The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 13:14
Smolarka jeszcze nie macie, wiec nie ma co dopisywac do skladu.
Macie dwoch zawodnikow bardzo dobrych Jodłowca i Mierzejewskiego.
Brzyski,Trałka <Lol2> Gancarczyk, Pietrrasiak gdzie oni do kadry...
Dziewicki tez nie jest juz taki super, pamietna akcja z Zaglebiem Lubin jak Micanski wyrolowal cala obrone na czele z Dziewickim ( Tralka wtedy lezal i sie przygladal haha )
miejsce 4-6
chociaz znajac zycie to Bakero wyleci po 1-2 miesiacach i Pawel Janas zajmie jego miejsce

Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.07.2010, 13:16
Bridgeburner. A teraz muszę Cię zaskoczyć. Jakiś czas temu była dyskusja na forum Polonii, którzy piłkarze Wisły załapaliby się do pierwszego składu Polonii. Wyszło na to, że poza Kirmem, Sobolewskim, Gargułą i napastnikami żaden nie miałby szans Z tym śmiechem przy czwórce piłkarzy nie przesadzaj - Trałka wziął się ostatnio do roboty i naprawdę miło oglądało się jego grę. Jestem pewny, że jeżeli nadal będzie tak walczył, to wróci do reprezentacji. Z kolei Brzyski to jeden z najlepszych lewych obrońców o atomowym uderzeniu, w czasie rundy nie przydarzył mu się ani jeden słaby mecz. Dziewicki - wiadomo, że ma swoje lata, ale jest tak samo pewny jak np. Bosacki czy do niedawna Głowacki u Was. Natomiast Gancarczyk, fakt, że rundę miał słabą, ale powoli się aklimatyzuje - i tak jak Mierzej po pół roku - powinien grać swoje. Bądź co bądź w sparingach fajnie uzupełnia się z Mierzejewskim.

Kreseq, ale będzie 3-4 miejsce? Sami piłkarze powtarzają, że w tym roku tylko walka o mistrza
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.07.2010, 13:20
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Bridgeburner. A teraz muszę Cię zaskoczyć. Jakiś czas temu była dyskusja na forum Polonii, którzy piłkarze Wisły załapaliby się do pierwszego składu Polonii. Wyszło na to, że poza Kirmem, Sobolewskim, Gargułą i napastnikami żaden nie miałby szans Z tym śmiechem przy czwórce piłkarzy nie przesadzaj - Trałka wziął się ostatnio do roboty i naprawdę miło oglądało się jego grę. Jestem pewny, że jeżeli nadal będzie tak walczył, to wróci do reprezentacji. Z kolei Brzyski to jeden z najlepszych lewych obrońców o atomowym uderzeniu, w czasie rundy nie przydarzył mu się ani jeden słaby mecz. Dziewicki - wiadomo, że ma swoje lata, ale jest tak samo pewny jak np. Bosacki czy do niedawna Głowacki u Was. Natomiast Gancarczyk, fakt, że rundę miał słabą, ale powoli się aklimatyzuje - i tak jak Mierzej po pół roku - powinien grać swoje. Bądź co bądź w sparingach fajnie uzupełnia się z Mierzejewskim.

Kreseq, ale będzie 3-4 miejsce? Sami piłkarze powtarzają, że w tym roku tylko walka o mistrza
Wam w tym grodzisku sie chyba kapke w dupce poprzewracało.

