|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kirm akurat z Levadią zagrał nieźle. Co nie zmienia faktu, że chłopak nie wykorzystuje swojego potencjału. Ten skład trzeba przewietrzyć. Można zostawić ewentualnie Brożków, ale to tylko przy założeniu, że zaczną profesjonalnie podchodzić do swoich obowiązków. Nie dziwię się założeniu, że każdy jest na sprzedaż. Za*******ili historyczną szanse na awans do LM i odskoczenie na lata Lechowi i Legii. Dla kogoś, kto zakłada koszulkę Wisły i nie daje maxa z siebie nie mam szacunku. Dlatego ta drużyna musi narodzić się na nowo i to z nowymi piłkarzami. A że jest możliwość dokonania przebudowy ze środków ze sprzedaży naszych miernot, to trzeba podziękować opatrzności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Taaa weszlo też czasami takie pierdoły piszę,że aż się śmiać chce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez RAF : 29.07.2010 o godz. 18:28.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To dzisiaj w końcu zobaczymy w oficjalnym meczu Bunoze i Paljića
Ostatnio edytowane przez Seth : 29.07.2010 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy wszyscy oglądają studio na ipli/polsat futbol,była rozmowa z p.Basałajem i kolo się zapytał czy Chavez już podpisał odparł, że nie przechodzi testy i jak będzie ok to jutro podpiszą
Pytanie czy będą transfery powiedział, że jest już 8 nowych graczy i to musi trener poukładać.Na pytanie, czy ktoś jeszcze przyjdzie/odejdzie odpowiedział poczekajmy do końca sierpnia.![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czera, akurat w kwestiach transferowych to wiedza co sie dzieje
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak ja nie lubię za przeproszeniem pieprzenia na temat tego, że jeśli zawodnik jest reprezentantem danego kraju tj. w przypadku Milinkovicia U-21, to musi coś potrafić.
Popatrzmy przykładowo na reprezentacje Polski U-21... Rymaniak, Lisiecki, Kieruzel, Basta, Matuszek, Poźniak, Mąka, Kaszuba czy nasz Burliga (w którego to nikt nie wierzy) Idąc Waszym tokiem rozumowania to są reprezentanci kraju U-21, więc coś sobą reprezentują. Więc którego z nich widzielibyście w składzie Wisły ? I nie gadajcie głupot, że nie ma co porównywać reprezentacji młodzieżowej Polski do młodzieżówki Chorwacji, Słowenii itp, bo 3/4 z Was nie widziała w ostatnim czasie ani jednego meczu tych grup wiekowych. Ktoś poda inny udany mecz Milinkovicia, który widział oprócz meczu z Romą ? Jak się postaram to też znajdę super spotkanie w wykonaniu naszych gwiazdorów typu Mario... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A widziałeś jak gra Basta. Człowiek padaka, większośc z tych których wymieniłeś grają słabo lub przeciętnie.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Więc, proszę, skończcie z tym Milinkoviciem i argumentowaniem jego rzekomych umiejętności faktem, że gra w młodzieżówce i zagrał "bardzo dobrze" z Romą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Co Ty pie.. Małecki a Peszko to różnica klasy(oczywiscie na korzyśc Peszki).
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Halo? Jesteście ma ktoś jakieś pytania
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Jasne Griszka. Czy ty jesteś Wisły , czy jej źle życzysz ? Wypierd.olmy Skorże. Małeckiego też niech Turcy wezmą. Kuur. wa. Wywalamy Skorże. Wywalmy Małeckiego, mitolozujemy jego osiągnięcia, jasne. Wisła w ostatnim czasie straciła co najlepsze. Straciła trenera który dwa razy zdobył mistrza i którego zwolniono gdy Wisła była liderem. Gdzie jeszcze niedawno potrafiła grać takie mecze jak z Ruchem Chorzów. Chyba na trochę szacunku i zaufania po tym co zrobił zasłużył i do końca sezonu powinien zostać. Straci Małeckiego, straciła Głowackiego, straciła Marcelo. Wisła straciła serce W zamia pozyskała co Kasperczaka. Kasperczak dno. 8 zawodników ile się sprawdzi. Narazie tylko Słowak jako tako zastępuje Alveraza , Rios nadzieja na lepsze jutro. Jak łatwo w krótkim czasie wszystko roz*******ić. Dzisiaj Quarabach był po prostu lepszy zespołem. Z Lavadią też odpadliśmy, przez brak skuteczności. Dziś jedyna sytuacja Wisła to kiks w słupek Kowalskiego. Porażka. Garguła czemu nie grał ? Ech znowu kolano ?
