|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Boguski najslabszy w tym meczu. Paljic rowniez slabiutki. Szkoda bo spodziewalem sie po nim duzo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdyby Kowalski nie był kaleką i strzelił to z lewej nogi, to było by całkiem inaczej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja bym Palicjia zostawil na 2ga polowke. Ale Boguski AUT czym prędzej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie do zmiany Paweł Brożek i Boguski. Ani jeden ani drugi nie pokazał zupełnie nic w 1 połowie, a w końcu to ofensywni zawodnicy i powinni być aktywni.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy wislacy przestana chodzic i zaczna biegac?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kowalski moze nie wie, ze gramy w czerwonych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Narazie niestety wszystko po myśli tych allachów.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ciekawe co myśli Chavez jak patrzy na kowala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Paljic mnie deneruje, bo zamiast biegać na skrzydle, pokazywać sie to on sobie chodzi.
Nie gramy żle tylko że lewe skrzydło nie może zaskoczyć, bo Boguuski notuje dużo strat, a lewe skrzydło zamiast biegać to sobie spaceruje. A środkiem ciężko coś wykombinować. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A tymczasem Jaga przegrywa....
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ojj słabo... Boguski... zejdź z boiska, niech wejdzie Mały... Paljić to jego dopiero 1 mecz oficjalny ( nie liczmy KSZO ) niech zostanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stojanow. Kto ich oduczył pokazywać się do podań. Jak będą oferty to sprzedać wszystkich
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boguś kurna co ty robisz chłopie? Jak wyglądasz jak Messi to graj jak Messi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowa albo Marcelo pewnie na miejscu Kowala by to wykorzystali.
Ale nie mam co narzekać, myśle że z Kowala jeszcze będą ludzie. Obrona nie gra zbyt pewnie ale to było do przewidzenia. Po przerwie muszę być zmiany i musowo ze 2 bramy bo inaczej to nawet nie chce myśleć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie jest za ciekawie. Boguski natychmiast do zmiany. Musi byc kurde wiecej podan z 1 pilki no inaczej bedzie 0:0 i nerwy na wyjezdzie.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ludzie! Jak Was czytam to mi was się robi żal. Cała Wisła gra słabo a nie tylko wyżej wymienieni. Nie mogą wejść w mecz, w drugiej połowie się obudzą walną z 4 brameczki i do widzenia. Jak taki Pajic ma dobrze grac jak caly przod gra piach? W obronie jest slaba komunikacja musza pograc troche ze soba zeby sie zaczac dogadywac. Będzie dobrze, wspomnicie moje słowa. Mniej płaczu, więcej wiary!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Słabiutko boki pomocy nie istnieją u nas... Paljic cieniutko coś... prawa strona trochę lepiej ale teżnic nie działa... jeśli to tak będzie wyglądało to 1:0 to będzie maxymalnie co nasi kopacze mogą osiągnąć w tym meczu...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gramy na stojąco.Nikt do grania nie wychodzi. Każdy schowany na przeciwnikiem.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Paljić OUT dawać kirma i Mały lub Łobo za Bogusia
P.S. a Jaga już 0-2 :/ ![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No no no ale na lezaco to my tego meczu nie wygramy. Strasznie malo ruchu jest, nikt sie nie pokazuje, gra bez pilki nie istnieje. Pressing niby jest ale tylko na pol gwizdka a kazdy kto choc raz gral w pilke ze jak druzyna nie idzie 100% na pressing to lepiej bronic strefa. 3 idzie na pressing dwoch odpuszcza i wszystko sie wali.
Jak poprawia sie w tych elementach w drugiej polowie to powinno wszystko wygladac o wiele lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tamci graja na niesamowitej ****zie. Gdyby Wislacy zagrali z takim samym zaangazowaniem i na takim pressingu zmietliby z powierzchni ziemi Azerow. W tej chwili gramy na maksymalnie 70% naszych mozliwosci. Niestety nie wiem czemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja to się zdziwiłem jak zobaczyłem, że Boguski gra w pierwszym składzie. Przeciez z Szawle było to samo.
Póki co jest to, co myślałem, że będzie. Jak nie strzelimy szybko bramki to może być nerwowo. Oby strzelili szybko na początku drugiej połowy. Gdyby Kowalski strzelił pewnie graliby już na luzie i byłoby ze 2:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie rozumiem dlaczego Kasperczak zrezygnował z Garguły.
W rewanżu z Szwalami to właśnie na nim, Żurawskim i Pawle Brożku opierała się ofensywa. Jirsak bezproduktywny. Boguski zagubiony. Paljić próbuje indywidualnie, ale widać, że brakuje mu zrozumienia z resztą zespołu. Paweł Brożek niewidoczny. Potrzeba zmian i to nie w 60 czy 75 minucie, tylko już po przerwie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Paljic tragedia..........na 4 dryblingi ani jednego nie wygrał!!!! gdzie są Ci co wiedzieli w nim demona szybkosci
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem dobrej myśli że Azerscy kopacze spuchną po 70 minucie i włożymy im ze 2 bramy.
Jirsak jedną i może Sobol albo Żuraw. Dla mnie obojętne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Na ta gre nie da sie patrzec, linia pomocy nie istnieje.
Jesli chodzi o nowych zawodnikow: 1. Bunoza- nie wierze, poprostu nie wierze ze ktos go wczesniej przed transferem ogladal. Przy nim Jop, to sprinter. W dodatku masa bledow w ustawianiu sie i przegrywanie pojedynkow glowkowych(!). Ale najbardziej niepokoi ta szybkosc. Przy stylu gry Wisly(pilka ofensywna) potrzebujemy stoperow gibkich, szybkich, sprytnych, a nie ociezale kolumnie... 2. Paljic - On byl na boisku? Oprocz 1 akcji, reszta spieprzona(wszystkie dosrodkowania i pelno przegranych pojedynkow 1 na 1). Widac, ze jest to gracz II lub III ligowy. 3. Cikos - poraz kolejny widac, jak jest drewniany. Przy mocniejszym rywalu trzeba miec odrobine techniki zeby cokolwiek skonstruowac. Mam nadzieje, ze Singlar szybko wroci do skladu. Potrzebujemy skrzydel, 2 klasowych skrzydlowych i moze wtedy gra bedzie jako tako wygladala. Sklad obrony gwarantuje jaja w lidze i utrate troche wiekszej ilosci bramek, niz w poprzednich sezonach. Najsmutniejsze jest to, ze najwieksza ochote do gry wykazuje 34 - latek Zuraw i spadkowicz z ligii - Kowalski. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
I połowa bez zaskoczenia.
Mamy niezgraną drużynę, stąd niepewność formacji obronnej i chaos w ataku. Widać to było na tle słabych Szawle, widać tym bardziej na tle przyzwoitych Azerów. Próbujemy szarpać skrzydłami, ale Paljić to trochę jeździec bez głowy typu Jaśka Paulisty. Zaś Boguski... Jest do zmiany. Najlepszy na boisku Jirsak, widać że w formie ale nie ma z kim grać. Na pozycje wychodzi jedynie weteran Żurawski, Brożki stoją w miejscu, Boguskiemu piłka odskakuje na 3 metry. Paweł Brożek fatalny szybkościowo, nie potrafi wygrać żadnego pojedynku 1 na 1. Wbrew pozorom szansa na awans jest. Trzeba grać ostrożnie z tyłu i liczyć na skromne 1-0. Wtedy w Karabachu zagramy z kontry i może się udać. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|