Jeżeli uważaliscie ze mieliscie lepsza pare stoperów niz Marcelo-Głowa,to szacuneczek
ale wiare to masz wielką..
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.07.2010, 13:21
Gancarczyk nie miał słabej rundy tylko normalną
on miał jedną runde dobrą - zaraz po awansie Sląska
ale jak ty mi Dziewickiego porównujesz do Głowy albo Bosackiego
to chyba nasza wymiana poglądów- mimo iż prowadzona w sympatycznej atmosferze-
nie ma większego sensu
Trałka w reprezentacji to była taka sama kpina jak Zahorski, Pazdan, Danch
Nieśmiało ci przypomne tylko, że ci tak świetni zawodnicy zajeli w poprzednim sezonie 13 miejsce
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.07.2010, 13:24
PoloniaDumaStolicy - Wiesz, gdyby Wojciechowski ze swoja kasa wiedzial jak sie brac za pilke, to ja bym sie bal. Problem w tym ze ten czlowiek ma problemy psychiczne, albo za duzo gral w FM i go zwalniali z kazdego klubu.
Odejdzie Bakero, przyjdzie Janas - moze cos z tego byc. Pilkarzy macie znosnych jesli chodzi o reszte ligi, tzn doly pomijajac Wisle,Legie i Lecha. Smolarek,Bruno,Mayroal,Jodlowiec,Mierzejewski - tutaj jest ok. Reszta to slaby material, lub niereformowalny.
Z taka Kasa Wojciechowski moze zaszalec, ale robi to w sposob ktory zamiast strachu i niepewnosci wywoluje smiech i zazenowanie.
Przewiduje 3-4 miejsce i tak pewnie bedzie. Puchary beda, moze cos sie zmieni i Polonia zacznie funkcjonowac jako klub pilkarski a nie szopka.
Tak to juz jest w polskiej pilce ze albo zarzad nie ma pieniedzy, albo ma i sępi, albo ma i wydaje ale nie tak jak trzeba .

Temat sie nam troszke rozmyl wiec podkresle : Smolarek moze byc plusem ale nie musi. Łasy na kase koles, ktorego nigdzie nie chca laduje w najlepszym swoim wieku w naszej zapyzialej lidze. Zawodnicy ktorych wyzej wymienilem to plusy Polonii, reszta to szarzyzna i srednia krajowa.
Poszukajcie bramkarza Wiem, My tez mamy niby z tym problem ale u Nas jest Dowhan wiec cos z tego bedzie.

Pozdrawiam i przepraszam za kontynuowanie offtopa. Przysiegam ze juz tego nie zrobie

PS: Do Marcelo i Glowackiego nie da sie nikogo porównać, w wielkiej ostatecznosci Choto i Astiz z najlepszych swoich sezonow...ale to bylo dosc dawno Problem w tym, ze jednych juz nie ma, a drudzy szukaja formy i chyba troche mobilizacji.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:30
Pożyjemy, zobaczymy jak będzie z Gancarczykiem.

Co do Dziewickiego i Głowackiego. Turcy chcieli przed jego powrotem do Polski przyznać mu obywatelstwo, aby grał w ich reprezentacji. Zobaczymy czy Głowacki wyrobi sobie taką samą markę nad Bosforem.

Trałka - chłopie, obejrzyj sobie ostatnie mecze Polonii i grę Trałki. Wcześniej można było mieć do niego pretensje, ale pod koniec sezonu zapieprzał aż miło. Chłopak ma naprawdę ogromny potencjał.

Trzynaste miejsce - śledziłeś losy Polonii w poprzednim sezonie? Gdyby po awansie do pucharów pozbył się tego oszołoma Grembockiego, to pozycja byłaby dużo lepsza. Ten niby trener nasprowadzał tyle szrotu i tak popsuł atmosferę w drużynie, że Bakero musiał to naprawiać przez kilka miesięcy. Na razie idzie w dobrym kierunku, bo tak jak pisałem kiedyś, wreszcie Polonia gra ładnie dla oka - co nie zdarzało się od kilku lat.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.07.2010, 13:34
Bridgeburner. A teraz muszę Cię zaskoczyć. Jakiś czas temu była dyskusja na forum Polonii, którzy piłkarze Wisły załapaliby się do pierwszego składu Polonii. Wyszło na to, że poza Kirmem, Sobolewskim, Gargułą i napastnikami żaden nie miałby szans

Ty to wszystko na poważnie piszesz?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.07.2010, 13:37
Pożyjemy, zobaczymy jak będzie z Gancarczykiem.

Co do Dziewickiego i Głowackiego. Turcy chcieli przed jego powrotem do Polski przyznać mu obywatelstwo, aby grał w ich reprezentacji. Zobaczymy czy Głowacki wyrobi sobie taką samą markę nad Bosforem.