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 29.07.2010 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To była totalna Ch(b)uj(n)oza :/ Bunoza gra zbyt nie pewnie w nowym zespole i przez niego padła bramka :/ a o tym, że NIKT oprócz Małeckiego nie ruszał dupy, a Jirsak walił świece do przodu jak za Skorży to nie wypada nawet wspominać. Brakowało Garguły i Clebera. Jeżeli nie pojądą ich te 3:0 w Azerbejdżanie. Żadnego składnego ataku i przyśpieszenia, ja nie wiem czy im stadion nie pasuje czy korki ale cholera... co się dzieje, że nie potrafią się utrzymać na nogach? :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wiesz,że dobrze jestem.....
Reszta Twojego tekstu bardziej dotyczyy Skorży(za którym byłem) niż Małeckiego.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to teraz sprzedamy Diaza i Małego a na ich miejsce może.... jakąś gwiazde z Bośni?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Panowie i Panie nie najeżdżajmy na żadnego gracza który dziś zagrał bo to nic nie da tak się mecz ułożył i niestety na naszą nie korzyść, ale miejmy nadzieję że w Baku coś pokażemy i wygramy 2-0 by dalej awansować,
choć tak mi się coś wydaje że ktoś kiedyś pow że budujemy zespół na potencjalną LM w przyszłym roku a ten rok troszkę odpuszczamy i dajemy czas na budowanie zespołu z prawdziwego zdarzenia... a żeby nie był offtop to powiem że jak na razie Bunoza nie pokazuje całego swojego potencjału widac że był ztremowany ale to jest nadzieja na przyszłość... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na Bunozę bym jeszcze tak nie najeżdżał. To jego pierwszy mecz. Ale ku.wa Kasperczak. Człowiek bez honoru, który w czasie gdy Wisła jest liderem, po zaledwie 1 kolejce ligowej rundy wiosennej przysyła swoja aplikacje na trenera. Przy namowach Kapki Cupiał decyduje się na to. Gdyby nie te działania .... ech. Dopóki Kasperczak będzie w tym klubie, dopóki będzie kopał dołki pod Wisłą i inne Kapki dopóty będziemy błądzili.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 29.07.2010 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
W dzisiejszym meczu zabrakło dynamiki i zgrania klocków. Jednak bura się należy obrońcom za tak głupią straconą bramkę, pomocnikom za to , że nie pomagali , napastnikom to można tylko pogratulować skrzydłowych i rozgrywającego.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
W dzisiejszym meczu zabrakło dynamiki i zgrania klocków. Jednak bura się należy obrońcom za tak głupią straconą bramkę, pomocnikom za to , że nie pomagali , napastnikom to można tylko pogratulować skrzydłowych i rozgrywającego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ciekawy jestem co w tej chwili stanie się z transferem Chaveza?....
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy dzień. Ciekawe czy po takim czymś będą jeszcze jakieś transfery do klubu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z transferami to poszedł Basałaj na ilośc a nie na jakośc poza Jovaniciem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tylko na kim mamy budować nowy zespół - ja w obecnej drużynie takich zawodników nie widzę....
a Pan Kasperczak hmm, czas wrócić do Afryki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tylko na kim mamy budować nowy zespół - ja w obecnej drużynie takich zawodników nie widzę....
a Pan Kasperczak hmm, czas wrócić do Afryki... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Patryka i tak pewnie sprzedadzą! Nie mówię że są teraz same negatywy. Tylko dlaczego kolejna zmiana warty musi pociągać za sobą rozwalenie starego jako popadło łącznie z tymi bardzo pozytywnymi cechami. Budujmy od nowa, bo stare się już nie wróci, ale zachowajmy trochę umiaru. Małecki zostaje, Kasperczak out a nie odwrotnie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|