|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
panowie na platformie N znajde jakis kanal co mecz bedzie pokazywany? oczywiscie chodzi mi o jakis czeski kanal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() jak widać potwierdza swoją wartość, będąc na czele statystyk. ![]() z oficjalnej strony uefy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Owszem jest na 692 CT24...ale zakodowany.Jeszcze na chwilę wrócę do dyskusji o kursach przekładających się na szanse.Po co wyważać dawno już otwarte drzwi.Są przecież gotowe tablice z kursami i % szansami np.na betasia.Ciekawostka jeśli chodzi o dzisiejszy mecz Sparta-Lech:89%kasy idzie w tym meczu w betfair na Spartę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Bo nie rozumiem sensu tego kanału, skoro jest cały czas zakodowany to po ch** go tam? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Tak jak już wcześniej pisałem dostępny jest tylko na południu Polski w dvb-t. a satelicie go nie znajdziecie, bo jest na Astrze 19,2 a w dodatku zakodowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a na internecie bedzie gdzies?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Na satelicie jest dostępnych setki kanałów z wielu krajów.W takich Czechach też pewnie jest jakaś platforma, która nie chce żeby nikt poza nią mógł oglądać ten program.Tak samo jak np. Polsat Sport, żeby abonenci Cyfry+ czy N nie mieli do niego dostępu. Jak chcesz go rozkodować to kup karte tej platformy, która ma ten kanał w ofercie ![]() Piszesz o złym programie.Mecz będzie na CT4, a jego na HB nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Włącze się do dyskusji. Moje zdanie jest podobne do Weszło, czyli piłką w Polsce NA POWAŻNIE interesuje się garstka zapaleńców (w tym ja). Największe hity ligi polskiej ogląda ok 120tys ludzi...Te dane są porażające. Polska piłka sznalazła się w tym kraju naprawdę na marginesie, ale...No własnie jest to ale. Ja jestem zdania że polscy kibice sa jak ta lawa, zimna na wierzchu a w środku gorąca
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 27.07.2010 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
w jakim sensie? ze w telewizorze : |? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trzeba ściskać kciuki za Spartę i tyle w temacie. Jedyne czego się Czesi mogą obawiać, to farta kuchenek i sędziów.
Ostatnio edytowane przez tormenthor : 27.07.2010 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz lecha bedzie prawdopodobnie na ipli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no to lekkie zaskoczenie jesli to prawda, tym bardziej ze na takie hity czesto sa zapotrzebowania na ponad 30 tys biletow (Wisla) czy ponad 40 (Poznan), a sama relacje live w internecie czyta czasem 5 tys osob i to na jednej stronie.. ale mowa o C+, ktorej nie ma tak duzo osob, i na pewno nie moze sie rownac z TVP z racji dostepnosci do kazdego i ktora pewnie ma lepsze statystyki : )
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.07.2010 o godz. 15:21.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://edgp.gazetaprawna.pl/index.ph...icle&id=301644 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na jakieś 1.3 miliona abonentów cyfry to nie tak zle...biorąc nawet pod uwagę 2 tyle abonentów posiadających ofertę canal + w telewizji kablowej
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Będzie transmisja na Polsat sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Do wyboru do koloru - bedzie kilka transmisji w necie.
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To jest dobry wynik Canal+, który zresztą jest z tego zadowolny, tak słyszałem przynajmniej. Gdyby była to telewizja ogólnodostępna to byłoby duuużo więcej ludzi.. Sporo osób też ogląda na necie.. Tak poza tym pod względem przygotowania Ekstraklasy Canal+ bije na głowe TVP (patrząc na to jak TVP przygotowało te kilka meczy w roku)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
86% szans przy 10% zysku przy trafieniu.Zakładamy że to prawdziwa ocena 86 osób trafia ten 1.1 = 94.6 jednostek 14 nie trafia = 14 jednostek. buk jest na plus. Jak dla Ciebie 1.7 to 75 procent to 1.1 to ile? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
2:0 dla Sparty dzisiaj
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przypomnę, jesteśmy w temacie "Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn".
Lech jest Polską drużyna i gra w el. LM. Wszelkie pytania dotyczące transmisji są na miejscu. Po wiec spamujecie i publikujecie tutaj swoje wątpliwej wartości wynurzenia? Powód: Nie, nie wszystkie. A już na pewno nie te, dotyczące trybu pełnoekranowego!
Ostatnio edytowane przez flamengista : 27.07.2010 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja oglądam. Dawno Sparty nie widziałem w akcji. Może strzelą Amice taką ładną lufę z wolnego jak w skrótach przedmeczowych
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zamiast bezproduktywnie się kłócić o to, czy oglądać lepiej powiedzcie kto to jest Kamil Dyrgas.
Gazeta.pl pisze o sensacji, bo ten 19-latek awizowany jest w pierwszym składzie Amiki. To debiut tego piłkarza, w tak ważnym meczu. I to zdaje się, że na pozycji defensywnego pomocnika. Zieliński zagrał va banque, jak wywiezie z Pragi korzystny rezultat będą piać nad jego "trenerskim nosem". A młodziana Smuda powoła do kadry. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
UWAGA, WNIMANIE:
Poniewaz mam akurat robote do wykonania na komputerze, to bede sobie monitorowal ten temat. Jesli zobacze przejawy niezdrowej podniety - w jedna lub druga strone, klotnie lub wyzwyiska - zamkne temat, a gagatki wylapia 6 miesiecy bez zawieszenia. Kibicowanie Amice nie tutaj, kibicowanie Sparcie tez nie. Ogladac, komentowac gre, mozna sie cieszyc. : ) Tylko w jednym wypadku mozna niezdrowo komentowac i sie goraczkowac, ale ten klubik jeszcze bardzo dlugo w pucharach (miejmy nadzieje) nie zagra. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja się tak zastanawiam kto głupszy. Ci co CO TYDZIEŃ piszą, że trzeba kibicować polskiej drużynie, czy ci co piszą,że Amika(Kuchenkorz, Kolejorz,Lech) to obiekt obowiązkowej nienawiści dla kibica Wisły. Nudne sie to robi....Temat jest o europejskich pucharach w wykonaniu POLSKICH druzyn i chyba to najwłaściwszy temat, żeby pisać o duzynach grających w pucharach. A Lech(oficjalna nawa hehe) taką jest.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|