celnym podaniu jak dziecko, które grało pierwszy raz w piłkę. A mogła być akcja co najmniej na zagrożenie bramkowe. Cikosz - podobnie jak w poprzednich meczach, w miarę przyzwoicie. Przynajmniej biegał i było widać w nim złość. Małecki - chociaż przesadzał z dryblingiem, to przynajmniej starał się pokazać Azerom gdzie ich miejsce... Bunoza - wyborny start. Zero ambicji, czerwona kartka i chwała Bogu wykluczenie z następnego spotkania. Szczere gratulacje, odwaliłeś wyśmienitą pracę. Bramkarz - cieszmy się, powinno być 0:4 Podsumowanie: Tragedia. Żenada. Koszmar. Zamiast łatwego zwycięstwa spotkaliśmy się z totalnym antyfutbolem, grą bez pomysłu, jakby nie było w tym żadnej myśli szkoleniowej, od niechcenia, za grubą forsę - byle do przodu. Jestem smutny i zawiedziony, po tym kiedy wszystkie inne kluby z Polski przegrały liczyłem na pozytywny przebieg zdarzeń, tymczasem mamy wszyscy wgląd w obecny stan naszej piłki. Żenujący - byłby co najmniej pozytywem w stosunku do realnego poziomu. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
ale wykonanie karnego nie najlepsze-eufemizm oczywiście
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Podsumowanie pomeczowe by anthony09
W dniu dzisiejszym po raz kolejny zespół Białej Gwiazdy doznał sromotnej porażki. Niestety spuścizna po ostatnim trenerze Skorży pozostała, pozostała w tej najbardziej dotkliwej formie, czyli nasz styl gry. Z przyjściem Kasperczaka myślałem, że wreszcie zagramy pięknie skrzydłami, przyznaje, że tymi skrzydłami graliśmy pięknie w niektórych meczach. Dzisiejszy mecz to powrót do starych nawyków trenera Macieja Skorży, dzisiejsza porażka to jest porażka Kasperczaka i tego nie będę ukrywał! Przyczyn porażki jest wiele, można by pisać stronami, tylko czy coś to zmieni ? Mam nadzieję, że chociaż niektórzy wyżalą się na tym forum, tak samo jak ja... nic innego nie pozostaje mi ;/ Zanegowałem taktykę i jestem nią po prostu sfrustrowany ;/ ponieważ nie tego spodziewałem się po Bunozie, nie tego po Paljiciu, nie tego po Jirsaku, czy Żurawiu ... spodziewałem się tylko jednego ! Otóż spodziewałem się tego że nasz rep. kraju ! Boguski zejdzie po pierwszej połowie po nieudanej grze, po fatalnych podaniach, dośrodkowaniach czego przyczyną jest fatalna technika tego zawodnika! Czy widział ktoś w silnych ligach takiego gracza ? Rozumiem, że taką technikę może mieć Sobol, bo u niego liczy się agresja, doświadczenie itp. ale skrzydłowy to największe działo, działo armatnie które musi być zrobione z najlepszego materiału, żeby trafiło do celu z odpowiednim skutkiem. Boguski ze swoją techniką to może grać ale co najwyżej w I lidze. Pojechałem po Boguskiem to pojadę po reszcie Pomocy! Bo ta dzisiaj była zestawiona fatalnie! W ostatnim czasie dało się zauważyć, że grając z Sobolewskim nie potrafimy grać ze słabymi zespołami, otóż w tym meczu to się potwierdziło, Sobol ty jesteś dobry w meczu z silnymi rywalami do rozbijania ataków ale nie do meczu w którym trzeba prowadzić grę! Jak to możliwe, że Wisła nie stworzyła żadnej ciekawej sytuacji, Brożek nie oddał strzału na bramkę ? Otóż można ... grając z 2 defensywnymi pomocnikami i bez skrzydłowych! Jak się tak zestawia pomoc to nawet najlepsza obrona nie pomoże, z Marcelo czy Głową. I połowa to dno, a II to podsumowanie dna z lekką dozą powrotu Levadii, chociaż z Levadią były szanse, a z Azerami tych szans nie było ;/ Podsumowanie: Zmienić całkowicie POMOC na najbliższy mecz, bo z taką grą w Pomocy to co najwyżej Kszo Ostrowiec będziemy w stanie pokonać... |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
jak bym oglądał Ruch
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ciągle brakuje kogoś kto by trzymał tych wszystkich zawodników za pyski.
