|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kirm -> Boguski, na poczatek taka zmiane bym zaproponował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie nadajmy... Trzymajmy kciuki za naszych i krzyczmy Jazda ! Jazda ! Jazda ! Biała Gwiazda !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gra jak była badziewna tak jest. Po prostu Szawle to nie przeciwnik i się obraz trochę zniekształcił.
Nie mamy czego szukać w pucharach, a co najgorsze nie wiadomo jak temu zaradzić. Potrzebny jest napastnik, który będzie ciągle pod grą, dobry ofensywny rozgrywający i skrzydłowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
For_FuN_ jak dla mnie Cikosz właśnie zagrał niezły mecz, trochę za bardzo cofnięty w lini ze stoperami ale pare klepek wymienił ładnych na małej przestrzeni i miał też parę dobrych dryblingów. Jedna widoczna strata (mecz oglądałem od 10 minuty, bo dopiero wróciłem z pracy).
Karabach gra trochę antyfutbol, bardzo defensywnie, całym zespołem na swojej połowie + wysoki ostry presing. Ciekaw jestem czy starczy im sił na granie w ten sposób przez 90 minut. Boguś do zmiany i stawiam 2:0 dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja bym wprowadził Diaza za Paljića Piotrka przesunąć do pomocy Diaz lewa obrona a za Bogusia Kirm
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ten Bunoza to jakieś nieporozumienie jest. Na pewno Kowalski gra lepiej od niego, ale wy oczywiście nowych uwielbiacie, a tych co nie lubicie najeżdżacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Małecki i Garguła na boisko na drugą połówkę a gra się ożywi!
![]() Boguś i słaby dziś Sobol do zejścia. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cikos zirytowany brakiem wsparcia, ale szarpie, więc +. Bunoza z czasem nabrał pewności siebie i jest ok, choć wielkiej kariery mu nie wróżę. Jovanic to na razie tragedia, Pawełek pewnie widzi już szansę na powrót do pierwszej jedenastki. Paljic to kpina, jego gra to kpina i jego transfer to kpina...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mały za Bogusia, Mały pokaźe czy chce mu sie grać czy ma juź to w d...e
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby ten Rios okazał się naprawdę zawodnikiem ponad naszą Ekstraklasę, bo z "takim" Pawłem Brożkiem to my nic nie ugramy.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na 15 przyjęć 14 razy piłka mu odskoczyła na 3 m!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Boguski zdecydowanie najsłabszy, co piłka do niego to koniec akcji. Ogólnie zgadzam się w 100% z tym co napisał flamengista. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
EEE tam przesadzacie z Paljiciem ciężko coś zagrać bo z przodu mało ruchu, a że próbuje kiwać to wg mnie dobrze coś tam stara się szarpać nie traci w groźnych sytuacjach piłki Paweł się musi obudzić i się pokazać to będzie spoko i Boguś musi patrzeć gdzie gra a nie cały czas na pamięć!!
PS. Bunoza zrobił jeden błąd na początku ale udało mu się naprawić więc nie wiem gdzie ten Kowalski tyle lepszy... Zobaczymy czy Mały odpokutuje czy będzie "pływać" Powód: PS
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 29.07.2010 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wcinam się między wódkę a zakąskę, ale na razie po tym co piszecie wygląda że Wisłą kupiła samych ogórasów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z taka gra nawet nie wypada pchac sie do kolejnej rundy;/
Cala ta przebudowa druzyny byla konieczna, ale zostala spozniona o co najmniej pol roku i brak zgrania moze okazac sie teraz bardzo kosztowny. Niby Boguski razi niedokladnoscia, ale to przez to, ze czesto jest pod gra. Gdyby tak zamienic mu z Brozkiem pozycje, to Pawel z miejsca stalby sie krolem zlych przyjec i zagran, bo nikomu tak jak jemu pilka nie przeszkadza w grze. Po tych trzech pucharowych spotkaniach, widac ze jest w "zeszlosezonowej" formie, efektem czego jest psucie zdecydowanej wiekszosc akcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No zobaczymy jakie zmiany zrobi Kasper, a Jaga już 0-2. Ruch też wyleciał raczej z pucharów.
Także żadnych punkcików do rankingu nie będzie Ci co trzymali za LEcha w pucharach i za "dobro polskiej piłki" to niech lepiej potrzymają sie za coś innego. |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wyżej zagramy pressingiem i będzie dobrze
![]() i niech Brożek coś bardziej pokombinuje z Żurawiem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wszyscy do zmiany...cieniutko...
Ludzie, Boguski faktycznie słabo wypada na tle reszty drużyny ale Paljic nie gra ani lepiej ani gorzej niż Żuraw czy Brożek więc odpuśćcie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patryk Małecki wchodzi za Boguskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po 1 połowie to potrzebujemy 8 innych zawodników z pola,Żurawski,Kowalski,reszta poniżej oczekiwań
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Malecki wchodzi. Jak dla mnie to jest jego ostateczny test, te 45 minut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Trzeba to rozstrzygnąć już dziś - na razie jednak w ofensywie jesteśmy bardzo słabi, a w obronie niepewni. Mogą irytować proste błędy techniczne Kowalskiego, zagubienie Bunozy, któremu ktoś za chwilę pewnie nada przydomek "drugiego Wasiluka" i to gorszego, pasywność Brożków, bezproduktywność Palica, złe decyzje Boguskiego... Jirsak słabo - jeden strzał to za mało, rozgrywa źle, za wolno. Taktycznie prezentujemy się mizernie. Nie ma pressingu, dobrego doskoku, gry bez piłki. Oby druga połowa wyglądała inaczej. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie, livescore oglądam i dlatego mam lepsze rozeznanie od Ciebie.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
alez pierdzielicie... Pajlic wchodzi do gry, nie wie z kim, nie wie po co, i co ma zagrywac.. cala druzyna slabo gra i tyle, to nie ten dzien, bedzie ciezko, j.. Azery nic specjalnego nie prezentuja, ale sa niewygodni, o czym pisalem przed meczem.. szkoda ze 1 mecz u siebie i chociaz nie na R22..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|