Trałka - chłopie, obejrzyj sobie ostatnie mecze Polonii i grę Trałki. Wcześniej można było mieć do niego pretensje, ale pod koniec sezonu zapieprzał aż miło. Chłopak ma naprawdę ogromny potencjał.

Trzynaste miejsce - śledziłeś losy Polonii w poprzednim sezonie? Gdyby po awansie do pucharów pozbył się tego oszołoma Grembockiego, to pozycja byłaby dużo lepsza. Ten niby trener nasprowadzał tyle szrotu i tak popsuł atmosferę w drużynie, że Bakero musiał to naprawiać przez kilka miesięcy. Na razie idzie w dobrym kierunku, bo tak jak pisałem kiedyś, wreszcie Polonia gra ładnie dla oka - co nie zdarzało się od kilku lat.
Głowacki rozegrał w kadrze 21 meczy,zobaczymy czy Dziewicki wyrobi sobie taką samą markę u siebie w kraju.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 26.07.2010, 13:42
Bridgeburner. A teraz muszę Cię zaskoczyć. Jakiś czas temu była dyskusja na forum Polonii, którzy piłkarze Wisły załapaliby się do pierwszego składu Polonii. Wyszło na to, że poza Kirmem, Sobolewskim, Gargułą i napastnikami żaden nie miałby szans
Aaaa! Jak dyskusja na forum Polonii była to wszystko pozamiatane.

Tak jest.

Idealnie chłopki wpisujecie się w swój DyskoPolowy klub i właściciela, co ma nierówno pod sufitem.

edit:
Czytałem ostatnio książkę o opętaniach. Na Twoim miejscu skontaktowałbym się z egzorcystą.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 26.07.2010 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:42

Stary naprawdę? To wasze forum to jakaś wyrocznia? Na waszym forum udzielają się jakieś największe tuzy światowego futbolu, że możecie stwierdzić, kto sie nadaje z innych klubów a kto nie?
To teraz chłopcze idz do łazienki, włóż głowę pod kran, potem idz zobacz tabele ligową z zeszłego sezonu i przemyśl to sobie, WISŁA miała praktycznie na każdej pozycji lepszego zawodnika, nie licząc drobnych wyjątków. Nawet nasz niepewny Pawełek był pewniejszy od Przyrowskiego. Jedynego grajka, którego bym od Was chciał to Mierzejewski i to by było na tyle.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:43
Bądź co bądź ja mam inne spojrzenie na Polonię, ponieważ na codzień widzę jak piłkarze trenują czy jak grają, więc wiem na co ich stać. A to, że w drużynie jest tylko kilka gwiazd ligi, to może okazać się... plusem. Polską ligę wygrywa się walką i ambicją. A ostatnio coś sporo zrobiło się w Polonii tych walczaków... Więc zobaczymy za rok, co z tego będzie
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 26.07.2010, 13:46
.

.

Nie no co jak co, ale leżeć jak Trałka to trza umieć...
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.07.2010, 13:50
Cały zeszły sezon śledziłem bardzo uważnie
Jedyne co pozytywnego się dało napisac o Polonii nawet w końcówce
to że Mierzejewski jest dobry a Gołębiewski mimo iż drewniany to ambitny i w miare skuteczny
tylko tyle i aż tyle
Na nowy sezon moja prognoza jest taka
przejrzałem właśnie terminarz
Najpóźniej 20 wrzesnia Bakero wylatuje
Janas może uratuje wam puchary
ale to pod warunkiem ze przyjdzie Smolarek i jeszcze jeden napastnik
bo kadre macie tez nie za szeroką

A co do Trałki ty piszesz, że ma ogromny potencjał
A on ma 26 lat - lepszy już ani fizycznie ani technicznie nie będzie
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:58
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Cały zeszły sezon śledziłem bardzo uważnie
Jedyne co pozytywnego się dało napisac o Polonii nawet w końcówce
to że Mierzejewski jest dobry a Gołębiewski mimo iż drewniany to ambitny i w miare skuteczny
tylko tyle i aż tyle
Na nowy sezon moja prognoza jest taka
przejrzałem właśnie terminarz
Najpóźniej 20 wrzesnia Bakero wylatuje
Janas może uratuje wam puchary
ale to pod warunkiem ze przyjdzie Smolarek i jeszcze jeden napastnik
bo kadre macie tez nie za szeroką

A co do Trałki ty piszesz, że ma ogromny potencjał
A on ma 26 lat - lepszy już ani fizycznie ani technicznie nie będzie
Jak to nie za szeroką? Na każdej pozycji jest rywalizacja.

Bramka: Gliwa, Przyrowski, trzeci bramkarz, który będzie zatrudniony
Lewa obrona: Tosik, Mynar, Sokołowski
Srodek obrony: Jodła, Dziewicki, Pietrasiak, Skrzyński
Prawa obrona: Brzyski (tu nie ma dobrego zmiennika, jest tylko Zasada)
Lewa pomoc: na zmianę mogę grać Mierzej i Gancarczyk, Sokołowski
Prawa pomoc: Mierzej, Gancarczyk, Bruno, Zasada
Ofensywny środek: Piątek, Bruno, Sarvas
Defensywny środek: Mayoral, Trałka, Rachwał
Napad: Gołębiewski, najpewniej Smolarek i od biedy Mąka, Teodorczyk i Nikolić

Odstają tylko Przyrowski, Zasada, Teodorczyk, Mąka, Nikolić i Mąka.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.07.2010, 14:25
Tak przyglądam się tym buńczucznym zapowiedziom przedstawiciela drużyny muzyki dyskotekowej i pomyślałem, że wtrącę swoje 3 grosze.

Jeszcze wczoraj napisałem, że przyjście Smolarka pozwoli włączyć się drużynie Wojciechowskiego i Janasa w "coś" więcej niż tylko walkę o puchary, ale nie wziąłem pod uwagę, że takich pretendentów do miejsc 1-3 jest więcej, a DiscoPolo startuje jednak z dużo niższego pułapu. W tej chwili nie macie ani bramkarza, ani napastnika na poziomie czołówki ekstraklasy, a z nowych nabytków tylko kilku zawodników może się wybić ponad szarzyznę ligową (Bruno i Tosik), bo zarówno Rachwał jak i Pietrasiak to tylko ligowi wyrobnicy na trochę więcej niż środek tabeli.
Terminarz też nie rozpieszcza i może się okazać, że po 6 kolejkach będzie pożegnanie z Bakero (jeśli nie wcześniej). W wariancie pesymistycznym wyszło mi 2 pkt. a w optymistycznym 8 pkt.

Pierwsze 6 kolejek:
Górnik Zabrze (W) - 0/1 pkt.
Legia Warszawa (D) - 0 pkt.
Zagłębie Lubin (D) - 1/3 pkt.
Widzew Łódź (W) - 0/1 pkt.
Korona Kielce (D) - 1/3 pkt.
Lech Poznań (W) - 0 pkt.

Ciężko będzie się zbliżyć do trójki Amica, Wisła i Legia, a do togo dochodzi kilka zespołów, które moga w tym sezonie być groźne, czyli Jaga, Pasy i Widzew. Ruch wydaje mi się, że będzie tym razem z drugiej strony tabeli.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 26.07.2010 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.07.2010, 14:56
@PoloniaDumaStolicy

Proszę - uspokój się.

Kibicujemy półprofesjonalnemu klubowi bez zaplecza i klarownej wizji przyszłości. KSP organizacyjnie leży i kwiczy. Kontraktujemy bramkarza, ale nikomu nie przychodzi do głowy przeprowadzenie badań medycznych... Rzecznik prasowy klubu prawie nigdy nie wie co powiedział właściciel, a w klubie nikt nie wie jakie są tego właściciela plany na najbliższe lata, a nawet na najbliższe dni... Cupiał nie zostawi Wisly, ITI Legii a Amica Lecha. My nie wiemy, czy w następnym wywiadzie Wojciechowski nie obwieści, że porzuca zabawę w piłkę. Wszystko w klubie zależy od tego, którą nogą wstał danego dnia prezes...

