|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
163 (kierunek Bieżanów Nowy) lub 174 (kierunek Kurdwanów Nowy), wsiadasz na rondzie czyzynskim i wysiadasz na Zakole Wisły, od przystanku 3 minuty do MORDu
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak zmienić widok ulubionych/przesłanych filmów na youtube? nie ma tego, że się klikało na małą ikonkę i już coś się zmieniło...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Włochy ze znanych mi raperów tylko R.A.K mi przychodzi do głowy http://www.youtube.com/watch?v=rrg1tyer6E4 z serbów to kojarzę Marchelo... a do Francji to chyba Soundkail ale to pewnie kojarzysz. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pytanie do laryngologów lub ludzi z podobnym problemem.
Kuzyn cierpi na takie "schorzenie": Ma zatkane ucho "od cho cho cho"(czyt. od dawna Niedawno pojawiły sie problemy. Mianowicie boli go to ucho i codziennie musi czyścić je kilka razy z "gumowej wydzieliny" przypominającej wydzieline z nosa. A do tego jescze lekko krwawi z ucha bo jak czysci patyczkiem do uszu to patyczek jest lekko zakrwawiony! Czy to tylko zatkane ucho? Czy coś poważniejszego?Wiślacka braci pomóżcie mojemu kuzynowi (Też Wiślakowi !!![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
||
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Czy wstęp na boisko do plażówki pod forum jest płatny?
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeszcze raz ja: Jaką długość mniej więcej ma ścieżka rowerowa z pod plazy do flisackiej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wie ktos jak wylaczyc ta pieprzona reklame co wyskakuje na forum i na TWSD
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie - gdzie podział się "król banicji" czyli Pysio?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Była kiedyś na głównej ranking europejskich drużyn, które posiadają najwięcej kibiców, Wisła była bodajże na 7. miejscu.
Ma ktoś linka? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje uchwyt do LCD (samsung 40) na ścianę. Ma ktoś z tym doświadczenia? Polecacie jakiś?
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam. mam sprawę. zakupiłem wczoraj samochód a ponieważ była niedziela nie mogłem go dokładnie oglądnać od spodu i oznajmilem sprzedającemu,że jeżeli będą wady ukryte oddaję mu samochód do dwóch tygodni.czy są jakieś przepisy ustawy który mówią o tym że mogę tak postąpić ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Pierwsza 20 rankingu: 1. FC BARCELONA 44,2 mln kibiców 2. Real Madryt 41 mln 3. Manchester United 37,6 mln 4. Chelsea FC 25,6 mln 5. Zenit 23,9 mln 6. Liverpool FC 23 mln 7. Arsenal 21,3 mln 8. AC Milan 21 mln 9. Bayern 19,8 mln 10. Juventus 17,5 mln 11. CSKA Moskwa 11,1 mln 12. Inter 10,3 mln 13. Olympique Lyon 9,4 mln 14. Olympique Marsylia 9,4 mln 15. Galatasaray 9 mln 16. Spartak Moskwa 8,1 mln 17. Fenerbahce 7,3 mln 18. Wisła Kraków 6,5 mln 19. Ajax 6,5 mln 20. Dynamo Moskwa 5,7 mln ![]()
.....
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jest tu jakiś prawnik?
Najlepiej znający się na prawach konsumenta, reklamacjach etc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Albo AKWA - http://www.zumi.pl/4779,PHU_Akwa_S.C.,Krakow,firma.html W Niedzielę miałem imieniny. Ojciec oznajmił mi że chce mi zakupić prezent, ale nie ma pojęcia co ma mi kupić i żebym sobie wybrał... Problem polega na tym że ja tez nie wiem co chce... Jakbyście Bracia Wiślacy podpowiedzieli coś w granicach 150-200 zł byłbym wdzięczny Rzeczy związane ze sportem (typu korkotrampki itp.) odpadają bo od 2 miesiecy jestem kaleki :/Powód: PYTANIE!
Ostatnio edytowane przez kokrys : 26.07.2010 o godz. 21:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
w łagiewnikach powinni mieć budynek ELBUD od strony parkingu na dół po schodkach Cytat:
Ostatnio edytowane przez Dziadek : 27.07.2010 o godz. 07:57.
|
||
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
jakie masz zainteresowania? może wybierzesz sobie jakąś gre na kompa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() pozdro. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdzie to coś w Krakowie się znajduje? http://photoriddle.pl/fotokrakow/img...d-0mkipd25.jpg
Edit: Działa, działa tylko trzeba odświeżyć.
Ostatnio edytowane przez Birsa : 27.07.2010 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Link nie dziala
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gry odpadają, bo gram w jedną grę MMO, która jest darmowa... a reszta to wiadomo... TPB.org
![]() Zastanawiałem się nad jakimś karabinem ASG, ale z kolei się nie znam na tym za bardzo, może ktoś się zna i powie gdzie i w jakiej cenie można kupić coś niezłego? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ma ktoś może doświadczenie ze zdobywaniem płyt nie do zdobycia ? potrzebuje kupić płytę mało znanego zespołu na tyle mało znanego że nawet nie idzie go nigdzie ściągnąć. Na iTunes jest ale w polskim iTunes nie ma muzyki, amazon nie sprzedaje do Polski, na ebayu jest ale nie wyśle mi nikt do polski w jakiejś rozsądnej cenie płyta kosztuje za oceanem 9dolców a wysyłka 30dolców więc odpada próbuje jeszcze przez kogoś znajomego w USA. Empik kiedyś zamawiał takie rodzynki ale nie mają tego w katalogu. Jak by sie ktoś bawił takie coś to proszę o jakieś wskazówki na priv
pozdro ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zainstalowałem właśnie system, i szukam jakiegos podstawowego antywirusa do domu
Najlepiej freeware jakis, co polecacie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja używam Avasta i jestem zadowolony.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
avg wystarczy
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
szprotson ja polecam COMODO, wejdz sobie na insalki.pl i przegladnij odpowiedni dział
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Gdzie obejrzę dzisiaj porażkę Lecha w Pradze ? Nie mam polsatu cyfrowego tylko c+. Może gdzieś na necie albo na czeskich kanałach ?
z góry dzięki. EDIT : Mam nokię e72 z softem plusa. Chcę wgrać do niej normalne oprogramowanie bez ingerencji w nie plusa. Pobrałem program Nokia OVI Suite najnowszą wersję po angielsku do mojego telefonu ale nie wiem jak wywalić stare oprogramowanie plusa i wgrać nowe. Jak ktoś mi napisze albo znajdzie poradnik to przelewam mu na konto kasę na 2 piwa.
Ostatnio edytowane przez harimata : 27.07.2010 o godz. 15:06.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|