Heniu już troszkę leciwy, zresztą nigdy nie było w jego stylu opierdalać piłkarzy. Sobolowi brakuje zdolności przywódczych, Głowackiego już nie ma. Przykro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wrocilem wlasnie z meczu i zacytuje dzisiejsza przyspiewke " Gwiazdorami sie nazywacie , z frajerami przegrywacie " tyle w temacie ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do Bunozy to ja bym po chlopaku az tak nie jechal.. Ma te 21 lat, pierwszy mecz, od razu w pucharach, z drugim zoltodziobee. Na strasznie odpowiedzialnej pozycji.. Gral slabo, ale ja bym go nie skreslal.
Za to Boguskiemu to bym chyba sprzedal liscia. Tyle strat nie widzialem jak zyje, chlop chyba nie wie, ze zanim sie poda do kogos pilke wypada popatrzec czy ten ktos jest na pozycji.. Co smieszniejsze ja to widzialem juz po 15 min, Kasperczakowi potrzeba bylo 45. Ogolnie zero pomyslu, i zaangazowania. W pierwszej polowie mnostwo razy zostawiali Azerom po 10m miejsca, gdyby Karabach zagral odwazniej od poczatku.. szkoda pisac.. Kasperczak to inna broszka. Boguskiego juz wspomnialem, zestawienie srodka takze, a jest jeszcze Jirsak, ktory chyba biegal po trubunach bo na boisku dostrzec go bylo trudno. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Im trzeba kogoś takiego jak Petrescu, Ostro za mordy ich.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dzis widzielismy efekty polityki klubowej gdzie nigdy nie bylo nic na czas.Nowi nie zgrani,obrona to jakis kabaert,tak samo jak wystep Pawla Brozka.
Mysmy chcieli ograc ogórkow rok temu z Estonii teraz z Azerbejdzanu a popatrzmy sobie prawdzie w oczy -ogórki to my.Stoimy w miejscu od paru lat a pilka sie zmienia i napiera do przodu.Zespoly wlasnie takie jak ten Karabach to juz nie jest jakischs 11 przypadkowych rolników z wioski tiki tiki,tylko ludzi ktorzy zagrali dzis madrze taktycznie i byli dobrze wybiegani. tak na krotko Jovanic- pare lepszych interwnecjii(zwlascza obrinil ten strzal po karnych Zurawia ,moglo byc 2;0 dla tamtych),nie wiem co z niego bedzie,na razie poziom Maria Obrona -zal patrzec i pisac,Jop to byl przy nich gwiazda,Bunoza mam nadzije ze bedzie gral lepiej,dzis troche chyba wystraszony jakis,Cikos jeden w miare poprawine Pomoc-Jirsak cos probowal ,Pajlic tez ale to wszytsko mało,Sobol tez slaby napad-ciszej nad tą trumna jakies wnioski Kolejna kompromitacja ,juz z nas szydzą ,ale to wszytsko ma swoje korzenie. Znowu tulamy sie po Hutnikach,smiem twierdzic ze na R22 moglo by byc inaczej ,a raczej jestem tego pewnien Serce boli jak sie patrzy na dzisiejszą Wisle ,gdzie widac bezradnosc i bezproduktywnosc. Nie ma lidera ,niby Sobol krzyczy ale jakos tak za slabo.To tez dobrze nie rokuje dzis widzielsmy jak Europa (ta co kiedys byla za nami) dzis juz jest na równi a nawet przed. Ogórnik to na dzis my ,bo nie potrafimy dobrze skonstruowac 1 akcii a przez 90 minut biegamy jak chlopcy we mgle. Wislo ty ma..........
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 29.07.2010 o godz. 22:40.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To kto nowym trenerem? Kasperczak po rewanzu sie z nami pozegna, bo wiadomo, ze w naszym klubie trener odpowiada za ta defensywe transferowa(Basalaja)
. Kolega Cupiala moze sie czuc bezpiecznie(a szkoda). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Powiem tak. W jednm okienku mozna sprzedac dwoch napastnikow czy dwoch pomocnikow ale NIGDy dwoch stoperów. Który cywilizowany i chcący o coś grac klub by tak zrobił
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem z jakim dzisiaj przyszło nam się zmierzyć nie jest nowy . Jest stary i się pogłębia... Możemy tutaj bić pianę cały tydzień i co z tego? To że w Wiśle Kraków i całej polskiej piłce ligowej jest nędza to fakt. Dziwi jednak ,że ta nędza i amatorszczyzna piłkarzy ,trenerów, dziennikarzy sportowych, "działaczy" związkowych i klubowych ma aż tylu konsumentów. Pełny stadion ludzi skandujących "****a mać , Wisła grać" I co to dało? Gdyby ten stadion był pusty to może ktoś by poszedł po rozum do głowy i albo zaczął zmieniać na lepsze albo to wszystko w ****u zaorał. Reklamy, transmisje , zainteresowanie ,stadiony... WYMÓWKI- nie ma esencji, nie ma twórców i dlatego nie będzie tworzywa. SYSTEM. Ale systemu nie zbuduje Piechniczek, Engel i reszta PMS. System jest w stanie zbudować tylko prywatny kapitał ,który dla własnego dobra będzie z daleka trzymał polskich trenerów i aspirujących do tej roli byłych polskich piłkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle w tym temacie!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzygać mi się chce gdy widzę taką grę naszej drużyny, kocham Wisłę i serce mnie boli gdy musze oglądać tak kompromitujący występ, ta porażka jest tym bardziej dotkliwa, że rywale byli o 2 klasy lepsi i gdybyśmy dzisiaj zremisowali byłoby to niesprawiedliwe. Wierzę jednak to że za tydzień Wisełka zmieni swoję obliczę i jakoś zdołamy awansować. Wydaje mi się że klub powinien już zakończyć współpracę z trenerem Kasperczakiem, który najlepsze lata ma już jak widać za sobą. Przede wszystkim podjął dzisiaj jakieś dziwne decyzje personalne bylem szczerze zdzwiony widzac dzisiejszy sklad na mecz. Bo co w pierwszej jedenastce robil Paljic albo dlaczego Piotr Brozek byl przestawiony na lewa strone defensywy tydzien temu gral przeciez Junior Diaz i wygladalo to jako tako, dlaczego nie zagral Gargula i najwazniejsze co w naszej druzynie robi Bunoza toz to kompromitacja zawodnik bez umiejetnosci i ambicji wymowne byly to iz po dostaniu czerwonej kartki od razu sciagnal koszulke jak gdyby w ogole nie przywiazywal wagi do tego ze gra dla tak wspanialych kibicow. Nasza linia obrony to istny koszmar modlmy sie aby jak najszybciej do skladu wrocil Cleber.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja wierzę w powtórkę z Iraklisu, tylko to już jest sama wiara nic więcej... Tylko cud nam może dać przejście prawda jest taka że ci piłkarze z tego Karabachu technicznie i motorycznie byli lata świetlne przed naszymi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Smutna prawda jest taka że w Europie to my jesteśmy ogórkami.
Chciałbym się mylić ale w rewanżu 60 min walenia głową w mur i nieskuteczności, kontra Azerów i po pucharach. "Jesteście frajerami, przegrywacie z Azerami" Najgorsze jest to że bramka podziałała motywująco na Azerów a nie na nas. Wiem że jako kibic usiądę do rewanżu i będę kibicował ale dziś pierwszy raz miałem ochotę nie oglądać meczu do końca... A kibicuje już naście lat |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Kilka wyrazów, a są w stanie zastąpić 15 stron tego tematu po meczu. Niestety najgorsze w tym jest to, że na twoich oczach wyjebie ją ten, po którym się tego najmniej spodziewasz.. Na wstrzymanie proponuje sobie zrobić 2 serię pompek po 50 powtórzeń. Dla cieniasów, którzy tego nie potrafią proponuję obejrzeć filmik http://www.youtube.com/watch?v=ofIJtjodC1Q. Następnie zamknąć jadaczkę/wypiąć klawiaturę od kompa i w milczeniu wierzyć, że zagramy w 4 rundzie! Ludzie, Wisła nie z takimi potęgami wygrywała! Już nikt nie pamięta w jakich okolicznościach pokonaliśmy Iraklis? Saragossę? Parmę? Umiejętności mamy w co nie wątpie. Potrzebna jest wiara, ambicja, dobre podejscie do meczu i najważniejsze - walka! To my mamy śmiać sie z przeciwnika po meczu, a nie on z nas! A Jak mi do ****y nędzy jeszcze jeden baran napisze, że winny jest: Bunoza, bo dostał czerwoną kartkę, słabo zagrał; Jovanić, bo puścił bramkę; Kowalski, bo nie trafił w 5 minucie; Żurawski, bo nie trafił karnego; Garguła, bo w ogole nie zagrał, Małecki, bo cieszył się przy wywalczeniu karnego jakby strzelił na 2-1; Brożek, bo nawet nie wie jak ten z 13 ma na imię; Skorża, bo źle przygotował zespół zimą czy Kasperczak, Basałaj, Cupiał, a może jeszcze Edek, bo palił papierosa na meczu, to zapraszam, żeby mi spojrzał w oczy. Obiecuję, że tak mu wyjebię, że zacznie chodzić na ten "lepszy i tańszy stadion". Prawda jest taka, że winna jest cała Wisła. Od piłkarzy, trenerów, działaczy czy samego Pana Cupiała. Jesteśmy na dnie i należy się cieszyć, że w końcu idze normalność, ale nie oczekujcie, że wszystko zmieni się z dnia na dzień.. Może być tylko lepiej, nie dziś, nie za tydzień, to za rok! Należy tylko w to wierzyć. Do tego wszyscy pchacie się do Europy, a my nawet nie mamy gdzie grać! Taki Kowalski całe 90 min myśli gdzie on się tu wykąpie po meczu, to jak ma trafić do bramki? Nie zdziwiłbym się jakby 20 tys wiślaków ryknęło "Jazda. Jazda... " polowa azerów miała by w gaciach poniedziałkowy obiad. Dopóku nie będzie stadionu nie będzie nic. Przyjedzie taki Juventus grać z Wisłą Kraków, w Lubinie... z czym do ludzi. Pewnie dostane bana za obrażanie innych/słownictwo, ale co tam. Z pokemonami i tak nie ma co dyskutować ![]()
Ostatnio edytowane przez Speedy : 29.07.2010 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No to napisze cos na chlodno, bo pewnie poltorej godziny temu moj post zniknalby w natloku innych - tych bardzo emocjonalnych.
Nierozumiem tego forum, to po pierwsze. Wysmiewano kilka osob, glownie wolfy'ego, ze najezdal na transfery. Przeciez sciagnelismy tylu zawodnikow, same materialy na gwiadzy mowiliscie. No i macie swoje gwiazdy. Zawodnik, ktory nie lapal sie w 2.bundeslidze nie nadaje sie jak widac, takze do Polski. Caly czas schodzil do srodka, zamiast grac szeroko, zadnego udanego pojedynku. GWIAZDA. Dalej, Bunoza. Nic sie nie stalo, ze odszedl Glowacki mowiliscie, stary jest, zarobilismy troche kasy. Sciagnelismy w zamian DREWNO - tak, drewno, zawodnika na poziomie Wasiluka. Nic nie potrafi, ani przepchnac napastnika, ani dobrze zainterweniowac, ciagle kiksy, w dodatku jest strasznie drewniany i malo zwrotny. Ale przeciez zarobilismy na Marcelo i Glowackim, a Gordan sie kreci w okoliach kadry (hahahhaha). Jedziemy dalej. 'WYWALIĆ MAŁECKIEGO I DIAZA!' - tak krzyczeliscie. Tak, wywalmy dwoch JEDYNYCH zawodnikow, ktorzy sie STARAJĄ i mają serce do gry. Sciagajmy w zamian za Małeckiego szrot z 5. Bundesligi. Sprzedajmy Francuzom Diaza, sciagnijmy młodą gwiazdke z bałkanow. Odbiło wam. Piotrek Brozek na obronie to nieporozumienie, zawalil bramke. On ma zdecydowanie ciag na bramke i musi grac w przodzie. Pawel Brozek od 2 lat prezentuje poziom Olszara, Trytki czy obojetnie kogo. Dno i metr mułu. Jeszcze jeden aspekt, o ktorym juz pisaliscie. Nie mamy lidera. Sobol nie nadaje sie na kapitana. On zyje w innym swiecie, to nie jest zawodnik, ktory moglby nas pociagnac w trudnych momentach. To samo Zuraw. Głowa tez nie byl takim pilkarzem. Niestety, ale od pamietnych meczow z Lazio NIC NIE ZNACZYMY W EUROPIE. NIC. Mamy wiecej spektakularnych porazek, niz zwyciestw chociazby nad sredniakami europejskimi. Tragedia. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pokemonem jesteś niestety Ty i nic tego nie zmieni,każdy ma powody do narzekania do takim "meczu"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 29.07.2010 o godz. 23:00.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Cholera mnie bierze jak oglądałem potem mecz Jagi i oni potrafili cisnąć Grecki zespół całą 2 połowę i Sandomierski w 2 połowie nie miał nic do roboty, mimo że Jaga pierwszy raz grała w pucharach. My ich nawet nie byliśmy wstanie zamknąć na ich połowie i to bolało najbardziej. Nie graliśmy w ogóle taktycznie. 2 podania Azerów i nasza cała pomoc już była 5 metrów za piłką. Nasi wyglądali jak by wyciągnęli taką lekcję z Levadi, że lepiej nie cisnąć Azerów, bo jeszcze kontra może pójść i przynajmniej na zero z tyłu będziemy i tak poszła . I tak wierzę. Ale mówcie co chcecie śmialiśmy się z Ruchu, że się męczy z Maltą(dla mnie mogła nawet Wisła z kontry tylko grać, ale żeby to 1:0 było). Naszych wysłać do Azerbejdżanu autokarem, a na mecze ligowe rowerem. Sam robię codziennie 20 km na rowerze i średnia prędkość 20 km/h. Więc naszym jeden dzień w tygodniu na dojazd by starczył, jak by wygrali w nagrodę autokar. Bo jak coś 2 rok z rzędu się przydarza to już nie jest przypadek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ależ wy głupoty piszecie... Azerowie to typowe ogóry. Tak jak powiedział Dan- w Polsce mamy dobrych piłkarzy, ale dopóki ktoś tych p***nych leni za mordy nie weźmie to będziemy często takie wtopy zaliczać. Dlaczego Mały miał siły na bieganie całe 45 min? bo nie wyrabia jak reszta przymusowych 2 godz (chyba nawet mniej mają tych treningów), tylko zostaje i zasuwa jeszcze godzine. I właśnie ta godzina wystarczyła żeby manewrować obroną Azerów jak tylko chciał. Gdyby wszystkim tak się chciało to było by tyle co z Szawle dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Maciej Żurawski szacunek za to co powiedziaŁeŚ po meczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żuraw Żuraw !!!!!!!!!!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|