Z takim "potencjałem" ten klub sukcesu nie osiągnie...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.07.2010, 18:12
Dobre podsumowanie Aaarrgh

A wg mnie Polonia ma szansę na puchary jeśli pozyska jeszcze 1-2 dobrych ofensywnych piłkarzy. Mistrzostwo raczej nie wchodzi w grę.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Robson_ABG
Member

Od: 01.2010

Stary 26.07.2010, 18:38
Ludzie dajcie spokój z tym Smolarkiem !!! on był dobry kilka lat temu i według mnie stracił formę bezpowrotnie - coś w stylu Krzynówka. A to że sobie ,,grał" w jakimś śmiesznym klubiku w Grecji, który jest na poziomie Odry W. to gówno obrazuje. Nie piszcie mi jaka to nasza liga jest słaba a grecka to potęga itd
Powód: disko
Ostatnio edytowane przez Robson_ABG : 26.07.2010 o godz. 18:39.
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.07.2010, 20:16
Znowu posty, ktore sa poprostu durnowate. Paljic(facet blakajacy sie po 2, 3, 4 lidze) - fajnie/super, Smolarek(uczestnik MS i ME, do ktorych nas wprowadzil i jedyny Polski napastnik z normalna srednia bramkowa w kadrze), Wichniarek(dwukrotny krol strzelcow II Bundesligii, kilka sezonow w I-szej Bundeslidze, gdzie strzelal przynajmniej 10 bramek) - be. Taka logika wrecz powala. Czyjes musi byc oczywiscie do du..
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.07.2010, 20:27
Dopiero teraz spojrzalem na statystyki Smolarka (kluby).. pilka go nie lubi? bardzo skromniutko.. moze w PL sie odrodzi
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 26.07.2010 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.07.2010, 20:30
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html

Kontrakt 2 letni... Zobaczymy co z tego bedzie

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.07.2010, 20:38
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Znowu posty, ktore sa poprostu durnowate. Paljic(facet blakajacy sie po 2, 3, 4 lidze) - fajnie/super, Smolarek(uczestnik MS i ME, do ktorych nas wprowadzil i jedyny Polski napastnik z normalna srednia bramkowa w kadrze), Wichniarek(dwukrotny krol strzelcow II Bundesligii, kilka sezonow w I-szej Bundeslidze, gdzie strzelal przynajmniej 10 bramek) - be. Taka logika wrecz powala. Czyjes musi byc oczywiscie do du..
Powinni to sobie wykaligrafować na koszulkach, żeby było wiadomo z kim mamy do czynienia, bo patrzac na to w jakiej są formie wielu widzów może nie wiedzieć, że mają do czynienia z takimi sławami.
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 26.07.2010, 20:39
Robson_ABG napisał(a):Wyświetl post
Ludzie dajcie spokój z tym Smolarkiem !!! on był dobry kilka lat temu i według mnie stracił formę bezpowrotnie - coś w stylu Krzynówka. A to że sobie ,,grał" w jakimś śmiesznym klubiku w Grecji, który jest na poziomie Odry W. to gówno obrazuje. Nie piszcie mi jaka to nasza liga jest słaba a grecka to potęga itd
Żurawski też grał w greckim klubie
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.07.2010, 20:42
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Powinni te teksty wykaligrafować sobie na koszulkach, żeby każdy kibic wiedział co to za sławy, gdy zobaczy ich w obecnej marnej formie.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2010, 20:43
Kreseq - a co ma być?
Śmiech i kwas będzie. Dobrze, że tam a nie w jakimś porządnym klubie.
Wariantów jest mnóstwo ale bez względu na to kto kogo będzie chciał wyrolować na kasie w sukces Smolarka nie wierzę. W najlepszym razie będzie Milą Ekstraklasy. Bardziej prawdopodobne jednak, że nie doczeka końca kontraktu i to nie z powodów bajecznej oferty z silnego klubu europejskiego. Albo on wydoi monetę od Wojciechowskiego albo Wojciechowski zrobi wszystko aby mu jej nie dać.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.07.2010, 22:08
Mowcie co chcecie ale milo sie bedzie ogladac nasza lige w tym sezonie. Ogarniete druzyny, mocne kibicowsko, powroty wielu ciekawych nazwisk. Napewno ciekawosc jest jak to wszystko bedzie wygladalo, a czy wypali czy nie to sie okaze w praniu, teraz ciezko powiedziec. Ale ogladac tych Zurawiow, Smolarkow, Wichniarkow, Frankow na polskich boiskach to naprawde fajna sprawa
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.07.2010, 22:15
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Mowcie co chcecie ale milo sie bedzie ogladac nasza lige w tym sezonie. Ogarniete druzyny, mocne kibicowsko, powroty wielu ciekawych nazwisk. Napewno ciekawosc jest jak to wszystko bedzie wygladalo, a czy wypali czy nie to sie okaze w praniu, teraz ciezko powiedziec. Ale ogladac tych Zurawiow, Smolarkow, Wichniarkow, Frankow na polskich boiskach to naprawde fajna sprawa

W sumie to jakby nie popatrzec masz racje ,oby tylko w/w panowie raczej juz w nie najwyzszych formach cos pokazali stadiony pieknieją ,beda widowiska ,wiec siła rzeczy poziom pilkarski musi odbic sie od dna w ktorym bylismy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Robson_ABG
Member

Od: 01.2010

Stary 26.07.2010, 22:44
Pancratius napisał(a):Wyświetl post
Żurawski też grał w greckim klubie
Ale mi o coś innego chodzi
mi chodzi o formę na teraz, przykład : Henry też był kiedyś super dobry, a teraz ? jedzie gdzieś ciiułać $ do USA. Smolarek był dobry ale ostatni sezon miał stracony, był/jest bez formy, przez jakiś czas nie miał wcale klubu. Trenował w ogródku.
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.07.2010, 23:56
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
W sumie to jakby nie popatrzec masz racje ,oby tylko w/w panowie raczej juz w nie najwyzszych formach cos pokazali stadiony pieknieją ,beda widowiska ,wiec siła rzeczy poziom pilkarski musi odbic sie od dna w ktorym bylismy.
I znowu niektórzy widzą tylko jedną stronę medalu - na pewno liga bardzo się wzmocniła po tym jak odeszli z niej w lecie: najlepszy bramkarz ligi (Mucha), najlepszy obronca ligi (Marcelo), król i wicekról strzelców (Lewandowski i Micanski). Jeszcze jakby Peszko odszedł - a był blisko - to byłby komplet (najlepszy pomocnik).

Dawno nie było takiego okienka wyjazdowego w polskiej lidze, a tu niektórzy już wieszczą tezy o pnięciu się w górę, bo kilku dziadków wróciło
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.07.2010, 01:57
twardybidon napisał(a):Wyświetl post
I znowu niektórzy widzą tylko jedną stronę medalu - na pewno liga bardzo się wzmocniła po tym jak odeszli z niej w lecie: najlepszy bramkarz ligi (Mucha), najlepszy obronca ligi (Marcelo), król i wicekról strzelców (Lewandowski i Micanski). Jeszcze jakby Peszko odszedł - a był blisko - to byłby komplet (najlepszy pomocnik).

Dawno nie było takiego okienka wyjazdowego w polskiej lidze, a tu niektórzy już wieszczą tezy o pnięciu się w górę, bo kilku dziadków wróciło
IMHO i Wichniarek, i Żurawski są lepsi od Lewandowskiego, nie wspominając już o Micańskim. Obu widziałem tylko w meczach ze słabymi drużynami, niemniej wyróżniali się na tle kolegów, szczególnie Wichniarek. Jest szansa, że w tym sezonie król strzelców ligi będzie bliżej granicy trzydziestu, niż kilkunastu bramek A czy wpłynie na to przypływ napastników, czy odpływ klasowych bramkarzy i obrońców...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.07.2010 o godz. 02:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów