The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:29
No cóż . Pucharowa Wisła v ? = - 1. Samokrytyka i pokora powinny dziś buszować w głowach wielu, nie tylko kibiców.

Nowo-rządzącym naszym klubem, jeszcze raz przypomnę, że droga do sukcesów, nigdy nie prowadzi wbrew sprawdzonym zasadom, a ten kto ją stosuje, choćby w imię najświętrzych potrzeb i uzasadnień, kończy jak Wisła w pucharach ( miała Wsła obronę i długo jej raczej mieć nie będzie - vide napastnicy czy pomocnicy, od wielu już lat ).

Przynajmniej teraz, nie ma już co w Wiśle spieprzyć.

Czy będą tacy kibice, którzy zweryfikują swoje zdanie w sprawie transferów i przy okazji przeproszą wolfy, Markusa i wielu innych, w tym mnie, nie tylko za prośbę o ojcowskie spojrzenie na Patryka ?

Jeśli Diaz siedzi na ławce w decydującym meczu pucharowym, przy obronie zlepionej z błota i gliny, to ja mówię, że być może pora na emeryturę trenerowi Kasperczakowi ( mimo ewntualnego faktu, że i tego ostatniego "sprzątacza" ze starej, dobrej defensywy, być może już także sprzedano ).

Ja rozumiem darmowe transfery oraz trenera za darmo, ale bez przesady, panowie nowo-rządzący Wisłą, bo trudno mi będzie obdarzyć Was zaufaniem na dłuższą metę .
Ostatnio edytowane przez kot : 29.07.2010 o godz. 22:31.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.07.2010, 21:29
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy dzień. Ciekawe czy po takim czymś będą jeszcze jakieś transfery do klubu
maci0s sugerował, że Diaza chcą opylić. Ale nie bój nic - menedżerzy już mają kontener darmowych piłkarzy na pozycję lewego obrońcy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2010 o godz. 21:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.07.2010, 21:37
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Wolfego przepraszać za co ? Za to ciągłe najeżdżanie na Skorże
Za to też, ale akurat nie w tym temacie. Skorża to słaby trener, a "dzidą" inie wygralibyśmy dziś z Azerami.

To okienko to dno i żadne transfery już tego nie zmienią.

Co do jednego zgodzę się z maci0sem - jeżeli oni obserwowali Bunozę przez pół roku, to niech już lepiej kupują piłkarzy po obejrzeniu ich klipów na youtube. Będą chujowi, bo to nieuniknione przy bandzie amatorów, ale będą też tani, a to bardzo ważne biorąc pod uwagę nasz obecny skład. Bo jeśli ktoś się łudzi, że z Wasilukiem 2 zrobimy furorę w lidze, to radzę się już mentalnie przygotowywać na twarde przebudzenie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2010 o godz. 21:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.07.2010, 21:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
maci0s sugerował, że Diaza chcą opylić. Ale nie bój nic - menedżerzy już mają kontener darmowych piłkarzy na pozycję lewego obrońcy.
No ale Wolfy, po co ta ironia - jak jest okazja sprzedać to sprzedajemy! Okazja szybko może się już nie trafić i co wtedy? Przecież gdybyśmy nie skorzystali ze znakomitych ofert za Marcelo i Głowę mielibyśmy dalej bardzo dobrą obronę! A to byłby przecież dramat! Na szczęście skorzystaliśmy z tych okazji i teraz mamy Bunozę i Kowalskiego a także - jak twierdzą wtajemniczeni - 5 mln Euro
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.07.2010, 21:43
Napisałem że Paljic ogórto od razu była napina xD

Ps.Teraz czekam na teksty że musi się zaaklimatyzować ....czyli co do poprawnego przyjęcia i dośrodkowania też jest potrzebna aklimatyzacja xD
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.07.2010, 21:45
A co można było się spodziewać po zawodniku który grał ogony w II Bundeslidze - och przepraszam oczywiście chciałem powiedzieć że był jokerem.
Co innego Bunoza.Tutaj opinie były raczej pozytywne...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.07.2010, 21:48
Dobrze, że na czwartą rundę zgłoszą Riosa i Chaveza.

ps. Czekajcie - jak to było? Aha - "okienko dopiero się zaczęło" hahaha
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 29.07.2010, 21:49
Mieliśmy wzmocnić ofensywę - no i proszę była i jest nędza jak wcześniej...
O ofensywie transferowej możemy zapomnieć, nie ośmieszajmy siebie nawzajem bo to jest żenada by w jednym okienku pozbywać się praktycznie całej defensywy....

I już widzę te transfery zimą jak drużyna na półmetku będzie zajmować miejsce w środku tabeli...

A za te transfery w obronie i w ofensywie ktoś powinien odpowiedzieć stołkiem....
Odpowiedz cytując
Lukininho
Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2010, 21:50
Co wy z tym Skorżą jak miał dobry materiał ludzki to tą ligę w pył rozwalił w pierwszym roku pracy. Kiedyś ogrywaliśmy Beitar 5-0, ale Skorża jest bleee. Może jednak to przez brak nowych zawodników? Nawet z Levadią odpadliśmy, ale byliśmy o klasę lepsi, a tutaj? Cud, że tylko 0-1. A Bunoza? Gdzie są ci co mnie jechali, bo na forum przeczytali, że to super gracz o którego się pół bundesligi biło. No i rzeczywiście drugi Marcelo i na 100 procent będzie wzmocnieniem. I nie piszcie, że to przez brak zgrania. Brak zgrania nie przeszkadzał mu w tym, że ruszał się jak słoń, że przegrywał każdy pojedynek główkowy i puszczał każdą piłkę pomimo wzrostu. Po prostu to drewno drugi Wasiluk.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2010, 21:53
To co? Chavez widzac dzisiejszą żenadę stulecia rozmysli sie i nie przychodzi do Wisly?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.07.2010, 21:53
Dzisiaj została zweryfikowana tak uwielbianego Basałaja. Kapkowe transfery Cikos i Bunoza to jest jakis skandal.... rozjebali cała obronę, na dodatek nie zrobili nic z ofensywą bo to ten sam ogorkowy skład co wtedy. Sciągneli egoiste Palica zawodnik podesłany przez menagera ,emeryta Żurawskiego. W głowie się nie miesic jak można robic cos takiego. Cupiał się obrazi wyjebie Kasperczaka a na transfery da czerwone swiatło.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.07.2010, 21:57
Tak kur*a triumfujcie z tego, że nasze nowe nabytki zagrały padlinę. Naprawdę macie się z czego cieszyć! Szkoda jeszcze tylko, że Jovanić nie wpuścił jakiejś szmaty, to dopiero mielibyście radochę!

Jak diametralnie zmienia się postrzeganie tego okienka transferowego. Jeszcze 90 minut temu było uważane za najlepsze w historii, na forum panował huraoptymizm. Teraz płacz i lament... chociaż nie teraz jest radość i triumf tych, którzy uważali, że transfery są złe.

Ochłońcie trochę i nie przekreślajcie zawodnika po jednym meczu!
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.07.2010, 21:59
sportnh napisał(a):Wyświetl post
To co? Chavez widzac dzisiejszą żenadę stulecia rozmysli sie i nie przychodzi do Wisly?
a czy ktoś by się Mu dziwił jakby tak zrobił
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.07.2010, 22:01
Poczekajmy na Bohdana

Cytat:
Jeszcze 90 minut temu było uważane za najlepsze w historii, na forum panował huraoptymizm.
Bo jest - spokojnie. Czas, czas, czas...
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 29.07.2010 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.07.2010, 22:02
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Poczekajmy na Bohdana
Po lewej i po prawej stają pochodnie, Ci z widłami w środku.
Trzeba godnie powitać o tak późnej porze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukininho
Member

Stary 29.07.2010, 22:06
Cytat:
Tak kur*a triumfujcie z tego, że nasze nowe nabytki zagrały padlinę. Naprawdę macie się z czego cieszyć! Szkoda jeszcze tylko, że Jovanić nie wpuścił jakiejś szmaty, to dopiero mielibyście radochę!

Jak diametralnie zmienia się postrzeganie tego okienka transferowego. Jeszcze 90 minut temu było uważane za najlepsze w historii, na forum panował huraoptymizm. Teraz płacz i lament... chociaż nie teraz jest radość i triumf tych, którzy uważali, że transfery są złe.

Ochłońcie trochę i nie przekreślajcie zawodnika po jednym meczu!

Jak ważyłem się skrytkować te transfery. To mnie eksperci z hunterem76 zjechali. Pisałem wtedy poczekajcie do pierwszego meczu w III rundzie i znowu po okresie zachwytu nad zarządem zacznie się najazd. I co? Nie zaczął się? Dzieciarni, normalnie dzieciarnia. Mówił nie podniecać się ilością, bo ja w żadnym jakości nie widzę. To nie super, bo ten się w Niemczech uczył, bo ten ma wspaniałe opinie na forach. Jak się zarabia 5 mln na transferach i wydaje 1.5 mln na 8 zawodników to o czym my mówimy? Ale Wisła ma 8 nowych i z miejsca jest mistrzem. Rozwalili całą obronę to co było najlepsze w tym klubie i szrotu naściągali.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.07.2010, 22:08
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Chavez jak zobaczył gre naszej obrony to sie przeraził. Oby tylko twoje przypuszczenia nie były trafnymi. Jak widac po dzisiejszym meczu nie ma obrony, sa koszmarne błedy i nadal nie ma wynikow.
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 29.07.2010, 22:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Za to też, ale akurat nie w tym temacie. Skorża to słaby trener, a "dzidą" inie wygralibyśmy dziś z Azerami.

To okienko to dno i żadne transfery już tego nie zmienią.

Co do jednego zgodzę się z maci0sem - jeżeli oni obserwowali Bunozę przez pół roku, to niech już lepiej kupują piłkarzy po obejrzeniu ich klipów na youtube. Będą chujowi, bo to nieuniknione przy bandzie amatorów, ale będą też tani, a to bardzo ważne biorąc pod uwagę nasz obecny skład. Bo jeśli ktoś się łudzi, że z Wasilukiem 2 zrobimy furorę w lidze, to radzę się już mentalnie przygotowywać na twarde przebudzenie.
Nie, to jest absolutnie właściwy temat. Polityka transferowa nie ogranicza się tylko do piłkarzy ale także do trenerów. Zatrudnienie Kasperczaka też jest elementem polityki transferowej.

Słuchaj nie rozumiem jak kibic Wisły może go teraz bronić jak Ty(post w innym temacie). Już pisałem o okolicznościach zatrudnienia go, ale kolejnego zlekceważenia przeciwnika ciężko jest znieść. Kasperczak tylko zapłaci za tym odejściem, co dla niego jest żadną kara bo gdyby nie fałszywe knucia przeciwko Skorży to by Kasperczak w ogóle nie powąchałby stołka Wisły.

Ja chciałbym się zapytać Kasperczak co on odp.erdala, że mówi na konferencji, że zagramy składem opartym na wcześniejszych meczach a tu aż takie zmiany ?

Nie przekreślajmy transferów, bo to tylko jeden mecz, ale dołóżmy do tej polityki dobrego trenera. Łatwo powiedzieć dobrego trenera z zachodu, ale wcale tak łatwo go znaleźć nie jest. Mieliśmy dobrego a mamy obecnie za trenera kawał sku.wiela. Wisła tylko bez Kasperczaka, budujmy nowa Wisłę z nowymi zawodnikami i z nowym trenerem. I znajdźmy takiego na jakiego taki klub jak Wisła zasługuje.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 29.07.2010 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.07.2010, 22:12
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Chavez jak zobaczył gre naszej obrony to sie przeraził. Oby tylko twoje przypuszczenia nie były trafnymi. Jak widac po dzisiejszym meczu nie ma obrony, sa koszmarne błedy i nadal nie ma wynikow.
Nie Chavez się przeraził, tylko Boss, i pewnie się zastanowi nim wyda kolejne tysiace Euro na walkę tylko w Polskiej lidze...
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 29.07.2010, 22:14
Nie, to jest absolutnie właściwy temat. Polityka transferowa nie ogranicza się tylko do piłkarzy ale także do trenerów. Zatrudnienie Kasperczaka też jest elementem polityki transferowej.

Słuchaj nie rozumiem jak kibic Wisły może go teraz bronić jak Ty(post w innym temacie). Już pisałem o okolicznościach zatrudnienia go, ale kolejnego zlekceważenia przeciwnika ciężko jest znieść. Kasperczak tylko zapłaci za tym odejściem, co dla niego jest żadną kara bo gdyby nie fałszywe knucia przeciwko Skorży to by Kasperczak w ogóle nie powąchałby stołka Wisły.

Ja chciałbym się zapytać Kasperczak co on odp.erdala, że mówi na konferencji, że zagramy składem opartym na wcześniejszych meczach a tu aż takie zmiany ?
człowieku walnij się o najbliższą sosnę, jak Cię proszę
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
arturtsw
Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2010, 22:15
Jeszcze wczoraj Wisła miała takim składem mistrza ---.---
Odpowiedz cytując
arturtsw
Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2010, 22:15
Jeszcze wczoraj Wisła miała takim składem mistrza ---.--- ehh ludzie ręce opadają
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.07.2010, 22:21
Cleber miał kontuzję, a Diaz jak widać szykowany jest już na sprzedaż? Inaczej nie potrafię wytłumaczyć wystawienia Pajlicia.

Zastanów się, co sobą prezentują nowi zawodnicy.
Sprawdź, kiedy Kasperczak ich dostał, kto grał w sparingach.

Nie zapewniono mu normalnych warunków pracy, to trudno też od niego wymagać. Założę się, że w Karabachu nawet by taki Pajlić na ławkę nie trafił.

Wybór na prawym skrzydle miał następujący:
* Patryk Małecki, którego połowa forum chciała sprzedać po meczu z Szawle, który mu nie wyszedł
* Boguski, który akurat jakoś sobie radził
* Łobodziński, który ma na imię Wojciech.

Nie zapewniono mu żadnej sensownej alternatywy w ofensywie, podstawowych defensorów zastapiono szrotem. Ciekawe jak będzie wyglądał środek obrony w rewanżu, jeżeli Cleber na czas nie wyzdrowieje?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 29.07.2010, 22:21. Karabach
Żenada i kompromitacja!
Nigdy jeszcze nie widziałem tak cieńkiej Wisły. Przykro mi tu mówić, ale tylko szczęściu zawdzięczamy to, że to spotkanie nie skonczylo sie dla nas 2,3 do 0. Idziemy na dno, co roku jest coraz gorzej. Nie możemy mówić tu tym razem o kolejnej Levadii, bo to my jesteśmy tu Levadią. W całym meczu nie licząc tragikomedii Kowalskiego nie stworzyliśmy ani jednej sytuacji bramkowej! Pierwszy celny strzał w drugiej połowie Małeckiego w 89 minucie! Na to było żal patrzeć.

Jak się pytałem dwa tygodnie temu gdzie się podziała kasa za transfery i gdzie są prawdziwe wzmocnienia, to mnie wyśmialiście, bo mam pewnie 10 lat skoro się domagam tu prawdziwych graczy. Ściągnięto kilku ogórków, i już obwieszczono na tym forum bardzo udane okienko transferowe, wiec wyciągnijmy pierwsze spostrzeżenia na ten temat:

- Beznadziejnie słaby Bunoza
- Paljic tragicznie bezużyteczny, żadnego pożytku
- Rasowy kelner Kowalski, który zawalił dwie bramki (bo to wielka sztuka trafić w piłkę 3 m od bramki, ale nie wymagajmy zbyt wiele)
- Jovanic, ktory parę razy dzisiaj był bliski odstawienia "Pawełka", aczkolwiek bronił z fartem i temu zawdzięczamy, ze nie było należnego łomotu
- Cikos, który jako jedyny pokazuje, ze cos umie i zasługuję na Wiślacką koszulkę
- Żurawski, który niestety nie zdziała nic sam, skoro nikomu innemu się nie chce

Jedynym zawodnikiem, który ma jaja w tej drużynie jest Małecki i szkoda, że reszta to impotenci.

Wypada tylko pogratulować piłkarzom ambicji i zarządowi inteligencji.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2010, 22:24
Chcieliśmy następce Głowy? No to mamy!

Bunoza, czerwień w pucharach i następca jak w morde strzelił :(
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.07.2010, 22:25
Jestem dumny, co ja mówię, jestem szczęśliwy, że przez cały ten czas, kiedy dzieciarnia i chorągiewki powiewały to w prawo, to w lewo, ja cały czas i z całą odpowiedzialnością zachowywałem swój szlachetny sceptycyzm. Owszem, racjonalny i rozsądny, ale sceptycyzm. Wiedziałem, że będzie źle, może nie spodziewałem się takiej lipy, no, ale co nas nie zabije, to na pewno wzmocni.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 29.07.2010, 22:27
Heh...dzisiaj wyszła wartość naszej "ofensywy transferowej" . Dajcie spokoj. Kibice od początku narzekali na jakość tych nowych ale byli "prostowani" przez ślepo ufających naszym pseudo działaczom. Cikos się kopał po czole, Bunoza to jakieś nieporozumienie, drewno, Żuraw stara łajza....
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.07.2010, 22:28
między Bunozą który kosztował 400 tyś € a wychowankiem Kowalskim większej różnicy nie widze.Może trzeba postawic w większej ilości na swoich ? skoro Ci obcokrajowcy są wątpliwej klasy.To samo Palijc, pewnie gdyby zagrał chłopak z ME-sy to nie zaprezentowałby sie gorzej
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 29.07.2010, 22:29
Taka ciekawostka:

Christian Tiboni wypożyczony do CSKA Sofia.
Odpowiedz cytując
kozuba92
Banita

Stary 29.07.2010, 22:31
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Poczekajmy na Bohdana
Mówisz- masz: oto jego wypowiedź na facebooku, na którym ostatnio często się udziela

Bohdan Krzyżanowski napisał(a):
Drodzy Wiślacy! Możemy być dumni z postawy naszych piłkarzy w dzisiejszym spotkaniu z Karabachem. Jednym z najlepszych zawodników - o dziwo - okazał się Patryk Małecki. Słowa uznania należą się także sprowadzonemu przez Pana Prezesa Bogdana... Basałaja Gordanowi Bunozie. Nigdy nie widziałem tak zaangażowanego w mecz zawodnika, lecz niestety swą ambitną walkę przypłacił pechową czerwoną kartką. Ale jestem pod wrażeniem gry tego zawodnika i wierzę, że będzie to nasz drugi Marcelo. Pozytywnie zareagował także Rafał Boguski, który mimo słabszych występów w poprzednim sezonie, dziś pokazał się z jak najlepszej strony i wraz z Erikiem Cikosem stwarzali ciągłe zagrożenie pod bramką rywali. Słowa uznania należą się także sprowadzonemu przez Pana Prezesa Bogdana Basałaja bramkarzowi - Milanowi Jovanovicovi. Gdyby nie jego efektowne bufonady, mecz mógłby skończyć się totalną klapą. Także Mateusz Kowalski, nasz środkowy obrońca, wciąż włączał się do akcji ofensywnych - po jednej z nich mógł zdobyć bramkę - a także świetnie spisywał się w rozbijaniu ataków rywali. Sobol, Żuraw i Paweł Brożek - rzecz jasna, jak zawsze wysoki, można by wręcz rzec światowy poziom! Słowa pochwały należą się także kolejnemu nabytkowi Pana Prezesa Bogdana Basałaja - Draganowi Paljicowi. Chłopak szarpał co po chwila i czarował nas cudowną techniką, wyniesioną zapewne z profesjonalnych niemieckich szkółek piłkarskich! Chciałem także pochwalić Pana Henryka Kasperczaka, który pomimo problemów z obroną, zdołał poukładać skład, a dzięki temu Wisła zdecydowanie górowała nad rywalem taktycznie. Widać było także dobre przygotowanie kondycyjne, gdyż przeciwnik pod koniec meczu nie dawał rady, aż w końcu sfaulował Patryka Małeckiego w polu karnym, dzięki czemu sędzia wskazał na "wapno".
Ostatnią osobą,którą chce pochwalić, jest Pan Prezes Bogdan Basałaj, któremu udało się ściągnąć na testy Osmana Chaveza - znakomitego obrońcę, którego mam nadzieje, że zakontraktujemy!
Z Wiślackim pozdrowieniem, Bohdan K.

Chłop nie dość, że pisze od rzeczy, to jeszcze chyba sam wierzy w to co pisze.

A żeby nie było offtopu:
Mam nadzieję, że jeszcze ktokolwiek, na czele z Osmanem Chavezem, będzie miał zamiar dołączyć do naszej drużyny, po tym meczu, chociaż wierzę w zwycięstwo w rewanżu.

Ja bym jeszcze nie skreślał Bunozy, dajcie mu troche czasu. Znowu było całkowite przemeblowanie obrony i nie wiem na co wy liczyliście.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów